Embrace (open) 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Embrace (open)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Michelle
1132
Actief
And when they seek to oppress you. And when they try to destroy you, rise and rise again and again. Like The Phoenix from the ashes. Until the Lambs have become Lions and the Rule of Darkness is no more.

CAT'S PROFILE
Age: 37 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Embrace (open)   za 13 mei 2017 - 23:48


Zijn poten hadden hem naar deze plek toe gesleept. Hij had geen idee waarom maar de ziekmakende diepte onder hem bracht iets kalmerend met zich mee, hoewel, tegelijk wou hij ook niet weten hoeveel dieren de dood hier al hadden gevonden. Het liet hem toch realiseren hoe klein ze wel niet waren in dit totale bestaan. Was er uberhaupt nog iets van nut in dit leven of waren ze enkel hier om pijn te leiden. Problemen te veroorzaken en deze vervolgens op te lossen of er voor weg te rennen. Hij wist het gewoonweg niet meer. Hij was bang en alleen. En misschien wou hij nu gewoon even alleen blijven, of misschien wou hij wanhopig dat er iemand kwam om op hem in te praten. Hem te laten zien dat het misschien toch niet allemaal zo vreselijk was zoals hij op dit moment zag..


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ivywing
Member

Daan
1051
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24.5 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Embrace (open)   zo 14 mei 2017 - 11:06

Het was misschien niet zo verantwoordelijk om haar kroost achter te laten in de cave, maar ze vermoedde dat er genoeg katten waren om op hen te letten en daarbij zaten ze ook nog eens veilig daar. Ze had hen met een gerust hart achtergelaten, en ze werd er niet goed van dat ze telkens apprentices op pad moest sturen om haar water te halen, ze wilde het zelf doen. Maar haar aandacht was nu gericht op een kater die iets hogerop stond, bij de Vulture's Drop. Ivywing had gefronst en was van richting veranderd, nu een eindje omhoog klimmende. Het was een beetje lastig omdat ze de nagels mistte bij één van haar voorpoten, maar ze had een beetje kunnen oefenen, dus het ging al wat beter. "Hallo..?" mauwde ze met haar warme stem terwijl ze haar helderblauwe ogen op de grijzige kater had gericht. Zou alles wel oké met hem zijn? Ivywing was alles behalve wat je verwachtte van een ShadowClan kat, ze paste niet bij de omschrijving hoe de meeste van haar clan waren. Ze was niet vals, niet dominant, niet duister.❤️❤️❤️❤️❤️
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Michelle
1132
Actief
And when they seek to oppress you. And when they try to destroy you, rise and rise again and again. Like The Phoenix from the ashes. Until the Lambs have become Lions and the Rule of Darkness is no more.

CAT'S PROFILE
Age: 37 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Embrace (open)   zo 14 mei 2017 - 18:11

Een onverwachte hallo liet hem bijna zo erg schhrikken dat hij in de drop zou vallen. Gelukkig was zijn lichaam iets steviger dan zijn hoofd en war hij het al voelde duizelen bleef hij toch behoorlijk recht staan. Iet wat verbaast draaide hij zijn hoofd bij. Na de uitschieter van Mistgaze had hij niet verwacht dat er nog iemand, behalve dan misschien Firedance ofzo om hem verrot te schelden. "ehm.. Hey." Mompelde hij wat onwennig knipperend. "Ivywing.. Kan ik je helpen?" Per direct pushte hij zijn angsten en twijfels naar achteren en keek haar wat bezorgt aan. Was er iets mis waar hij mee moest helpen? Zat ze ergens mee?


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Embrace (open)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Vulture's Drop-
Ga naar: