For God's sake 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 For God's sake

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Deerleg
Member

Bo2, Sean
300
Actief
» Still awesome

CAT'S PROFILE
Age: » twelve moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
avatar
BerichtOnderwerp: For God's sake   di 16 mei 2017 - 21:11

De drukte om haar heen werd haar wat te veel, en dus had Deerkit besloten om maar even een tijdige schuilplaats te zoeken. Aangezien ze de cavern niet uit mocht -en technisch gezien ook niet zou kunnen gezien haar poot-, keek ze om zich heen en zag een kleine holte in de wand. Ah, daar zou ze misschien een beter dutje kunnen doen dan in deze lawaaiige hel. Ze had haar mama of papa niet meer om tegen aan te kruipen, en haar zusje was ook al weg... ja, dus dat was de beste oplossing. Vastbesloten hinkte ze op de holte af, en kroop er in. Oef, eigenlijk was het hier wel krap! En donker, yikes. Deer probeerde zich om te draaien, en merkte dat ze vast zat. Ze zuchtte geërgerd, en probeerde het nog eens. En nog een keer. Maar nee, ze kreeg geen beweging in zichzelf of de ruimte om zich heen. "Kan iemand mij helpen? Ik zit vast!" riep ze, maar aangezien ze met haar kont naar buiten en kop naar binnen zat klonk het erg gedempt. Foxdung...

- deer's ganzenopdracht c: dusss open!!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Nath
245
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: For God's sake   di 16 mei 2017 - 22:04

Serpentkit had een mosbal gekregen van een random warrior toen ze alsmaar had zitten klagen dat ze zich verveelde. Nu verveelde ze zich alsnog, alsof een mosballetje haar nu nog eens zou gaan vermaken. Het was nog even wachten en dan zou Serpentkit eindelijk apprentice zijn en mogen trainen. Maar die dag was er nu nog niet. Serpentkit tikte hard tegen het mosballetje aan en keek hoe deze weg stuiterde. Uit automatisme liep ze er achteraan, want het hield haar toch een beetje bezig, tot ze ineens een stem hoorde. Het was niet heel duidelijk en het klonk een soort van ver weg. Maar waar het vandaan kwam was niet geheel logisch. Daarom stapte Serpentkit er op af. Misschien was het wel één van de Tribe of Endless Hunting, waar de kitten al dingetjes over had gehoord. Maar nee, in plaats daarvan stond Serpentkit pal voor de bibs van Deerkit. Ze zat vast. "Hoe heb je dit voor elkaar?" Vroeg Serpentkit en pookte met haar poot tegen de bibs van Deerkit aan. Ja, hoe gingen ze dit nou oplossen?


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Deerleg
Member

Bo2, Sean
300
Actief
» Still awesome

CAT'S PROFILE
Age: » twelve moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
avatar
BerichtOnderwerp: Re: For God's sake   za 20 mei 2017 - 9:42

"Hoe heb je dit voor elkaar?" Aha! Haar redder in nood. Ze voelde Serpentkit tegen haar kont porren, en een geïrriteerde zucht verliet haar bek. Ze wilde er uit, geen massage voor haar zitvlak! "Kan je me helpen hier uit te halen?" mompelde ze, haar stem nog steeds gedempt. Ze had nog steeds muurvast en dat was geen pretje. Ze zwiepte ongeduldig met haar staart, die samen met haar kont en achterpoten aan de goede kant zaten. "Trek me er uit, via mijn staart bijvoorbeeld?" zei ze nu, wat zekerder. Dat zou toch kunnen lukken, of niet soms?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Nath
245
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: For God's sake   vr 9 jun 2017 - 20:21

Serpentkit bestudeerde hoe Deerkit daar vastzat en hoorde gedempt de vraag of of de zwarte kitten haar er uit kon halen. "Jawel!" Reageerde Serpentkit en wist dat er maar één manier opzat. Toen Deerkit zelf liet horen dat Serpentkit gewoon aan de staart mocht gaan trekken, liet ze haar dat niet een tweede keer vertellen. Ze nam de staart van Deerkit in de bek en begon er hard aan te trekken. Misschien voelde Serpentkit dat Deerkit langzaam wat los kwam, misschien ook niet.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
For God's sake
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: