I can't be strong, can I? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 I can't be strong, can I?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Redpetal
Member

Bunny
2351
Actief
"I'd rather have flowers in my hair than diamonds around my neck"

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: I can't be strong, can I?   di 9 mei 2017 - 20:34

Ze had het gevoel dat iedereen haar raar aankeek. Dat ze constant in het oog werd gehouden door haar clangenoten, en vooral door haar zus dan. Ze had het gevoel dat ze haar niet meer vertrouwden. Sandflower zorgde nu even voor Avidkit en Cedarkit; Redpetal was haar dankbaar dat ze dat af en toe wou doen. Ze wist niet wat ze zonde rhaar moest. Maar ze moest ook onthouden dat ze nooit meer zo mocht steunen op anderen. Ze zag wat er van kwam. Ze zag hoe iedereen waar ze op steunde haar verliet en ze wou niet dat ook Sandflower wegging; of dat nu naar Starclan was of gewoon de clan uit. Ze kon het niet meer aan. Ze was leeg. Leeg vanbinnen en van buiten. Wallen waren duidelijk zichtbaar onder haar gouden ogen en ze voelde zich doodmoe. Ze sliep niet goed meer. Ze herinnerde zich dan altijd zijn vacht tegen de hare die haar beschermde van nachtmerries.. Of wanneer ze tussen haar siblings lag. En nu was ze alleen. Nu was zij degene die beschermde tegen nachtmerries, maar tegen haar eigen - daar werd niks aan gedaan.

+Butterstar


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Butterstar
River Queen

Michelle
6418
Actief
She's got that whole, purpose driven warrior queen save the world, type of vibe.

CAT'S PROFILE
Age: 66 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: I can't be strong, can I?   za 13 mei 2017 - 23:26

Na heel wat verontrustende onderlinge woorden tussen niet alleen thunderclanners maar onder de gehele groep van vier clans hadden de geruchten en roddels ook Butterstars oren bereikt en had de Leader besloten dat het misschien toch wel nuttig zou zijn om even langs te gaan bij een zekere rode kattin die ze eerder deze reis nog bijna wanhopig van de Thunderpath af had moeten houden toen haar kitten aangevallen was door een monster.

Al snel vond ze haar. Ze zat alleen, alsof er niemand was die ook maar een staart om haar heen wou slaan, om haar even te tonen dat het niet allemaal zo erg was als ze zelf dacht te zien. Een kleine blik van medeleven sloeg voor een seconde over haar gezichtsgelaat voor ze deze weer strak trok en op Redpetal afstapte. "Kom, ik heb je nodig voor een jacht." Sprak ze haar koeltjes toe, een direct commando uitsprekend die Red, zelfs al was Butterstar van een andere clan, onmogelijk zou kunnen negeren. Het zou makkelijker zijn om wat informatie los te pulken als ze met ze tweeën waren, waar niet elk oog argwanend gericht was als Butter ook maar iets van vriendelijk deed..I know my call despite my faults and despite my growing fears
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Redpetal
Member

Bunny
2351
Actief
"I'd rather have flowers in my hair than diamonds around my neck"

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: Re: I can't be strong, can I?   ma 15 mei 2017 - 18:07

De rosse poes keek geschrokken op bij de koele stem van een poes die ze wel nog herkende. De vorige keer dat ze haar stem hoorde was het om te roepen dat ze terug moest komen, dat ze haar eigen leven in gevaar bracht, dat Bunnykit niet meer te redden was.. Of dat dacht ze toch. De herinnering was vaag, ze wist niet meer wie wat had gezegd en wie wat heeft gedaan. Behalve natuurlijk wat die teef van zijn zus deed. Dat wist ze maar al te goed. Het had maar een haartje gescheeld of ze had haar aangevallen, haar aan stukken gereten. Dat zou ze nu zeker doen. Ze moest boeten voor alles wat ze van haar afnam. Maar ze was weg, natuurlijk. Weg. Gone with the wind. Samen met haar eigen broer - dat snapte ze nog altijd niet zo goed - en met hém zelf natuurlijk. De lafaard, de hypocriet, de sukkel, de idioot; de andere helft van haar ziel, haar hart, degene waar ze zo op had gesteund, de vader van haar kittens. En van die van haar zus. Dat mocht ze niet vergeten.

Redpetal schudde de gedachten van zich af en stond zwakjes op. Ze mocht er niet meer aan denken. Ze wist dat ze de gedachten niet mocht laten rondtollen in haar hoofd; ze wist het uit ervaring. Het zou het alleen maar erger maken. Ze zou alleen maar dieper in de put raken. Nu moest ze eruit klimmen. Nu was het tijd voor haar om sterker te worden; ook al was ze nooit sterk geweest. Nu was er niets meer dat ze kwijt kon raken, of wat ze kwijt zou raken zou nooit zo erg zijn als alles dat al weg was. Ja, ze had nog Avidkit en Cedarkit; maar als zij zouden sterven, dan wierp ze zich van een klif. Dan zou ze haar kittens weer tegenkomen in Starclan. En Sandflower natuurlijk, maar zonder haar zou ze zich misschien nog redden; ze was al zo veel meer kwijtgeraakt. Ze zou Heronrose nog hebben; ook al was ze niet zo close met haar. Nee, het ergste was achter de rug. Ze zou haar best doen om nooit meer iets kwijt te raken, maar het zou niet het einde zijn van de wereld. Alleen misschien het einde van haar leven. Want zoals je zag - zonder haar draaide de wereld van degenen waar ze het meeste van had gehouden ook verder. Het was Branchtrove waar men niet zonder kon.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Butterstar
River Queen

Michelle
6418
Actief
She's got that whole, purpose driven warrior queen save the world, type of vibe.

CAT'S PROFILE
Age: 66 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: I can't be strong, can I?   di 16 mei 2017 - 18:14

In stilte wachtte ze op de kat die duidelijk even diep in gedachten zat verscholen. Ze liet de kat maar even in haar geheugen graven voor de Flame Point leader zichzelf langzaam voort begon te bewegen. Even weg van de clans. Weg van haar eigen kits en Redpetals kits. Het was tijd dat Redpetal onder ogen zou komen wat er precies was gebeurd en hoe ze zichzelf kon verbeteren voor haarzelf en haar kits. "Iedereen is dierbaren verloren." Begon ze langzaam haar zicht richtend op de hemel terwijl ze haar ogen even half zuchtend sloot. "Jij bent een van de weinige die wel heel veel is kwijtgeraakt op deze journey. Maar het is niet aan jou om op te geven." Met een hardere blik in ahar ogen keek ze de rode queen aan. "Als jij zou opgeven. Is dit allemaal voor niets geweest. Is jouw leven tot op deze dag voor niets geweest, is elke les die Starclan je gegeven heeft voor niets geweest. Iedereen verliest hen die hen lief is door hun leven heen. Iedereen raakt iedereen kwijt. Maar niet iedereen geeft zo makkelijk op, gaat zo zwaar er doorheen als jij Red. Het is niet normaal." Ze had ondertussen haar hele lichaam bijgedraaid naar de queen toe. "Ik snap dat je boos bent, ik snap dat je verdriet en frustraties hebt. Maar die zijn niet op te lossen door in je eentje te zitten en jezelf de schuld te geven."
Zonder emotie staarde ze haar aan. Het was de waarheid simpel as is. En of e het zou accepteren of niet. Ze moest het maar aanhoren.I know my call despite my faults and despite my growing fears
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Redpetal
Member

Bunny
2351
Actief
"I'd rather have flowers in my hair than diamonds around my neck"

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: Re: I can't be strong, can I?   do 18 mei 2017 - 16:18


I just keep on keeping on
De rosse poes keek nog even om, naar Sandflower en haar twee kittens, en toen ze zichzelf ervan verzekerd had dat ze veilig waren volgde ze de leader met snelle passen. Ze had weinig katten nog over; ze moest ervoor zorgen dat die weinigen niets overkwam. Ze moesten en zouden blijven leven; anders wist ze niet of ze dat zelf nog kon. De jonge queen keek ook omhoog naar de hemel toen Butterstar dat deed en zuchtte zachtjes. Soms wenste ze dat Branchtrove daar was - maar dan voelde ze zich schuldig dat ze dat dacht. Het was een geoïstische gedachte. Net zoals het egoïstisch zou zijn om te willen dat hij hier gebleven was. Ze wist het wel; ze moest hem geluk gunnen. Want dat was wat houden van betekenen. De ander geluk wensen ook al waren zijn wensen zo tegenstrijdig met de jouwe. Als je van iemand hield moest je die loslaten. Dat vertelde iedereen haar altijd; maar waarom was het dan zo moeilijk? Waarom kon het juiste nu niet voor één keer ook het makkelijke zijn? Redpetal keek de lichtgekleurde leader aan toen die begon te spreken. Ze keek recht in haar blauwe ogen maar ze kon haar blik niet wegnemen terwijl ze sprak. Terwijl ze advies gaf. De blik in de ogen van Butterstar was hard en het zorgde ervoor dat ze zich ongemakkelijk voelde, en toch was ze niet in staar haar eigen gouden ogen op haar pootjes te richten, zoals ze altijd deed als ze bang of onzeker was. Als een struisvogel begroef ze haar kop in het zand. Laf, maar iedereen rondom haar was ook altijd zo laf - dan mocht ze dat zelf ook. Waarom zou zij niet mogen wat de anderen ook mochten? Al riep dat meer vragen op. Haar oortjes waren gespitst terwijl ze luisterde naar de meer ervaren poes. Over hoe zij meer was kwijtgeraakt dan de meeste anderen; maar ook hoe ze daarom niet mocht opgeven. Hoe alles dan voor niets zou zijn. Toen ze klaar was scheurde ze toch haar blik los van de poes. Ze kneep haar ogen toe, legde haar oortjes in haar nek, haar klauwen in de grond geboord. Ze kon niet tegen haar blik. Ze was medelijden gewend, of op zijn minst wat ongemakkelijkheid omdat ze niet wisten hoe ze zich moesten gedragen - maar niet dit. Niet deze harde, emotieloze waarheid. Misschien was ze gewoon de waarheid niet gewend. Het leek alsof iedereen altijd maar tegen haar loog om haar gevoelens te sparen, omdat ze zo zacht en week was. Hoe kon ze dan ooit sterker worden? Hoe kon ze eelt krijgen op haar ziel als iedereen hem altijd zo zacht behandelde? En dan kwam de waarheid eruit en dan stak het recht door die zachte ziel heen, als een mes door de boter. Butterstar was nu degene die het zei, die zei waar iedereen waarschijnlijk wel aan dacht maar wat niemand ooit durfde te zeggen tegen de jonge poes. Bang dat ze dan zou breken. Wisten zij veel dat ze al lang gebroken was - dat haar poten en haar rug het gewicht van de waarheid al niet meer aankonden toen de eerste leugen eruit kwam. Redpetal haalde diep adem. Ze wist niet wat te zeggen. Ze wist niet wat te doen. Het was een tijd stil. Ze probeerde haar gedachten op een rijtje te zetten, ze probeerde niet zo te ratelen in haar kopje - maar het was moeilijk. Waarom verwachtte iedereen dat ze er zo snel bovenop zou zijn? Waarom leek iedereen te denken dat het makkelijk was om om te gaan met zoveel verdriet? 'Kop op'. Dat zeiden ze haar altijd. Ja, dat was makkelijk gezegd - makkelijk wanneer je hoofd niet omlaag gehouden werd door alle poten van de katten die ze onderweg verloren waren. Door alle katten die tegen haar logen. Door alle katten waar ze niet sterk genoeg voor kon zijn. Uiteindelijk opende de jonge poes haar gouden ogen weer, maar ze waren gericht op de grond en niet op de leader voor haar. Ze durfde niet op te kijken want ze wou de emotieloze blik van de oudere poes niet zien. Ze besloot om raad te vragen. Misschien dat iemand haar wou helpen met woorden die haar echt zouden helpen; misschien dat iemand dat kon. Redpetal wist niet wat de Riverclan leader had meegemaakt in haar leven - of ze meer verdriet had gekend dan zijzelf of juist niet. Ze wist het niet. Maar sowieso had ze meer ervaring, levenswijsheid, zou ze op zijn minst iets kunnen zeggen om te helpen. Dat hoopte ze toch. "H-hoe is h-het dan w-wel o-op te l-lossen?", vroeg de queen daarom, haar hoge stem haperend en zacht.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Butterstar
River Queen

Michelle
6418
Actief
She's got that whole, purpose driven warrior queen save the world, type of vibe.

CAT'S PROFILE
Age: 66 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: I can't be strong, can I?   di 20 jun 2017 - 9:22

Oke het shock effect was duidelijk. En ze moest zichzelf dwingen om niet te grijnzen bij de reactie terwijl ze haar strak aankeek. "Simpel Redpetal." Begon ze rustig en keek haar recht aan. "Wordt harder. Wapen je hart tegen ieder die geen plaats heeft in je hart en wapen jezelf tegen ieder die er niet meer in hoeft te verblijven." Ze zuchtte even en schudde haar kop langzaam. "Het zal pijnlijk zijn, het zal jezelf van binnen wegbranden en smeulen. Het zal je breken maar vanuit je eigen as kan je jezelf weer opbouwen. Sterker en beter dan ooit tevoren. Het is een les die je al jong hebt moeten leren nu Redpetal. En met niemand om je heen die je dit kan vertellen was je verloren. Maar luister naar mijn woorden. Het gaat beter worden. Als je jezelf sterker forceert gaat het beter worden." Voor een enkele seconde toonde ze haar warmte en liefde voor het weer achter een strak masker verdween.
"Want laat je jezelf los in je eigen zieligheid dan zal je uiteindelijk nergens eindigen. Dan zal je zwak en eenzaam zijn zoals je nu bent. De keuze is aan jou."I know my call despite my faults and despite my growing fears
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Redpetal
Member

Bunny
2351
Actief
"I'd rather have flowers in my hair than diamonds around my neck"

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: Re: I can't be strong, can I?   wo 21 jun 2017 - 16:33


The apple blossom exists to
create fruit: when that comes,
the petal falls.

Misschien zat er wel waarheid in wat Butterstar zei. Ze had zichzelf altijd zwak genoemd - omdat ze wist dat ze niet sterk was. Iedereen leek daar altijd gebruik van te maken. Misschien zou ze minder gekwetst worden als ze het verborg. Maar het was zo moeilijk - ze kon de warmte in haar ogen niet verbergen als ze naar haar kittens keek, ze kon de snauw op haar snuit niet verbergen als ze aan Branchtrove dacht, ze kon het verdriet niet wegstoppen als ze dacht aan het verraad van haar zusje. Maar was het niet aan haar om dat te veranderen? Niemand anders kon het, niemand anders kon beslissen hoe zij zich gedroeg en hoe zij zich voelde. Misschien zou ze minder gekwetst worden als ze de katten niet toeliet tot haar hart. In ieder geval leek het te werken voor de Riverclan leider, die gevreesd was maar waarschijnlijk ook geliefd binnen haar eigen clan.. En de pijn die het volgens haar zou doen? Het branden van binnenuit? Dat was misschien eens een fijne afwisseling van de stekende pijnen die het altijd deed in haar hart, alsof iemand het uit haar borstkas trok. Pijn kon ze wel verdragen. Pijn was ze gewend. Redpetal knikte zachtjes, haar blik peinzend en de tweestrijd in haar kopje duidelijk zichtbaar in haar gouden ogen. Haar ogen waren ramen naar haar ziel, naar haar gevoelens. Daar zou ze iets aan moeten doen. Het zou niet makkelijk zijn.. Maar niets was dat tegenwoordig nog. "Dankjewel..", mauwde ze zachtjes tegen Butterstar, haar stem ietwat schor. "Dat je me wil helpen.." Want niemand anders deed dat ooit.Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Butterstar
River Queen

Michelle
6418
Actief
She's got that whole, purpose driven warrior queen save the world, type of vibe.

CAT'S PROFILE
Age: 66 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: I can't be strong, can I?   do 29 jun 2017 - 11:43

Het bedankje was niet helemaal iets wat ze verwacht had maar toch knikte ze er rustig op voor ze haar blik afwendde van de kattin. Ze was al lang al blij dat Redpetal in ieder geval had besloten om naar iets van haar beredenering te luisteren. Maar toch moest ze het nog even aankijken hoe de kattin werkelijk zou reageren op dit alles. Het was een zware les geweest in Butterstar's jongere leven. Een die vele manen had moeten inweken. Maar ze was er sterker door geworden. Had zich kunnen wapenen tegen de pijn die haar elke keer opnieuw weer had geprobeerd te breken en had haar uiteindelijk gebracht waar ze nu was. "Het zal nooit gaan zoals jij het wil. Of zoals jij het hoopt. Maar het enige wat je kan doen is doorgaan Redpetal. En nooit stoppen met proberen." Ze knikte even rustig en een glimlachje vormde zich rond haar lippen. "Maar tegelijk moet je niet je warmte te verliezen. Dat maakt je levend. Liefdevol. En gelukkig.
Je moet enkel de pijn uit kunnen bannen. Vergeten wie je probeert te vernietigen en onthouden wie van je houdt."
Ze wist dat het lastig was maar het was de waarheid.I know my call despite my faults and despite my growing fears
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Redpetal
Member

Bunny
2351
Actief
"I'd rather have flowers in my hair than diamonds around my neck"

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: Re: I can't be strong, can I?   vr 30 jun 2017 - 22:10


The apple blossom exists to
create fruit: when that comes,
the petal falls.

De kleine queen keek weer op toen Butterstar nog iets toevoegde. Over hoe ze haar warmte niet mocht verliezen. Het was een moeilijke balans om te houden, daar was ze vrij zeker van. En zou het haar lukken? Starcla mocht het weten. Maar het zou, het moest, lonen om het op zijn minst te proberen. Ze was al zo veel kwijtgeraakt, maar haar kittens zou ze beschermen. Tot aan de dood, als het moest. Ze moest sterk zijn voor hen, veel meer dan dat ze dat moest voor zichzelf. Ze zat zelf al aan het randje. Als Avid en Cedar er niet waren geweest was ze al dood geweest. Dan lag ze nu beneden aan de Vulture's peak, naast al die anderen die het niet meer zagen zitten en naast diegenen die niet voorzichtig genoeg waren. Brr. Goed dat ze hier nu nog stond, recht op haar poten, met haar gouden ogen gericht op de blauwe van de Riverclan leidster. En dat getuigde toch van enige kracht. Redpetal knikte zachtjes. Ze zou het onthouden. Ze zou het proberen. Ze zou zo hard haar best doen om boven dit alles uit te komen, om weer gelukkig te kunnen zijn. Niemand zou haar tegenhouden. Branchtrove niet, Snowdance niet, Hazelfray niet en Sandflower niet. Niemand. Voor haar geluk zou ze op zichzelf moeten rekenen en niet op alle anderen waar ze vroeger op leunde.  Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I can't be strong, can I?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: