Was it enough? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Was it enough?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Talon •
Member

Nath
203
Actief
"No one hurts my family and lives. No one."

CAT'S PROFILE
Age: 37 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Cave Guard
avatar
BerichtOnderwerp: Was it enough?   ma 15 mei 2017 - 21:53

De beelden flitsten nogmaals langs zijn ogen. De prachtige gele ogen van Willow die hem aanstaarde en haar warme glimlach die hem bijna vertelde dat ze zijn partner wilde zijn. De bevestiging had echter nooit mogen komen, want toen kwam de coyote. Het ging snel en nog voor Talon actie had kunnen ondernemen was Willow bij haar middel gegrepen door het smerige beest. Talon had nog willen uithalen, maar de coyote was weggerend en had hem verloren achter gelaten. Willow was weg, voor goed uit zijn leven.
De gezichten van zijn Tribe genoten, zijn familie, Willow's beste vriendin toen hij terug was gekomen in the Cave of Rushing Water. Niet alleen het verlies van zijn grote liefde, maar ook de pijn van de gene die Willow lief hadden gehad had hem geraakt. Talon had zich echter niet van zijn stuk laten brengen. Hij was dan wel geen Chief, hij had direct actie ondernomen en andere Cave Guards tot zich geroepen. Hij had daarna direct weer de Cave verlaten en was met het groepje, waaronder zijn toenmalige apprentice, Eyes, opzoek gegaan naar de coyote. Deze had allang Willow opgegeten, toen ze ook de resten van haar passeerde had hij zijn ogen gesloten. Hij had het niet willen zien en de woede die door hem heen borrelde was immens. Het groepje katten had hem achtergelaten in de buurt van Vultures drop en toen één van het groepje weer bij hem kwam om hem er op voor te bereiden dat de coyote in zijn richting kwam, zette hij zich schrap. En ja hoor, daar was het beest geweest. Zijn maag had overduidelijk niet genoeg gehad aan Willow, en was vast beraden geweest om Talon als toetje te nemen. Talon had gerend, gesprint en vlak voor het einde van Vultures drop was hij afgeslagen. De coyote was te laat en Talon had het beest nog net zien vallen en vervolgens teniet zien gaan.
Dit alles flitste langs zijn ogen terwijl hij omlaag keek bij de Vultures drop. Hij besefte ook goed dat hier niet alleen de coyote was gestorven. Deze gevaarlijke plek had meerdere levens genomen.

Skyteller eerste post<3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Skyteller
Healer

WazBeer
386
Actief
"Many of the truths we cling to depend greatly on our own point of view."

CAT'S PROFILE
Age: 60 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Healer
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Was it enough?   do 15 jun 2017 - 15:17

You will find that many of the truths we cling to
depend greatly on our own point of view
De kater ging al turend in de verte naast zijn neefje zitten. Hij had Talon van een afstandje gezien en wist precies wat voor herinneringen er hier in hem op kwamen. Er waren herinneringen die hem najoegen, een beetje zoals zijn eigen herinneringen aan Rose. Skyteller trok zijn blik los van de wereld voor hen en keek opzij naar de donkere kater. "Je hebt alles gedaan wat je kon doen," merkte hij op. Het was immers niet zijn fout geweest. Ze waren op de verkeerde plek op de verkeerde tijd. Skyteller dwong zichzelf om van zijn gedachtengang af te wijken, omdat hij wist waar het hem naar toe zou brengen. Het had geen zin om zich daarin te verliezen, aangezien het verleden niet veranderd kon worden. In plaats daarvan hield hij zijn Tribe leden veilig zo goed als hij kon.


Teller of the Endless skies


Teller of the Endless Skies

Runeshade | Firedance | Moonkit
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Talon •
Member

Nath
203
Actief
"No one hurts my family and lives. No one."

CAT'S PROFILE
Age: 37 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Cave Guard
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Was it enough?   vr 16 jun 2017 - 20:45

Het gezicht van Talon was hard, terwijl elk moment voor zijn geestesoog flitsten. Hij was zo ver heen, dat hij bijna opsprong bij de stem van zijn oom. De Tribe Healer. Hij zweeg even, nam de tijd om te antwoorden, maar schudde vervolgens zijn kop. "Dat is niet waar. Ik werd bang, ik verstijfde, ik kwam niet in beweging, ik viel de Coyote niet aan, ik nam geen aanstalten om Willow te redden," vertelde hij. Dat was zijn waarheid, dat was hoe hij het zag. Hij wilde zichzelf niet laten geloven dat het niet zijn schuld was hij wilde er geen vrede mee nemen. Andere katten gingen naar hun nest, vertelde zichzelf allerlei dingen om vervolgens in slaap te komen. Talon deed dit niet. Hij liet zichzelf miserabel in slaap vallen om vervolgens alles nog eens in de nacht te herbeleven. Maar dat hield hem ook sterk, want niemand anders zou hij nog verliezen, zeker niet aan zoiets.<3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Skyteller
Healer

WazBeer
386
Actief
"Many of the truths we cling to depend greatly on our own point of view."

CAT'S PROFILE
Age: 60 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Healer
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Was it enough?   wo 6 sep 2017 - 23:12

You will find that many of the truths we cling to
depend greatly on our own point of view
De gedachtegang die Talon doorging kwam hem maar al te bekend voor, maar het was niet iets om jezelf voor altijd mee te blijven straffen. Daar zou je enkel jezelf mee hebben. "Dat klinken als volkomen normale reacties als je het mij vraagt. Niet de gewenste reacties, maar niemand is perfect. Bovendien had ik makkelijk twee katten kunnen verliezen als je wel zonder na te denken op dat beest af gestormd was," sprak de kater op kalme toon terwijl hij zijn neefje aankeek. Het was misschien hard om zoiets te zeggen, maar Talon zou op een dag toch echt moeten leren om zijn schuldgevoel neer te leggen. "Ik was precies hetzelfde, weetje." Skyteller richtte zijn blik op het gebied dat voor hen lag. Stoneteller had het eruit gekregen, dat schuldgevoel. Hij had alles los kunnen laten, hoewel het natuurlijk nooit wegnam dat het een pijnlijke herinnering was.


Teller of the Endless skies


Teller of the Endless Skies

Runeshade | Firedance | Moonkit
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Was it enough?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Vulture's Drop-
Ga naar: