»the dusk deity« &&Solar 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 »the dusk deity« &&Solar

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

A N N I - S E N S E I
95
Actief
"If the elevator to success is broken, take the damn stairs."

CAT'S PROFILE
Age: && 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: »the dusk deity« &&Solar   di 23 mei 2017 - 17:52

Niet in staat om in slaap te vallen, had Sacredfire besloten een laatste wandeling te maken bij zonsondergang. Of het zo slim was om vlak voor het donker helemaal alleen een wandeling te gaan maken door onbekend gebied was maar de vraag, maar het boeide Sacred niet heel veel. Ze was wel nieuwsgierig hoe het gebied erbij lag bij zonsondergang. Na een tijdje klimmen bereikte ze de grote afgrond waar ze al over had gehoord. Het uitzicht was adembenemend bij zonsondergang. Haar pupillen vergrootten zich terwijl ze een “Wauw...” uitzuchte, en ze ging zitten met haar staart over haar poten heen geslagen.


»SPT«


       

" i did not шakє up today to bє mєdiocrє "
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Solar •
Member

Dodo
33
Actief
I love dinosaurs!

CAT'S PROFILE
Age: 43 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Prey Hunter
avatar
BerichtOnderwerp: Re: »the dusk deity« &&Solar   di 23 mei 2017 - 18:47

Solar was nooit in staat vroeg te slapen dus normaal gesproken liep hij maar wat rond in hun territory totdat hij ergens in slaap viel en de volgende ochtend gevonden werd. Zijn lange poten brachten hem naar de vulture's drop, waar de laatste tijd veel zelfmoord gepleegd was door alle clankatten. De gevlekte kater had nog niet erg veel clankatten ontmoet en misschien moest daar maar eens verandering in komen. Onhandig keek hij naar de vele malen jongere she-cat welke een wauw uitzuchte. Het was een prachtig uitzicht, daar was de kater zich ook van bewust, maar het was anders als je je hele leven ergens anders had zitten roesten. "Het is best adembenemend, is het niet?" Miauwde hij zachtjes om haar niet meteen te laten schrikken. Hij zitten nog een paar passen in haar buurt en struikelde over een steen. Wat een manier om een eerste indruk te maken, was het enige dat de tribe cat dacht terwijl hij zacht grinnikte.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

A N N I - S E N S E I
95
Actief
"If the elevator to success is broken, take the damn stairs."

CAT'S PROFILE
Age: && 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: »the dusk deity« &&Solar   di 23 mei 2017 - 20:22

Ze was nog maar nauwelijks gaan zitten of ze hoorde al iemand anders achter haar. Het leek erop dat nog lang niet iedereen was gaan slapen, net zoals zij. Sacred draaide haar oren naar achteren om het geluid beter op te vangen. Aan de geluiden te horen was het een kat, net zoals zij. Grote roofdieren of roofvogels hadden anders geklonken. "Het is best adembenemend, is het niet?" hoorde ze een stem achter haar zeggen. De grijze kattin draaide zich om, om gelijk in twee felgroene ogen te staren met haar lichtblauwe. Het duurde echter niet heel lang, aangezien de Tribekat vrijwel gelijk over een steen struikelde. Sacredfire probeerde haar lach niet eens in te houden en proestte het uit. Al had ze dat wel geprobeerd had ze waarschijnlijk daarin gefaald. “PFFT- S-Sorry- Gaat het met je?” wist ze half-lachend half-hoestend uit te brengen terwijl ze naar het figuur op de grond keek. Ze bedoelde het niet onbeleefd, ze was nu eenmaal een giechelkont als het erop aankwam.


       

" i did not шakє up today to bє mєdiocrє "
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
»the dusk deity« &&Solar
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Vulture's Drop-
Ga naar: