[Sharing Tongue] Damnit you grumps, be nice 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 [Sharing Tongue] Damnit you grumps, be nice

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Acefray
Medicine cat

Jamie
4287
Actief
"Once more into the fray, into the last good fight I'll ever know.
Live and die on this day, live and die on this day"

CAT'S PROFILE
Age: 48 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat
avatar
BerichtOnderwerp: [Sharing Tongue] Damnit you grumps, be nice   za 6 mei 2017 - 19:12

Er kwam een moment in het leven van iedere kat die op een schaap leek dat hij iets moest doen. Iets nuttigs. En voor hem was dat om te zorgen dat al deze edgy bad guys van een katten eens leerde hoe het was om vriendelijk tegen elkaar te zijn en om zichzelf te gedragen. Vandaar dat hij ook een beetje rondliep door het nieuwe geïmproviseerde kamp naar een rots. Nu was dit niet al te moeilijk om te vinden in een berg gebied maar tja, een rots die indrukwekkend genoeg was om een mededeling op te kunnen plaatsen. Na een mooie ronde te hebben gedaan vond hij deze wel degelijk. Met enige moeite kreeg hij zijn niet al te dunne lichaam op de hogere rots en keek even de ruimte door, om hierna zijn diepe stem te verheffen. Aangezien hij al een redelijk stemgeluid kon produceren en de wanden van de grot meehielpen was dit voor hem niet te moeilijk. “Katten van iedere clan, even stilhouden en luisteren naar de dikke kat op de steen” Tja je moest immers een intro maken. Zodra de omgeving een beetje zijn richting op keek ging hij verder met zijn verhaal. “We hebben een lange reis gemaakt die voor iedereen zwaar was. We zijn onderweg veel verloren, maar we hebben het gemaakt. Persoonlijk vind ik dus ook dat het tijd is om een moment voor jezelf te nemen en voor de mede clankatten met een Sharing Tongue. Neem de tijd om bij te praten en elkaar te verzorgen, maak vrienden, zeg sorry tegen je ex of ga met de kits spelen. Doe even vriendelijk tegen elkaar” Hij grijnsde even, een typische Ace grijns. Natuurlijk was alles nog zwaar voor hem.. maar hij wou dit nu eenmaal. “Daarbij heb ik het gevoel dat de meeste wel een goede schoonmaak beurt kunnen gebruiken” Bij deze woorden schudde hij zijn eigen stoffige vacht uit en grinnikte zacht, om hierna van de steen af te springen en zich bij de groep te voegen. Nu nog hopen dat mensen zijn voorbeeld zouden volgen.

[Open voor iedereen, alle clans, alle leeftijden. Dit is echt een topic voor je kat om in contact te komen met andere. Doe dus ook spannend en laat je kat eens naar een wildvreemde gaan met een dom smoesje B) Wie weet maken ze nog vrienden, of ruzie, who know. Ook als er twee katten in gesprek zijn kan de jouwe er nog gezellig bijkomen~ Doe sociaal. Zorg er ook voor dat je een tag onderaan je post zet zodat we weten tegen wie je kat kletst]

[Tag] No one


ONCE MORE INTO THE FRAY, INTO THE LAST GOOD FIGHT I'LL EVER KNOW. LIVE AND DIE ON THIS DAY
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ravenfall
StarClan

M
818
Actief
"I swear I heard demons yelling"

CAT'S PROFILE
Age: Endless †
Gender: Tomcat ♂
Rank: Elder
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Sharing Tongue] Damnit you grumps, be nice   za 6 mei 2017 - 19:22


De jonge tom had zich afgeschermd tegen de massa katten die met ze alle als een mierenhoop in de grot zaten, al luisterend naar een kat die de grote steen beklommen had en een sharing tongue aankondigde. Ravenfall had daar totaal geen zin in, zijn humeur was dan ook erg afgedaald zins hij benoemd was als de nieuwe Elder van Riverclan met de naam Ravenfall. Hij werd niet zoals zijn broeders en zuster apprentice nee hij werd voor starclan sake een elder.. De zwarte tom snoof, zijn vacht bepakt met stof en smurrie omdat hij zich al dagen niet had gewassen maar hij liet niemand dicht bij hem toe om het voor hem te doen. De zwarte tom had dan ook zijn schelp opgepakt en liep nu richting een plek waar het rustig was maar in de tijd dat hij een plekje zocht boste hij tegen een dikke pluizige papzak aan. Geschrokken viel hij achterover, zijn blinde ogen groot van de schrik toen hij op zijn rug belande als een schildpad.


Tag: Acefray B)The world around us is burning

But we're so cold

:::::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rousebell
Medicine cat

Anouk
1043
Actief
'Cause all of this is
all that I can take
And you could never understand
the demons that I face

343 IC

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Sharing Tongue] Damnit you grumps, be nice   za 6 mei 2017 - 19:53

Al zuchtend schoof Rousepaw de hoopjes kruiden nog maar eens netjes bij elkaar. De afgelopen paar dagen hadden vooral bestaan uit het verkennen van de omliggende gebieden en het verzamelen van kruiden uit die gebieden. Inmiddels hadden alle clans een voorraadje kruiden verzameld. De katten die geholpen moesten worden konden nu geholpen worden en eigenlijk was het allemaal maar vreemd. “Katten van iedere clan, even stilhouden en luisteren naar de dikke kat op de steen”, galmde de stem van Acefray door de grot. Rousepaw proestte even voor ze zich naar de kater omdraaide. Wat een manier om jezelf te introduceren. Ergens wel typisch voor de grote Shadowclanner. “We hebben een lange reis gemaakt die voor iedereen zwaar was. We zijn onderweg veel verloren, maar we hebben het gemaakt. Persoonlijk vind ik dus ook dat het tijd is om een moment voor jezelf te nemen en voor de mede clankatten met een Sharing Tongue. Neem de tijd om bij te praten en elkaar te verzorgen, maak vrienden, zeg sorry tegen je ex of ga met de kits spelen. Doe even vriendelijk tegen elkaar”, deelde de kater mee aan alle katten in de groep. Er zouden er zeker zijn die het een slecht idee vonden en weigerde mee te doen. Rousepaw daarentegen was een groot voorstander van het plan. “Daarbij heb ik het gevoel dat de meeste wel een goede schoonmaak beurt kunnen gebruiken”, voegde Acefray er nog even aan toe. De zilvertabby zwaaide een keer met haar staart voor ze weg liep van haar kruiden, richting de groep katten midden in de grot.

Tag: No one, feel free ^^


arouse the fire within
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Fien, Fifi, Fibeest :3
83
Actief

CAT'S PROFILE
Age: .~ 7 moons. ~.
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Sharing Tongue] Damnit you grumps, be nice   zo 7 mei 2017 - 9:50

Haar oren spitsten zich toen Ferretpaw de stem van haar Medicine cat plotseling veel luider dan normaal over de grot hoorde galmen. “Katten van iedere clan, even stilhouden en luisteren naar de dikke kat op de steen," ze kon het niet laten even haar mondhoek op te trekken, dat was zeker een originele entree. “We hebben een lange reis gemaakt die voor iedereen zwaar was. We zijn onderweg veel verloren, maar we hebben het gemaakt. Persoonlijk vind ik dus ook dat het tijd is om een moment voor jezelf te nemen en voor de mede clankatten met een Sharing Tongue. Neem de tijd om bij te praten en elkaar te verzorgen, maak vrienden, zeg sorry tegen je ex of ga met de kits spelen. Doe even vriendelijk tegen elkaar." Het was waar, Ferret moest dringend eens gaan socialiseren. De hele reis had ze nog nauwelijks een woord gezegd tegen de meeste van haar Clangenoten, laat staan iemand van een andere Clan. Misschien moest hier nu de gelegenheid nemen om een woordje te wisselen met een onbekende kat. Ze begon een beetje nerveus rond te trippelen, totdat ze door haar onoplettendheid tegen een kat botste. Geschrokken deinsde ze achteruit en besefte door de felle geur van kruiden die meteen in haar neus schoot tegen een Medicine cat was gelopen. "S-Sorry," stamelde ze terwijl ze de poes in zich opnam. Blauwe ogen, een cypers gestreepte vacht, zeker twee keer zo oud als zij, misschien drie. Volgens haar had ze ergens opgevangen dat dit de Medicine cat van Thunderclan moest zijn, maar dat durfde ze niet te bevestigen met zekerheid.

Tag: Rousepaw.


   
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crowcall
Member

Floriske
2013
Actief
This is the world we live in
These are the hands we're given
Use them and let's start trying
To make it a place worth living in

CAT'S PROFILE
Age: 29 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Sharing Tongue] Damnit you grumps, be nice   zo 7 mei 2017 - 16:31

Crowcall spitste geïnteresseerd haar oren bij de oproep van Acefray, en er vormde zich een brede glimlach op haar gezicht toen ze hoorde wat hij te zeggen had. Een sharing tongues was precies wat de groep nodig had na die zware reis. Het was tijd om even bij te komen en simpelweg te genieten van de aanwezigheid van allen die er nog waren. Zelf wist ze niet onmiddellijk bij wie ze wilde gaan zitten. Aan de ene kant wilde ze Crowfur wel graag opzoeken, of een van de vrienden die ze tijdens de reis had gemaakt. Of misschien moest ze toch haar vaders andere kittens gezelschap houden. Of zou ze juist bij een onbekende gaan zitten? Zo veel katten, zo veel keus. Ze besloot maar even af te wachten of er toevallig iemand haar kant op zou komen, zodat zij niet hoefde te kiezen.

Tag: nog niemand


This strong old blizzard, I will let it blow
To undiscovered places underneath the snow

Crowcall

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rousebell
Medicine cat

Anouk
1043
Actief
'Cause all of this is
all that I can take
And you could never understand
the demons that I face

343 IC

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Sharing Tongue] Damnit you grumps, be nice   zo 7 mei 2017 - 20:32

Er waren eigenlijk nét iets te veel katten in de grot om een fatsoenlijke keuze te kunnen maken. Met een puzzelende blik in haar ogen staarde Rousepaw dan ook maar wat in het rond. Tot ze een duwtje tegen haar flank kreeg. "S-Sorry," stamelde een calico kattin. Er verscheen een vriendelijke glimlach op de kop van de zilvertabby. Het was nog een jong ding, waarschijnlijk net apprentice. Rustig ging Rousepaw voor de kattin zitten. Ze had haar keuze gemaakt en die was gevallen op deze kattin. "Heya, ik ben Rousepaw." Jezelf voorstellen was altijd de eerste stap. Al waren er best wat katten die haar naam al kende vanuit de Gatherings. Maar de jonge kattin van wie een Shadowclan geur kwam was daar hoogstwaarschijnlijk nog nooit geweest en kon dat natuurlijk ook niet weten.

Tag: Ferretpaw


arouse the fire within
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Fien, Fifi, Fibeest :3
83
Actief

CAT'S PROFILE
Age: .~ 7 moons. ~.
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Sharing Tongue] Damnit you grumps, be nice   ma 8 mei 2017 - 17:09

De vriendelijke glimlach op het gezicht van de poes deed haar wat ontspannen en ze kon het niet laten om ook een haar mondhoeken op te halen. Eindelijk eens niet een kat die haar het liefst de oren van haar kop wilde afklauwen. Aandachtig hield ze de andere in de gaten toen ze ging zitten en volgde uiteindelijk haar voorbeeld, misschien iets zenuwachtiger en verlegener, maar zeker nier overdreven gestressd zoals een normaal was. "Heya, ik ben Rousepaw." Ze had gelijk, het was dus de Medicine cat Apprentice van de Thunderclan, als ze het goed gehoord had. Nu de poes zich had voorgesteld, leek het haar wel beleefd en eerlijk om het zelfde te doen. "Ik ben Ferretpaw," zei het lapjespoesje vrij verlegen terwijl ze haar gele oogjes bijna onbewust naar haar poten liet glijden. Stiekem voelde Ferret een soort van opwinding door haar lichaam gieren, aangezien dit de eerste keer was dat ze een kat van een andere Clan ontmoette, maar ze wist zichzelf te bedwingen en stelde zichzelf voor om een onderwerp in het gesprek te gooien. "Alles goed in Thunderclan?" mauwde ze terwijl ze haar oprechte blik terug in de blauwe ogen van Rousepaw legde. Ze kon zichzelf wel bijna een schouderklopje geven.


   
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fisheye
Member

Marieke
4823
Actief
"Hide away, they say, no-one will love you as you are."

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Sharing Tongue] Damnit you grumps, be nice   di 9 mei 2017 - 13:01


De reis was lang en vreselijk vermoeiend geweest maar gelukkig hadden de Clans nu een nieuwe woonplek bereikt. Fisheye vroeg zich af of dit een tijdelijke verblijfplaats zou zijn of dat dit hun definitieve nieuwe thuis zou zijn. Toen opeens er een luide stem door de Clangrot klonk, draaide de wit met bruine tabby haar hoofd in die richting om te zien waarom er nou weer iemand begon te schreeuwen. "Katten van iedere clan, even stilhouden en luisteren naar de dikke kat op de steen," zei een dikke, pluizige kat die op een van de rotsen in de grot gesprongen was. Fisheye kende of herkende de kat niet, maar wilde wel even weten wat hij te zeggen had. "We hebben een lange reis gemaakt die voor iedereen zwaar was. We zijn onderweg veel verloren, maar we hebben het gemaakt. Persoonlijk vind ik dus ook dat het tijd is om een moment voor jezelf te nemen en voor de mede clankatten met een Sharing Tongue. Neem de tijd om bij te praten en elkaar te verzorgen, maak vrienden, zeg sorry tegen je ex of ga met de kits spelen. Doe even vriendelijk tegen elkaar,"
Fisheye kon zich wel vinden in de woorden van die pluisbal op de steen. Nu nog de moed bij elkaar schrapen om met iemand een praatje te gaan maken en hopen dat ze de andere katten niet af zou schrikken met dat lelijke oog van haar. Al hadden deze katten zich toch al de hele reis om haar heen bevonden en waren ze er waarschijnlijk al 'n beetje aan gewend. Misschien most ze gewoon wachten tot er iemand in haar richting kwam? Als er iemand met haar zou willen praten. Nee, zo moest ze niet denken, er waren hier zo veel katten dat er vast wel iemand met haar zou willen praten. De bruin-witte tabby keek de grot rond maar zag nog niet echt iemand op haar af komen, of iemand die echt een geschikte kat leek om een gesprek mee te beginnen. Bijna alle katten die geen kittens of jonge apprentices waren leken op het moment zo intimiderend...

Tag: Nog niemandstuff:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rousebell
Medicine cat

Anouk
1043
Actief
'Cause all of this is
all that I can take
And you could never understand
the demons that I face

343 IC

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Sharing Tongue] Damnit you grumps, be nice   wo 10 mei 2017 - 10:27

De calico kattin volgde haar voorbeeld en ging ook zitten. "Ik ben Ferretpaw," stelde ze zichzelf voor. Haar vermoeden was dus correct, de kattin was een apprentice. Dan zou ze ongeveer 6 a 7 moons zijn gezien ze nog niet heel groot was of er oud uit zag. Dat betekende dat ze ruim twee, misschien zelfs bijna drie keer zo oud was. Bij die gedachte begon de zilvertabby zich ineens toch best wel oud te voelen. “Alles goed in Thunderclan?” vroeg de calico kattin waardoor Rousepaw’s gedachtes werden doorbroken. ”Nu we hier zijn aangekomen gaat het op zich wel goed. En bij de Shadowclan?” Ze kon zich beter maar stilhouden over het drama dat er rond ging. Enorm veel katten waren overleden en dat ging nog steeds door. Er waren katten verdwenen en er waren er enkelen die de clan hadden verlaten. Dat was echter niet iets waar je een apprentice uit een andere clan mee ging lastigvallen.

Tag: Ferretpaw


arouse the fire within
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Julia
35
Actief
Well, one can't get over the habit of being a little girl all at once....

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Sharing Tongue] Damnit you grumps, be nice   wo 10 mei 2017 - 13:53

Staart, staart, staart. Zo krabbelde ze over de stenen ondergrond. Steeds tevergeefs proberend bij haar eigen staart te komen. Steppingkit was alleen geen kitten die er dan mee stopte. Nee, ze ging stug door. Net zolang totdat haar buik geschuurd was of iemand haar afleidde. Dat tweede was dit keer het geval. Ze bleef stil liggen toen er opeens een kater op een rots sprong. Hè wat moesten ze doen? Ze begreep het niet, maar ach dat gaf niet. Er begonnen zich katten te verzamelen en dat was altijd leuk toch. Ze keek even of haar moeder of haar siblings nog wel dichtbij genoeg waren, voordat ze naar een kattin toe trippelde. “Hallo!” Er spreidde zich een brede glimlach om haar lippen. Terwijl haar blik toch even naar de staart van de WindClanner gleed. “Ik Stepping…kit.” Perste ze er in één adem uit.

Tag: Crowcall
[Ik post met haar alleen bij familiedingen etc.]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lightkit'
Member

Daan
20
Actief
If you could see how far you’ve walked, you would see that all’s not lost.

CAT'S PROFILE
Age: 2 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Sharing Tongue] Damnit you grumps, be nice   wo 10 mei 2017 - 14:21

Eigenlijk was ze nog een beetje te jong om het nest van haar moeder te verlaten en te spelen met de andere kittens. Maar haar nieuwsgierigheid was zo groot dat ze al een tijdje met haar blauwe ogen over de rand van het nest had gestaard. Kort keek ze achterom naar haar siblings, bleef een momentje stil zitten, maar krabbelde toen onhandig over de rand van het nest heen. Zacht kwam ze op haar pootjes terecht, die echter doorzakte onder haar gewicht en haar kopje op de grond kwam. Een stofplukje zat aan haar oor en wat geïrriteerd bewoog ze ermee, maar het ging er niet af. Lightkit hees zichzelf overeind en trippelde wankel in de richting van een grote kater, eentje die wel iets weg had van de geur die ze zo goed kende - ShadowClan. Zacht piepte ze, de grote gestreepte kater aankijkend, een keertje met haar oortje bewegend omdat het stofje er nog altijd aan zat.

TAG: Acefray & RavenfallMαу уσυя ∂яєαмѕ cσмє тσ яєαℓιту
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wavepaw
Member

Rivkikker
142
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Sharing Tongue] Damnit you grumps, be nice   wo 10 mei 2017 - 17:38

Wavepaw hief zijn hoofd op bij de oproep van Acefray. Toen de Sharing Tongues werd aangekondigd, sprong hij meteen vrolijk op. Dit was zijn eerste echte Sharing Tongues als apprentice! Als kitten deed hij natuurlijk ook wel een beetje mee, maar dat telde niet. Dat was namelijk niet een echte Sharing Tongues, eentje waarbij in ieder geval aan hem geen roddels verteld werden. Niet echt dat de bruine tabby een roddelaar was, maar een gesprekje kon er altijd van af. Hij draaide een rondje op zijn poten. Hmm, met wie kon hij eens gaan kletsen? Vlak naast hem begonnen al groepjes te ontstaan, maar Wavepaw was nog niet helemaal zeker waar hij bij aan zou schuiven. Besluiteloos wiebelde op zijn poten. Zou hij met een kitten gaan praten, of met een apprentice? Of met een Warrior misschien? Hij knipperde met zijn ogen. Ach, wat maakte het toch eigenlijk ook uit? Iedereen hier had vast wel zin in een gesprekje. Glimlachend draaide hij zich naar de eerste de beste kat die hij zag. 'Heey, alles goed?'

Tag: Een kat die zich naar Wavepaw omdraait
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fisheye
Member

Marieke
4823
Actief
"Hide away, they say, no-one will love you as you are."

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Sharing Tongue] Damnit you grumps, be nice   do 11 mei 2017 - 10:28

De bruin-witte tabby dacht nog steeds na over wie nou een goede optie zou zijn om een hopelijk gezellig gesprek mee te starten, al was dat waarschijnlijk niet meer nodig toen ze opeens iemand hoorde praten. "Heey, alles goed?" Het klonk als een jonge stem en leek gericht te zijn op haar. Fisheye draaide zich richting de stem. "Ja hoor," antwoordde ze vriendelijk, "en hoe gaat het met jou?" Hopelijk jaagde ze de jonge bruine tabby die de vraag gesteld had niet per ongeluk weg, maar de katten hier waren vast wel al een beetje gewend aan haar lelijke oog dus zou ze zich daar geen zorgen meer over moeten maken.
Tag: Wavepawstuff:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crowcall
Member

Floriske
2013
Actief
This is the world we live in
These are the hands we're given
Use them and let's start trying
To make it a place worth living in

CAT'S PROFILE
Age: 29 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Sharing Tongue] Damnit you grumps, be nice   zo 14 mei 2017 - 10:46

Er verscheen een glimlachje op haar gezicht toen er een kitten naar haar toe trippelde. Vroeger was ze altijd een beetje treurig geworden van kittens, omdat ze wist in wat voor wereld ze op zouden groeien, omdat ze wist dat hun onschuld ze snel genoeg afgenomen zou worden. Maar nu, hier, op deze plek waar ze allemaal samen waren, vervulde de aanblik haar juist met vreugde. Hoe zwaar de tocht ook was, hoe moeilijk het leven hier ook zou zijn, de kleintjes zouden opgroeien in vrede. "Hallo, Steppingkit", miauwde ze dan ook opgewekt nadat de kitten zich met enige moeite, maar veel enthousiasme had voorgesteld. "Ik ben Crowcall."

Tag: Steppingkit


This strong old blizzard, I will let it blow
To undiscovered places underneath the snow

Crowcall

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wavepaw
Member

Rivkikker
142
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Sharing Tongue] Damnit you grumps, be nice   ma 15 mei 2017 - 18:09

Een kat draaide zich om en Wavepaw hield zich in om niet een stapje naar achter te zetten. De Thunderclanner die zich omdraaide had namelijk een groot en bol oog aan een kant. Eigenlijk wilde de kater zich omdraaien en op zoek gaan naar een andere gesprekspartner, maar daar weerhield hij zich van. Deze poes was namelijk ook een kat, en alle katten waren prima om een gesprekje mee te voeren. Hij zou het ook niet leuk vinden als iemand hem enkel beoordeelde op zijn lengte. De poes had hem ook al vriendelijk begroet, dus weggaan was sowieso geen optie meer. In plaats daarvan snorde hij zachtjes. 'Mooi zo,' hij vouwde zijn staart om zijn poten. 'De reis is je goed af gegaan?' Hij vroeg zich af of haar opgezwollen oog haar nog problemen had opgeleverd. Dat zei de tabby natuurlijk niet hardop, zo beleefd was hij wel. Behandel anderen zoals je zelf ook behandeld wilt worden Wavepaw, fluisterde hij in zijn hoofd.

Tag: Fisheye
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fisheye
Member

Marieke
4823
Actief
"Hide away, they say, no-one will love you as you are."

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Sharing Tongue] Damnit you grumps, be nice   vr 19 mei 2017 - 10:01

Fisheye
"De reis is je goed af gegaan?" vroeg de jonge bruine tabby haar, waarop Fisheye antwoordde met een knik. "Over het algemeen wel," was het antwoord wat erop volgde. Ze had er voordat ze zouden vertrekken nog aan gedacht om in het oude gebied achter te blijven, maar was nu toch blij dat ze mee was gegaan op de reis zelfs al was deze niet bepaald leuk geweest. Ze bekeek de apprentice even, hij leek zich niet helemaal op zijn gemak te voelen, al was zij zelf niet zo goed in het als het ware lezen van anderen en kon ze het ook compleet mis hebben. "Hoe is de reis voor jou verlopen?" vroeg de bruin-witte tabby aan de apprentice, die waarschijnlijk van WindClan of ShadowClan of zo was. Fish was niet goed met het onderscheiden van geuren die niet Thunder- of RiverClan waren. RiverClan rook naar water en vis, dat was makkelijk, maar de rest was nog altijd verwarrend.
Words: 160 // Tag: Wavepawstuff:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wavepaw
Member

Rivkikker
142
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Sharing Tongue] Damnit you grumps, be nice   vr 19 mei 2017 - 20:31

De kattin knikte. Gelukkig, zo'n vreemd bol oog leek hem erg onhandig. Daarna vroeg ze hoe het met hem was gegaan. Deze Thunderclankat had zijn rattenwonden vast niet opgemerkt, en daar was Wavepaw blij mee. Zijn vacht had de grootse beten al bedekt maar hij had er nog steeds veel last van. Hij was nog steeds de grot niet uit geweest. Dat alles ging hij de kat voor hem alleen niet vertellen. Hij schaamde zich nog steeds ontzettend; hij was te weerloos geweest op een zootje bruine beesten tegen te gaan. Gelukkig was Demonslayer bij hem, anders was het vast slecht afgelopen.. Het was nou eenmaal gebeurd en de tabby wilde geen oude koeien uit de sloot halen. Als hij eindelijk weer de grot uit mocht, ging hij zo hard trainen dat geen enkele rat überhaupt nog in zijn buurt durfde te komen. Maar voor nu liet hij die zaken even liggen. 'Ook wel prima,' mauwde hij terug. Ja, er waren ook een heleboel mooie dingen gebeurd. Hij glimlachte. 'Ik moet me trouwens nog voorstellen, ik ben Wavepaw,' hij hoopte niet dat ze nu meteen aan de rattenaanval ging denken, 'van de Shadowclan.'

Tag: Fisheye
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Sharing Tongue] Damnit you grumps, be nice
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: