[Territory check & hunt patrol] Make it mine 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 [Territory check & hunt patrol] Make it mine

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Claw
Member

Julia
3263
Afwezig
Only the dead have seen the end of war

CAT'S PROFILE
Age: ✝65 moons✝
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: [Territory check & hunt patrol] Make it mine   wo 10 mei 2017 - 9:44

Via Fourtrees liep hij terug naar het gebied, waar ze net snel doorheen waren gewandeld. Dit keer was het de bedoeling het hele gebied uit te kammen. Ook het oude kamp, wat ooit ook een tijd van hun was geweest. In dit gebied wist hij de weg. Het was wel wat veranderd door de bomen die uit de grond waren gerukt en nu her en der verspreid lagen. Dat was niet het enige want de brand en de overstroming hadden flink schade aangericht, maar het was te zien dat de natuur alweer aan het herstellen was. Op sommige plekken kwamen al nieuwe plantjes uit de grond. Even ging zijn blik in zijn groengele ogen naar Shark en Jinx, voordat hij om hem heen keek. “Laten we een beetje op afstand van elkaar gaan lopen, maar wel zo dat we elkaar nog kunnen zien. Dat is de snelste manier en misschien kunnen we zo ook wel wat prooi in de val lokken. Maak meteen een geurspoor aan de rand.” Sprak hij toen.

[Shark, Jinx & open]


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shark
Clanleader

Freedje
2167
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 57 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Territory check & hunt patrol] Make it mine   zo 14 mei 2017 - 16:52

Shark trok kort met zijn oortje toen Jinx op zijn plaats werd gezet door Claw. Hij hoopte dat de member de volgende keer een klauw over zijn gezicht zou krijgen, want hij was het gedrag van de member kotsbeu. Hij wist waar hij aan begon toen hij de Elite joinde en hij wist dat medelijden niet lang bleef duren. Hij was zijn dochter opeens verloren, maar van hem werd ook verwacht dat hij zich er overheen zou zetten. Je mocht voor heel even medelijden met jezelf hebben en dat op je omgeving afreageren, maar op een gegeven moment werd er wel weer van je verwacht dat je gewoon verderging met je leven en dat je de rest ook weer normaal behandelde. En om eerlijk te zijn wist hij niet of Jinx dat in zich ging hebben. Ze zouden het nog wel zien, maar hij zou de tom in elk geval strak in de gaten hebben. Shark gaf een knikje toen Claw het een goed idee leek te vinden om het ThunderClan territory uit te kammen. Om eerlijk te zijn was hij liever alleen gegaan met zijn vriend, maar hij snapte wel dat Claw Jinx graag in de gaten wilde houden en hem daarom dwong om mee te gaan. Shark draaide zich met een ruk om na een strakke blik op Jinx te hebben geworpen en volgde Claw mee naar het gedeelte van ThunderClan territory. Hij opende zijn bek en dronk de verschillende geuren in, eigenlijk opzoek zijnde naar die van Eveningpaw. “Goed idee,” sprak hij met een knikje tegen zijn leader toen deze zijn idee voorstelde en algauw hield hij wat afstand van de tom terwijl hij richting de border liep die ThunderClan met ShadowClan verbond. Hij merkte dat hier zich niet heel veel prooi bevond en snoof toen hij de geur rook van het Thunderpath. Bah. Hij draaide zich met een ruk om draaide zijn kop toen hij pootstappen hoorde. Met een snelle beweging schoot hij naar rechts en sprong vervolgens op wie daar dan ook was.


Tag: Claw, Jinx en Tank?
Note: Ik heb afgesproken met Wolf dat hij na Kip mag posten en mag reageren op Shark.
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jinx
Member

Kip
2191
Actief
↠He thinks that faith might be dead
Nothing kills a man faster than his own head

CAT'S PROFILE
Age: ↠ 5,5 years {66 moons}
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Territory check & hunt patrol] Make it mine   zo 21 mei 2017 - 12:22

Oh wat een feestje, hij mocht erop uit trekken met zijn twee beste vrienden. Er werd van hem verwacht meer respect te tonen, kennelijk. Jinx snoof enkel en stapte woordeloos achter de twee katten aan. Hij respecteerde Claw in een zekere zin in, maar het lag niet echt in zijn karakter om dat te laten zien. De zwarte kater was niet gemaakt om in een grote groep katten te functioneren, daar was hij veel te asociaal en sarcastisch voor. Toen Zira er nog was, had hij zich in gehouden. Zoals een braaf Elite poesje. Nu was hij het eigenlijk wel zat, hij mocht geen van deze breinloze moordenaars. Enkel Hellhound, maar dat was een grote uitzondering. “Laten we een beetje op afstand van elkaar gaan lopen, maar wel zo dat we elkaar nog kunnen zien. Dat is de snelste manier en misschien kunnen we zo ook wel wat prooi in de val lokken. Maak meteen een geurspoor aan de rand.” Stelde Claw voor, waarop Shark acuut instemde. "Hm," Klonk er enkel instemmend van zijn kant, waarna hij zich dwong helder te worden. De slapeloze nachten begonnen eindelijk een tol van hem te eisen. De zwarte kater begon zich naar de uiterste hoeken van het territorium te bewegen, hopend een snelle weg te vinden voor zijn dochters. Het was echter toen dat hij gekrijs hoorde, dat hij toch geforceerd werd om zich om te draaien. Wie nu weer?"Nostrum divellite corpus et scelerata fero consumite viscera morsu."
"Sed timidi est optare necem."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tank
Member

Wölf
387
Actief
Tonight, we hunt.

CAT'S PROFILE
Age: 64 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Territory check & hunt patrol] Make it mine   zo 21 mei 2017 - 19:19


tank
comfort breeds weakness
Eenmaal hij Vitani veilig en wel in zijn barn had achtergelaten, had hij een paar guards van Rogue One opgedragen de grenzen van hun territorium te bewaken. Wat BloodClan voor de rest met het Clanterritorium uitstak, kon hem niet veel schelen. Zolang ze van zijn territorium bleven, was het allemaal oké. Hij wist ook wel dat ze een voltallige aanval van de Elite niet zouden kunnen afweren, maar hij hoopte dat zijn verstandhouding met Claw nog steeds even neutraal was als toen hij half in BloodClan leefde. Nu was het echter anders, want Zira was dood en hij had geen leverage meer die dicht bij de leader stond.

Want die nieuwe commander, Shark, die had hij nog nooit gesproken. En vandaag kreeg hij daar ook de kans niet toe. Hij liep gewoon rustig door de bosjes toen hij ineens werd besprongen. Blazend en grommend liet hij zichzelf vallen, rolde wild heen en weer om zijn belager kwijt te raken.


you have a warrior's heart

I think I'll take it

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Claw
Member

Julia
3263
Afwezig
Only the dead have seen the end of war

CAT'S PROFILE
Age: ✝65 moons✝
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Territory check & hunt patrol] Make it mine   wo 24 mei 2017 - 10:21

Hij nam een beetje het midden. Tussen Shark en Jinx in. Zijn bek was een stukje open, terwijl hij de geuren aandachtig in zich opnam. Er hing echt iets van een Roguegeur. De ThunderClangeur was in ieder geval ver naar de achtergrond geraakt. Hij sjouwde stevig door met een iets wat bedenkelijke blik in zijn groengele ogen. Het zou hem niets verbazen als ze katten tegen het lijf gingen lopen. Dus was hij alert en waren zijn spieren duidelijk gebold onder zijn gitzwarte vacht. Toen hij pootstappen hoorde en Shark zich boven op een andere kat wierp, reageerde hij dan ook direct. Hij draaide zich razendsnel om en schoot met alle kracht in zijn poten naar zijn commander toe. Onder Shark lag een grote grijze kater, die hij herkende. Het was de kat die Zira een hele tijd geleden onder haar hoede had gehad, totdat hij opeens weg was geweest. “Zo zo.” Sprak hij ijzig kalm. Er hingen meerdere geuren aan de vacht van Tank. Dit moest van die Roguegroep zijn, maar dat was niet alles. Hij rook de geur van Vitani in zijn vacht, wat moest hij met zijn Elite member. Zijn houding bleef uitgestreken, maar zijn klauw schoot wel uit met de bedoeling om zijn nagels over de zwefkat te halen. “Hoe komt het dat ik een Elitegeur ruik Tank?” Vervolgde hij toen.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shark
Clanleader

Freedje
2167
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 57 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Territory check & hunt patrol] Make it mine   do 25 mei 2017 - 18:48

Shark had zichzelf aangeleerd om zijn tegenstanders nooit in te schatten, hoe zeer hij zelf dan ook in het voordeel was. Want hij wist dat als je tegenstanders begon te onderschatten dat je alleen maar zelf op een nadelige manier verrast kon worden. En ook nu was het goed dat hij zijn tegenstander niet onderschat had: de rogue die hij aanviel, was net iets groter dan hem. Of misschien leek dat maar zo door zijn pels, want die dikte was te vergelijken met die van Hellhound. Alleen had deze tom een grijze pels en een andere kleur ogen. Shark verloor zijn grip toen de tom wild heen en weer begon te rollen en voor de veiligheid liet hij de tom los, maar mikte wel nog met zijn klauw naar het gezicht van de tom. Toen stond zijn leader opeens al bij hem en ook al wilde Shark het niet toegeven, toch voelde hij iets van opluchting dat ze nu met hun tweeën waren. De kans op doodgaan in een gevecht was een stuk minder als hij zijn vriend aan zijn zijde had. De tom trok met zijn oortje toen hij merkte dat Claw de tom voor hem kende en hem aansprak als Tank. Hij knipperde kort met zijn ogen toen hij zich inbeeldde hoe het moest voelen om Claw’s nagels over je lijf te krijgen. Het was één van de redenen geweest waarom hij de zwarte tom altijd te vriend had willen houden. Claw had ook een soort van houding waardoor je automatisch respect voor hem kreeg; een houding die hij helaas niet bleek te hebben. Veel katten hadden namelijk niet het respect voor hem die hij verwachtte. “Vitani,” mompelde hij zacht toen ook hij de Elite geur herkende die van Tank af leek te komen. “En nog een recente geur ook.” Hij wierp een snelle blik op zijn leader. Wat had dit te betekenen? Spande Vitani soms tegen de Elite met de rogues? Deze rogue zag er namelijk niet vriendelijk uit en het kon goed zijn dat hij, samen met een paar andere rogues, het gebied van ThunderClan had geclaimd. Maar als dat zo was, zou hij niet meer lang mogen genieten van zijn stukje grond. De Elite zou het hem toch wel afpakken. Bij die gedachte ontspande Shark wat en grijnsde terwijl hij zijn blik strak naar Tank richtte.
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ara
Member

Bunny
129
Actief
"This little girl is capable of murder - if you hurt her"

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Territory check & hunt patrol] Make it mine   za 27 mei 2017 - 20:57

Respect for ourselves guides our morals
Ara jogde dichterbij, haar pas snel en haar neus in de lucht gehoffen. Ze wou de geur van de drie katers niet kwijtraken in alle onbekende geuren, want verdwaald raken zou enorm genant zijn. Om maar niet te spreken van de indruk die ze dan zou maken. Shark zou denken dat ze net zo'n onnozel wicht was als die kittypets die ze soms tegenkwamen.. En dat wou ze niet. Haar mentor moest zien dat ze een goede kat was, een trouwe member, een goede vechten, iemand die kon doden als dat moest maar niet zonder reden. Respectvol en gerespecteerd. Ja, dat was haar doel. De slanke grijze poes fronste toen er opeens de geur van een rogue en van bloed in kwam. Ze miste een gevecht met een rogue! De jonge poes versnelde haar pas nog wat en toen ze om een boom heenliep zag ze de situatie. Ze probeerde het in te schatten. Claw en Shark vochten met een grote grijze tom die ze niet herkende, maar die ergens wel een bekende geur bij zich droeg. Even overwoog Ara om zich in het gevecht te gooien, maar ze wist zelf ook dat ze noch de ervaring noch de skills had om iets van betekenis te kunnen zijn in een gevecht. Ze zou meer kwaad doen dan goed. Daarom besloot de jonge poes maar om aan de zijkant te blijven staan, haar groene ogen bijna angstig gericht op de twee leiders van de elite die samen vochten tegen één kater. Het feit dat die zich nog redelijk rechthield vertelde al wat over hem. Daar kon ze nu nog weinig tussen doen - als ze ooit al op hun niveau zou zijn qua vechten. Maar dat was in ieder geval wel het plan, en het trainen dat ze ervoor deed was ook duidelijk zichtbaar in de pezige spieren die haar slanke lichaam droeg.
Ik mocht van Freedje ;3


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jinx
Member

Kip
2191
Actief
↠He thinks that faith might be dead
Nothing kills a man faster than his own head

CAT'S PROFILE
Age: ↠ 5,5 years {66 moons}
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Territory check & hunt patrol] Make it mine   zo 11 jun 2017 - 17:57

Oh drama, wanneer kwam het ook niet op zijn pad. De kater liet een geërgerde grom horen en draaide zich toen om, waarna hij op een drafje op het feestje afging. Al snel werd hem duidelijk dat het een enorme, grijze rogue was die in hun nieuwe territorium een wandelingetje aan het maken was, kennelijk. Jinx sloop op zijn hoede op het drietal af maar mengde zich niet in het gevecht. Claw en Shark hadden zijn kracht hierbij niet nodig, en zowel, dan zou hij wel ingrijpen. Hij ging er echter vanuit dat dit gebouw van een kat slim genoeg was om het niet tegen drie Elite katten op te nemen. "Wat moet dit?" bromde hij enkel tegen de rogue. Zijn ogen gingen even af naar zijn leader, als om een antwoord te krijgen wat ze met hem moesten. Claw mocht misschien wel een grote Furball zijn, Jinx respecteerde hem in zekere maten toch wel als leader. Shark, niet zo zeer. Toen kwam er echter nog een vierde kat ten tonele, een Young one die hier niets te zoeken had. Met een ruk draaide de zwarte kater zijn kop naar haar om en keek haar scherp aan. "Ara, jij hebt hier niets te zoeken," Siste hij. Dit was geen spel waar een Young one bij kon komen kijken.

Beetje laat, sorry! :<"Nostrum divellite corpus et scelerata fero consumite viscera morsu."
"Sed timidi est optare necem."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tank
Member

Wölf
387
Actief
Tonight, we hunt.

CAT'S PROFILE
Age: 64 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Territory check & hunt patrol] Make it mine   zo 11 jun 2017 - 23:55


tank
comfort breeds weakness
Waarom was hij ook alweer weg gegaan uit zijn veilige barn? Achteraf gezien was dat echt een slecht idee geweest. Misschien omdat hij toch ergens nieuwsgierig was naar wat BloodClan van plan was nu. Helaas was hij geen subtiele verschijning, en werd hij al snel genoeg opgemerkt door een Elite patrouille. En hij had het nog getroffen ook. Het was Shark, de commander, die op hem was gesprongen. Gelukkig was hij hem snel weer kwijt, en ontweek op het goeie moment de klauw die richting zijn gezicht ging. Zijn reflexen was hij nog niet kwijt. Hij stelde zich niet agressief op, maar ook niet onderdanig. Zijn pels maakte hem nog groter dan hij al was, en gespannen wachtte hij op wat komen zou.

Ook Claw haalde naar hem uit, maar deze keer bleef hij staan. De scherpe klauwen raakten zijn borst, maar hij gaf geen kik. Hij gromde alleen maar kort, maar trok zich verder niet terug. “Hoe komt het dat ik een Elitegeur ruik Tank?” Vroeg de zwarte leader. “Vitani,” Merkte de commander heel scherp op. “En nog een recente geur ook.” Vervolgde die. Nog voor hij antwoord kon geven, doken er nog twee katten op, maar hij besloot die onderling te laten praten. ”Het is toch geen geheim dat ik vrienden heb binnen de Elite”, Snoof hij. ”Ik heb Vitani deze ochtend nog gesproken”, Loog hij moeiteloos. Een halve waarheid, aangezien hij haar ook echt had gesproken. Alleen was dat niet de laatste keer geweest.


you have a warrior's heart

I think I'll take it

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Claw
Member

Julia
3263
Afwezig
Only the dead have seen the end of war

CAT'S PROFILE
Age: ✝65 moons✝
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Territory check & hunt patrol] Make it mine   ma 26 jun 2017 - 13:56

Hij hoorde dat Ara zich bij hen voegde. Hij had de Young one niet gevraagd om mee te gaan en daar zou hij haar nog wel op aanspreken, maar op het moment liet hij het door Jinx afhandelen. Het was niet voor niets dat hij Jinx één van zijn zoons had toevertrouwd. Hij was goed met jonge katten. Er waren veel dingen waaraan hij zich kon irriteren, maar hij waardeerde het geduld en de training die Jinx de Young one’s gaf. Dus hield hij zijn aandacht op Tank gericht. De grijze kater bleef staan, waardoor zijn klauw de borst van Tank raakte. Hij wist dat de kat goed kon vechten, dat had hij met eigen ogen kunnen zien. Hij had niet verwacht de kater ooit nog tegen te komen sinds hij plots was verdwenen. De Rogue deed niks en dat was een verstandige keuze. Het feit dat hij ook niet achteruit stapte om zijn klauw te ontwijken, bewees zijn moed. Toch had Tank Vitani haar geur in haar vacht en was Claw haar kwijt, hij geloofde niet in toeval. Zijn groengele ogen hielden hun doodse kalmte toen de kater hem pontificaal in zijn gezicht voorloog.  Hij deed simpelweg een stap vooruit, waardoor zijn neus bijna die van Tank raakte. “Jij bent geen domme kat Tank. Misschien meer gebouwd om te vechten, maar ik heb je een tijdje kunnen observeren.” De kater had lang genoeg in de Elite geleefd en Claw hield al zijn members strak in de gaten, maar katten van buitenaf nog meer. “Ik weet dat je slimmer bent dan dit. Vitani is weg gegaan en ik heb haar nog niet weer gezien. Dat is op zich niet vreemd, maar wel in deze omstandigheden. Ze was er niet toen ik iedereen meenam en nog steeds niet. Ik haat het als katten tegen mij liegen.” De grimas om zijn lippen was kil en strak. Hij sloeg zijn nagels weer uit terwijl hij geen enkel moment zijn blik afwende. Hij stond roerloos stil en zei niets meer. Hij wachtte gewoon af, op de verklaring die zonder dat hij het zei uit zijn stilzwijgen sprak.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ara
Member

Bunny
129
Actief
"This little girl is capable of murder - if you hurt her"

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Territory check & hunt patrol] Make it mine   di 27 jun 2017 - 15:49

Respect for ourselves guides our morals
Ara keek met grote ogen naar Jinx toen die kwaad zei dat ze hier niets te zoeken had. Haar groene blik gleed even naar Claw, Shark en de rogue. Ze zeiden iets over Vitani.. Was die niet recent vogelvrij verklaard omdat ze de elite had verlaten? Had deze rogue daar misschien iets mee te maken? De slanke Young-One keek weer naar de grote zwarte kater voor haar. Ze moest weg, dat had ze wel door, niemand wou haar hier en ze zou hen misschien alleen maar afleiden. "S-sorry..", mauwde ze, wat geschrokken door de omstandigheden en daardoor minder zeker van haar stuk dan ze altijd leek. Dit was de eerste keer dat ze een écht gevecht zag, en hoewel Ara altijd zei van zichzelf dat ze er wel tegen kon, was het anders in het echt dan in alle verhalen.. De Young-One wierp nog een laatste blik op het schouwspel en draaide zich toen om om het hazepad te nemen. Verdorie toch, ze had niet moeten komen, ze had zich met andere dingen bezig moeten houden; niemand had haar hier gevraagd, maar omdat Shark haar mentor was was ze ijdel genoeg geweest om te denken dat ze wel met de leider en de commander mee mocht. Hmpf, wat een domme gans was ze soms toch. Hier zou nog wel een staartje aan volgen, daar was ze zeker van.. Maar voor nu kon ze braaf weglopen en iets anders gaan doen, zoals helpen met de opbouw van het nieuwe camp.

Topic uit~


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shark
Clanleader

Freedje
2167
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 57 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Territory check & hunt patrol] Make it mine   wo 5 jul 2017 - 20:09

Shark was bezig met zich op Tank’s reactie te concentreren toen hij aangevallen werd door Claw. In tegenstelling tot bij zijn aanval deed de rogue deze keer geen moeite om de aanval te ontwijken waardoor de klauwen van Claw hem moeiteloos raakten. Shark trok heel even zijn oortje, maar alleen dat toonde aan dat hij wel een beetje onder de indruk was van de moed van de tom. Voor de rest liet hij niets merken en keek over zijn schouder toen hij een bekende stem hoorde. Hij vernauwde zijn ogen toen hij zag dat Ara daar stond. Hij zwiepte met zijn staart en zijn bewegende oortje toonde aan dat hij geïrriteerd was door deze actie, maar Jinx leek het al af te handelen en bovendien had Claw hem hier nodig. Toch was hij niet blij met zijn young one en dat was duidelijk in zijn afkeurende blik te merken. Ara leek echter niet in de gaten te hebben dat hij naar haar keek en concentreerde zich op Jinx. Toen hij haar onderdanige toon hoorde, draaide hij zijn kop weer naar voren en werd zijn aandacht weer getrokken door Tank toen deze begon te spreken. Net zoals Claw merkte Shark de leugen ook op en ontblootte hij zijn tanden lichtelijk zodat de scherpte ervan waar te nemen was. Hij had al veel katten bijna vermoord met die tanden en Tank zou geen uitzondering zijn als hij zo door bleef gaan. Zijn klauwen gingen weer uit zijn hulzen en hij keek toe hoe Claw een stap dichterbij zette en begon te spreken tegen Tank. Een tevreden uitdrukking was te zien op Shark’s gezicht en hij draaide zijn kop weer naar Ara en Jinx. Ara leek terug te gaan naar het camp en even moest Shark de neiging onderdrukken om zich om te draaien en haar te volgen. Hij had nog een patrol uit te voeren en dat kon hij niet laten dwarsbomen door een nieuwsgierige young one, maar een straf hiervoor kon ze zeker verwachten. “Ik kan van je woorden afleiden dat jij en Vitani vrienden zijn.” Hij spuugde het zowat naar de tom toe. “Hoe close zijn jij en Vitani eigenlijk? Zijn jullie echt alleen vrienden of…?” Een onheilspellende blik was waar te nemen in zijn ogen en nu deed Shark ook een stap naar voren zodat hij dichterbij Tank stond, maar nog niet zo dicht als Claw.
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jinx
Member

Kip
2191
Actief
↠He thinks that faith might be dead
Nothing kills a man faster than his own head

CAT'S PROFILE
Age: ↠ 5,5 years {66 moons}
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Territory check & hunt patrol] Make it mine   do 6 jul 2017 - 0:08

Claw noch Shark bemoeiden zich met hem en de Young-one, kennelijk vertrouwden ze erop dat hij dit af zou handelen, en oh, dat zou hij. Jinx was het hoogste leven babysitter. Allicht waren zijn woorden wat te kwaad geweest, maar de meeste Young-ones hadden dat nodig. Hij kende Ara persoonlijk niet, dus hoe moest hij nu weten dat ze zo was? Oké, één na hoogste leven babysitter. "S-sorry.." Miauwde ze en ging er vervolgens als een haas vandoor. Even stond hij op om achter haar aan te gaan, maar hij gokte dat de poes slim genoeg zou zijn om naar het kamp terug te gaan. Dit was Shark zijn apprentice, hij mocht met haar dealen als de tijd daar juist voor was. Nu was hij liever hier om zijn machthebbers backup te geven en te horen wat er nu precies speelde tussen deze rogue en de oudste dochter van zijn overleden partner. “Jij bent geen domme kat Tank. Misschien meer gebouwd om te vechten, maar ik heb je een tijdje kunnen observeren.” Hoewel het niet aan hem te merken was luisterde hij meteen met veel meer aandacht. Tank, dit was de kat die volgens Hellhound zou helpen om zijn dochters in veiligheid te stellen, buiten de Elite. Kennelijk had hij dat ook met Vitani gedaan, zou dat dan niet ook zijn dochters in gevaar brengen? Zijn blik gleed af naar die van de grijze kater, zou hij weten wie hij was? Dat hij hem over een korte periode bij het rogue gebied zou tegemoet komen om zijn dochter vrijheid te geven? Jinx bleef echter even onbewogen als een beeld. Eerlijk gaf hij Vitani geen ongelijk, als ze weg wilden van deze groep bloederige moordenaars kon hij het haar niet kwalijk nemen. Toch sprak hij geen woord, daar was hij verstandig genoeg voor. Tank had echter belang voor hem, dus hij hoopte dat de kater niet zijn leven op het spel zou gaan zetten. Claw en Shark kenden geen medelijden."Nostrum divellite corpus et scelerata fero consumite viscera morsu."
"Sed timidi est optare necem."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tank
Member

Wölf
387
Actief
Tonight, we hunt.

CAT'S PROFILE
Age: 64 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Territory check & hunt patrol] Make it mine   vr 7 jul 2017 - 18:43


tank
comfort breeds weakness
Technisch gezien loog hij niet. Hij was wel slimmer dan dat. Hij wilde de relatie tussen Rogue One en de Elite houden zoals hij was; neutraal. Ze lieten elkaar met rust en dat werkte prima. Maar hij had ook geen zin om Vitani, die zijn kittens droeg, uit te leveren aan de genade van Claw. Want dat zou de zwarte tom-cat haar niet schenken. Na zijn woorden stapte de kater vooruit, tot hij vlak voor zijn neus stond. Van uit zijn ooghoek zag hij ook Shark een agressieve houding aannemen. Bang voor een gevecht was hij niet. Hij maakte zich eerder zorgen over wat daarna zou komen. De Elite kon Rogue One makkelijk verpletteren omdat ze met zoveel meer waren. En dan bracht hij iedereen in gevaar.

Dus hij moest hier iets op vinden. De commander was iets ongeduldiger dan zijn leader, en zijn groene ogen gingen naar de tom. ”Wat gaat jou mijn persoonlijke relaties aan”, Beet hij terug, waarna hij zijn blik terug op Claw richtte en toch maar een stapje achteruit nam. Al bij al wilde hij niet provoceren. ”Toen ik Vitani deze morgen sprak, gaf ze geen blijk van verraad. Ze repte geen woord over de Elite, of hun verdere plannen”, Zei hij, opnieuw naar waarheid. Deze morgen was echt al lang geleden, als je bekeek wat er in tussentijd zoal gebeurd was. ”Al denk ik wel te weten wat de Elite van plan is. Voor mijn part mag je alle Clangebieden hebben Claw, noch ik noch Rogue One zal zich daar tegen verzetten”, Vervolgde hij, als blijk van zijn goeie wil. Hij wilde gewoon met rust gelaten worden, was dat dan zo moeilijk?


you have a warrior's heart

I think I'll take it

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Claw
Member

Julia
3263
Afwezig
Only the dead have seen the end of war

CAT'S PROFILE
Age: ✝65 moons✝
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Territory check & hunt patrol] Make it mine   za 12 aug 2017 - 17:36

Hij staarde de grijze kater strak aan. Hij wilde geen stelletje ongeregeld rond hebben dartelen. Wat wel ging gebeuren als hij besloot Tank af te maken. Met een kleine beweging van zijn staart gaf hij aan dat Shark zijn bek moest houden. Hij dacht er ook het zijne van, maar als het zo was dan zou hun wraak nog wel komen. “Vertel haar dat ze vogelvrij is.” Vitani zou precies weten wat hij daarmee bedoelde. Ze was de dochter van Zira. De kattin waar hij ondanks alles altijd een groot respect voor had gehad en dat was wederzijds geweest. De reden waarom hij Jinx weer in de Elite had gelaten zonder daar een al te grote heisa van te maken. Alleen dit kon hij niet negeren. Ergens was het misschien maar beter dat ze dit niet meer mee hoefde te maken, verraden door haar bloedeigen dochter. “Verdwijn Tank.” Vervolgde hij ijzig kalm. Hij had echt heel erg zin om zijn nagels in de kater te slaan, maar hij moest geduld hebben. Tank kon dat groepje van hem in bedwang houden en dat konden ze op het moment best goed gebruiken.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shark
Clanleader

Freedje
2167
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 57 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Territory check & hunt patrol] Make it mine   ma 14 aug 2017 - 15:09

Shark klemde direct zijn kaken op elkaar toen hij het seintje van Claw zag. Hij wist wel beter dan nu tegen de orders van zijn leader in te gaan. Dat hij deputy was, wilde nog niet zeggen dat hij Claw’s orders zomaar mocht negeren en dat was ook zeker iets wat hij in zijn achterhoofd hield. Hij keek over zijn schouder en zag dat Ara ondertussen al weggerend was en geen poging had gedaan om terug te komen. Mooi zo. Hij zou binnenkort wel eens na gaan denken over een passende straf. Ze mocht niet denken dat ze hun zomaar overal mocht volgen waar ze maar wilde omdat ze één training achter de rug had gehad. Dit was nog altijd een patrol en Claw had van te voren duidelijk aangegeven wie mee zou gaan en wie op een andere patrol mee zou gaan. Als Ara haar naam niet had gehoord, wilde dat zeggen dat ze ook niet mee hoefde te gaan. Hij moest ervoor zorgen dat hij haar nieuwsgierigheid de kop in kon drukken. De tom richtte zijn blik weer naar voren toen Tank begon over Vitani en trok kort met zijn oortje. Hij geloofde iets van dit verhaal niet en hij wist dat Claw er ook zo over dacht. Hij zei er echter niks meer van en kon een grijns maar amper onderdrukken toen Tank aangaf dat hij en zijn schamele groep rogues niks tegen hun zouden doen. Mooi zo. Tank wist duidelijk wat goed voor hem was. Vervolgens moest hij oprotten van Claw en Shark keek naar zijn leader. Hij ging weer wat dichter staan, maar deze keer zakte zijn agressieve houding wat weg. “ThunderClan is voor ons,” mompelde hij zacht tegen zijn leader zodat als Tank er zelfs nog gestaan zou hebben hij het niet zou kunnen horen. “En wie weet de andere Clan territories ook wel. De achtergebleven katten kunnen we makkelijk aan met onze Elite.” Zijn hart klopte sneller bij het idee dat ze vier territories tegelijkertijd over zouden nemen en dat iedereen in de omgeving zou moeten vrezen voor hun.
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Territory check & hunt patrol] Make it mine
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory-
Ga naar: