Stop met vlieglesgeven please 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Stop met vlieglesgeven please

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Tallstar
Catministrator

☙Emma☙
16253
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 49 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Stop met vlieglesgeven please   wo 3 mei 2017 - 19:32

Het leven was mooi, was goed, het leven, zo vond Tall, was hoewel een strijd, ook een egel. Het had stekels, rolde zich op en rolde dan hard achter je aan, bezorgde je nachtmerries, stak je in je neus als je een goedbedoelende kitten was, maar tegelijkertijd had het waarde. Als je door de stekels heen keek, bevriend werd met het beest, dan kon je zien hoe het leven eigenlijk je toe glimlachte, een snuitje had wat net zo zacht was als die van jou, en het eigenlijk allemaal uit zelfbescherming deed. Hoe zou het leven ooit dingen slecht kunnen bedoelen, als het tegelijkertijd zo'n mooie kant had, die je het deed willen knuffelen? Natuurlijk, wanneer je het eenmaal knuffelde stak het je weer, en duurde het even voor je het weer kon appreciëren, maar dat was het waard. Daarom liep hij regelrecht op een bepaalde poes af, ging ernaast zitten, keek abrupt opzij en sprak terwijl hij haar diep in de ogen keek en de zon onder de bergen wegzakte "Het leven is een egel," Just so you know.

+ Sinclaw 1st
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sinclaw
Member

Michelle
1661
Actief
She wears strength and darkness equally well, the girl have always been half goddess, half hell.

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Stop met vlieglesgeven please   wo 3 mei 2017 - 19:54


Ze was nog altijd verdoofd en verdwaast. Wat had ze gedaan.
Waar kwam ze zojuist van terug.. Zonder Dimlight.. Ze had haar zuster vermoord. Van de Drop gegooid zonder wat dan ook. Er hing een dik schuldgevoel op haar maag en haar ogen stonden nog altijd iet wat ongelovig terwijl ze ging zitten in de grot. Het was tegenwoordig al nieteens vreemd meer als niemand probeerde om haar aan te spreken. Ze was een vreemde snuiter volgens de meeste en andere clans hadden het al helemaal niet op haar. Maar toch zou ze Shadowclan niet kunnen verlaten. Iets hielt haar hier, kon ze maar beschrijven wat. De plotse stem van een zekere, zeer irritante leader liet haar langzaam opkijken met een droge blik in op haar gezicht. "Heb je weer aan Ace's catnip gezeten Tall?" Mompelde ze droogjes. Hij was misschien een van de weinige, levende, die nog iets van emotie bij haar op wisten te dwingen, maar of dat nou zo'n goed iets was wist ze ook niet helemaal zeker.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallstar
Catministrator

☙Emma☙
16253
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 49 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Stop met vlieglesgeven please   zo 7 mei 2017 - 19:40

Zijn gezicht vertoonde een uiterst beledigde uitdrukking toen hij de reactie van de poes hoorde, en een diepe teleurgestelde frons richtte zich op de poes. "Nee," Mauwde hij verdedigend, een beetje vergetende dat dit hem juist verdacht deed lijken. Vandaar dat hij de façade liet vallen en zich oprichtte om nog eens in haar ogen te kijken, diep. "Nee," Nog een keer, nu stellig. "Al zie jij eruit alsof je wel wat kan gebruiken," Was de domme opmerking van de dag waarna hij een poot voor zijn mond sloeg en een verontschuldigende blik wierp. Hierna bedacht hij zich echter dat Sin hem wel kende, en dus deed hij een mental shrug en legde zijn staart om haar schouders. "Spill sister," Mauwde de kater met zijn beste afro-amerikaanse accent, en keek van over zijn bril naar haar toe, als hij een bril had gehad that was.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sinclaw
Member

Michelle
1661
Actief
She wears strength and darkness equally well, the girl have always been half goddess, half hell.

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Stop met vlieglesgeven please   zo 14 mei 2017 - 0:06


Haar ogen vernauwde zich, basicly haar normale gedrag maar goed. Ze snoof even en sloeg haar staart om haar poten terwijl hij haar toesprak alsof hij haar nogsteeds zo goed kon. Maar ze was absoluut niet meer wie ze was toen Tall en zij vrienden werden.
"Dimlight heeft zichzelf van de Vultures drop gegooid." Sprak ze zonder veel emoties. "Nadat ze me vertelde dat ze moeder op het thunderpath thuis heeft gegooid en er zelf klaar mee was. Is dat spilled enough?" Grommend sloeg ze haar nagels even in de grond tranen in haar ogen brandend. "Ik heb geen zin in je happy go lucky attitude Tallshadow. Ik ben niet happy en dat ga ik ook niet worden met je belachelijke gedrag. Groei verdomme op."


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallstar
Catministrator

☙Emma☙
16253
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 49 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Stop met vlieglesgeven please   zo 21 mei 2017 - 21:30

De poes leek niet vrolijk, dus dat had hij goed, het was alleen de vraag of het door hem kwam of door iets compleet anders. Die vraag bestond, gelukkig voor hem, niet zo lang aangezien de poes de bom binnen een paar seconden liet vallen. Weer een dode, en nu haar zusje. Tall bleef stil, wist niet wat hij moest zeggen, en keek even een beetje verbouwereerd om vervolgens een lichte zucht te geven. Starclan maakte het hen niet makkelijk. Haar vervolgverhaal maakte wel weer duidelijk hoeveel zijn clangenoten te verduren hadden, en hoe zat ze het wel niet waren. Sin liet het merken door nijdig te worden, met een sneer naar zijn eerdere misschien tactloze vraag. Tall boog zijn hoofd in een vorm van schaamte. "Ik heb geen zin in je happy go lucky attitude Tallshadow. Ik ben niet happy en dat ga ik ook niet worden met je belachelijke gedrag. Groei verdomme op." Tall bleef even stil, ogen naar de grond. Hij wist niet goed wat hij moest doen nu, maar zijn staart hield hij op haar rug want ook in tijden dat ze boos op hem was zou hij er voor haar zijn. "Sin.." Mauwde hij zacht, gewoon niet wetende wat te zeggen. In zijn wereld, zijn kittenwereld waarin hij zich opsloot voor deze gebeurtenissen, er niet over nadacht, en waar de dood van zijn moeder een nachtmerrie was. Hij wilde niet uit die wereld. De echte wereld was te hard.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sinclaw
Member

Michelle
1661
Actief
She wears strength and darkness equally well, the girl have always been half goddess, half hell.

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Stop met vlieglesgeven please   di 20 jun 2017 - 19:31


Haar ogen brandde van de woede die zich al te lang verscholen had gehouden. Woede aangewakkerd door de dood van Dimlight. "Nee niets 'Sin' Tall. Je moet verdomme hier staan als een leader. Je verstopt je en maakt jezelf belachelijk." Tranen brandde in haar ogen maar zo veel ze kon hielt ze die verscholen terwijl ze zijn staart van haar afschudde en omhoog kwam om op hem neer te staren. "Je bent leader van Shadowclan, maar gedraagt je als een kitten. Wat zou je moeder van je vinden als ze je nu zou kunnen zien." Siste ze, haar woorden verlieten haar lippen als gif uit de tanden van een slang terwijl ze hem aanstaarde. "Je bent altijd mijn beste vriend geweest, degene op wie ik kon terugvallen maar mijn relatie met Thornfang is stukgelopen op jou omdat hij een te jaloerse Furball was en ik mijn gevoelens voor jou nog nieteens in check heb en jij doet niets anders dan je verstoppen als een kitten die bang is voor onweer. Je bent een schande voor Shadowclan op deze manier. Snap je dat dan niet." Opnieuw haalde ze snoeihard uit met haar woorden terwijl haar staart heen en weer schoot voor ze haar echte poot ophief en deze naar hem uithaalde. "Kom terug naar de werkelijkheid, kom terug naar je clan. Wees een leider die je hoort te zijn. Wees een vriend die ik kan vertrouwen. Wees de Tall waar ik ooit verliefd op was. Die was beter dan wat je nu probeert te zijn." Haar laatste woorden verlieten haar lippen ijzig koud. Een geheim, wat nieteens meer zo'n groot geheim was tussen hen ingooiend. De rede waarom ze Littlestream altijd zo gehaten had. Het was zo simpel geweest. Zij was de kinderachtige idioot geweest destijds. Maar nu was het Tallshadow en hij was het in een tijd waarin het absoluut niet zo moest zijn. Een tijd waarin iedere kat naar zijn leader keek voor hulp. Ze zag hem maar wat graag breken onder haar poten. Maar tegelijk wou ze dat hij haar woorden in zich opnam en boven zichzelf uit zou reizen. Hij kon het. Als iemand het kon was hij het wel. Als hij het zelf maar in zag.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallstar
Catministrator

☙Emma☙
16253
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 49 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Stop met vlieglesgeven please   za 24 jun 2017 - 1:27

Ze was klaar met hem, al na zijn eerste beweging kon de kater het in de lucht voelen hangen en bereidde hij zich voor op de aankomende storm. Die ditmaal begon met een persoonlijke aanval. Die deed ergens pijn, en ergens verbaasde het hem niets. Natuurlijk was hij te soft voor Sin, die altijd al sterker en harder was geweest dan hijzelf. De kater was een ei, er was niet aan hem veranderd alleen stond hij nu op display en werd het voor iedereen duidelijk. Toch pijnlijk dat ze het er nog even in moest wrijven. Daarmee was het echter nog niet klaar, want ook zijn moeder werd erbij gehaald, wat nog meer stak, en het feit dat hij een schande voor Shadowclan was. Tot op dit punt had Tall nog niets anders gedaan dan lijdzaam luisteren, en de poes in de ogen aankijkende. Op dit punt verscheen echter ook een lichte verwarring in zijn ogen, want ja hij was een giga schande, maar hoe was het zijn schuld dat haar relatie stuk liep? Door deze verwarring zag hij de poot een seconde te laat, en werd er vol door geraakt. Omvallende en vol hernieuwde verbazing en ontzetting zijn blik naar de poes werpende. Pardon?
Hij was niet trots ingesteld, maar dit ging ook hem te ver. Haar laatste woorden hoorde hij niet eens meer. Zich weer rechtop zettende, en zijn hoofd schuddende. "De woorden verwachtte ik, maar Sin.." Hij was echt teleurgesteld in hoe ze dit gedaan had. "Family, family sticks together," Familie in de figuurlijke zin van het woord that was, meer in de zin van, hij zou voor haar door het vuur gaan. Zou zij hem dan ook steunen? Niet als eerste van allen omverwerpen, zoals net? "Opbouwende kritiek, sure,-" hij staarde haar even droogjes aan "maar slaan..?" Hij was echt ontzet. "En trouwens, alles is voor iedereen beter dan wat ik nu probeer te zijn, omdat niemand echt weet wat hij of zij van me wilt en in me zoekt, zolang het maar niet dit is," Geen zelfmedelijden, enkel waarheid. Het deed hem ook weinig, hij zat er tot Starclan hem wegstuurde, dus ze zouden het met hem moeten doen. "Dat wat wil je precies?!" Hier klonk de frustratie maar al te duidelijk door, en Tall was ook opgesprongen. Zijn ene oog dichtgeknepen door het bloed wat uit de verse wond erboven kwam. Zijn geest had weinig idee over waar in het gesprek ze waren, hij was gewoon erg in de war nu.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sinclaw
Member

Michelle
1661
Actief
She wears strength and darkness equally well, the girl have always been half goddess, half hell.

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Stop met vlieglesgeven please   do 29 jun 2017 - 12:04

Hij snapte er echt niets van he. Hij snapte totaal niets van haar pijn, haar problemen. Haar mentale status. Het frustreerde haar vreselijk maar toch hielt ze zich stil terwijl ze hem aanstaarde en hij sprak. Hij gooide totaal weg wat ze zojuist uitgesproken had. Het leek hem niets te boeien terwijl hij het verborgen hielt achter een masker. "Ach rot toch op." Siste ze woedend in tranen terwijl haar nagels zich in de grond vastzette. "Wat ik wil is dat je je verdomme vermant en normaal gedraagt, gedraagt als een leader. Je hebt je hele leven fatsoenlijke voorbeelden gehad en bent nu omringt door 3 andere leaders die je kunnen laten zien wat leiderschap is. Maar inplaats daarvan blijf je in een hoekje zitten spelen met starclanverdomde egels!" Woede raasde door haar huid. "Ik hoef je niet meer te zien, horen, spreken of zelfs ruiken als je je niet gedraagd als een volwassen beest." Siste ze ijskoud in tranen en draaide zichzelf weg van hem weglopend terwijl haar poten leken te branden van het verdriet, haat en pijn.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallstar
Catministrator

☙Emma☙
16253
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 49 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Stop met vlieglesgeven please   wo 5 jul 2017 - 12:32

Ze was niet onder de indruk van zijn woorden, het frustreerde hem minder dan hij van tevoren had gedacht dat het zou doen. Dat viel de kater nog mee, al nam dat niet weg dat zij nu te huilen stond, en de kater er een beetje onhandig bij stond. Dit was niet beschreven in zijn taakomschrijving. Misschien ook wel beter, want dan had hij de baan nooit aangenomen. Als de kater van tevoren had geweten dat je vrienden zeer lastig zouden gaan doen, dat er meer vijanden dan vrienden zou opstaan en dat het onmogelijk was iedereen tevreden te stellen, had iemand dan de baan aangenomen? Nee. Tall zuchtte inwendig, en strekte zijn schouders. De poes sprak intussen uit dat hij moest oprotten. In een splitsecond overwoog Tall dit, stond toen op, sprak "Oke," en liep weg. Sin raasde en tierde nog wat door, maar de kater was al onderweg. Wie was hij om de wens van de poes niet te voldoen? Oprotten was makkelijk te doen, en al het volgende wat hij nu niet hoorde vast niet. Dan was dit de betere oplossing.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Stop met vlieglesgeven please
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: