Purple is the new black 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Purple is the new black

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Lunar •
Member

Queen M
31
Actief
Why'd only call me when you're high

CAT'S PROFILE
Age: 68 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Cave Guard
avatar
BerichtOnderwerp: Purple is the new black   ma 15 mei 2017 - 20:34

De grofgebouwde tom vond hem maar een raar idee dat er een massa groep katten zich nu door zijn leefgebied heen strompelde. Hij was hier geboren, getraind om deze plek met zijn leven te beschermen en nu moest hij maar aankijken hoe een stel katten hier ver vandaan al hun prooi kwamen opmaken? De donker bruine tabby was altijd wel eens geweest met Skyteller, hij had de healer vaak genoeg geholpen maar dat hij niks deed tegen deze honderden katten vond hij maar raar. Lunar eclipse where moon is gone had maar zijn mond gehouden en hield aan de taken die hem gegeven waren. In de tijd dat hij nog een to-be was had hij om zo iets tegenstribbelt, zijn gedachthens hard op verteld maar nu was hij verantwoordelijker, slimmer en vertrouwde hij Skyteller met zijn leven vandaar dat hij het maar liet varen maar voor de zekerheid hield hij de zogenaamde clans erg goed in de gaten. Je wist maar nooit. De tom liep nu door lavendel velden in opdracht om te kijken als hier alles veilig was.


- Fisheye


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fisheye
Member

Marieke
4823
Actief
"Hide away, they say, no-one will love you as you are."

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Purple is the new black   ma 15 mei 2017 - 22:13

Fisheye
Ze had het merendeel van de tijd hier in de bergen doorgebracht in de Clangrot, ze was niet veel anders gewend van haar tijd als "jonge elder". Maar nieuw territorium, nieuwe Fisheye. Tenminste, dat had ze zelf besloten. Ze wilde proberen om meer sociaal te zijn en dat niet zo geweldige zelfbeeld wat omhoog te krikken. De lavendelvelden waar ze nu tijdens haar voorzichtige wandeling buiten de grot belandt was waren best mooi, al waaide er wel een stevige wind hier. De stevige wind blies naast de behoorlijk sterke geur van lavendel ook nog een waarschijnlijk verse, onbekende kattengeur met zich mee. Deze geur rook niet naar een van die Clangeuren, die zou ze ondertussen wel allemaal kunnen herkennen, het zou dus waarschijnlijk van een rogue of zo'n vreemde tribekat afkomstig zijn. Ze keek een beetje om zich heen en zag iets dat een kat zou kunnen zijn een eind verderop. Ze was niet veilig hier, ze had nauwelijks vechttrainingen gehad dus ze kon zich vast niet goed genoeg beschermen als de vreemdeling haar aan zou vallen. Ze probeerde met de wind mee te lopen zodat haar geur niet in de richting zou blazen als waar de geur van de andere kat vandaan kwam, maar dan blies de wind zo ongemakkelijk tegen haar vacht dus dat was ook niet prettig. Misschien zou ze een gesprek aan kunnen gaan met de vreemdeling en misschien wat meer over dit gebied kunnen leren van een kat die hier waarschijnlijk al langer woonde? Mits die kat geen super territoriale agressieveling was. Misschien zou de kat haar opmerken en op haar afkomen? Was dat een goed idee? Fish had geen flauw idee... Wacht was de wind nu gedraaid?
Words: 283 // Tag: Lunar

OOC: Niet zo'n heel geweldige post, ik werd een beetje afgeleid ^^"stuff:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lunar •
Member

Queen M
31
Actief
Why'd only call me when you're high

CAT'S PROFILE
Age: 68 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Cave Guard
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Purple is the new black   wo 24 mei 2017 - 16:47

Kleine paarse bloemen streken over zijn gestreepte vacht heen toen de tom zich door de velden heen drong. Het was hem opgegeven om dit gebied te checken ondanks dat het een moeilijke stuk was om te patrouilleren. De lavendelbloemen hadden een enorme sterke geur die vaak sporen van gevaarlijke dingen bedekte dus moest hij zeker dit rondje twee of misschien zelfs drie keer lopen om er zeker van te zijn dat het veilig was. Lunar eclipse where moon is gone snoof de lucht op maar enkel vulde zijn neus met de parfum lucht van de lavendel. Wind streek over de velden heen maar niks dat er op wees dat iets of iemand. De grote tom draaide zich om, zijn weg baande naar de kleine padje dat door de bloemen heen liep. Het was zo gemakkelijker lopen en kon hij eerder een andere geur oppikken als deze er was. Lunar liep veder tot een lange tijd verstreek en zijn patrouille ronde bijna afgelopen was toen er een nieuwe verse geur zijn reukzintuig kriebelde. Meteen draaide de grofgebouwde tom zich om, zijn spieren aangespannen terwijl hij zijn ogen tot spleetjes kneep. Lunar drukte zijn klauwen in de zachte grond en scande het gebied af, een zacht windje waaide en nam steeds meer een duidelijke lucht mee van een kat. Een kat dat niet uit de tribe kwam. Het was z'n clankatje. De tom krulde zijn lip op en gromde zachtjes in zich zelf. Sinds wanneer durfde die veesten zich zover in hun terratorium te wagen? Lunar schudde zijn kop. Skyteller had duidelijker moeten zijn waar de katjes wel en niet mochten komen, nog even en ze jaagde alle prooi weg. Het was verdomme geen speeltuin hier. De tom zag al snel een kat zijn gezichtsveld inkomen, een kleine bruin wit gevlekte she-cat met een abnormaal raar oog waar hij zijn neus van optrok. Wat was er met haar gebeurd? De she-cat leek echter niet helemaal op de wereld te zijn dus zonder moeite sloop hij door de paarse bloemen. Zijn buikvacht zachtjes strijkend over de grond, poot voor poot sluipend naar de wandelde kat tot hij vlak voor haar stond en... "Boe!" Zijn lage plotse stem galmde door de velden heen toen hij uit de lavendelstruiken sprong zo voor neus van de she-cat. .


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Purple is the new black
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: The Highlands-
Ga naar: