Serpent and the Cat 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Serpent and the Cat

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Nath
233
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Serpent and the Cat   vr 5 mei 2017 - 19:36

Serpentkit had haar ogen uit gekeken toen ze het nieuwe gebied binnen waren gekomen. Ze was al helemaal verbaasd geweest toen ze een gigantische grot binnen waren gekomen en hier zouden ze voor nu verblijven. De zwarte Shadowclan kitten vond het allemaal maar niet erg, aangezien er nu weer wat nieuwe dingen waren om te ontdekken. Daarbij kwam het worden van een apprentice ook steeds dichterbij. Ze was alweer vijf moons, dus nog een kleine moon te gaan. De kitten trippelde rustig rond, tot ze ergens in de grot terecht kwam waar er minder zich op haar was. Ze zag daar een klein holletje en stak haar neus er in. Ze rook niks. Vervolgens draaide ze haar kopje schuin zodat ze met haar oog naar binnen kon kijken en toen meende ze wat te zien dat dichterbij kwam. Ze schrok en sprong naar achteren. Een donkere, kleine slang kwam uit het holletje en verschikt sprong ze nog verder naar achter zodat ze slang haar niks aan kon doen. Wat moest ze nu? Kon ze het dood maken? Of toch maar om hulp roepen. Op het moment deed Serpentkit niks, ze staarde er alleen naar met een dikke, pluizige zwarte staart en opgezette nekharen.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Serpent and the Cat
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: