You should've seen the way she was looking at you 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 07° - 14° C
Samen met de terugkeer van de clans keert ook de warmte terug. Newleaf is de periode van opbouw en nieuw leven. Het is als een teken van Starclan, een zegen van warmte.
WHAT'S HAPPENING
Storyline
In-Game Storyline
A Path unwalked
"She stood in the storm, and when the wind did not blow her way, she adjusted her sails."
Meer informatie klik hier
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 You should've seen the way she was looking at you

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Clarke
Member

Commander M
25
Actief
"I know you wanna go to heaven but you're human tonight"

CAT'S PROFILE
Age: 26 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
avatar
BerichtOnderwerp: You should've seen the way she was looking at you   vr 28 apr 2017 - 13:17

Met een ijskoude blauwe blik volgde ze de kat onder haar. Haar lichaam had zich gevestigd op een hoge tak van een oude wilgenboom, hangend over een kleine meertje dat overliep tot een paar beekjes die zachtjes door het gebied heen stroomde. Gecamoufleerd tussen de taken en steeds donkerder gekleurde bladeren sloop ze wat veder over de krakende tak. Wind blies zachtjes over haar lichaam, spelend met haar pluizige vacht terwijl haar snorharen zachtjes begonnen te trillen toen een bekende geur haar neus binnendrong. Een haat gevoel omklede haar hart, de drang om haar nagels in de schors te slaan was groot maar de she-cat hield zich in al stond haar gevoelens op knappen toen de kat steeds bekender werd in haar kille blauwe blik. De dikke pluizige vacht die de kleuren bruin wit en zwart met zich meedroegen, de groene doordringende ogen die over het landschap heen gleden. Een vechter, een geliefde. Een leider. Lexa kom Trikru, ook bekend als Heda. De she-cat vernauwde haar ogen, de uiteinde van haar staart zachtjes tikkend tegen de tak aan waarop ze nog steeds lag toen de ander langs de boom liep. Wat deed de leider van Trikru hier? Op gebied ver weg van de twee groepen die al vanaf het begin in oorlog waren door haar? Was ze haar gaan zoeken? Nee dat kon niet. Trikru zou nooit te weten komen dat Wanhede, commander of death nog steeds leefde maar dan ver van hun geliefde thuis.


- Lexa onlyFlowers in her hair, madness in her mind
Love in her soul, demons in her head
Drugs in her mind, storm in her heart 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
You should've seen the way she was looking at you
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: