Got mah Sax 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Got mah Sax

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Bo2
73
Actief
The only heaven I'll be sent to is when I'm alone with you

CAT'S PROFILE
Age: 60 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Got mah Sax   vr 5 mei 2017 - 0:31


De rode kater wandelde kalm de cavern binnen. Zijn ogen gleden even langs wat katten heen, voordat hij deze ervan afsloeg. Een zucht gleed langs zijn lippen terwijl hij besloot de twee kleine visjes die hij had gevangen te verorberen in een hoekje van de grot. De laatste dagen kon hij moeilijk stilstaan, zich moeilijk bij de zaak houden. Als een vlaag kwam het dan binnen, het feit dat ze alles hadden achtergelaten en het allemaal achter hun lag. Hij neeg zijn kopje wat en nam een stukje vis in zijn bek. En zoveel waren verdwenen, gestorven, en hadden zich hopelijk bij starclan gevoegd. Maar dan opnieuw, zou dat gebeuren? Dat was een vraag die in zijn kop bleef rondvliegen. Wat als die zielen die hier op de journey verloren waren gegaan, gewoon opgingen in een soort smoke... Wat als dat echt gebeurde? Hij slikte even moeizaam zijn stukje vis door. Zouden ze dan ooit rust vinden?

-Open


Bitterball
What will you leave behind?
Oh we all still die


Bedankt Maaike en Juul voor dit prachtige setje jullie zijn mijn alles. <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Got mah Sax
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: