I will sing no requiem tonight 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 I will sing no requiem tonight

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Acefray
Medicine cat

Jamie
4275
Actief
"Once more into the fray, into the last good fight I'll ever know.
Live and die on this day, live and die on this day"

CAT'S PROFILE
Age: 48 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat
avatar
BerichtOnderwerp: I will sing no requiem tonight   vr 5 mei 2017 - 14:53

Sinds ze aan waren gekomen in het nieuwe gebied had Acefray nog geen enkele keer zijn blik omhoog gehaald. Nog voor een moment een gevoel van opgewonden blijdschap gehad bij het zien van de nieuwe plek en van het idee van een nieuw huis. Het voelde leeg. Alles voelde leeg.. Het was alsof hij zichzelf onderweg verloren was en zijn lichaam maar gewoon in zijn eentje verder was gaan wandelen. En hij wist waarom dit was.. Omdat hij weer iemand was verloren. Iemand waar hij zo veel om gaf.. Princess. Zijn Princess. Lurkingshade. Zijn partner. Zijn mate. De vader van hun kittens die nog niet eens in de wereld gekomen zijn. Starclan please waarom? Maar de nacht liet zijn stille vraag onbeantwoord. Hij was weer iemand verloren waarvan hij hielt. Waar hij zich gelukkig bij voelde, waar hij de wereld voor zou geven.. Hij had zo veel gehoord en gezien en ontdekt deze reis. En nu de reis was geeindigd voelde hij zich zo verlaten en alleen. Hij wist niet meer wat hij moest doen. Hij wist niet meer of hij nog een doel had in dit leven. Zo veel katten waarvan hij hielt waren in Starclan. En zo vaak had Starclan hem op die manier gezegd dat hij het niet verdiende om lief te hebben... om een familie te hebben. Tranen vielen zijn ogen uit terwijl hij verder liep. Lopen hielp. Lopen had hem altijd geholpen. De laatste keer dat hij zo had gelopen had een monster hem bijna gedood. En hij hoopte zo erg op dit moment dat een ander monster het werk zou afmaken. Hij had geen reden meer verder te gaan. Een leven zonder liefde was het leven niet waard. Uiteindelijk kwam het lopen tot een halt toen hij de Vulture's drop vond. Onder hem leek de wereld te eindigen, de nacht in... maar een stap verder en deze pijn kon ophouden... deze leed kon ophouden. Hij zou zijn twee kits kunnen zien.... zijn partner... vrienden.. ouders... hij sloot zijn ogen en haalde diep adem. Maar een stap. Hij zou dood zijn voor hij de grond raakte.... Dan was alles over......

[Fox reserved come on safe this floof]


ONCE MORE INTO THE FRAY, INTO THE LAST GOOD FIGHT I'LL EVER KNOW. LIVE AND DIE ON THIS DAY
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I will sing no requiem tonight
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Vulture's Drop-
Ga naar: