Tribe + Chief Auditions 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 07° - 14° C
Samen met de terugkeer van de clans keert ook de warmte terug. Newleaf is de periode van opbouw en nieuw leven. Het is als een teken van Starclan, een zegen van warmte.
WHAT'S HAPPENING
Storyline
In-Game Storyline
A Path unwalked
"She stood in the storm, and when the wind did not blow her way, she adjusted her sails."
Meer informatie klik hier
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Tribe + Chief Auditions

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Firedance
Warrior Goddess Lightning

WazBeer
11835
Actief
Burning like embers, falling, tender, Longing for the days of no surrender, years ago.

CAT'S PROFILE
Age: 25 Moons Old
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Tribe + Chief Auditions   za 13 mei 2017 - 17:47


Tribe + Chief Auditions
WE'RE ALL PART OF A STORY, PART OF A TALE.
Beste leden,

Zoals jullie ongetwijfeld al is opgevallen, hebben wij een nieuwe toevoeging op de site, namelijk de Tribe of Rushing Water. Na eerst nogal skeptisch geweest te zijn over het idee nog een groep toe te voegen, zijn we toch langzaam van gedachte veranderd door de altijd maar aanhoudende activiteit hier. De geweldige opkomst op de Journey kon geen betere conformatie zijn dat het forum echt wel wat extra's zou kunnen hebben.

Vergeet niet, bij het aanmaken van een Tribe kat, om de naam af te korten naar het eerste woord en er dan een • achter te zetten ter indicatie dat de naam van je kat is afgekort. Ter voorbeeld: Mountain that rises towards sky -> Mountain •. Dit symbooltje maak je met de toetsen "Alt" + "7" of "Alt" + "8".

Naast de nodige aanpassingen aan de informatie hier, zijn ook de regels aangepast, let hier dus wel op! Sommige van jullie hebben wellicht al gelijk de informatie doorgenomen die er bij de Tribe staat in het Guidebook, of gekeken naar de 'Clanpagina'. De Tribe hier is niet compleet zoals de Tribe uit de boeken, dus zorg ervoor dat je wel op de hoogte bent. Voornamelijk het gebied is compleet veranderd om hier een interessante setting van te maken.

Zo hebben wij ook twee extra hoge rangen staan, namelijk de Chief of the Hunters en de Chief of the Guards. Hiervoor zoeken wij spelers die wij willen vinden door middel van een auditie. De Healer To-be zal in de RPG worden gekozen zodra daar een geschikte kandidaat voor blijkt.

How to audition?
Hieronder kun je jouw auditie plaatsen. Wat willen zien in jouw auditie? Sowieso een nette beschrijving van jouw karakter, zoals je die ook zou maken als je bijvoorbeeld een kitten aan zou melden bij een nestje. Stop er een beetje tijd in.
Daarnaast willen we graag jouw naam, gewenste rang (hunters of guards),motivatie (waarom wil je die rang zo graag? Waarom zou jij het zo goed doen?) en jouw ervaring in de RPG.

Mvg,
Het TeamMoonkit || Skyteller || Firedance || Runeshade || Ghosteyes
Other:
 


Laatst aangepast door Firedance op zo 21 mei 2017 - 21:55; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Redpetal
Member

Bunny
2230
Actief
"Blijf je dan hier als ik je zachtjes smeek
om me te lijmen als ik breek?"

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Tribe + Chief Auditions   za 13 mei 2017 - 20:08


Pebble that Kills Wolves
Pebble - Male - 40 moons - Chief of Guards

Uiterlijk
Pebble is, zoals zijn naam wel al zegt, een kleine kater. Maar daarom is hij niet minder sterk. Onder zijn kleine gestalte zitten duidelijke spieren, wat hem dus ondanks zijn grootte wel degelijk een intimiderend postuur geeft. Hij heeft een harde maar daarom niet onvriendelijke blik in zijn groene ogen. Katten die hem niet kennen zullen misschien bang zijn van hem, maar tenzij je daarvoor een goede reden hebt is dat eigenlijk niet nodig. Pebble heeft verschillende littekens onder zijn bruine tabby vacht, waarvan enkele nog zichtbaar zijn maar de meesten al niet echt meer, tenzij je heel goed kijkt. De duidelijkste zijn een stel grote klauwmarkeringen op zijn rechterschouder die hij gekregen heeft door een gevecht met een beer.

Innerlijk
Als je hem heel kort wil beschrijven, is het beste misschien om daarvoor het spreekwoord 'streng maar rechtvaardig' te gebruiken. Hij is streng, niet alleen voor anderen maar ook voor zichzelf. Alles moet perfect zijn, er is geen ruimte voor fouten. Dit maakt dat hij een goede vechter is, maar ook dat het nooit goed genoeg is. Dit geeft stress aan hemzelf maar ook aan de anderen rondom hem. Hij heeft wel al iets geleerd om soms zijn guards wat ruimte te laten, maar hij is koppig en hij laat zich niet snel doen. Van het moment dat hij merkt dat je hem tegenzit begint hij meer tegen te stribbelen tot de gemoederen hoog kunnen oplaaien. Als jongere kater heeft hij hier soms problemen mee gekregen met de toenmalige Chief of Guards, omdat hij agressief uithaalde naar een andere guard of zelfs naar een hunter of een to-be, als ze hem tegenzaten. Dit is gebeterd met de manen, maar de meeste katten weten toch wel dat het beter is om niet met hem te sollen. Pebble is een piekeraar. Hij kan niet rusten als er dingen malen in zijn hoofd en soms is het beter voor hem om alles gewoon even af te reageren. Hij speelt dingen opnieuw en opnieuw af in zijn hoofd, alles ervan ontledend; wanneer hij iets zei waar hij niet zeker van was, wanneer hij niet weet of hij wel de juiste beslissing genomen heeft. Eigenlijk is Pebble heel onzeker. Dit komt vanuit zijn jeugd. Zijn moeder probeerde hem een stoere naam te geven, die ook paste bij zijn geringe grootte - hij was een steentje, maar wel een steentje dat wolven zou doden. Dit hielp niet voor de andere kittens die met hem lachten vanwege zijn geringe grootte en vanwege zijn naam 'Pebble'. Pebble was een tijd lang boos op zijn moeder, maar toen ze stierf in het kraambed bij de geboorte van een jongere sibling - die het ook niet overleefde - ging die woede over in verdriet. Dat was lang geleden, nu is hij er grotendeels overheen; maar het maakt ook dat hij uitkijkt naar de kleineren, dat hij niemand zal beoordelen op hun uiterlijk. De kleinste steen kan de grootste lawine veroorzaken.

(dit zijn de grote lijnen van zijn karakter. Ik zou hem natuurlijk meer uitwerken in de RPG, hier en daar trekjes toevoegen en zo. Ik zie hoe hij voelt en als je alles meteen van tevoren vastlegt voelt een karakter voor mij nooit zo natuurlijk en spontaan aan c: )  

Ervaring
Ik ben dus Bunny, je kent me waarschijnlijk wel al een beetje ;3. Ik ben 16 jaar oud, bijna 17 eigenlijk al (ik verjaar op 13 Juli, nog 2 maand dus!) Ik zit al op Warriorcats van 31 september 2013, al bijna 4 jaar dus. Eigenlijk al ietsje eerder maar dat telt niet c: Mijn bekendste karakters door de jaren heen zijn waarschijnlijk Dyingblack, daarna Whitelion, dan Winddancer, en nu mijn lieve Redpetal natuurlijk. Ik heb 1 keer eerder een hoge rang gehad, met Whitelion als Windclan deputy. Dat is ook al meer dan een jaar geleden ondertussen, pfoeh, de tijd gaat snel xD

Motivatie
Oké, dit is moeilijk. Waarom zou ik het goed doen? Ik weet niet. Ik ben niet beter dan alle andere mensjes op deze site. Ik wil het niet per se meer dan hen allemaal. Maar ik ben actief, ik heb weinig beters te doen dan hier mijn tijd te verdoen en ik doe het verschrikkelijk graag. Ik zou niet weten wat ik zonder Warriorcats zou moeten <3 Af en toe heb ik ook natuurlijk school om me op te focussen, of andere persoonlijke dingen, maar dat heeft iedereen wel. Waarom wil ik deze rang zo graag? Ik denk dat het leuk is om een kat te spelen met wat verantwoordelijkheid, iemand waar de katten naar op kunnen kijken - zonder dat het meteen een echte leider of deputy is. Een beetje zoals de Medicine Cats in de clans, maar dan minder kruiden en meer warrior-achtige toestanden ^^". Volgens mij is Pebble echt geweldig om te spelen. Hij is wat gebaseerd op mezelf en ook op mijn eigen vader. Daarbij heb ik ook iets met kleine maar woeste katjes xD Kijk maar naar Pearly aka Predator. Pebble is daarentegen wel volwassener, iemand die zich eerder concentreert op trainen en patrouille's organiseren dan iemand die er echt op kickt om de hogere rangen tegen te zitten. Hij is respectvol naar zijn hogeren, maar geen hielenlikker.

Dit was mijn aanmelding, ik hoop dat jullie hem goed vinden <3

-Bunny  


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
Smokegaze
Member

Nathalie
1104
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 35 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Tribe + Chief Auditions   zo 14 mei 2017 - 13:41


Nickname: Talon
Rank: Chief of the Guards
Age: 37 moons
Gender: Male
Parents: Orchid blooming in the Dawn (mum) &  Eagle flying across the Night (dad/rip}
Siblings: Hollow & Moon || Wolf, Chaser, Badger & Hound

Appearance: Zijn vacht is pik zwart, er is geen enkele andere kleur in te bedenken. De vacht zelf is kort en ruw. Zijn neus en pootkussens zijn donkergrijs, richting zwart van kleur. De ogen van Talon zijn grasgroen en helder, denk maar aan een weiland in de zomer, waar de zon op schijnt.
Talon is een kater die kracht uitstraalt. Ondanks dat hij breed gespierd is, is hij niet veel groter dan de gemiddelde kater, al zijn de spieren goed zichtbaar onder zijn korte, zwarte vacht. Alle verhoudingen van zijn lichaam kloppen. Van staart tot poten naar oren.
Talon heeft één grote litteken die op zijn rechter schouderblad zit en die is goed zichtbaar, deze heeft hij opgelopen door de coyote die hij de dood in heeft gejaagd, tijdens het wreken van zijn geliefde haar dood.
Talon looks:
 
Talon voice:
 

Personality: Beschermend - Eerlijk - Duidelijk - Loyaal - Doorzettend - Serieus - Beheerst - Leidinggevend - Ondernemend
Talon is iemand die heel beschermend is naar zijn vrienden en familie. Hij wilt niet dat zijn geliefden gevaar lopen en zal dit ook proberen te voorkomen. Door zijn doorzettingsvermogen heeft hij zichzelf daarom ook naar boven kunnen werken tot Chief van de Guards. Maar niet alleen daarom, ook omdat de kater kalmte uitstraalt en hartstikke serieus is. Ook heeft hij laten zien de leiding te kunnen nemen en dat hij iemand is die onderneemt. Talon neemt ook graag, vaak onbewust, de leiding en als er iets gaande is onderneemt hij ook snel actie, komt met plannen en brengt anderen in beweging. Van lui gedrag, laks gedrag, of katten die denken dat het leven één grote grap is moet hij het niet hebben. Talon is namelijk een kater die serieus in ingesteld. Met hem valt dus niet te sollen. Talon is een loyale kater en de tribe gaat bij hem voor alles. Hij is duidelijk in wat hij vindt en wilt en is hier ook eerlijk over. Talon is niet iemand die vreemdelingen snel vertrouwd. De Tribe mag dan aardig verwelkomend zijn naar buitenstaanders, dit is iets waar Talon het niet helemaal mee eens is, maar hij respecteert de Healer en zal niet tegen hem ingaan. Talon is ook een kater die heel beheerst is niet niet heel snel zal aanvallen. Katten kunnen nog zo tegen hem tekeer gaan en zelfs dan weet Talon zijn controle goed vast te houden, tot de ander te ver gaat. Dus als Talon uithaalt, dan heeft die gene dat ook écht verdiend.

History: Als kitten had Talon het wel goed. Zijn ouders zorgde goed voor hem, dan vooral zijn moeder, natuurlijk en zijn vader was gewoon de Guard die hij was. Talon keek erg op naar hem en wilde later net als hij worden. Talon hoopte daarom vanaf dat hij een kitten was al een Cave Guard te mogen worden.
Als To-be was Talon enorm blij dat hij getraind zal worden tot een Cave Guard. Die rang was voor hem gemaakt. Als To-be was Talon ook meteen al een doorzetter. Elke training deed hij zijn best. Wanneer Talon een keertje ziek was dat ook meteen te merken. Zijn mentor maakte zich ook meteen zorgen als Talon wat minder fanatiek was. Het klopte namelijk niet als Talon niet alles gaf tijdens zijn trainingen. Echt veel vrienden maakte de zwarte kater niet, hij voelde daar geen behoefte toe. Maar de vrienden die hij had, was hij close mee.
Talon werd met zijn twaalf moons benoemd tot Cave Guard. Een moon later werd hij ook verliefd op een poes. Willow growing in the Meadow, afgekort als Willow. Talon durfde de zet niet snel te zetten om zijn liefde naar haar te uiten, maar close waren de twee wel. Ze werden zelfs al als partners gezien, al was het nooit echt officieel geworden. De twee werden nog closer toen Talon op zijn zevenentwintig moons zijn vader verloor. Zijn vader was altijd zijn grote voorbeeld geweest, aangezien hij een geweldige Cave Guard geweest was. Het had Talon gebroken toen zijn vader was overleden.
Pas toen Talon de dertig moons had bereikt vond hij dat het tijd werd om het officieel te maken en misschien zelfs een gezinnetje te starten. Dit had echter niet mogen gebeuren, want er kwam een coyote op hun pad. Deze kreeg Willow te pakken en Talon kon niks doen om haar te redden, want het alleen tegen een Coyote opnemen was vragen om de dood. Met een groep Cave Guards gingen ze achter de coyote aan. Deze bevechten was te risico vol, maar er waren andere wegen om deze te doden. Als het er op aankwam, moest het maar, want met een groepje katten kon het wel lukken, maar niet zonder gewonden. Het idee van Talon was om deze van de Vultures Drop af te krijgen. Zijn plan slaagde. Het groepje katten had de coyote naar Talon toe gelokt, die vrijwillig had besloten om voor lokaas te spelen. De coyote ging achter Talon aan en de zwarte kater rende. De coyote had tijdens het achter Talon aan rennen nog uit weten te halen, waardoor de kater een wond op zijn schouder kreeg. Talon rende harder en sprong opzij toen hij bij de rand van de Vultures drop was. De coyote was te laat en deze viel om vervolgens nooit meer terug te komen. Toen hij en het groepje terug kwamen in de Cave, kwamen er zoveel complimenten op Talon af. Hij wist niet of hij er blij mee moest zijn, of dat het hem pijn deed. Want ook al was het hem gelukt de coyote de dood in te lokken, Talon was zijn partner kwijt. Deze actie had echter wel laten zien dat Talon een waardige Cave Guard was.
Nu had hij alleen nog zijn moeder en siblings. En niet eens alle siblings, want zo was hij ook nog een zusje kwijt geraakt, want zij was vertrokken uit de Tribe. Dit alles maakt dat Talon extra beschermend is geworden naar de gene die hij lief heeft. Want hij wilt niemand meer kwijt raken en niemand meer verliezen en Talon zal er alles aan doen om te voorkomen dat hij ooit nog iemand kwijt raakt. Dit maakte dat Talon nog meer drive kreeg om een nog betere Cave Guard te zijn.Guard te zijn.Zo werd hij op zijn 34ste moon ook de nieuwe Chief of the Guards.

Experience & motivation: Laat ik me even voorstellen, mijn naam is Nathalie, ben nu 20 jaar en in november 2010 begon ik hier op Warrior Cats. Dit maakt dat ik nu ongeveer 6,5 jaar ervaring heb hier. Ik heb natuurlijk al een rang hier gehad, Innerstar en misschien is dit nog wat te recent. Kan ik heel goed begrijpen, maar niet geschoten altijd mis.
Waarom ik Talon graag wil bespelen als Chief is omdat het me erg leuk lijkt natuurlijk en omdat ik mijn leven op een rijtje heb gezet van december tot nu. Daarom wil ik ook graag deze kans pakken en ook de verantwoordelijkheid dragen, ik mis het en vind het leuk en omdat ik het zo leuk vind om te doen, doe ik het ook goed. Daarbij begin ik niet ergens aan wanneer ik weet dat ik het niet aankan pf dat het gewoonweg niet zal werken. Ik gun de site, The Tribe of Rushing Water, namelijk een actieve Chief. De Tribe vind ik ook helemaal geweldig, zoals ik deze natuurlijk kan vanuit de boeken. Misschien vond ik dat wel één van de leukste stukken van Warrior Cats. De bergen (wat ik sowieso al geweldig vind), de roofvogels, hun manier van leven... Helemaal geweldig! En stiekem baseer ik Talon een beetje op Elijah Mikaelson uit mijn favoriete serie, The Originals. Dat ging een beetje perrongeluk, omdat ik Talon dus een beschermend karakter heb gegeven en dan vooral naar zijn geliefden en familie toe. Maar dat is Elijah dus ook in de serie.
Laatst aangepast door Smokegaze op ma 15 mei 2017 - 22:33; in totaal 11 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Blackbear
Member

Wölf
422
Actief
blood must have blood

CAT'S PROFILE
Age: 50 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Tribe + Chief Auditions   zo 14 mei 2017 - 16:34DRIZZLE FALLING SOFTLY
Drizzle • tomcat • 28 moons • Chief of Hunters

BASIC INFO
Name: Drizzle falling Softly
Age: 29 moons
Gender: Tomcat
Sexuality: Hetero
Voice: click!

Tribe: Tribe of Rushing Water
Rank: Chief of Hunters (?)
Bloodline: 100% Tribe
   
PERSONALITY
Good traits: gevat - charmant - energiek - intelligent - toegewijd
Bad traits: excentriek - troublemaker - frivool
In depth: Een goeie samenvatting voor het karakter van onze kleine vriend is toch wel aanwezig. Eenmaal hij in de buurt is, zal je het geweten hebben. Hij eist vaak de aandacht op, maar op een positieve manier. Hij heeft een warm karakter, maakt graag (flauwe) grapjes en zorgt er voor dat iedereen in zijn omgeving minstens even opgewekt is als hij. Hij is zelf dan ook nogal een energieke verschijning, die graag een praatje maakt met iedereen die het waagt in zijn buurt te komen.

Verder houd hij ook wel van af en toe eens een practical joke uithalen, waardoor je hem misschien wel als een kleine troublemaker kan bestempelen. Toch is deze man heel toegewijd aan zijn taak als Chief of Hunters. De kunst van het jagen ligt hem ook nauw aan het hart, waardoor het zijn passie is geworden. Waar er wat kracht ontbreekt, maakt hij het ruim terug goed met zijn snelheid en intelligentie.
   
APPEARANCE
Breed: smoked longhair bicolor cat
Fur color: grijs - zwart - wit
Fur length: tussen halflang en lang
Eyes color: lichtgroen
Build: klein, staat hoog op zijn poten, gebouwd op snelheid
Tail: lang en pluizig
Pawpads: donker grijs
Nose: donker grijs
Picture: click!
   
ABOUT ME
Experience: So, ik ben Wölf, meest bekend van Tank en tegenwoordig meest actief op Blackbear. Ik rp al actief van mijn 13de (ik ben nu 21) op verschillende fora en het is en blijft een passie waar ik gewoon niet mee kan stoppen. In al die tijd heb ik ook wel enige ervaring opgedaan met hoge rangen. Ik ben alfa geweest van ongeveer 3 of 4 roedels, ik heb leraren accounts gehad, peacekeeper accounts, headboy accounts etc. Ik hou nu al 2 jaar een forum runnende als actieve admin en ben ook al een paar keer moderator geweest. Verantwoordelijkheid is dus niks nieuws voor mij.

Motivation: Dan komen we bij motivatie. Ik ben denk ik klaar voor een nieuwe uitdaging. De meeste van mijn accounts zijn van die gigantische brute tomcats die nogal kil overkomen naar de buitenwereld. De persoonlijkheid van Drizzle is helemaal anders, wat me echt leuk lijkt om te spelen. En het is ook weer eens iets helemaal anders om een Tribe kat te bespelen, dan bijvoorbeeld een rogue of een clankat (al zijn die ofcourse ook nog altijd cool). Ik weet van mezelf dat ik 'speciale' katten sneller actief kan houden, en een hoge rank hebben lijkt me daarom wel eens chill.JUS DREIN JUS DAUN。


Laatst aangepast door Blackbear op di 23 mei 2017 - 13:28; in totaal 3 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Solar •
Member

Dodo
19
Actief
I love dinosaurs!

CAT'S PROFILE
Age: 43 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Prey Hunter
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Tribe + Chief Auditions   zo 14 mei 2017 - 20:50

IK MELD ME AF:
 


Laatst aangepast door Solar • op zo 28 mei 2017 - 21:26; in totaal 6 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bear •
Member

»Quinty«
306
Actief
Manners Maketh Man

CAT'S PROFILE
Age: 59 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Cave Guard
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Tribe + Chief Auditions   zo 14 mei 2017 - 21:54"Manners maketh man." Do you know what that means? Then let me teach you a lesson.

"Being a gentleman is something one learns."

Name: Bear
Full Name: Bear That Stands Tall
Age: 59 Moons
Gender: Tom
Rank: Cave Guard
Wanted Rank: Chief of Guards
Parents: Eagle Soaring in The Sky (Eagle)† & Blossom That Blooms in Spring (Blossom)†
Siblings: Gentle like a Quiet Stream (Gentle)
Partner: Rose with Sharp Thorns†
Kits: [First Litter] Two NPC kits | [Second litter] Apple falling from the tree
Mentor: Leopard that hunts in silence
Trained To-Be: Night of Shooting Stars

"Manners Maketh Man"

Characteristics: Loyal - Strict - Manners - Justified - Caring - Helpfull


  • Loyal: Bear is een van de trouwste katten die je tegen zult komen. De Tribe zal altijd op #1 staan voor hem, ondanks dat hij wel nieuwsgierig is naar de clankatten die momenteel in hun territorium ronddwalen.
  • Strict: Je zult niet snel een strengere kat tegen komen dan Bear. Hij is zelf opgegroeid met dat zijn vader hem bang maakte (hij was van mening dat dat respect af dwong) en ondanks dat hij dit zelf probeert te voorkomen, kan hij best intimiderend overkomen als hij streng doet.
  • Manners: Manieren zijn alles voor Bear. Iemand zonder manieren is een schoft en zal een heropvoeding moeten krijgen, desnoods doet hij het zelf. Typical British Gentleman
  • Justified: Bear vind dat iedereen rechtvaardig behandeld moet worden en zal dan ook nooit zo maar buiten zijn boekje stappen om iemand een straf op te leggen. Tenzij je het echt heel erg verknalt hebt, maar dan is 't je eigen schuld.
  • Caring: Bear is ondanks alles een hele lieve kater die zeker een goed hart heeft. Hij is erg zorgzaam naar andere toe en vind 't niet erg om iemand onder zijn vleugel te nemen om deze te helpen, te beschermen of zelfs een opvoeding op zich te nemen.
  • Respectfull: Bear heeft ontzettend veel respect voor andere, hoger gerankde, katten. Ook zal hij kwaad worden als hij merkt dat andere geen respect tonen.


Like: Being Alone - Fighting - Quiet - Peace
Dislikes: Cats without manners - Getting annoyed - When cats ask to much attention
Fears: Losing his friends - Losing the Tribe - Never finding love again

"Who are you?" "The man who got you released"

Fur color: Black with white
Fur length: Long
Eye color: Clear blue
Pawpads & nose color: Black
Body Type: Strong, Muscular
Tail: Long & fluffy
Paws: Powerful
Legs: Strong
Markings: Tux
Claws & Teeth: Strong and sharp
Scars: Couple hidden under this long coat.

In General: Een grote, stevig gebouwde kater met heldere blauwe, wijze, ogen. Zijn neus en pootkussentjes zijn zwart. Bear heeft een tux patroon in zijn vacht zitten, wat betekend dat hij zwart met wit gekleurd is. Zijn staart is lang en pluizig en prima geschikt om zijn gespierde lichaam in evenwicht te houden. Hij heeft sterke poten met grote pluizige klauwen, waarin scherpe nagels zitten verborgen. Zijn achterpoten zijn lang en gemaakt om een goede pounce te geven tegen een vijand.

"I'll deal with this mess... personally."

History:

Bear is geboren als enige kitten van Eagle Soaring in the Sky en Blossom that Blooms in Spring, of tenminste, zo is 't hem verteld. In werkelijkheid had hij nog een jongere broertje, maar deze had de bevalling niet gehaald. Bear werd daardoor als enige kitten opgevoed. Eagle was een strenge vader, ook toen Bear nog maar klein was. Hij had de mentaliteit dat een kit bang moest zijn voor diens vader om respect te krijgen en zetten hem daardoor heel erg onder druk om goed te presteren. Zo kreeg hij als kleine kitten al wat stiekeme vecht lessen van Eagle, onder de afkeurende blik van Blossom. Zijn moeder was een zachte en zorgzame kattin en iemand waar Bear al snel tegenop keek. Ze wist iedereen te vriend te houden, zorgde ervoor dat alles rechtvaardig verliep en hielt zelfs haar heethoofd van een partner onder controle. Ze was een sterke kattin, maar anders dan de kracht in haar lichaam. Bear had zichzelf voor genomen om een beetje van beide te worden en gaf zich toch maar over aan het pushende gedrag van zijn vader.

Het stond al vast dat Bear een Cave Guard zou worden, zijn grote lichaam was daar geschikt voor. Hij kreeg dan ook, toen hij zes maanden was, Leopard that hunts in Silence, als mentor. Veel katten dachten dat Leopard, vanwege zijn bouw, een Prey Hunter was, maar hij was een van de meer gevreesde Cave Guard die er waren. De kater was lenig en sterk, wat een gevaarlijke combinatie was. Bear vond het geweldig om met hem te trainen en leerde nog veel meer dingen bij. Hij verfijnde de technieken die hij als kit geleerd had van zijn vader en beetje bij beetje werd hij een gevreesde vechter.
Bear was tien moons oud toen hij in contact kwam met een Prey Hunter To-Be genaamd Rose with Sharp Thorns. Een prachtige witte kattin waarvan zelfs zijn getrainde hart een slag oversloeg. Zijn blauwe ogen konden niet van d'r af blijven en tussen zijn trainingen door probeerde hij zo veel mogelijk tijd met haar door te brengen. Toch wist hij dat hij zijn hart nog niet aan d'r kon geven. Eerst moest hij zijn trainingen afmaken.

Met twaalf moons werd hij benoemd tot Bear That Stands Tall, de Cave Guard. Trots op wat hij had bereikt, ging hij die avond naar Rose toe en verklaard haar de liefde. Toch werd hij afgewezen. Rose vond zichzelf nog niet geschikt om een partner te hebben en liet hem met een gebroken hart achter. Bear had zich daarna teruggetrokken in zijn den en de volgende ochtend had hij een goed gesprek met zijn vader. Eagle vertelde hem dat hij niet opzoek moest gaan naar liefde, maar eerst zijn eigen kracht op orde moest stellen. Het was op dat moment dat er iets fout ging. Hoe het precies gebeurde is nog steeds een raadsel, maar de stenen onder Eagle zaten los en voordat Bear iets kon doen was zijn vader in de kloof gevallen. Met grote blauwe ogen had de jonge kater gestaard naar het levenloze lichaam van de kater met wie hij net nog had gesproken. 's Middags werd er een dienst gehouden voor Eagle Soaring in the Sky, waarbij Bear zijn moeder een schouder aanbood. De kattin was gebroken door het verlies van haar partner en trok zich terug van haar taken als Prey Hunter, Bear gaf zichzelf toen de taak om voor haar te zorgen en ervoor te zorgen dat Blossom geen pijn meer hoefde te leiden.

Bear had ondertussen een paar vrienden gemaakt onder de Cave Guards, waaronder een jongere kater genaamd Fox that stalks Prey, afgekort Fox. Het was een fijne kater om mee om te gaan, iemand die nooit verwacht had Cave Guard te worden. Immers zou je sneller zeggen dat hij een Prey Hunter was, maar hij was krachtig en snel, precies wat ze nodig hadden in de Tribe. De twee katers zaten vaak samen en bespraken veel dingen samen, ze waren echte vrienden. Uiteindelijk kreeg Fox een partner, en niet veel later was er zelfs een kitten op komst. Dat zorgde ervoor dat Bear zijn kans schoon zag om weer een poging te wagen bij Rose. Immers was ze nooit uit zijn hart verdwenen. Ditmaal gaf ze er zelfs aan toe en eindelijk had de jonge kater zijn geliefde aan zijn zijde staan. Fox kreeg op dat moment een zoontje en Bear werd benoemd tot peetvader.

Toch leek dood en verderf altijd weer op zijn pad te komen. Bear was op pad samen met Fox, om wat extra trainingen te doen onderling, toen een deel van een grot instorten. Fox was diegene die het als eerste door had en duwde Bear weg, waarna hij verpletterd werd onder de rotsen. Bear beschuldigd nog steeds van de dood van zijn vriend en besloot om het nieuws persoonlijk aan Fox' partner te vertellen, tevens gaf hij zijn peetkitten de opdracht om goed voor zijn moeder te zorgen. Wetend dat hij de jonge kater vaker zou zien.

Ondertussen verwachtte Rose haar eerste nestje, waaruit twee kittens geboren werden. Een zoontje en een dochtertje. Liefdevol kregen ze de namen Lake with Clear Water, afgekort Lake, en Skies full of Birds, wat werd afgekort naar Sky. Hij en Rose waren trots op hun eerste nestje samen en ze waren altijd 't prima gezinnetje. Ondertussen kreeg hij Night of Shooting Stars onder zijn vleugel als To-Be, een kattin waar hij het niet echt bijster goed mee kon vinden.

Night was een prima kattin, maar ze had een karakter waar hij zich zwaar aan kon ergeren. Ze luisterde vaak genoeg niet, voelde zich te goed voor zijn trainingen en had altijd iets terug te zeggen. Het zag er naar uit dat ze niet kon inzien dat was hij deed alleen maar voor het beste was.
Skyteller leek hem echter wel te vertrouwen en gaf hem nog geen moon later een tweede apprentice, zijn eigen peetzoontje. Hij was dolgelukkig dat hij de zoon van Fox iets kon bijleren, want hij voelde zich er nog steeds schuldig over.
Onbewust begon hij zijn peetzoontje dan ook voor te trekken bij de trainingen, tot ergernis van Night. De relatie die hij had met zijn eerste To-Be leek alleen maar te verslechteren, maar op een of andere manier wist hij haar training toch goed af te ronden. De kattin had hij daarna bijna niet meer gesproken.

Zijn pleegzoontje immers slaagde ook met vlag en wimpel voor de trainingen en daarnaast zag Bear zoveel van Fox in hem, dat hij de jongere kater ook meer als een vriend was gaan zien. Beste vrienden zelfs, hij had hem ook nog uitgelegd wat er die bepaalde dag gebeurd was, toen zijn vader overleed. Zijn peetzoontje was iets minder blij met het nieuws, maar Bear verzekerde hem dat alles wat hij nu voor hem deed was om hem dat terug te betalen. Hij zou rechtzetten wat gebeurd was.

Tussen zijn trainingen door werden zijn eigen kittens ook To-Be's en werden opgeleid tot Prey Hunter en Cave Guard respectively. Bear kon niet meer dan trots op ze zijn en wis dat hij zijn kittens uiteindelijk los moest laten. Hij zag ze weggaan, opgroeien en uiteindelijk volwaardige leden van de tribe worden. Bear vond 't goed, zijn leven was eindelijk rustig.

En voor de verandering bleef zijn leven ook rustig. De relatie met Night liep nog steeds stroef en hij zag de kattin niet zo veel meer. Zijn peetzoon en hijzelf hadden een ware vriendschap opgebouwd, zijn kittens waren volwassen en begonnen hun eigen leven te leiden en hij en Rose waren nog altijd gelukkig. Dat was tot een paar moons geleden, toen Rose met het nieuws kwam dat ze weer zwanger was. Bear had nooit erop gerekend dat ze nog een tweede nestje zouden krijgen, vooral nu ze beide toch wel op leeftijd begonnen te raken. Toch was hij blij met het nieuws en hielt Rose goed in het oog, zodat er niets mis zou gaan met de zwangerschap.

Helaas leek er iets aan zijn scherpe oog te ontsnappen, de avond dat Rose beviel ging er iets mis. Misschien kwam 't door de leeftijd, misschien waren er andere complicaties, maar tijdens de bevalling verloor Rose te veel bloed en overleed uiteindelijk. Bear stond toen opeens alleen voor de opvoeding van zijn jongste dochtertje, die zo veel op zijn overleden partner leek. Hij noemde haar Apple Falling from the Tree en besloot haar in zijn eentje op te voeden.

"Are we going to stand around here all day, or are we going to fight?"
"Sorry about that, needed to let off a little steam."

--

Experience: Hey! Mijn naam is Quinty, ik ben momenteel 22 jaar oud en bijna 6,5 jaar actief. Ik ben een eind derde jaars HBO student en zoekende naar een bijbaantje, want skerre student is geen leuk leventje. Anyhow. Ik heb een goede 9/10 jaar RPG ervaring, beginnende op het HPlezier forum, waar een andere methode van RPG'n werd gehanteerd. Later kwam ik in aanraking met Wolfstory, waar ik een groot deel van mijn middelbare school periode heb verslijt. Daar heb ik tevens meerdere hoge rangen bezet gehouden, van alfa's van eigen roedels, tot beta's in andere roedels en ik ben ook nog een tijd lang Moderator geweest op het forum.
Warrior Cats werd daarna eigenlijk het forum waarop ik actief ben geworden en eentje waar ik nog steeds met veel liefde op aanwezig ben. Ook hier heb ik menig high ranks bezet gehouden, van Bloodclan Deputy tot RC Medicine Cat en tevens ook nog eens een tijd lang Mod geweest te zijn.
Momenteel ben ik trouwens ook nog actief als één van de Elite's van Team Rocket @ Pokémon-Journey voor zover dat belangrijk is.

Motivation: Eigenlijk staat mijn hele motivatie hierboven beschreven.
Mensen die mij kennen weten dat ik vaak lui ben als het gaat om een karakter uit te schrijven, omdat ik me er toch niet aan kan houden. Met Bear was dit anders, ik ging gewoon maar door, de inspiratie kwam vanzelf. Het idee, het gevoel, dat ik had bij deze kater klopte gewoon. Het combineert zoveel dingen die ik leuk vind, dat het zeker een plus is om 'm actief te houden.
Ik ben me er van bewust dat mijn activiteit nogal te wensen over laat de laatste tijd, ondanks dat ik een dappere poging doe om weer in het juiste ritme te komen en ik hoop daarbij dat dit me daarbij zal helpen. Ik heb al twee high ranks bezet gehouden op het forum, die allebei niet geweldig goed uit gelopen zijn. Maar ik ben bij mijn tijd als Medicine Cat toch tot de conclusie gekomen dat een Deputy achtige rol meer voor mij is, daarom ook dat ik me hiervoor aanmeld.
Ik hoop zo voldoende uitleg gegeven te hebben waarom ik deze rol graag op me zou willen nemen."Manners maketh man." Do you know what that means? Then let me teach you a lesson.

<3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Derpje
142
Actief
"When I'd try to count all the simple feelings then I'd forget the warmth you shared with me."

Butterkit to Snowdrop(RIP)


CAT'S PROFILE
Age: Born (2 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Tribe + Chief Auditions   zo 14 mei 2017 - 23:12

”Too many problems but no solutions.”

•General•

Name: Frost•
Full name: Frost the undying cold
Why: Zijn naam is eigenlijk door de kou die zijn ouders moesten door staan, hij was een van de overlevende in deze reis waarvan de meeste van zijn siblings gestorven zijn.
Gender Male
Age: 38 Moons
Parents: Unknown
Siblings: Most of them died
Clan: Tribe of the rushing waters
Former rank: Hunter
Rank: Chief of the hunters
Fight quotes and voice: https://www.youtube.com/watch?v=Grduhuhh1Ws
en
https://www.youtube.com/watch?v=ChxXGVRqOeY


”It is showtime!”

•Outside•

Fur:
Frost zijn vacht is half lang waarbij er bruine tot licht bruinere plekken door zijn witte vacht heen zitten, verder is zijn vacht vrij verzorgd.
Eyes:
Zijn ogen zijn licht groenig met donkere groene plekjes erin en hebben een zwarte pupil in het midden (nee, vast XD )
Nose:
De kater zijn neus is licht roze en best wel spits hiermee kan hij goed ruiken en snel geuren herkennen, hoe spitser een neus hoe meer het ruikt niet waar?
Scars:
Frost heeft onder zijn linker poot bij zijn kussen pootjes een diepe snee lopen die tot zijn elle boog door loopt.
Built:
Frost is eigenlijk een kat met weinig spier en is vrij klein vergeleken de andere katten al moet je hem niet onderschatten, hij is namelijk vrij snel maar heeft middellange tanden en klauwen. Al is zijn staart wat langer in verhouding tot zijn lichaam, hierdoor zou hij goed bomen kunnen beklimmen en goed zijn evenwicht kunnen behouden hierdoor zou je zijn bouw kunnen vergelijken met een Thunderclanner.
Setje:
 
Skills:
Senior Warrior (sinds dat hij 38 moons is)
Strength: 5
Defense: 5
Speed: 5 + 3
Stamina: 5
Intelligence: 5 + 7


”There is nothing YOU should fear.”

•Inside•

Keys: Slim//Geen vechter//Peacekeeper//Manipulator//Complimenterend//Vriendelijk//Doet zijn eigen zin//Probeert alles om te winnen//Rustig//Verrader//

Short:
Frost is eigenlijk een kater die zich vooral bezig houd met zijn business plan, hij volgt het script wat hij zou moeten volgen in zijn tribe al zou hij liever zijn eigen ding doen. Zijn eigen padje volgen om uiteindelijk zijn eigen plannen uit te voeren, voor de rest reageert hij vriendelijk naar zijn eigen groep en natuurlijk naar katten buiten de groep sinds dat hij geen goede vechter is zal hij ook eerder vriendschappen sluiten dan een gevecht startte met een vreemde als die op hun territorium komt maar natuurlijk zal hij het niet toestaan om op hun territorium door een ander te laten jagen sinds dat het zijn taak is het eten te verzorgen zal hij daar minder in mee stemmen.

Al is hij peacekeeper dus probeerde de vrede in het kamp en groep te bewaren in plaats van een ruzie te startte zal hij het eerder proberen op te lossen of de ander zijn zin geven. Al zal Frost zich voor al zich aan de regels houden maar hij zou ook wel een kat zijn die zomaar een ander in de rug zou steken en verraad plegen om zijn eigen naampje te beschermen, al is hij niet door en door slecht. Tijdens een gevecht zal hij een ander complimenten geven over hun vecht stijl maar tegelijkertijd ook tips dus ja hij is wel een aardige kat, al is hij wel slim en weet wel een manier om dirty een gevecht proberen te winnen. Hij zal op sommige punten vals spelen en vele onverwachte dingen doen, om zijn slag aan de winnende hand te leggen. Alleen deze kater probeert altijd moord te vermeiden, alleen als het echt niet kan.

Zo als jullie Frost nu kennen is hij slecht te vertrouwen maar voor de rest is hij aardig, vriendelijk en een vrede bewaarder ook zal hij eerder een gevecht ontwijken dan er echt in meespelen daarom zal hij zijn rol als een Hunter beter kunnen verdienen als een guard en past deze rol perfect bij hem. Vind ik dan xD, al zal hij wel het zijn leven onder het volk leggen dus als er een gevecht komt zal hij zich klaar maken om zijn leven op te offeren in nood toestanden.

Attributes:
Leadership: 5
Herb knowing: 0
Survival: 2
Hunting: 5


”I’am honored that I’am chosen.”

•Motivation•
Oké om te beginnen mijn naam is Derpje, een kind wat al jaren op Warrior cats zit en eigenlijk geen enkele RPG leuk vond naast deze dan ter wel ik zelf geen Warrior cats lees ben ik wel helemaal verslaaft aan deze site. Mijn eigen ervaringen zijn niet veel met een hoge rank sinds dat ik er nooit een had gehad maar dat hoeft niet te betekenen dat ik het niet kan, ik post al een tijdje. Sinds mijn 13 zit ik al bij deze site en ben inmiddels al 18, dus jaa mijn ervaringen met gewoon posten denk ik wel dat ik wel wat op papier kan krijgen xD Denk ik.. Hoop ik.. Ik heb namelijk zelf super veel accounts gehad en heb er maar een paar online kunnen houden, ik wil namelijk dit keer proberen om ze forever online te houden of ja deze dan Xd. Dus over mijn ervaringen heb ik zelf weinig te zeggen, helemaal doordat ik dyslexie heb dus er kunnen spel fouten in mijn posts zitten maar gelukkig heb ik spellingscontrole! But ages before beauty tho, ik heb echt eens een jaar met een eis gepost van 10 zinnen minstens per post en dat deed ik toen met mijn karakter Dot. Om eerlijk te zijn hoop ik dat dit genoeg is voor mijn ervaring, dat ik al best een lange tijd post en dat ik weleens fulltime heb gepost en online ben geweest zelfs tijdens mijn examens. Dus hoop dat dit genoeg ervaring was want nu gaan we door naar mijn motivatie.

Al wilde ik het wel proberen om ooit een hoge rank te krijgen en hier is het dan, een kans om het toch te proberen. Ik denk dat ik het namelijk via de RPG kan verkrijgen sinds dat ik niet echt belangrijke karakters bespeel die eigenlijk bij de RPG kunnen helpen en geen nut hebben voor een hoge rank want dat is voor de meeste van hun out of character bij die karakter, ze zijn soort van fillers enz die je in animes wilt door skippen xD. Eerst toen ik dit las was ik zo van.. Mmmh, waarom zou ik dit nog doen? Al besefte ik iets even een klein moment van hoop, op de dag dat dit werd geplaats kwam een karakter wat ik cool vond terug uit de dood of ja ongeveer na 70 episodes of zo but yeah. Dus wilde ik eigenlijk me aanmelden hierbij uit respect voor dat karakter en natuurlijk dat dit me enige hoop is om een hoge rank ooit te verkrijgen.. Maar daar gaan we het niet ver hebben, dat karakter was gewoon amazing en was lachen en het grappige ervan was dat zijn naam Frost was. Zoo nu weten jullie de naam van het karakter wat ik weer eens leuk vind, al gaat het daar niet om. Ik ben gewoon enorm gemotiveerd en kan hem eigenlijk al helemaal inbeelden in mijn hoofd, zijn reacties, zijn stands en hoe hij er in WC komt uit te zien. Hij is misschien niet speciaal als de andere katten van de RPG al kan hij wel een leuke rol spelen in de evolutie van de tribe cats en een beetje een goede indruk achter laten op de clan katten (Wink, wink). Frost zal ook meer drama meebrengen voor de tribe, sinds dat hij niet 100 te vertrouwen is. Oké misschien is dit ook wel grappig om te weten, gewoon een mini feitje om alvast een beetje te wennen aan deze kater. Hij zal elke kat vrolijk begroeten op deze manier: "Goedendag!" Vrolijke glimlach enz xD

Verder kan hij eigenlijk geen andere rank verkrijgen sinds dat hij geen sterke kat is maar vooral eigenlijk een kat is die een verschil kan uitbrengen bij de andere, door zijn snelheid en intellect zal hij eigenlijk voor al een slimme snelle jager zijn. Hij zal dus eigenlijk een groep van jagers kunnen begeleiden naar hun plek en hoe ze een grotere prooi met meerdere neer zouden kunnen halen, hierdoor zou hij een goede aanwinst zijn voor de tribe. Nu weten jullie wat ik cool aan hem vind en wat hij voor zijn groep kan doen behalve in hun rug steken, ik ben gewoon verliefd op zijn karakter en zijn reacties.

Waarom zou ik geschikt zijn:
Eerlijk? I don’t know, de meeste hier hebben geweldige redenen maar ik ga me niet verstoppen achter smoesjes of iets anders. Ik ben gewoon een derp face, heb jaren gehoopt om ooit een hoge rank te bereiken en met de gene waarvan ik 3 seconde dacht dat ik er ooit een zou worden werd ik het niet en ging ik janken en nee please heb geen mede leiden of iets anders. Al heb ik het te vaak geprobeerd waarvan ik later dacht, table flip ik geef het op. But I stand here again, al is dat een rede. Jullie zijn geweldige mensen en ik wilde jullie ook ooit helpen, ik kan jullie niet helpen als een leedje alleen supporten van een afstand en eigenlijk wilde ik dat ik meer kon doen voor deze site en helemaal voor alles wat het voor mij gedaan heeft. Dus ja waarom doe ik mee, om de reden dat een karakter tot leven is gebracht maar ook doordat jullie geweldige personen zijn en ik ook ooit jullie wil helpen als ik dat zou kunnen. Al weet ik niet zo zeker dat een hoge rank jullie ook kan helpen maar ja. I just don’t know oké. Ik doe al jaren mijn best in de RPG en ben vaak terug gekomen op wc omdat ik echt alles voor deze site wil doen, ik heb echt alles geprobeerd echt van alles maar daar gaat het niet om. Het gaat er niet om nu wie er amazing is maar ja het gaat erom waarom ik nu gekozen zou moeten worden en mijn reden is eigenlijk dat ik wel elke dag online ben maar niet elke dag post XD en vaak als ik iets beloof waar ik me plechtig aan hou zal ik ook actief blijven, ik heb namelijk al zoveel acounts gehad waarmee ik er met een paar echt over de finish heen kon gaan. Pearl, Ripa en een paar andere hebben echt hun set gemaakt om even iets te doen, Rip verliet tc en joinede de bc door gedachte verlies. Pearl zette Everstar op een angst om ooit haar broer eens te verliezen, sinds dat hij dat gebruikte als dreiging. Al wil ik nu weer zo’n karakter neer zetten, een karakter wat iets doen in de RPG wat belangrijke is voor een paar katten. Ik wil ook ooit iets proberen, want als ik wordt gekozen wordt het mijn eerste hoge rank en als ik niet actief zou kunnen blijven wat zeer zeker niet gaat gebeuren zal het ook mijn laatste hoge rank zijn die ik zou hebben en dat beloof ik jullie.

Nou ik hoop dat dit jullie heeft geholpen en ik jullie door mijn aanmelding heb kunnen meenemen over wie deze Frost nu eigenlijk is en of dat hij zeker jullie keuzen wordt of zeker niet, verder wil ik jullie zeker bedanken voor het lezen en hoop ik dat ik gekozen wordt. Ik beloof jullie met deze aanmelding actief zou zijn en hierbij ook mijn best zal doen!!

Veel succes toegewenst voor iedereen die zich aanmeld, kiezers en al aangemeld staan!

Liefs
Derpje

PS: sorry dat het niet zo formeel is ^.^’

"Oohh is that regret I detect.”Laatst aangepast door Butterkit, op di 23 mei 2017 - 21:35; in totaal 3 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Song •
Member

Nynkeee
73
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ♬ 43 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Prey Hunter
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Tribe + Chief Auditions   ma 15 mei 2017 - 18:21

Song of the Little Birds

General
Name: Song of the Little Birds
Nickname: Song
Gender: She-cat
Age: 43 moons
Orientation: Hetero
Current Rank: Prey Hunter
Wanted Rank: Chief of the Hunters

Appearance
Build: Klein en smal. Is wel overduidelijk gespierd en kan snel rennen.
Fur color: Oranje met wit
Fur length: Kort
Eye color: Geel/Groen-achtig
Nose and pawpads: Roze
Scars: Ze heeft enkele littekens op haar schouder, afkomstig van een grotere prooi toen ze een to-be was.


Personality
Song zal een soort van combinatie zijn tussen Snowdance en Firekit.
Ze is een vrolijke, soms enthousiaste poes. Ze houdt van gezelschap, en vindt het niet erg fijn om alleen te zijn. Ze is dus ook niet goed in alleen werken, maar in teamverband werken is ze best goed in. Als Ondanks dat Snowdance niet echt de subtielste was, en dus sneller in de problemen kwam, is Song juist subtiel. Ze weet altijd de juiste woorden te vinden om iemand te troosten, en ook om haarzelf uit de problemen te werken. Toch is ze ook weer spontaan, en haar enthousiasme tijdens het jagen kan aanstekelijk werken op anderen. Ze is ook een leidinggevend type, en ze heeft het overzicht. Ze is alert, en betrokken. Is er iets dat je kwijt wilt, of heb je gewoon steun nodig om een lastige tijd door te komen? Song is er voor je. Aangezien ze een sociale, vrolijke poes is, weet ze precies wat ze moet doen om een ander weer vrolijk te krijgen. Ze luistert graag naar je, en laat anderen vaak aan het woord. Ook is ze een goed gemanierde poes, die de regels en alles goed weet en zich er ook aan houdt. Ze vindt katten die dat echter niet doen of zijn ook sneller niet leuk.
Dit is een beetje een globale rode lijn die ik zo wil houden, maar ik zal haar karakter in de rpg uitwerken. (of ze nou gekozen wordt als chief of niet (; )

RPG experience
Uh, nou, juist. Mijn RPG ervaring is inmiddels zo'n 3 jaar, want ik begon hier met rpg'en. Hoewel ik een account heb staan die in 2013 aangemaakt was, ben ik pas echt begonnen in 2014. Da's nu inmiddels 3 jaar geleden, wat in vergelijking met velen anderen hier nog best kort is. Vlak na deze zomervakantie heb ik een korte warriorcats-stop gehad, omdat ik me volledig wilde focussen op school. Echter ben ik twee weken na mijn warriorcats-stop weer teruggekomen, omdat ik gewoon niet zonder Warrior Cats kan. (<3) Maar goed. Ik heb in mijn hele rpg-tijd nog nooit een hoge rang kunnen bekleden, dus je kan nogal zeggen dat ik op dat vlak redelijk een noob ben. Hoewel er dus vele anderen die al wél ervaring hebben met het hebben van een hoge rang, wilde ik eens de kans grijpen. Want nooit geschoten is altijd mis, niet waar?
Ik ben hier geloof ik het meest bekend van mijn inmiddels dode account Snowdance, maar ben nu actief op onder andere Swallowflight en Deerkit, en nog veel meer andere accounts die ik stuk voor stuk actief probeer te houden. (Wat me atm nog best goed lukt, al zeg ik het zelf :") )

Motivation
Oké, mijn motivatie.  Well, ik ben al enige tijd aardig actief, en eigenlijk is mijn grootste reden dat ik toe ben aan een nieuwe uitdaging. Hoewel dit een vrij korte aanmelding voor mij is, ben ik er toch ergens wel blij mee. Want ik heb hierin laten zien wat ik allemaal met Song van plan ben, Chief of niet, en zal me proberen daar ook aan te houden. Hoewel je in de rpg altijd wel weer nieuwe wegen in gaat dan die je verwacht, ga ik proberen met Song toch op één lijn te blijven. En nou ja. Er zijn veel mensen die al een high rank bekleed hebben, en ik weet niet of ik het goed zal doen, maar iets wat ik wél weet is dat het mij ontzettend leuk lijkt. Bovendien zijn dit nog kersverse high ranks, die anders zijn dan de oudere high ranks, en dat is eigenlijk ook nog een reden waardoor ik me wilde aanmelden.
Verder heb ik niet veel meer redens waarom ik nou die high rank moet, maar ik kan het altijd proberen :”)

xxx

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Rebecca c:
47
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Prey Hunter
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Tribe + Chief Auditions   wo 17 mei 2017 - 11:34


Fallen leaves that drift in the windFallen – Female – 28 moons - Chief of Hunters

Appeareance

Fallen is een grote langharige poes. Haar vacht is oranje met wit gekleurd en onder deze vacht bevinden zich krachtige spieren die ze nodig heeft bij de jacht op de prooien. Ze heeft vlijmscherpe nagels en tanden en is redelijk rank gebouwd onder alle vacht. Door haar ervaring heeft ze echter wel littekens opgelopen die onder haar lange vacht zitten. Het bewijst van hard werk voor de Tribe.

Inside

Buiten haar robuuste uiterlijk wat eerder doet vermoeden dat ze een kater is dan een poes zit een harde eerlijke kern. Ze is een harde werker en geeft haar leven voor haar vrienden en Tribegenoten. Ze kan moeilijk de controle afgeven, wat dat betreft is ze een echte controle freak die alleen als het moet de controle afgeeft maar dat is dan wel met heel veel moeite. Daarnaast is ze een goed leider door haar doorzettingsvermogen, als ze een keer faalt geeft ze niet op en probeert ze het gewoon nog een keer en nog een keer. Naast deze kwaliteiten was ze een van de beste to be’s van de Hunters en daardoor heeft ze de rang Chief kunnen bereiken. Het lijkt wat tegenstrijdig een poes als Chief maar daarin is ze een echte feministe. Emancipatie en zo.

[In de RPG zal haar karakter zich verder ontwikkelen]

About me

Well.. het is al even terug maar ik kon toch niet wegblijven. Helemaal niet nu de Tribe katten erbij zijn gekomen. Ik ben Rebecca die jullie beter kennen van de accounts Stallionheart en Otterflight. Ik ben momenteel 20 jaar oud (binnenkort 21, sjeez) en RPG sinds 2009. Mijn eerste ervaring heb ik opgedaan op Horsetycoon en later op Wolfstory/Serigala. Sinds 2010 was ik actief op Warrior Cats en ben ik in de kattenhuid gekropen.
Het lijkt me geweldig om eens een hoge rang te vervullen aangezien ik dit nooit eerder heb mogen doen. Hopelijk willen jullie mij deze kans geven (:

Fallen leaves that drift in the wind
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Firedance
Warrior Goddess Lightning

WazBeer
11835
Actief
Burning like embers, falling, tender, Longing for the days of no surrender, years ago.

CAT'S PROFILE
Age: 25 Moons Old
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Tribe + Chief Auditions   zo 21 mei 2017 - 21:54

Audities sluiten op woensdag 24 mei! Je hebt tot dan om je aan te melden of dingen aan te passen.Moonkit || Skyteller || Firedance || Runeshade || Ghosteyes
Other:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Tribe + Chief Auditions
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: Bulletin Board :: Announcements-
Ga naar: