I'm not clay 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 I'm not clay

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Foxfire
Member

Loïs
1131
Actief
"Love. It's just chilling, you know? Kicking it with somebody, talking, making mad stupid jokes. And, like, not even wanting to go to sleep, 'cause then you might be without 'em for a minute. And you don't want that."

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: I'm not clay    wo 3 mei 2017 - 20:16

Wow. Ze had vandaag niet eens de allergrootste moeite hoeven doen om prooi te verkrijgen. De omgeving hier was goed jagen en ze had in één middag drie muizen weten te vangen, wat echt veel was in de afgelopen tijd. Maar ze was d'r superblij mee, want ze had echt heel veel honger. Ze besloot om terug te gaan naar het algemene verzamelpunt, waar ze nu sliepen met alle clans. Het feit dat het met alle clans samen was vond ze niet erg, maar de hoeveelheid katten was wel een flinke tegenvaller. Het liefst zat ze nu alleen, maar ze wist dat als ze dat deed, er dan geheid een kat naast haar kwam zitten om tegen haar te praten en dan ondertussen stiekem één van haar muizen te stelen. Daarom besloot ze om zich te omgeven door kleine pluizenbollen, die hoefde maar hele kleine stukjes van haar prooi en dan was de kans kleiner dat iemand tegen haar zou praten. Behalve de queens dan, die hadden dan juist de mogelijkheid. Hopelijk gebeurde 't niet. Ze ging met een plof zitten naast de kleine dingen, en haar staart belandde per ongeluk op één van hen. "Oeps, sorry." mompelde ze door de muizen heen, waarna ze ze alledrie op de grond neerlegde en meteen begon met eten.

- Nectarkit 1st c;Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nectarpaw
Member

Bunny
149
Actief
"Even nectar is poison if taken to excess"


CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: I'm not clay    wo 3 mei 2017 - 20:24

Deze nieuwe omgeving was verschrikkelijk verwarrend. Ze wou ronddwalen tussen de katten, maar dan vergat ze waar mama was en dan moest Waspsting haar altijd komen zoeken. Soms bracht Honeykit haar terug, omdat ze had gezien dat haar zusje weer was weggedwaald. Nu was dat niet het geval, nu lag ze braaf dichtbij; maar niet tegen mama. De stenen ondergrond was lekker koel en ze had het te warm. Haar vacht was te dik en al die katten bij elkaar gaven heel wat warmte af. Plotseling werd het fragiele poesje helemaal bedekt door een rosse staart. Nectarkit sloeg ernaar met haar pootjes en proestende kwam ze er vanonder uit. Haar blauwe oogjes richten zich op de veel grotere poes die prooi zat te eten. Héé, die poes leek op haar! De rood met witte kitten kroop dichterbij. En ze rook ook bekend! Wauw, ze was vast ook van Shadowclan! Nectarkit had bijlange na nog nit iedereen van haar clan leren kennen, maar ze was ook gewoon niet zo goed in het onthouden van namen. Vrolijk snuffelde ze aan de prooi die ze bijhad en met onschuldige oogjes keek ze op naar de poes. "Ik mag ook?", vroeg ze, tamelijk luid, met haar hoge, kittenachtige piepstemmetje.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I'm not clay
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: