Blackbird singing in the dead of night 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Blackbird singing in the dead of night

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Palekit.
Member

Daan
38
Actief
You were always faster than me. I'll never catch up with you, with you. Oh I can feel them coming for me

CAT'S PROFILE
Age: young
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Blackbird singing in the dead of night   ma 8 mei 2017 - 16:56

Het was donker toen het katertje zijn oogjes opende. Stilletjes had hij daar gelegen, niet goed wetende wat hij anders moest doen. Wanneer het nacht was moest hij slapen, maar hij kon duidelijk niet in slaap komen. Zijn blauwe oogjes moesten even wennen aan het donker, maar daarna hees het jonge katertje zich op zijn wankele pootjes en klauterde zo stilletjes mogelijk over de poot van zijn slapende moeder heen. Hij was nog jong, kon niet fatsoenlijk praten en begon net het lopen een beetje onder de knie te krijgen. Het ging snel, al deze ontwikkelingen. Met een beetje moeite klauterde hij over de rand van het nest, hij was nieuwsgierig naar wat er daarbuiten was. Met een zachte plof kwam hij op de grond terecht, nieste een keer door het stof wat omhoog kwam en knipperde een keer verward met zijn blauwe oogjes. Daarna kwam hij weer in beweging, wandelde onhandig door de donkere grot heen en keek zijn oogjes uit. Hij had het nest nog niet eerder verlaten, dat mocht niet en eigenlijk had hij er niet eerder aan gedacht om dat te doen. Zijn oogjes werden iets groter toen hij de opening van de grot zag. Dat was groot! Het zilveren katertje kwam voorzichtig wat dichterbij en liet zichzelf even onhandig als het lopen ging op zijn kont neerploffen. Oef. Met grote oogjes keek hij omhoog. Het was.. het was prachtig!

[ R a p t o r e c h o ]there are no demons in hell they are all here
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Blackbird singing in the dead of night
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: