[OPEN] Homecoming 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 [OPEN] Homecoming

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Bitterpaw
Member

Demi
1099
Actief
"For those who value survival, sentimentality is not an option."

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
avatar
BerichtOnderwerp: [OPEN] Homecoming   di 16 mei 2017 - 20:21

Haar ademhaling was het enige waar ze op probeerde te letten. De stroom van zuurstof die zich langzaam maar zeker door haar lichaam heen werkte, naar binnen en weer naar buiten. Ze had het gevoel dat het haar enigszins kalmeerde, al kon het net zo goed een placebo-effect zijn. Daarbij, het feit dat ze alleen was en ver van iedereen vandaan zat, hielp ook behoorlijk mee. Er waren te veel katten gesneuveld onderweg, waaronder een deel van haar familie. Het was veel te druk en iedereen had wat van haar nodig. Ze werd er doodziek van. Het enige voordeel was het feit dat haar whitecough af begon te zakken en ze zich langzaamaan beter begon te voelen. Ze opende haar ogen na een tijdje, uitkijkend over de rest van het gebied vanaf de gigantische rots. Ze moest sterker worden, wilde ze dit overleven.

Open.a leash can be pulled from either end.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Twig •
Member

Yanthe
22
Actief
Twig that sparkles in the rain

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Prey Hunter
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] Homecoming   vr 19 mei 2017 - 19:55

Het was niemand ontgaan dat er een grote groep katten hun territorium binnen was gedrongen. Men raadde het af om in hun buurt te komen, om zo min mogelijk contact te maken, maar langs de andere kant moest er ook zoveel mogelijk informatie vergaard worden. Toch vond Twig niet dat het zijn taak was om dit te doen. Hij had zijn eigen taak, een taak die hij liever aan een ander over liet. Hij was namelijk meer geïnteresseerd in het vechten en het verdedigen van de tribe, maar het was niet zijn keuze geweest. Al van kittens af aan werd hun levensloop beslist door een ander, iets wat een doodnormale zaak was en waar de jonge kater zich ook bij neergelegd had. Toch kon hij het niet laten om soms ook eens stiekem wat te 'vechten' met een laaghangende tak. Vandaag had hij daar echter geen tijd voor. De moederkatten moesten meer prooi hebben, dus hij was op pad gestuurd. Het andere deel van hun patrouille was naar rechts afgeslagen en hij was meer afgeweken naar links, waar hij al snel het gedaante van een kat tegen de heldere lucht zag opdoemen. Twig zakte meteen door zijn poten om zich te verbergen voor de andere kat.Ondanks dat de clankatten voorlopig als ongevaarlijk waren afgestempeld, waren ze toch niet allemaal te vertrouwen. Een jonge kater als hij moest wel beter weten en voorzichtig achteruit gaan, weg van de kat, maar dat was juist niet hetgeen dat hij deed. Hij richtte zich iets meer op, zodat hij de poes nog net kon zien. Zijn oortjes had hij plat gelegd zodat deze niet te zien was. Als je niet wist dat hij daar was, kon je bijna zeggen dat zijn kopje een steen was, als je zijn heldere ogen wegdacht natuurlijk. Twig wist zichzelf wel te verbergen. Als Prey hunter was dat er bij hem gedrild. Geen prooi mocht hem aan horen komen. De donker grijze poes was echter geen prooi. Toch kon hij het niet laten om haar in stilte te observeren, niet wetend wat hij van die clankatten moest denken.Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bitterpaw
Member

Demi
1099
Actief
"For those who value survival, sentimentality is not an option."

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] Homecoming   di 23 mei 2017 - 0:20

Het nare gevoel dat ze bekeken werd, begon haar te bekruipen, al probeerde ze het te negeren. Ze had constant het gevoel dat er honderden paren ogen op haar gefixeerd waren, vooral nu de nieuwe groep katten in het zicht was gekomen. Direct al had ze ze niet vertrouwd, maar dat was dan ook niet iets ongewoons voor haar. Een briesje streek langs haar heen, door haar haren en bracht een geur met zich mee. Een onbekende geur. Ze trok met haar oren en draaide zich vervolgens om, waar ze een grijze kat en een paar amberkleurige ogen zag. En ze keken haar rechtstreeks aan. Pijlsnel kwam ze overeind en maakte zich groter dan ze was. Die nare Tribekat was haar aan het bekijken. "Hoe lang zit je daar al?" siste ze woedend. Ze had het gevoel dat haar privacy was geschonden, al had ze eigenlijk niets bijzonders gedaan terwijl ze hier zo had gezeten. Toch was het enigszins eng dat de kater haar zo aan had zitten staren zonder dat ze het wist. En voor hoe lang ook? a leash can be pulled from either end.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[OPEN] Homecoming
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Vulture's Drop-
Ga naar: