I see a darkness 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 07° - 14° C
Samen met de terugkeer van de clans keert ook de warmte terug. Newleaf is de periode van opbouw en nieuw leven. Het is als een teken van Starclan, een zegen van warmte.
WHAT'S HAPPENING
Storyline
In-Game Storyline
A Path unwalked
"She stood in the storm, and when the wind did not blow her way, she adjusted her sails."
Meer informatie klik hier
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 I see a darkness

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Palekit.
Member

Daan
38
Actief
You were always faster than me. I'll never catch up with you, with you. Oh I can feel them coming for me

CAT'S PROFILE
Age: young
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: I see a darkness   ma 8 mei 2017 - 16:42

Het jonge katertje had zijn oogjes nog gesloten en waarschijnlijk zou het nog wel een paar daagjes zo blijven ook. Hij was niet al te lang geleden ter wereld gekomen en had nog geen besef van wie hij was en waar hij was. Het enige wat hij had waren zijn instincten die warmte en melk zochten, en die ervoor zorgde dat hij enorm veel sliep. Slapen, dat deed hij heel erg graag. Maar op dit moment mistte hij de warmte een beetje. Het zilveren katertje was wakker geworden en piepte een keer klagend. Hij lag alleen met zijn twee siblings in een nest, zijn 'moeder' moest zeker eventjes weg zijn. Dat zijn 'moeder' niet zijn echte moeder was wist hij natuurlijk niet. Maar haar geur was vertrouwd en ook haar stem zorgde ervoor dat het jonge katertje makkelijk in slaap kon komen. Onrustig kroop hij over één van zijn siblings heen, hij wilde warmte!

[ Spottedkit & Wishkit, eventueel Oceanbreeze ]there are no demons in hell they are all here
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
.Wishkit
Member

Nynke
34
Actief
n. ;; a feeling that one would like to have or do something or to see something happen; a desire, longing, or strong inclination for a specific thing.

CAT'S PROFILE
Age: ✧ six moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: I see a darkness   do 11 mei 2017 - 17:43

Het was al een stuk beter sinds de vreselijke koude. En de vreselijke honger was nu ook weg. En ze voelde zich ook best veilig, bij haar broertje en zusje en bij haar aangenomen mama. Sinds dat ze jong was was dat mama, en ze kende niemand anders die mama kon zijn. Later zou de waarheid wel boven water komen, maar daar was Wishkit nog niet klaar voor. En op het moment dat Wish even in slaap gesukkeld was, drong er een harde piep in haar hoofd. Als ze wat zelfzekerder was had ze even hard terug gepiept, maar nu kwam er alleen zacht zielig piepje uit. Waarom moest haar broertje haar nou weer wakker maken? Was er iets? En voordat ze ook maar nog iets anders kon doen voelde ze een zwaargewicht op zich. Het kleine meisje zuchtte en piepte nogmaals. Nou moe...


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I see a darkness
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: