Don't be fooled, love. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Don't be fooled, love.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Lionpaw'
Member

Nath
25
Actief
"I'm waking up, I feel it in my bones. Enough to make my systems blow. Welcome to the new age."

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Don't be fooled, love.   di 16 mei 2017 - 18:59

De kater had een wat afstandelijke aura over hem heenhangen. Hij trok niet echt op met zijn siblings en deze wisten ook wel beter dan hem aanspreken voor een random iets. Vaak was het enige wat ze dan kregen een koude blik en misschien zelfs nog wel een snauw of wat sarcastische opmerkingen die bedoeld waren om hen pijn te doen. Want zijn favoriete zusje, Whifflepaw, was weg. En hij was er woedend om. Hoe hadden ze dit kunnen laten gebeuren? Waarom had zijn oh zo geweldig gerespecteerde vader haar niet teruggehaald. Lionpaw begreep het niet. Betekende ze dan helemaal niets, voor niemand? Urg. De kater was eigenlijk met een patrol meegestuurd, maar halverwege had hij ruzie gemaakt met één van de andere apprentices en was hij zonder iets te zeggen teruggekeerd. Het was rustig in de grot, de meeste katten waren buiten, bezig met wist hij veel wat.

[ B l o o m k i t ]


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Bunny
407
Actief
"Eyes say more than a thousand words"

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Don't be fooled, love.   di 23 mei 2017 - 20:54

The quieter you become
Bloomkit geeuwde even en ging toen op haar andere zij liggen. Deze ondergrond was zo hard. Ze miste het zachte mos van hun oude camp; nog van voor de verhuis naar de zonnerotsen. Konden ze maar terug naar daar. Misschien zou mama daar wel gewoon op hen wachten, met Twigkit aan haar zijde. En dan zou ze naar haar en naar Jinglekit kijken met een bezorgde en ook ietwat boze blik in haar blauwe oogjes. En dan zou zeggen: 'waarom zijn jullie zo lang weggebleven? Waar waren jullie toch? Ik was zo bezorgd!' En dan zouden zij en Jinglekit sorry zeggen en in hun moeders witte vacht kruipen. Bloomkit zuchtte en sloot haar tweekleurige oogjes. Misschien kon ze het zich inbeelden als ze maar hard genoeg haar best deed. Misschien, als ze zich genoeg concentreerde, kon ze zich teleporteren naar daar. Op één seconde terug waar ze een hele moon van weggelopen waren. Terug naar het verleden.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Don't be fooled, love.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: