Hello Mr. Hero 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Hello Mr. Hero

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Greykit.
Member

Linn
94
Actief
Let's be sinners to be saints
Let's be winners by mistake

CAT'S PROFILE
Age: 1 moon
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Hello Mr. Hero   zo 7 mei 2017 - 22:49

De seal lynx point kitten trippelde vrolijk door de grot. Ze had geen rust, zoals altijd. De pluizige bol vacht was altijd op weg, altijd met een grote glimlach op haar gezicht. Haar moeder werd er ondertussen vast gek van, het feit dat de kitten zoveel sprak en altijd zo vrolijk was. Ze leek in geen enkel opzicht op Vixenleap. Niet qua uiterlijk en ook niet qua karakter. Vixenleap was stiller, rustiger, meer op haarzelf.. waar zij.. nou ja, zij had contact nodig. Plezier. Opeens rook ze iemand die haar bekend voor kwam. Haar held! Ze liet haar blauwe kijkers over de katten om haar heen glijden, totdat ze op de grijze tabby vielden. Haar glimlach werd zowaar groter, voor zover dat mogelijk was. Ze liep richting de shadowclan kater, wiens naam ze eigenlijk niet had gevraagd. "Hallo meneer de held!" Begroette ze hem, terwijl ze vrolijk snorde.

& Wavepaw!


Themesong | Introduction

very important:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wavepaw
Member

Rivkikker
142
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Hello Mr. Hero   ma 8 mei 2017 - 17:43

Wavepaw lag lekker te luieren in de grot. Hij was de hele ochtend buiten geweest op verkenning, en nu kon hij eindelijk zijn momentje rust pakken. Hij sloot even zijn ogen, spinnend in het licht dat door het dak van de grot heen kwam. Helaas was zijn rust maar van korte duur. Bijna was hij ingedoezeld, toen een vrolijk hoog stemmetje hem begroette. "Hallo meneer de held!" Wavepaw trok met zijn oor en opende langzaam een oog. Wie was dat nou weer? Hij wilde sla.. O wacht, was dat de kitten van het meer? Opgewekt opende hij beide ogen. Ja, ze was het! Erg ziek leek ze gelukkig niet. 'Heey, hoe is het met je?' mauwde hij. Hij had niet verwacht dat hij haar nog terug zou zien, laat staan met zo'n uitbundige begroeting. Ondertussen vulden de poten van de bruine tabby zich met trots.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Greykit.
Member

Linn
94
Actief
Let's be sinners to be saints
Let's be winners by mistake

CAT'S PROFILE
Age: 1 moon
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Hello Mr. Hero   vr 12 mei 2017 - 11:08

Ze had het niet lang koud meer gehad na de val in het meer en gelukkig voor de jonge kitten had ze er ook niet echt veel nadelen van over gehad. Ja, haar vacht was nogal een tijdje nat gebleven - aangezien die nogal dik was. Maar haar moeder had haar al die tijd warm genoeg gehouden en een ziekte had ze dan ook niet opgelopen. Gelukkig niet, had haar moeder gezegd. Die haar natuurlijk daarna nog even de les had gelezen, over dat ze niet meer in de buurt mocht komen van zulke poelen water en er ál helemaal niet IN mocht springen. Niet totdat ze kon zwemmen of totdat iemand het haar ging leren. Niet totdat ze een apprentice was. Natuurlijk had Greykit daar ja op geknikt en haar moeder dat beloofd, maar wie wist wat ze nog ging doen in de komende vijf maanden, ze kon toch moeilijk stil blijven zitten?! Ze glimlachte naar de kater toen hij haar herkende en vroeg hoe het met haar ging. "Met mij gaat alles goed hoor, deze grot is echt prachtig, vindt je niet?" Haar ogen glommen van het plezier. "Wat is jouw naam eigenlijk?" Nee, ze wist het niet. Hij had zich nooit voorgesteld, eigenlijk. "Ik heet Greykit!" Kwam er al snel weer super enthousiast uit. Ja, ze was best trots op haar naam.


Themesong | Introduction

very important:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wavepaw
Member

Rivkikker
142
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Hello Mr. Hero   ma 15 mei 2017 - 18:43

De kitten was een en al enthousiasme, en dat vrolijkte Wavepaw ook op. De kater had nog redelijk wat last van de wonden die de ratten hem hadden bezorgd en dat had een negatieve invloed op zijn humeur. Hij wilde ook graag het territorium verkennen, maar dat kon voorlopig nog even niet. Heel trots vertelde de kitten - ze heette Greykit - haar naam aan hem. Hij glimlachte. Die naam paste goed bij haar. 'Ik ben Wavepaw,' vertelde hij opgewekt. Zijn naam had hij te danken aan zijn helder blauwe ogen. Zijn naam had hij te danken aan het water waar hij zo van hield, en wat deze kitten bijna vermoord had. Maar dat maakte het water niet minder mooi. Hij vouwde zijn staart om zijn poten en hervatte het gesprek. 'Maar inderdaad, wat een mooie plek hebben we hier.' Jammer dat ik er niet uit kan, voegde hij er in zijn hoofd aan toe.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Greykit.
Member

Linn
94
Actief
Let's be sinners to be saints
Let's be winners by mistake

CAT'S PROFILE
Age: 1 moon
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Hello Mr. Hero   di 13 jun 2017 - 14:50

De kitten was heel enthousiast naar de ander toegekomen en had daardoor de wonden gemist die de kater op zijn lichaam had. Pas toen ze zichzelf had voorgesteld liet ze haar blik over de ander heen glijden en even verscheen er een lichte frons op haar gezichtje. Wat had hij gedaan? Vast iets heldhaftigs, dat moest wel! Ze keek weer omhoog toen hij zijn naam aan haar vertelde. Wavepaw. Hij was dus een apprentice. Waar zou zijn naam eigenlijk vandaan komen? Ze gokte van zijn ogen, die waren net zo blauw als het rimpelige water waar hij haar uit had gered. Zoals een golf. "Ik vraag me af hoe lang we hier blijven, denk je dat we hier voor altijd zullen blijven?!" Ze wilde het territorium graag zien, maar wist dat ze niet weg mocht. Helaas, want ze wilde toch wel echt heel graag weten wat daarbuiten allemaal was. "Wat heb je trouwens gedaan?" Zei ze, nieuwsgierig, even met haar neusje wijzend naar de wonden die hij had. Had hij nog iemand gered? Of was hij gewoon.. onhandig gevallen?


Themesong | Introduction

very important:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wavepaw
Member

Rivkikker
142
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Hello Mr. Hero   za 17 jun 2017 - 15:58

Greykit liet haar ogen over hem heen glijden, terwijl ze de vraag stelde of ze hier nog lang zouden blijven. Daar had Wavepaw zo snel geen antwoord op. Hij had nog geen enkele leider horen praten over hier weggaan, dus op het moment stond het vast niet op de planning. En waarom zouden ze ook, er was hier genoeg voedsel en slaapruimte voor de vier clans. Het was prima zo, behalve het puntje dat hij nog niks van het territorium gezien had. De kitte keek hem plotseling gefronst aan. "Wat heb je trouwens gedaan?" Die had hij niet zien aankomen. Schaamte gloeide in zijn poten toen ze hem nieuwsgierig, maar ook met bewondering aan keek. Greykit dacht zeker dat hij heel heldhaftig met iemand gevochten had of zo, maar dat was totaal niet het geval. En hij had helemaal geen zin om aan haar uit te leggen dat een paar grote muizen zijn vacht in stukken hadden gescheurd. Of dat Demonslayer hem halfdood uit de strijd had getrokken. 'O, dat. Het was een ongelukje, meer niet.' Hopelijk nam ze daar genoegen mee.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Hello Mr. Hero
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: