If i die young 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 If i die young

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Aurorapaw'
StarClan

D
57
Actief
And when she smiles, the whole world stops and stares for a while

CAT'S PROFILE
Age: I'm an ageless queen [6 moons]
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: If i die young   zo 7 mei 2017 - 13:50


If I die young bury me in satin,
Lay me down on a bed of roses


Misschien was het maar beter zo. Haar witte vacht werd alle kanten op gegooid door de sterke wind terwijl ze daar stond. Op het randje van de afgrond, met haar voorpoten die er bijna af vielen.

sink me in the river at dawn,
send me away with the words of a love song,


Ze voelde geen angst. Geen spijt. Haar ouders waren al dood waarschijnlijk en haar zus had ze nog niet zo veel gezien sinds ze hier zijn. De wind maakte een soort tornado om haar heen en het enige wat ze hoorde was haar rasperige ademhaling.

the sharp knife of a short life,
and I'll be wearing white,
When I come into your kingdom.


Dit was het. Ze nam een flinke teug lucht en ze liet de zwaartekracht de rest doen. Aurorapaw was niet oud, maar depressie had haar al in zijn greep. Vrolijk was hoe iedereen haar kende, maar niemand wist van haar echte pijn.

Nog voordat ze de grond raakte was ze al buiten bewustzijn. Het was over. Ze had spijt en voelde medelijden met Smokegaze, haar mentor, maar dit was beter voor haar dan haar leven slijten en doen alsof ze gelukkig was. Haar lichaam maakte contact met de grond en het leven werd uit haar lichaam gezogen. Ze was weg en in Starclan.


Oh if I die young ...

O P E N
Burn the land,
Boil the sea,
But you can't take the sky from me.

 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ravenfall
StarClan

M
819
Actief
"I swear I heard demons yelling"

CAT'S PROFILE
Age: Endless †
Gender: Tomcat ♂
Rank: Elder
avatar
BerichtOnderwerp: Re: If i die young   zo 7 mei 2017 - 14:09


Een bloem lag tussen zijn poten toen de zwarte tom buiten een rustig plaatje had gevonden. Hij had samen met Stonepaw deze gevonden om het aan een speciaal iemand te geven. Ravenfall had sinds de dood van zijn vriend Creamyfrost in de put gezetten en toen er nog eens werd verteld dat zijn vader spoorloos verdwenen was en dat hij zich bij elders moest joinen omdat hij nooit iets in zijn leven zal zien zakte hij meer en meer de grond in. Er waren nog drie redens waarom hij hier stond, Stonepaw, de verhalen die de medicine cats hem vertelde en Aurorapaw. De she-cat had hem bovenwater gehouden en dat had hem een blij gevoel van binnen gegeven. Iets wat hij voelde wat hij niet bij andere voelde. Vlinders in je buik heten dat tenminste dat was hem verteld. Nu stond hij hier, keurig zijn zwarte staart om heen geslagen met de bloem tussen hem in wachtend op haar alleen kwamen de witte she-cat maar niet opdagen. Tijd streek voorbij en de lucht werd donkerder -al had hij dat niet door lol- wind begon aan zijn donzige vacht te trekken en als de elder niet stevig zat zou hij zomaar weggeblazen worden. Weer een lange tijd voorbij maar geen teken van Aurora. Ravenfall had zijn bloem al meer naar hem te geschoven zodat deze niet zo wegwaaien maar hoop begon hem al de schoenen in te zakken. Kou trok zijn lichaam in en verdriet vulde zijn borst. Waarom kwam ze niet? Ze hadden hier toch afgesproken? De jonge tom zuchtte, zijn blinde ogen naar de grond gericht toen er een traantje over zijn wang rolde. Hij snapte het wel, wie wou er nou met hem gaan? Hij was een lelijke blinde vissenvreter die niks kon..The world around us is burning

But we're so cold

:::::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Stonepaw
Member

Wolf
221
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: If i die young   zo 7 mei 2017 - 14:26into the sunrise

falling away now, falling away and feel it all

Vanaf Stonepaw het tragische nieuws gehoord had, konden zijn gedachten maar naar één iets gaan. Ravenfall, zijn beste maatje, die ergens buiten zat te wachten. Wachten op iemand die niet meer zou komen. Nooit meer. Zijn keel zat helemaal dicht, hij probeerde zijn emoties zo goed mogelijk onder controle te houden. Natuurlijk had hij Aurorapaw vaak genoeg gesproken. Ze was dan ook vaak in Raven’s buurt te vinden. Zelf vond hij het dan ook verschrikkelijk dat ze er niet meer was. Maar hij maakte zich vooral zorgen om de zwarte elder, hoe hij zou reageren. Hoe hij zich zou voelen.

De tabby apprentice liep het veldje op, waar hij Ravenfall nog altijd op dezelfde plek zag zitten als waar hij hem eerder had achtergelaten. Samen met de bloem die ze uitgekozen hadden. ”Raven?” Begroette hij zijn vriend zachtjes. De emoties lieten zijn stem een beetje vreemd klinken. ”Raven ik moet je wat vertellen maar ik denk niet dat je het leuk gaat vinden”, Zei hij, terwijl hij elk woord zowat naar buiten moest dwingen. ”Aurorapaw is van de klif gewaaid en.. En ze heeft.. Ze heeft het niet gehaald”, Hakkelde hij. ”Het spijt me heel erg.”


A silver line, a disease on the horizon. A whistling in the trees - it marches on. It's like a tide - impatient and insincere. A threat born on the wind - it marches on. A weight on the air I feel it in the silence. Take a second to listen, the earth starts to shake, the sky begins to fall. Can you hear it coming down?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ravenfall
StarClan

M
819
Actief
"I swear I heard demons yelling"

CAT'S PROFILE
Age: Endless †
Gender: Tomcat ♂
Rank: Elder
avatar
BerichtOnderwerp: Re: If i die young   zo 7 mei 2017 - 14:45


De tijd leek langzaam voorbij te tikken terwijl de jonge tom nog steeds op haar stond te wachten. Tranen hadden zich in zijn nietsziende ogen gevuld het gevoel dat hij gedumpt weer zonder dat hij had verteld wat hij voor de she-cat voelde. Waarom had hij altijd hoge verwachtingen? Natuurlijk zou hij voor de rest van zijn rot leven alleen blijven, niemand stond te wachten op een blinde partner. Ravenfall begin in te zakken zijn zwarte kop verscholen tussen zijn poten met de bloem voor zijn neus. Hij kon het niet zien maar de zoete geur vertelde dat hij er nog was en niet door de wind mee was genomen, een bloem en een schelp was de enige dat bij hem bleef. Deprimerend eigenlijk. De elder had zijn ogen kort gesloten maar toen hij zachte pootstappen hoorde hief hij zijn kop op en keek met blinde ogen naar bron van geluid. Wat het Aurorapaw!? De tom schoot omhoog zijn oren bewegend met het geluid dat aantoonde dat het naar hem toekwam. "Aurora?" Fluisterde hij een glimlach op zijn zwarte snoet gevormd maar toen de kat dichterbij er kwam rook hij dat het iemand anders was. Een nieuwe golf van verdriet overviel hem maar de zwarte tom liet het niet tonen hij luisterde enkel naar de stem die begroette. ”Raven ik moet je wat vertellen maar ik denk niet dat je het leuk gaat vinden”, Stonepaw was bij hem gekomen en Ravenfall keek hem met zijn blinde ogen aan, hij wist al wat hij ging zeggen. Aurora zou niet komen. Tenminste dat was dat hij dacht maar blijkbaar had Starclan iets anders in bedachten. ”Aurorapaw is van de klif gewaaid en.. En ze heeft.. Ze heeft het niet gehaald”, Hakkelde Stonepaw ”Het spijt me heel erg.” Ravenfall was stil, zijn ogen enkel vullend met tranen terwijl zijn lichaam begont te trillen. Dit was geen golf van verdriet maar een hele oceaan dat boven op hem stortte. "Ze.. ze is-..." De tom schudde zijn kop voor hij zich tegen Stonepaw aandrukte, zijn kop verscholen tussen zijn vacht die zachtjes nat werd door de tranen die bleven komenThe world around us is burning

But we're so cold

:::::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Stonepaw
Member

Wolf
221
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: If i die young   di 20 jun 2017 - 11:48into the sunrise

falling away now, falling away and feel it all

Waarom was StarClan soms zo wreed? Had Ravenfall hen misschien boos gemaakt? Nee, zoiets was onmogelijk. Uit alle katten die hij kende, was er niemand zo puur en goed als hij. Of had StarClan hen dan echt gewoon verlaten? Omdat ze weg zijn gegaan uit het woud, weg van hun erfgoed. Misschien konden ze dit deel van de wereld niet eens zien en gebeurden er daarom zoveel ongelukken. Hoe dan ook, hij moest de zwarte tom het verschrikkelijke nieuws brengen en hij hoopte maar dat hij het op de een of andere manier zo zou kunnen doen dat het niet te hard zou aankomen. Al was dat natuurlijk een hele opgave.

Vanaf Stonepaw de tom had gevonden, wist hij dat het beter was om het maar meteen te zeggen. Zonder er om heen te draaien, hakkelde hij de woorden die hij daarnet moeizaam bij elkaar had gedacht. Ravenfall begon heel erg te trillen. "Ze.. ze is-..." Begon hij, maar hij maakte zijn zin niet af en drukte zijn snuit in zijn vacht. De apprentice schoof dichterbij en sloeg troostend zijn staart om hem heen. ”Het spijt me zo, Ravenfall. Aurorapaw is bij StarClan nu, ik weet zeker dat ze voor je uit kijkt”, Zei hij, zo overtuigend mogelijk, misschien ook deels om zichzelf een beetje gerust te stellen.


A silver line, a disease on the horizon. A whistling in the trees - it marches on. It's like a tide - impatient and insincere. A threat born on the wind - it marches on. A weight on the air I feel it in the silence. Take a second to listen, the earth starts to shake, the sky begins to fall. Can you hear it coming down?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
If i die young
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Vulture's Drop-
Ga naar: