The lion's outside of your door, the wolf's in your bed. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15° - 05° C
Hoog in de bergen is het gure winterweer nog harder aanwezig en iedereen die niet gebouwd is op het exteem koude weer gaat een zware tijd tegemoet. Het is enkel te hopen dat er genoeg voorbereidingen zijn gemaakt om te overleven.
WHAT'S HAPPENING
Storyline
In-Game Storyline
A Path unwalked
"She stood in the storm, and when the wind did not blow her way, she adjusted her sails."
Meer informatie klik hier
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Mod
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 The lion's outside of your door, the wolf's in your bed.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
*Wolfpaw
Member

Kip
305
Actief
Throw me to the wolves and I will return leading the pack!

CAT'S PROFILE
Age: ➳8 moons strong
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: The lion's outside of your door, the wolf's in your bed.   wo 3 mei 2017 - 17:36

Wat haar mentor van haar wilde, deed haar even niets. Ze verdiende heus wel even een vrije dag om hun nieuwe gebied te ontdekken, niet? De kersverse apprentice vond van wel. Dus was ze uit de gezamenlijke grot geslopen, wat niet heel moeilijk was gezien ieder bezig was met andere zaken, en verkende nu het nieuwe gebied in haar eentje. Later zou ze wel weer even bij haar zusjes langsgaan om te checken hoe hun leven eraan toe ging, nu ook zonder haar laatste zusje. Nu wilde ze even alleen van de wind door haar wilderige vacht genieten. Ze kwam echter al gauw tot stilstand toen ze merkte dat de grond onder haar poten rotsiger en steiler werd. Het duurde niet lang of ze stond voor een enorme klif. Geschrokken besefte ze zich dat ze honderden meters naar beneden kon kijken. Gewaagd zette ze nog één stapje dichterbij, overweldigd door het enorme uitzicht. Vanaf hier kon ze nog net de stad zien, waar haar zusje door mensen was meegenomen. Oh Stainedkit, waar was je?

Eerste post Lionpaw!'Fate whispered to the wolf: 'You cannot withstand the storm'

To which the wolf replied: 'I am the storm'


Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Lionpaw*
Member

Selena
19
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons ♠
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: The lion's outside of your door, the wolf's in your bed.   za 27 mei 2017 - 11:06De zwart-witte kater rende op een rustig drafje het gebied door. Een andere kat trok zijn aandacht. Ze begaf zich dicht bij de rand van de klif. "Goededag," mauwde de kater vriendelijk. Zo te zien was het een Apprentice, van een andere Clan. Zijn groene ogen stonden vriendelijk terwijl hij richting de grijze kattin liep. Enkele passen voor de klif bleef hij even staan.
Sorry dat ik zo laat reageer, kon even niet posten!


Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
*Wolfpaw
Member

Kip
305
Actief
Throw me to the wolves and I will return leading the pack!

CAT'S PROFILE
Age: ➳8 moons strong
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: The lion's outside of your door, the wolf's in your bed.   ma 5 jun 2017 - 15:02

Lang bleef haar rust niet, voordat ze het wist kwam een zwart-witte Windclanner in een drafje op haar af. Wolf snoof en zwiepte met haar staart, great. Waarom een Windclanner? Ze had hen nooit gemogen, toen ze nog in de nursery lag had ze vaak genoeg het verhaal gehoord dat ze de Badgers den weer af hadden gepakt. "Goededag," Werd haar maar al te vriendelijk begroet en de kater stapte dichterbij dan ze lief was. Dus stond de wilderige poes op en stapte iets verder weg van de rand, mooi niet dat ook zij onderaan de kliffen zou belanden, zoals haar tante enkele dagen terug. "Wat moet je?"Miauwde ze maar al te vriendelijk.'Fate whispered to the wolf: 'You cannot withstand the storm'

To which the wolf replied: 'I am the storm'


Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
 
The lion's outside of your door, the wolf's in your bed.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Vulture's Drop-
Ga naar: