Strangers are strangers untill they meet 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 07° - 14° C
Samen met de terugkeer van de clans keert ook de warmte terug. Newleaf is de periode van opbouw en nieuw leven. Het is als een teken van Starclan, een zegen van warmte.
WHAT'S HAPPENING
Storyline
In-Game Storyline
A Path unwalked
"She stood in the storm, and when the wind did not blow her way, she adjusted her sails."
Meer informatie klik hier
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Strangers are strangers untill they meet

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Lola
Member

Elfje
966
Actief
They started thinking Love is a loaded gun, nobody wants to fight

CAT'S PROFILE
Age: 27 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
avatar
BerichtOnderwerp: Strangers are strangers untill they meet    wo 10 mei 2017 - 19:41

De kattin hield haar ogen op het muisje een stukje verderop. Ze wist dat de natuur op deze plek erg verraderlijk kon zijn. Langzaam sloop ze dichterbij, zorgend dat ze zo min mogelijk geluid maakte. Nu hield ze zich schuil achter een grote massa wortels van een boom en wachtte op een kans om het diertje te vangen. Nu! Lola zette zich af van de grond en ze zou de muis hebben gevangen als ze niet achter een wortel zou zijn blijven haken. De kattin liet een kleine verraste gil ontsnappen voor ze op de grond belande. Ze stond op en merkte al snel dat haar achterpoot pijn deed. Geweldig! En die muis was nu ook allang weg.[Predator]Sometimes you will never know the value of a moment

Until it becomes a memory
.:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Predator
Member

Bunny
357
Actief
"To a predator, fear is weakness."

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Strangers are strangers untill they meet    wo 10 mei 2017 - 19:53

Predator keek verrast op toen er plotseling een muis rakelings langs hem heen rende. Hij probeerde er nog op af te springen maar het lukte hem natuurlijk niet. Zijn maag rommelde. Hij had iets kleins kunnen vangen gisteren, maar daarna niets meer. Hij hoopte dat hij een rivier zou tegenkomen. Dan zou hij kunnen vissen; dat kon hij beter dan jagen op het land. Daar had hij net iets meer training in gehad als Riverclan kat. De lichtgrijze kater liep dichterbij en merkte een andere kat op, een poes. De jonge kater liep verder en zag haar nu staan. Een zwart-witte poes, ongeveer de leeftijd van een jonge warrior. Hij wierp haar een wantrouwende blik en zette zich in een verdedigende houding. Je wist maar nooit met die rogues. Ze waren onbetrouwbaar en ze hadden geen eer. Beetje hypocriet, sinds hij er zelf eentje was, maar zo lang was hij nog niet weg en de denkwijze van een clankat die er sinds zijn geboorte in getimmerd was zou zo snel nog niet weggaan.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lola
Member

Elfje
966
Actief
They started thinking Love is a loaded gun, nobody wants to fight

CAT'S PROFILE
Age: 27 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Strangers are strangers untill they meet    wo 10 mei 2017 - 20:09

Lola zag de jonge kater op haar afkomen, maar ze bleef staan waar ze was. Ze had immers al een tijdje niet met andere katten gepraat en ze had er ook geen zin in om de hele weg terug naar haar territorium hinkend af te leggen. Toen de kater dichtbij was nam hij een verdedigende houding aan. Lola rolde haar ogen. "Relax, ik ga je niet aanvallen. Ik hou liever een gesprek." Zei ze doodsimpel, alsof het het meest logische in de wereld was. Ze hield er soms wel van om anderen te plagen, al wist ze wel in te schatten bij wie het wel en bij wie het niet te doen. Ze hoefde er geen littekens bij. "Dus, ik gok niet dat jij mijn muis hebt gevangen?" Vroeg ze, lichtelijk sarcastischSometimes you will never know the value of a moment

Until it becomes a memory
.:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Strangers are strangers untill they meet
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: