The Mountainside 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 The Mountainside

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Roseburn
Member

Loïs ❁
192
Actief
You've taught me to lie without a trace, and to kill with no remorse ❁
On the outside I'm ablaze and alive, but I'm dead inside

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons ❁
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: The Mountainside    wo 3 mei 2017 - 14:09

Het beklimmen van de rotsen leek nog een flinke opgave te zijn. Stenen zaten los, er stond een harde wind en het regende. Toch dwong Roseburn zichzelf om door te klimmen. Ze moest immers blijven trainen wilde ze niet gaan achterlopen. Ze had immers niet de meeste kracht uit zichzelf en moest hier harder voor werken. Bovendien was er misschien wat prooi te vinden als ze eenmaal boven was. Haar maag rommelde bij de gedachte. Haar twee blauwe ogen gleden kort richting de lucht, die volledig gesierd werd door grijze regenwolken. Ook al stortten de druppels niet al te hard neer, prikten ze wel op haar vacht, doordat de wind ze precies haar richting op blies. De kattin klemde haar kaken op elkaar toen ze één keer haar grip bijna verloor. Doordat de stenen nat geregend waren, konden ze nog gemakkelijker verschuiven dan ze hoogstwaarschijnlijk al konden. Echter wist ze boven te geraken. Een zucht rolde over haar lippen toen ze haar spieren eindelijk weer wat rust kon gunnen. Langzaam liep ze richting de rand van het gebergte, goed uitkijkend dat ze haar poten goed plaatste. Toen ze eenmaal bij de rand stond, was het uitzicht indrukwekkend, zelfs nu de omgeving grauw was door het ongelukkige weer. Het was maar te hopen dat dit niet zou aanhouden, aangezien dat zou betekenen dat ze ook deze nederzetting weer moesten verlaten. Vanaf hier was het gebied goed te inspecteren. Er leken elementen te zijn waar iedere clan iets mee kon, enkel voor ShadowClan leek er iets te missen. Waarschijnlijk kregen die dan dit reusachtige gebergte toegewezen. Ze zouden wel een manier vinden om het te laten werken, bedacht Rose zich, aangezien hetzelfde gold voor hun vorige gebied; dat was ook haast onbewoonbaar, maar ShadowClan had toch een goed aantal leden.

- Open


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Predator
Member

Bunny
357
Actief
"To a predator, fear is weakness."

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: The Mountainside    do 4 mei 2017 - 19:58

De kleine kater zat hijgend bovenaan de klif. Zijn zilveren ogen keken naar de diepte beneden, zijn oortjes waren gespitst. Het had moeite gekost om tot boven te raken, het was niet makkelijk geweest; de wind en de regen kletterde neer op zijn snuit en zijn grijze vacht, het doorweekte hem en het maakte dat hij het ijskoud had. Zijn vacht was dan al dikker dan die van een Windclanner, het was nog steeds dun voor een Riverclanner en het maakte dat het sneller koud was voor hem. Gelukkig was ze op zijn minst waterdicht door de vele vissen die hij at. Pearlypaw keek achterom toen hij een andere kat hoorde aankomen, zijn spieren gespannen en zijn vacht rechtovereind. Hij ontspande zich echter iets toen hij zag dat het een Riverclanner was, en zonder verder aandacht aan haar te besteden keek hij weer uit over het nieuwe landschap voor hem.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
The Mountainside
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Vulture's Drop-
Ga naar: