princess with the cloudy eyes »Whitenight« 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 princess with the cloudy eyes »Whitenight«

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

A N N I - S E N S E I
95
Actief
"If the elevator to success is broken, take the damn stairs."

CAT'S PROFILE
Age: && 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: princess with the cloudy eyes »Whitenight«   za 20 mei 2017 - 11:29

Ook al stond er een licht briesje, het was een vrij warme dag. Het waren dagen zoals deze waar Sacredfire de rivier op het oude RiverClan territorium nog erger miste. Op warme dagen zoals deze ging de grijze kattin altijd bij de rivier vissen, zowel om een bijdrage te leveren aan de prooistapel groter maken als om een vorm van afkoeling te vinden. Ze zuchtte. Ze miste haar oude territorium enorm. Het feit dat ze niet echt bepaald close was met anderen maakte alles alleen maar erger. Sacred had niet echt een schouder om op te leunen. Haar familie was vooral bezig met het nestje dat na haar kwam, die duidelijk veel jonger waren. Hadden ze überhaupt door dat ze ziek was..?
De RiverClanner deed een poging om haar vacht een beetje te onderhouden, tevergeefs. Ze had haar hygiëne de afgelopen dagen enorm verwaarloosd, de klitten zouden zeker niet 1-2-3 uit haar vacht komen. Ze bromde zacht, kuchend in het proces. Haar vacht was veel te dof. De glans die de vis haar vacht normaal vacht was weg. De afgelopen dagen had haar dieet vooral uit zoogdieren zoals muizen bestaan, en nu ze haar vacht niet meer goed verzorgde was die glans volledig weggegaan. Ze schudde haar kop. Nee, ze had meer aan haar hoofd dan haar uiterlijk. Vermoeid klom Sacredfire op een rots en plofte neer om in de zon te liggen, in de hoop een beetje van de warmte te kunnen genieten.


       

" i did not шakє up today to bє mєdiocrє "
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
princess with the cloudy eyes »Whitenight«
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: The Highlands-
Ga naar: