[Everyone] Catastrofe 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 [Everyone] Catastrofe

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

53
Actief
avatar
BerichtOnderwerp: [Everyone] Catastrofe   wo 3 mei 2017 - 23:31


Hij leidde zachtjes Fawnstep mee. Hij was geen totale bruut. Otterdive was tegen hem uitgevlogen en dat vond hij niet leuk. Hij hielp toch alleen maar mousedung? Zijn ogen schoten vuur. Hoe kon ze? Was ze dan even blind als dat arme weesje? Dat arme weesje dat net nog vrolijk lag te spelen. Trouwens, er waren te veel doden in Shadowclan geweest en die iedereen was ontgaan. Hij had pas dagen achteraf te horen gekregen dat Lurkingshade gestikt was. Arm kind. Deerkit ook, nu was ze ook nog zusje-loos. De kleine rode kater snoof. Hij had eindelijk zijn doel bereikt. "Tallstar, ik wil dat je even de aandacht trekt van iedereen." Hij keek venijnig naar Fawnstep en boog zich toen naar zijn leider. "Fawnstep heeft zojuist een kitten vermoord. Adderkit, dat weesje van Lurkingshade en Roughflower." Zijn stem brak een beetje bij het noemen van de ouders hun namen. Ze waren net zoals alle clangenoten hem dierbaar.

+ Tallshadow, Fawnstep, Bitterpaw of Otterdive first, daarna open voor iedereen die wil meeluisteren naar deze leuke drama <3


Oathbreaker.
You are the master of the sea.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fawnstep
Member

Daan
2951
Actief
The road to hell is paved with good intentions.


CAT'S PROFILE
Age: 44 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Everyone] Catastrofe   wo 3 mei 2017 - 23:36

Haar ogen waren groot en stonden vol tranen, maar ze kon die hier niet laten vloeien. Iedereen keek naar haar, ze werd nog erger uitgekotst dan ze ooit was gedaan. Vroeger was haar moeder, Innerstar, er nog geweest om haar te beschermen waardoor niet iedereen haar durfde te haten. Maar nu, nu had ze niemand meer van familie die het voor haar op zou nemen. Laat staan vrienden. De zwarte kattin keek kort naar de rode kater die haar in de richting van Tallstar - eigenlijk nog Tallshadow - dirigeerde. "H-het spijt me zo.. het was een ongeluk.." zei de zwarte kattin trillerig terwijl ze met grote ogen naar haar leader keek.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Otterdive
Member

{ Lolo
278
Actief

CAT'S PROFILE
Age: { 31 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Everyone] Catastrofe   wo 3 mei 2017 - 23:39


Haar klauw had zijn doelwit geraakt. De schram die ontstaan was maakte niet goed wat er gebeurd was, maar ze had er een klein deel van haar frustratie mee kunnen wegslaan. Kingslayer was op zijn beurt weer boos geworden op haar, wat ze niet kon appreciëren. Ze trok haar lip naar hem op, een brutale actie die eigenlijk ongehoord was naar katten die hoger in rang stonden dan haarzelf, maar dat kon haar op het moment niets schelen. "Je hebt het recht niet mij te vertellen wat juist is en wat niet. Dit is nog geen honderdste van wat ze werkelijk verdient!" siste ze hem toe, waarna ze de kattin met ontblootte tanden en achteruit gedrukte oren nakeek. Haar blik gleed naar het kleine lichaampje, dat haast niet meer te herkennen was. Steken drukten in haar borstkas. Haar ademhaling verhoogde iets. Voor een groot deel van de reis had zij zich over deze kitten ontfermd, en had ze zich aan haar gehecht. Het was een klein weesje, beide ouders zeer recent nog gestorven, en zij had de zorg op zich genomen. Ze was niet goed genoeg geweest. Een koude blik stond in haar ogen terwijl ze een lik gaf over het kleine vachtje heen. "Mag je pure ziel zich onder die van StarClan bevinden, en je jacht tussen de sterren nooit ophouden," murmelde ze in diens vacht. Haar kleine, eigen eerbetoon aan hetgeen dat zo groot had kunnen uitgroeien. De vigil zou later zijn, maar dit was persoonlijker. Otterdive zou vannacht niet slapen, door de kille woede die ze voelde. Ze wilde Fawnstep zien branden.
❄︎ Empress


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bitterpaw
Member

Demi
1099
Actief
"For those who value survival, sentimentality is not an option."

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Everyone] Catastrofe   wo 3 mei 2017 - 23:42

Het beeld van de overblijfselen van Adderkit zou ze nooit meer uit haar hoofd krijgen, zoveel wist ze. Kingslayer was zonder pardon naar hen toegekomen en vond het nodig om Fawnstep direct naar Tallshadow toe te sturen, zonder ook maar aan te horen wat haar kant van het verhaal was geweest. Ze zou publiekelijk aan de schandpaal genageld worden, zoveel was zeker. Bitterpaw deed haar best om enig medelijden voor de zwarte poes te voelen. Natuurlijk zou ze niet zonder reden een kitten vermoorden, toch? Al helemaal niet één die in haar eigen bloedlijn zat. Bitterpaw liep mee met Fawnstep, Otterdive en Kingslayer, zich voorbereidend op wat komen ging. Vanuit haar ooghoeken keek ze naar de zwarte kattin. Ze had een leven genomen van een jonge kitten. Ze had het recht niet om hier een potje te staan janken, alsof zij het slachtoffer was geweest.   a leash can be pulled from either end.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallstar
Catministrator

☙Emma☙
16253
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 49 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Everyone] Catastrofe   wo 3 mei 2017 - 23:47

Het ene moment was je nog vrolijk tactische etenverdeling aan het tekenen in het zand, het andere stonden er plotseling allemaal katten voor je die een belangrijke mededeling leken te hebben. Meteen sprong de kater op, en keek met schuin hoofd naar de naderende groep. Kingslayer liep voorop, en vroeg of hij iedereens aandacht wilde trekken. Daarna kwam het meest heartbreaking news wat hij ooit gehoord had. Fawnstep, de forever queen, had een kitten vermoord. De poes in kwestie leek in shock te zijn en meldde dat het een ongeluk was. Tall keek nog steeds met grote ogen naar de katten. "Ehm.." Mauwde hij, het allemaal even in zijn hoofd op een rijtje zettende. Daarna ging hij zitten, en gebood dat de twee anderen dat ook konden doen, "Rustig, en het hele verhaal," Mauwde hij, naar Fawnstep met een blik naar Kingslayer dat die zometeen aan de beurt kwam. Hopelijk zou de kater, die redelijk van slag leek, niet rond gaan schreeuwen om de aandacht die hij net aan Tall vroeg om te krijgen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

53
Actief
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Everyone] Catastrofe   di 16 mei 2017 - 22:00

Razend was hij, niet bruut, razend. Hij walgde van haar en van de moord die ze had gepleegd. Arme Adderkit, arm weesje. Zijn gele ogen spuugden vuur. Hij wachtte geduldig op Tallstars antwoord. Hij had meteen straf verwacht, maar dat kreeg ze niet. Nee ze mocht eerst eens wat zielig liggen doen. Waar was Blackbear? Hij keek rond naar de zwarte kater. Kingslayer had hem daarjuist zien kijken. Als hij nog zo een paar katten kon bijeen schrapen, kon hij een opstand beginnen. Zijn ogen ontmoetten die van Haildaze. Hij rolde zijn lip op naar de kater. Het was een zielig scharminkel die altijd te verliefd keek naar Fawnstep. Puh! De gele kijkers richtten zich weer op Tallstar en daarna op Fawnstep. "Leg het nu maar uit meisje." Dit was niet zijn normale doen. Hij was een charmante, gladde kater, maar nu ging hij even over de streep. Want dit was schandalig en het raakte hem erg hard.


Oathbreaker.
You are the master of the sea.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fawnstep
Member

Daan
2951
Actief
The road to hell is paved with good intentions.


CAT'S PROFILE
Age: 44 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Everyone] Catastrofe   do 18 mei 2017 - 9:55

Fawnstep kon haar ogen nog altijd amper niet geloven. Waarom was ze zo'n mislukkeling? Kon ze dan echt niets goed doen in haar verdomde leven? StarClan zou haar terug moeten roepen in plaats van de onschuldige Adderkit. Haar kleindochter had ze van het leven genomen. Toen ze de stem van Tallshadow hoorde keek ze vluchtig om zich heen. Overal boze blikken, woedende katten die haar gestraft wilde zien. En het was alleen maar een ongeluk. "H-het was druk e-en ik lette niet goed op.." mauwde ze trillerig terwijl ze met haar helderblauwe ogen naar de kater keek die haar ergens zoveel deed denken aan Thrushdive, logisch omdat het zijn jongere broer was. "En t-toen.. i-ik.." Ze kwam niet goed uit haar woorden, het was te pijnlijk. De anderen mochten het voor haar zeggen, want ze kon de woorden niet over haar lippen krijgen.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Otterdive
Member

{ Lolo
278
Actief

CAT'S PROFILE
Age: { 31 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Everyone] Catastrofe   do 18 mei 2017 - 10:29


Ze dwong zichzelf te kalmeren. Haar ademhaling, die flink verhoogd was geweest, probeerde ze weer onder controle te krijgen door diepe ademteugen te nemen. De leider kwam erbij, maar handelde niet meteen zoals zij het zou doen. Hij vroeg rustig naar een uitleg, wat haar ergens irriteerde. Kingslayer meldde dat Fawnstep het zelf zou moeten uitleggen, maar het ging haar niet zo goed af. Otterdive verloor haar geduld. "Ze is erop gaan staan." miauwde ze koeltjes richting de kater. Een steek ging door haar hart bij de woorden, ze had zich verantwoordelijk gevoeld voor de kitten. Maar ze verborg deze pijn en staarde kil richting de zwarte kattin, waarna haar blik gleed naar de wond die ze zojuist had geslagen op haar gezicht. Hoe graag ze er daar nog tientallen bij wilde doen.
❄︎ Empress


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallstar
Catministrator

☙Emma☙
16253
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 49 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Everyone] Catastrofe   za 27 mei 2017 - 14:31

Het was duidelijk dat de andere katten bloed wilden zien. Kingslayer maakte maar al te duidelijk hoe hij erover dacht in zijn toon, hij, de kater die normaal erg redelijk was, en ook Otterdive was snel klaar met het gestotter was Fawnstep voortbracht. Bij haar woorden sloeg Tall even zijn ogen neer en deed een schietgebedje naar zijn moeder of die misschien voor de kitten wilde zorgen. Hierna keek hij op naar Fawnstep, die er ongetwijfeld erg mee zat. Maar, hij moest handelen, de poes had een fout begaan ten koste van het leven van een van de dierbaren van de clan, dit kon niet ongestraft voorbij gaan. Hopelijk snapte de poes dit. "Dit zal bestraft moeten worden Fawnstep," Mauwde hij, rustig, maar duidelijk. "Dat snap je zelf hopelijk ook," Waarna hij wat zich wat strekte zodat de aanwezigen hem zouden kunnen horen als getuigen. "Met Otterdive en Kiingslayer als getuigen verbied ik je toegang tot de kittens van Shadowclan, en is het voorrecht van een apprentice trainen niet meer aan jou besteed," Hij keek de poes ernstig aan. "Dit zal de kittens, en jouzelf moeten beschermen," Waarna hij het drietal duidelijk aankeek. "Dit is mijn uitspraak, en tot die herroepen is geldt de straf," En toch viel het hem zwaar.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Yanthe
581
Actief
It's more fun to be a pirate than to join the Navy.

CAT'S PROFILE
Age: 18moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Everyone] Catastrofe   za 27 mei 2017 - 15:25

Tallfright's aandacht was getrokken toen een grote en oudere kater de naam van de Shadowclan leader zei. Doordat de leader zijn naam begon met hetzelfde als zijn naam, was hij direct alert, denkend dat het om hem ging. Zijn aandacht had hij laten verzwakken toen hij doorhad dat het niet om hem ging, maar om de leader, maar deze kwam meteen terug toen hij de naam van de dode queen hoorde, Roughflower. De poes die hij vermoord had. Hij bleef zitten waar hij zat en volgde het gesprek in stilte mee. Een kitten, een weesje van de queen en haar partner, was verpletterd geweest en had daar de dood gevonden. Het gaf hem kriebels, wetend dat deze dood onrechtstreeks een gevolg was van zijn daad. Tallfright liet zijn blik op Tallshadow vallen en vernauwde even zijn ogen, waarna hij zijn kop weg draaide. Hij zou binnenkort zijn moeder nog eens moeten opzoeken, want dat was al te lang geleden. Hij had nood aan wat afleiding, want de gedachten die nu door zijn kop zweefden moesten gesust worden.

Tag: onrechtstreeks iedereen in het topic
Note: Tall topic (uit als niemand hem aanspreekt).


I'll start a war if I have to...
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Everyone] Catastrofe
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: