fatigue »open« 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 fatigue »open«

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

A N N I - S E N S E I
95
Actief
"If the elevator to success is broken, take the damn stairs."

CAT'S PROFILE
Age: && 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: fatigue »open«   do 18 mei 2017 - 18:29

Sacredfire had zich in geen manen, nee, in geen jaren zich zo vermoeid gevoeld. De zware evenementen van de afgelopen tijd hadden zeker zowel een mentale als een fysieke impact op haar achtergelaten. Haar spieren voelden als lood onder haar onverzorgde vacht, haar lichtblauwe ogen die normaal een heldere glans in zich hadden stonden nu dof, haar pluizige staart sleepte over de grond. Het viel haar ook op dat ze een nogal naar hoestje te pakken had gekregen. Bij StarClan, ze hoopte niet dat het iets ernstigs was, zeker niet in de situatie waar iedereen zich nu in bevond. Met haar oren lichtjes in haar nek kwam ze de Clan Cavern binnen gestrompeld. Ze zou zich nooit aan deze plek kunnen wennen, nooit in haar leven. Nog erger, ze zou zich nooit aan een plek kunnen wennen die zich niet in haar oude territorium bevond. Een zucht verliet de mond van de grijze poes. Oh, ze had zo'n heimwee. Misschien voelde ze zich daarom zo verzwakt en vermoeid? Nee, van heimwee krijg je geen hoestjes. Sacredfire zocht een plekje op en plofte neer, licht hijgend en kuchend. Ze wilde niemand met haar gezondheidsproblemen lastigvallen, niet nu.

» open


       

" i did not шakє up today to bє mєdiocrє "
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wavepaw
Member

Rivkikker
142
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: fatigue »open«   vr 19 mei 2017 - 20:48

Wavepaw lag te doezelen in de grot. Zijn rattenbeten waren bijna genezen; bijna zou hij dan eindelijk naar buiten mogen. Dan kon hij eindelijk het territorium verkennen. Hij hoorde iemand de grot binnenwandelen, maar hij had geen zin om overeind te komen. Hij lag net zo lekker. Stilletjes luisterde hij naar de pootstappen naast hem. Ze klonken niet zacht of trippelend, eerder sloffend en zwaar. Vervolgens hoorde hij een plof naast hem. Hij hoorde gehijg en gekuch. Vragend opende hij zijn ogen en kroop uit zijn nest. Naast hem was een zilvergrijze poes gaan liggen. Of was ze wel gaan liggen, misschien was ze gevallen. Hij trok met zijn oortjes. Hij rook geen bloed, wel een geur die hij niet kon plaatsen. En een zwakke Rivierclan lucht. 'Is alles oké?' vroeg hij bezorgd. De apprentice snuffelde aan haar vacht. Er was iets mis - anders lag ze er vast niet zo bij - maar wat?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

A N N I - S E N S E I
95
Actief
"If the elevator to success is broken, take the damn stairs."

CAT'S PROFILE
Age: && 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: fatigue »open«   vr 19 mei 2017 - 21:26

Het duurde even voordat Sacredfire doorhad dat ze niet alleen was in de grot. Al had ze niet echt erop gelet of er anderen in haar buurt waren, ze vond dat ze wel schokkend laat de aanwezigheid van de Apprentice merkte. Overmeesterde de geur van haar onverzorgde vacht de andere geuren zo erg?
De stem van een jong katertje bereikte haar oren, die de grijze poes in zijn richting draaien. “Het gaat, het gaat.” verzuchtte ze. Waarschijnlijk had "ik ben een hond" nog geloofwaardiger geklonken dan wat er nu uit haar mond kwam zetten. Het ging duidelijk niet. De afstand die ze normaal met gemak kon afleggen voelde nu alsof ze drie rondjes om de wereld had gerend. Een beetje beschaamd begon ze haar vacht te likken, proberend er op zijn minst iets beter uit te zien. “Ik... Ik heb betere dagen gehad. Maar dat geldt momenteel voor iedereen, denk ik.” Sacredfire vond dat ze geen recht had om te klagen. Het waren geen tijden om te klagen over een verkoudheid. Er waren grotere problemen om mee om te gaan. “Wie ben je? Ik ben Sacredfire... RiverClan.” Ze sprak lichtjes binnensmonds, maar het moest verstaanbaar zijn. Haar stem raspte ook weer niet zo erg.


       

" i did not шakє up today to bє mєdiocrє "
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wavepaw
Member

Rivkikker
142
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: fatigue »open«   za 27 mei 2017 - 19:31

Vragend staarde hij haar aan. Bij haar antwoord trok hij met zijn oren. Ja ja. Het gaat heel goed als je er zo bij ligt, zo onverzorgd en.. ziekelijk. Want ja, haar gepuf gaf geen gezonde indruk. Abosluut niet. Ze probeerde haar eigen vacht een beetje te fatsoeneren. De tabby zuchtte zachtjes, wat moest hij nou? Hij ging in ieder geval niet weg voordat hij zeker wist dat deze poes in orde was. Hij zwiepte met zijn staart. Nee, hij liet zich niet gemakkelijk afwimpelen. Hij was een doorzetter en had een hekel aan zieke katten. Aan het feit dat ze ziek waren dan, natuurlijk niet aan de drager van de ziekte. Misschien omdat zijn nichtje dood was geboren. Hij was een voorstander van de Starclan, maar het was gewoon niet eerlijk dat sommige katten door een stomme ziekte dood gingen. Hij wierp een blik naar haar. Hij wist niet of ze wat ergs had, maar het moest in ieder geval even onderzocht worden. Sacredfire, zo heette ze, vroeg hem zijn naam. 'Wavepaw, van de Shadowclan,' mauwde hij met zijn jonge stem, 'Aangenaam.' Hij nam haar nog een keer onderzoekend op. 'Moet ik even een medicijnkat voor je halen?'
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
fatigue »open«
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: