Army 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Army

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
River •
Member

Bo2
422
Actief
Pick a star on the dark horizon and follow the light

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: To-be
avatar
BerichtOnderwerp: Army   ma 15 mei 2017 - 19:47


Als het een rustige dag was geweest had ze ook rustig aan genomen, maar dat was het dus niet vandaag. Zuchtend en lichtjes van haar stuk gebracht probeerde ze de wonde op haar rug schoon te likken. Ze had zich niet meteen in het gevecht moeten storten maar ze had gewoon niet anders gekund. Een vos had zich op hun territorium gewaagd en was na een paar waarschuwingen niet weg geweest. Dus had River besloten om haar eigen gewicht erop te gooien. Gelukkig voor haar was het nog een vrij jong dier geweest; vast een die nog niet lang het nest had verlaten en nu opzoek was naar een goede plek. Daardoor had ze enkel een snee op haar rug, eentje die prikte maar zeker geen litteken zou achterlaten. Zuchtend rolde ze even met haar ogen. De geur van het listige beest hing nog in haar pels, het liet haar walgen.

-Eyes➢ WHAT IS MEANT TO BE ALWAYS FINDS A WAYTHEME I

105
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Eyes •
Member

A
82
Actief
Ultimately, we are judged by what we cannot change

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Cave Guard
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Army   di 16 mei 2017 - 11:34

Al zuchtend maakte de zwart witte kater de sprong van de laagste tak naar de grond. Stevig belandde hij op zijn poten en vervolgde hij zijn weg. Zijn rode ogen speurde het gebied af, opzoek naar alles wat er niet behoorde te zijn. Het was niet eens zijn tijd om te patrouilleren, toch deed hij het. Het was niet dat hij iets beters had om te doen dus waarom zichzelf dan niet nuttig maken? Toch, het was wel vermoeiend. Als je ene taak af was, dan meteen weer beginnen aan een nieuwe taak die je niet eens hoefde te doen. Achja, hij was nu toch bezig.Zijn neus ving een bekende geur op. Rustig volgde hij het geurspoor tot die mengde met de geur van een vos. Er lag bloed op de bosgrond. De kater versnelde zijn pas, hij voelde zijn hart in zijn keel kloppen terwijl hij lang de rest van het spoor rende. Opgelucht haalde hij adem zodra hij zijn zusje zag staan in de verte. Ze was gelukkig nog helemaal in een stuk. In een rustigere pas wandelde de kater op haar af, zonder ook maar een woord te zeggen. Zodra hij dichtbij genoeg was bekeek hij de wonden op haar rug. Het was gelukkig niets ernstigs. Eyes of the Snake zuchtte kort voor hij weer terug stapte en voor haar ging zitten. "Echt hoor, wees alsjeblieft voorzichtig", verzuchtte de kater.


"I will never go down any other way"
42 IC
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
River •
Member

Bo2
422
Actief
Pick a star on the dark horizon and follow the light

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: To-be
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Army   di 16 mei 2017 - 12:47


Een zucht vulde haar oorschelpen en meteen keek ze alert op. Meteen ontspande de jonge poes zich bij het zien van haar oudere broer, Eyes of the Snake. Ze bekeek de gevlekte kater even en voelde meteen een ongelukkig gevoel in haar borstkas. Ze wist gewoon dat de ander haar zou afbreken op het feit dat ze iets had gedaan dat vast niet mocht. Ze had een taak van een guard uitgevoerd. Wat als de vos een weerloze to-be hunter had gevonden? Hah... Het was maar beter dat ze haar eigen taak had uitgevoerd... Haar voorouders waren hopelijk trots op haar... Voor een keer. "Echt hoor, wees alsjeblieft voorzichtig", Ze knikte even voorzichtig en draaide haar kop wat om de wond nog wat te likken. Sigh. "Ik laat het wel door Skyteller nakijken, maar ik denk niet dat het nodig is. Zo ernstig is het niet," zei ze zacht. "Het was maar een jonge, nog redelijk kleine vos... Dus het gevecht was van korte duur," zei ze even met een licht trillende stem... "Ik heb toch... Goed gedaan? ... Als Guard zijnde..." zei ze zachtjes. Of niet? Ze wist het niet, ze had enkel willen doen wat goed was.➢ WHAT IS MEANT TO BE ALWAYS FINDS A WAYTHEME I

105
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Eyes •
Member

A
82
Actief
Ultimately, we are judged by what we cannot change

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Cave Guard
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Army   do 18 mei 2017 - 11:19

De jonge kattin voor haar knikte voor ze verder ging met het likken van haar wonden. Aan de ene kant had hij wel respect voor haar, ze durfde in haar eentje een vos te lijf te gaan terwijl ze slechts een To-Be was. Aan de andere kant was ze enorm dom geweest aangezien ze voor het zelfde geld had kunnen sterven in het gevecht. "Ik laat het wel door Skyteller nakijken, maar ik denk niet dat het nodig is. Zo ernstig is het niet," sprak de kattin op een zachte toon. Direct verscheen er een frons op de kop van de kater. "Het was maar een jonge, nog redelijk kleine vos... Dus het gevecht was van korte duur," vervolgde River that runs Downhill met een ditmaal trillende stem. "Ik heb toch... Goed gedaan? ... Als Guard zijnde..." Eyes of the Snake zuchtte een keer diep voor hij zijn voorhoofd tegen het hare legde. ”Je hebt het goed gedaan. Maar alsjeblieft, wees voorzichtig. Het had je einde kunnen zijn. Je bent nog te jong om ons achter je te laten. En laat je alsjeblieft nakijken door Skyteller.” Als er iemand was waar hij zich veel zorgen over kon maken was het zijn jongere zusje wel. Ze zou in zijn passen lopen en een Cave Guard worden. Hij moest misschien leren wat meer op haar te vertrouwen maar dat nam niet weg dat hij haar wilde beschermen.


"I will never go down any other way"
42 IC
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
River •
Member

Bo2
422
Actief
Pick a star on the dark horizon and follow the light

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: To-be
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Army   ma 3 jul 2017 - 17:58


Ze had niet veel last van de wonde, maar ze voelde het wel overduidelijk prikken... Niet alleen dan, maar ook de twijfel die ze in haar lichaam voelde. Ze wilde dit niet doen... Ze wilde dit niet voor de rest van haar leven doen. Dit kon toch niet hetgeen zijn waar ze voor was geboren? Om anderen aan te vallen... Pijn te doen? Ze zuchtte even trillerig waarbij ze even probeerde te glimlachen. Ze moest maar blijven hoe ze was, voordat anderen haar iets aan zouden doen zoals Feather. ”Je hebt het goed gedaan. Maar alsjeblieft, wees voorzichtig. Het had je einde kunnen zijn. Je bent nog te jong om ons achter je te laten. En laat je alsjeblieft nakijken door Skyteller.” Haar einde... Het klonk nog niet zo erg als ze dit moest blijven doen. "Het komt wel goed... Ik bedoel... Feather zei altijd dat ik het p... Perfecte lichaam had voor een guard..." ze grijnsde even zachtjes. "Maar ja... ja...uh.. Ik ga wel vragen aan Skyteller wat ik eraan kan doen, het is niet echt zijn tijd waardig," het was maar een schram right? Wat kon er daar nou mis aan zijn.➢ WHAT IS MEANT TO BE ALWAYS FINDS A WAYTHEME I

105
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Butterstar
River Queen

Michelle
6415
Actief
She's got that whole, purpose driven warrior queen save the world, type of vibe.

CAT'S PROFILE
Age: 66 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Army   ma 3 jul 2017 - 23:04
Langzaam begin je je te beseffen dat iets je aanstaart en als je langzaam je kop bijdraait zie je de kraalogen van een aasgier. Die zit niet achter jou aan toch?
I know my call despite my faults and despite my growing fears
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Eyes •
Member

A
82
Actief
Ultimately, we are judged by what we cannot change

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Cave Guard
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Army   di 4 jul 2017 - 19:12

"Het komt wel goed... Ik bedoel... Feather zei altijd dat ik het p... Perfecte lichaam had voor een guard..." reageerde de kattin met een grijnsje. "Maar ja... ja...uh.. Ik ga wel vragen aan Skyteller wat ik eraan kan doen, het is niet echt zijn tijd waardig," sprak ze vervolgens. Zachtjes schudde de kater met zijn kop. Soms was zijn zusje nog vele malen erger dan dat hij zelf was. En dat was heel wat. De aandacht van de zwart witte kater werd echter getrokken door een grote schaduw die snel voorbij bewoog. Zodra hij zijn kop omhoog draaide verscheen een weerspiegeling van een aasgier in zijn rode ogen. What even? Waarom moest dat nu weer? Nu er zo ver hij wist geen andere Guards in de buurt waren. Nu hij bij zijn zusje was die hij koste wat kost moest en zou beschermen. Eyes of the Snake zette zijn vacht op en kneep zijn ogen tot spleetjes. Hard blies hij richting de vogel in de hoop dat die af zou schrikken en weg zou vliegen. Alsjeblieft, ga weg.


"I will never go down any other way"
42 IC
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
River •
Member

Bo2
422
Actief
Pick a star on the dark horizon and follow the light

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: To-be
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Army   do 6 jul 2017 - 17:09


De kater schudde zijn kop en de poes dacht even wat woorden op haar gedumpt te krijgen, maar er gebeurde niks. Toen ze dan ook plots iets hoorde keek ze vluchtig op. De rode, opvallende ogen van haar oudere broer waren gericht geweest op een aasgier. Ze sudderde even toen ze die grote aanschouwde. Wat een machtig beest was dat niet! Ze slikte even nerveus en keek snel op naar Snake, die meteen in een position ging, klaar om het grote vogelgeval aan te vallen. Ze slikte even en haalde diep adem om ook haarzelf groot te maken, maar veel hielp het niet... Ze wilde eigenlijk weglopen. "Uh... uhm..." klonk er van de poes af. "Misschien gaan we m-maar beter... Hier vechten met zo'n beest lijkt me niet zo veilig," ze was onzeker en wist niet goed wat te doen... Dus tja...➢ WHAT IS MEANT TO BE ALWAYS FINDS A WAYTHEME I

105
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Eyes •
Member

A
82
Actief
Ultimately, we are judged by what we cannot change

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Cave Guard
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Army   wo 12 jul 2017 - 13:41

"Uh... uhm..." kwam er achter hem vandaan. Ze mochten nu misschien wel met z'n tweeën zijn maar dat maakte de situatie er nog niet echt beter op. Hij wilde voorkomen dat River nog meer in gevaar kwam dan dat ze nu al was geweest. "Misschien gaan we m-maar beter... Hier vechten met zo'n beest lijkt me niet zo veilig," sprak de kattin. Nee, zou het? Zijn rode ogen volgde iedere beweging van de vogel. Zijn ogen bleven op de twee katten gericht, grote kans dat hij niet voor hen zou vluchten. Vechten was nou ook niet bepaald een optie aangezien River nog een To-Be was en dat simpelweg te gevaarlijk was. Daarbij was hij zelf ook nog niet zo extreem lang Guard. Er verscheen een frons op zijn voorhoofd, hoe gingen ze dit aanpakken? Vluchten dan maar? "Enig voorstel voor een leuke vluchtweg?"


"I will never go down any other way"
42 IC
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
River •
Member

Bo2
422
Actief
Pick a star on the dark horizon and follow the light

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: To-be
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Army   vr 14 jul 2017 - 8:53


The obvious, was heel erg obvious en dat was een probleem voor de twee siblings. Ze zouden iets moeten vinden zonder de aandacht van hun pottenkijker te halen. Dat besefte de jonge calico poes maar al te goed. Ondanks dat al haar zintuigen schreeuwden om het op een rennen te zetten bleef ze staan. Ze hield al helemaal niet van vechten, conflict ontwijken was het beste in haar ogen. "Enig voorstel voor een leuke vluchtweg?" leuke? Ze slikte even en keek snel weg van de vogel om rond te kijken. Subtiel schoof ze wat meer naar Eyes toe om in zijn bescherm te blijven, iep, scary! Toen ze een ietwat opgebogen richel zag, een soort grot aan de rand van de berg zwiepte ze even met haar staart. Het was halfopen maar het leek wel secure genoeg. Het enigste nadeel was dat ze de ingang niet leek te zien. oeps...? "Daar...?" kwam er zacht en twijfelachtig uit. God.➢ WHAT IS MEANT TO BE ALWAYS FINDS A WAYTHEME I

105
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Eyes •
Member

A
82
Actief
Ultimately, we are judged by what we cannot change

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Cave Guard
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Army   za 15 jul 2017 - 17:31

De zwart witte kater merkte hoe zijn zusje dichterbij hem kwam te staan. Het maakte hem eigenlijk alleen nog maar zenuwachtiger. Oh hij wist niet wat hij aan zou moeten als haar iets zou overkomen. Dat zou hij zichzelf nooit van zijn leven kunnen vergeven. "Daar...?" sprak River that runs Downhill met een twijfelende toon in haar stem. De twee rode ogen draaide in de richting die aangewezen werd. Zijn ogen wisselde tussen de vogel en de richel tot hij een plaats zag vanaf waar ze er onder zouden kunnen. Met zijn staart wees hij richting de plek. "Als ik 'ja' zeg, ren je. Begrepen?" Zomaar weg spurten zou gevaarlijk zijn dus ze zouden de vogel op een of andere manier toch moeten afleiden. Simpelweg omdat hij zijn zusje niet in gevaar wilde brengen moest hij de afleiding zijn.


"I will never go down any other way"
42 IC
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
River •
Member

Bo2
422
Actief
Pick a star on the dark horizon and follow the light

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: To-be
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Army   zo 6 aug 2017 - 13:27


Nerveus, dat waren ze beide. Zo was het duidelijk dat ze siblings waren. Ze was echter zo bezorgd om wat er zou gebeuren. Ze wilde gewoon dat dat beest neerkwam en even zijn bek open deed! Als het geen vleugels had kon het niet tegen hun op! Daar was ze meer dan zeker van. Maar toch was ze zo bang als wat en ze wist helemaal niet wat ze moest doen tegen dit gevoel in haar borstkas, angst en twijfeling. "Als ik 'ja' zeg, ren je. Begrepen?" Ze slikte even en keek met grote ogen even naar de gevlekte kater naast zich... "Wat...?" zei ze even met een zacht stemmetje. Ze haad even gekeken naar waar ze heen moest, de ingang van de richel dus... Nee, nee, niet zonder hem right? "En jij dan?! Jij gaat dat ding niet alleen aan gaan... Ben je gek geworden?!" dat zou veel te gevaarlijk zijn. Ze neeg haar kop wat tijdens het gesprek en zei het op een zacht sissende toon. Ze wist echter wel dat dit soort gedrag alles behalve helpende was in deze situatie... maar het was haar familie, wat kon ze anders doen?➢ WHAT IS MEANT TO BE ALWAYS FINDS A WAYTHEME I

105
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Eyes •
Member

A
82
Actief
Ultimately, we are judged by what we cannot change

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Cave Guard
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Army   vr 18 aug 2017 - 14:13

River that runs Downhill richtte haar twee grote ogen op hem. "Wat...?" sprak de kattin met een zacht stemmetje. Het was niet dat ze hem niet had verstaan, daar was hij zeker van. Anders zouden haar ogen niet zo groot staan. "En jij dan?! Jij gaat dat ding niet alleen aan gaan... Ben je gek geworden?!" siste de kattin hem toe. Waarom wilde ze nou niet gewoon mee werken? Dan zou ze in ieder geval veilig zijn en dat was het belangrijkste toch? "Ik volg recht achter je, maar jij eerst." Door de spanning kon hij eigenlijk niet anders dan terug sissen. Iets wat hij liever niet deed tegen zijn familie. Met een serieuze blik in zijn rode ogen keek hij zijn zusje aan. Waarom luisterde ze nou niet gewoon? Dit was juist een moment dat ze naar hem moest luisteren. Als er geen gevaar was maakte het hem allemaal niet zo veel uit, maar nu wel.


"I will never go down any other way"
42 IC
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
River •
Member

Bo2
422
Actief
Pick a star on the dark horizon and follow the light

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: To-be
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Army   vr 1 sep 2017 - 17:44


River trok even met haar oren, ze wist niet goe wat ze moest doen momenteel en het was nogal vreemd om zich erop te focussen met het gevaar in zicht. Ze wilde hier eigenlijk heel snel weg gaan, dat schreeuwden al haar instincten, maar op hetzelfde momenten schreeuwde haar hart ook om sterk te zijn nu. Iets in haar zei dat ze deze kater moest beschermen. Ze was sterk, ja, ze was sterk genoeg om iets aan te kunnen. Misschien niet voldoende om een gevecht te winnen maar... Het was iets. Ze wilde haar grote broer niet in de steek laten. Snake was heel belangrijk voor haar, dat waren al haar familymembers! EN haar vrienden! Het was dan ook niet vreemd dat haar reactie een beetje bot aankwam. Misschien wel maar het was goed bedoeld in zeker zin. "Ik volg recht achter je, maar jij eerst." Even beet ze op haar onderlip en slikte ze even, nerveus als wat. Ze bleef kijken naar de zwart-wit gevlekte kater en knikte toen even langzaam. "Okay." zei ze even. Ze keek even om en wierp nog een korte blik op de gevaarlijke vogel die hun in het oog had. EN toen schoot ze weg. Zo snel als haar poten haar konden dragen liep ze naar de afgedekte richel waar ze met een slide beweging tot stilstand kwam en zich meteen een kwartslag draaide. Snake? ... Broer?➢ WHAT IS MEANT TO BE ALWAYS FINDS A WAYTHEME I

105
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Eyes •
Member

A
82
Actief
Ultimately, we are judged by what we cannot change

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Cave Guard
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Army   za 2 sep 2017 - 14:20

River that runs Downhill keek hem aan zonder ook maar een woord te zeggen. Dat waren van die dingen die hem nerveuzer maakte dan wat dan ook. Zijn oren zakte dan ook langzaam nog wat verder weg in zijn nek. De kop van de kattin kwam in beweging. Een knikje, gelukkig. "Okay." Tegelijkertijd keken de twee katten naar de grote vogel. De calico kattin zette een sprintje in richting veiligheid. Eyes of the Snake rende, op een opzettelijk rustiger tempo, achter haar aan. De vogel kwam achter hen aan gedoken, meer richting hem dan haar. De zwart witte kater maakte een schijnbeweging naar links maar sprong vervolgens naar rechts. Hopelijk zou dat de vogel lang genoeg afschudden om het tot de richel te redden. Het kwam als een hele opluchting dat River al bij veiligheid was aangekomen. "Ga er in!" riep hij naar de kattin. Achter hem doemde de grote roofvogel echter al weer op.


"I will never go down any other way"
42 IC
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Army
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Vulture's Drop-
Ga naar: