Writing a story in my head 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Writing a story in my head

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ravenfall
StarClan

M
818
Actief
"I swear I heard demons yelling"

CAT'S PROFILE
Age: Endless †
Gender: Tomcat ♂
Rank: Elder
avatar
BerichtOnderwerp: Writing a story in my head   zo 7 mei 2017 - 15:04


De jonge tom had zich afgezonderd van de katten, zelfs bij de elders wou hij niet liggen. De geklaag de hele dag dat ze pijn in hun lichaam hadden of dat ze niet bij de teken kwamen gaf hen koppijn. Als hij een Apprentice was geweest had hij hen kunnen helpen maar hij mocht niks en hij wist niks. Enkel de dingen wat Bitterpaw hem had verteld maar dat was niet genoeg om die mopperende dingen hun klep te laten houden. Ravenfall had zijn schelp opgepakt en liep een stukje veder, zijn snorharen zachtjes tegen de wand aan gedrukt zodat hij wist waar hij liep. Toen hij eindelijk een wat rustigere plek had gevonden legde hij zijn schelpje neer en ging liggen. Zijn kop naar de koude muur gericht. Hij had geen behoefte aan contact met andere katten.


- AcepoofThe world around us is burning

But we're so cold

:::::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Writing a story in my head
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: