Safe and sound.. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Safe and sound..

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Redpetal
Member

Bunny
2348
Actief
"I'd rather have flowers in my hair than diamonds around my neck"

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: Safe and sound..   wo 3 mei 2017 - 16:22

Alle kittens sliepen. Zowel haar eigen kittens als die van de andere queens. Ze zoogde ook nog de drie kittens van Snowdrop, maar die sliepen niet bij haar. Avidkit en Cedarkit hadden dat waarschijnlijk ook niet zo leuk gevonden; maar ze kon het ook gewoon niet aan. Al haar energie ging al naar het beschermen van haar twee kleintjes, ze kon niet ook nog op de andere letten. Maar daar zorgden hun vader en hun grote broer dan voor. Redpetal zuchtte en legde haar kopje op haar poten. De stenen waren hard; er was wel een nest voor hen gemaakt, maar het was gewoon niet hetzelfde. Ze keek naar de ingang van de grot. Het maanlicht scheen erdoor naar binnen. De geuren van de clans waren al zodanig gemengd dat het hier al rook als een camp - een camp van alle clans samen. Zou alles ooit nog worden zoals vroeger? Waarschijnlijk niet. waarschijnlijk hadden ze vroeger achtergelaten in hun oude gebied, bij de graven van al hun voorouders, bij de bomen en de struiken die zo goed kenden. Het was zelfs maar de vraag of Starclan hier ook over hun waakte.

Eerste post voor Branchtrove ^^


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Safe and sound..
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: