Falling. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Falling.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Freedje
485
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Falling.   zo 21 mei 2017 - 20:05

Geërgerd keek Butterpact naar zijn bloedende klauw en gaf er een lik over. En hij maar denken dat het steeds beter ging om zich in dit territory te manoeuvreren. Niet dus. Oké, het ging redelijk goed, maar het was nog niet hoe hij het wilde. Zijn poten leken precies nog niet genoeg grip te hebben op de grond waarover hij liep, maar het hielp wel dat hij in RiverClan glibberige stenen gewend was waardoor hij snellere reflexen had als zijn poten weggeleden. Stenen boden bovendien niet bepaald een houvast als hij uitgleed en deze smalle richels deden dat wel. Ook nu lieten zijn klauwen krassen – en ook wat bloed – achter terwijl hij zijn best deed om niet te vallen. Hij wist dat het niet abnormaal was dat katten hun grip hier verloren en naar beneden vielen. Hij meende zelfs dat dit de plek was waar zijn apprentice naar beneden was gedonderd. En alsof hij zich even niet bewust was van het gevaar voor hem boog hij zijn kop wat naar voren zodat hij kon kijken. Hij zag een bergwand die naar beneden ging, maar voor de rest was het mistig en kon hij niks meer zien. Hij stelde zich voor hoe het moest zijn om door de lucht te vliegen en dan vervolgens met een harde klap ergens naar te komen. Hij had wel eens van die momenten dat hij, vlak voor hij wakker werd, met een ruk wakker schoot omdat hij in zijn droom precies een soort van viel. Dat zorgde er al voor dat zijn hart sneller ging kloppen van adrenaline, maar op de één of andere manier deed het hem niks om naar de onheilspellende leegte onder hem te kijken en rustig trok hij zijn kop terug. Hij ging zitten en onderdrukte een zucht toen hij zag wat een prachtige gloed de paarse lucht gaf. Het was werkelijk waar een prachtig uitzicht en bijna was Butterpact afgeleid geraakt van zijn omgeving. Bijna. Een geur die hij niet herkende drong zijn neusgaten binnen en Butterpact draaide zich om. Rustig. Want wat had hij te verliezen, right?


+ Eerste post voor Light (that shines upon Mountains).
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Light •
Member

liefs, jacqy
16
Actief
to triumph, ink your fingers
and start a wildfire

CAT'S PROFILE
Age: 65 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Cave Guard
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Falling.   vr 26 mei 2017 - 7:28

Light hield van deze bergen. Een erg logische gedachte natuurlijk; ze had haar hele leven hier gespendeerd, en ze was zelfs ook vernoemd naar deze bergen. Maar niet alleen daarom, altijd als ze haar weg maneuvreerde door de bergen en de wind door haar vacht heen blies ging er altijd hetzelfde gevoel door haar heen. Het viel voor haar niet uit te leggen met woorden, maar als ze een poging moest wagen dan zou ze het beschrijven als vrijheid. Zo nu en dan zou de poes op een dag de bergen beklimmen om een paar uur gewoon het uitzicht te bekijken en haar gedachten op een rijtje te zetten. Deze keer bleek ze niet de enige te zijn die dat idee had, haar ogen versmalden lichtjes toen ze een grijze kater zag zitten die onbewust van haar verschijning leek te zijn. De oudere poes maakte behendig zijn weg naar hem toe, ze had altijd wel zin in een praatje, helemaal nu die nieuwelingen hier waren. Een veilige lengte van hem af kwam ze lichtjes slippend tot stilstand, ze wou namelijk niet dat iemand van schrik zo het ravijn in dondert. Maar kennelijk was hij zich nu wel van haar bewust, en draaide hij zich kalmpjes om naar haar. Haar ogen vlogen onderzoekend over de jonge kater heen, en bleven vallen op de licht bloedende poot. Met een wenk van haar staart wees ze naar het bloed. "Ik denk dat je dat moet laten onderzoeken door jullie Healer." Miauwde ze kalmpjes, terwijl ze ondertussen ging zitten en haar blik op de paars-kleurende lucht wierp.

moet nog echt inkomen met haar omlTerug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Freedje
485
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Falling.   zo 28 mei 2017 - 21:45

Het bleek inderdaad niets om te vrezen te zijn. Hoewel Butterpact niet gewend was aan dit soort territory en deze she-cat hier waarschijnlijk al heel haar leven woonde, was het ook weer niet zo dat hij vergeten was hoe hij moest vechten. Hij wist dan misschien niet hoe hij dit gebied naar zijn voordeel kon gebruiken, maar hij wist dat hij zijn spierkracht nog wel had en dat hij dat als voordeel kon gebruiken in een gevecht. Maar iets in hem ging er akkoord mee als ze hem opeens zou aanvallen en van de klif zou duwen. Iets in hem durfde de stap zelf niet goed te zetten. Misschien als het niet vrijwillig was geweest, maakte dat het minder erg. Butterpact klemde zijn kaken op elkaar terwijl hij met een naar achteren bewegend oortje haar opmerking aanhoorde. Healer? Wat zwetste ze nu weer? Hij nam echter aan dat ze het over een medicine cat had. “Ik denk dat ik dat zelf wel uitmaak,” sprak hij op een vrij botte toon tegen haar. Het interesseerde hem niet dat ze de leeftijd had van een senior warrior en hij dus praktisch gezien respect voor haar moest hebben. Ze moest zich gewoon niet met zijn zaken bemoeien. “En het is een medicine cat, niet een Healer,” kon hij niet laten om er aan toe te voegen. “Wij zijn Clan cats, geen Tribe cats.” Hij trok vervolgens zijn bebloede poot zo goed mogelijk in zodat ze er niet meer naar hoefde te kijken. Hij had geen zin in goed advies, want goed advies bracht hem op dit moment helemaal nergens. En als hij door zijn poten open te halen Breakingpoint’s dood beter kon verwerken, dan liet hij het zoals het was. “Ongelooflijk dat we nu net weer in een gebied terecht moesten komen waar jullie allemaal al zitten,” mompelde hij tegen zichzelf.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Falling.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Vulture's Drop-
Ga naar: