To each their own 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 To each their own

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Eyes •
Member

A
82
Actief
Ultimately, we are judged by what we cannot change

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Cave Guard
avatar
BerichtOnderwerp: To each their own   wo 24 mei 2017 - 9:59

De zwart witte kater was op een steen gaan zitten die net boven het hoge gras uitstak. Het gaf een goed zicht over het deel van het gebied. De wind was er harder dan tussen het gras. Eigenlijk wel fijn, een beetje uitwaaien. Alleen zijn met je gedachtes was goed zo nu en dan. Of nouja, het kon goed zijn. Niet als je zoals hem alles kon overdenken zodra je de kans kreeg. Hij zat met de woorden van zijn voormalig mentor in zijn hoofd. Talon that slashes with Strength had hem gezegd dat hij van zich af moest leren bijten als hij weer slecht behandeld zou worden. Aan de ene kant zou het misschien wel goed zijn, dat de anderen hem dan met rust zouden laten en meer zouden accepteren. Aan de andere kant was dat waarschijnlijk niet het resultaat dat hij zou krijgen. De katten hadden dan een betere reden om gemeen tegen hem te zijn. Dan zou hij als 'agressief' worden bestempeld en hadden ze een geldige reden om hem te vermeiden. Eyes of the Snake liet zijn kop hangen. Waarom was het ook allemaal zo ingewikkeld. Soms had hij het idee dat het misschien beter zou zijn als een van zijn littermates de geboorte had overleefd en hij niet. Ach, er viel niets aan te doen. Hij moest er maar mee leven, dat had hij altijd al gedaan. Het erge was er waarschijnlijk nog aan dat het langzaam maar zeker begon te wennen.

[Eerste post voor Drizzledaddy]


"I will never go down any other way"
42 IC
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Wölf
113
Actief
Damn, this is exciting!

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Chief
avatar
BerichtOnderwerp: Re: To each their own   do 25 mei 2017 - 11:21


I totally forgot why I'm here

Een dagje vrij, het bestond werkelijk. Een dag waarop hij iets anders kon doen dan jagen. Gewoon een tijdje.. Ja, wat doen? Het enige wat hij graag deed, was jagen. Het was niet alleen zijn beroep, maar ook zijn passie. Zijn enige hobby. Vol goeie moed was hij de cave uitgelopen, van plan om iets te gaan doen, maar hij kon oprecht niks bedenken. Drizzle was dan maar een random richting uitgelopen, om op de highlands te eindigen. Hij rook heel wat geuren, jachtpatrouilles die hier eerder gepasseerd waren met hun guards. En een veel bekendere geur. Meteen wist hij al wat hij kon doen om zijn dag te vullen.

Het gras verborg hem bijna helemaal, op zijn pluizige staart na. Gelukkig was de geur van zijn oudste zoon niet moeilijk te volgen. Helaas volgde hij die iets te enthousiast. Net toen hij zijn kop nog eens boven het gras wou steken om te kijken of hij nog de goeie kant op ging, botste hij tegen een steen aan. ”Aaawh fjlksqmfg”, Brabbelde hij. Hij ging zitten en legde zijn poot op zijn kop, waarna hij omhoog keek en daar oogcontact maakte met Snake. ”Oh, hi Snakey”, Greens hij schaapachtig, nog steeds wrijvend over de pijnlijke plek op zijn voorhoofd.Drizzle falling Softly
YEP. I'M AMAZING。
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Eyes •
Member

A
82
Actief
Ultimately, we are judged by what we cannot change

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Cave Guard
avatar
BerichtOnderwerp: Re: To each their own   do 25 mei 2017 - 15:44

Het geritsel van een dier dat zich door het gras bewoog trok zijn aandacht. De zwart witte kater opende zijn ogen. Voor hem kwam er een pluizige, grijze staart boven het hoge gras uit. De staart kwam langzaam dichterbij en al snel werd het voor hem duidelijk dat het zijn vader betrof. De kater leek enorm gefocust te zijn op een geur die hij aan het volgen was. Waarschijnlijk was het zijn geur. De grijze kater hief zijn kop echter niet en bleef in een flink tempo doorlopen. Moest hij er iets van zeggen dat er een steen stond? Vast niet. ”Aaawh fjlksqmfg”, bracht Drizzle falling Softly uit zodra hij vol met zijn kop tegen de steen aan liep. Dus toch. Achteraf gezien moest je zoiets ALTIJD zeggen bij zijn vader want je wist het maar nooit. ”Oh, hi Snakey”, begroette zijn vader hem met een typische glimlach. Een zachte zucht verliet Eyes of the Snake's bek. "Hey pap," zei de zwart witte kater terwijl hij voorover boog om een likje over de kop van zijn vader te geven, precies op de plek waar hij zijn kop had gestoten.


"I will never go down any other way"
42 IC
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Wölf
113
Actief
Damn, this is exciting!

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Chief
avatar
BerichtOnderwerp: Re: To each their own   vr 26 mei 2017 - 18:15


I totally forgot why I'm here

Na al die tijd zou hij toch wel denken dat hij elke steen, elke boom en elk hard obstakel wist te lokaliseren zonder er eerst met zijn kop tegen aan te botsen. Maar helaas, zijn geheugen liet hem in de steek. Of hij was te gefocust op het geurspoor. Een fout die hij, volgens velen, toch wel te vaak maakte. Niet dat hij er uit leerde tho. Hij bleef even vrolijk overal tegen botsen. Met het nodige gemopper van dien. Hij had Snake wel gevonden, wat dan weer een pluspunt was. "Hey pap," Begroette de zwart met witte tom hem, waarna hij een likje gaf over zijn kop.

”Vertel eens jongen, heb jij die steen hier neer gezet hmm?” Vroeg hij grappend. ”Schuif eens wat op wil je”, Vervolgde hij, waarna hij met een lenige, krachtige sprong omhoog sprong en naast Snake ging zitten. Hij snoof even dramatisch de lucht op en zuchtte toen tevreden. ”Hopelijk waaien we er niet af”, Grapte hij, waarbij hij opzij keek en zijn zoon onderzoekend aan keek. ”So, hoe gaat ie?”Drizzle falling Softly
YEP. I'M AMAZING。
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Eyes •
Member

A
82
Actief
Ultimately, we are judged by what we cannot change

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Cave Guard
avatar
BerichtOnderwerp: Re: To each their own   za 27 mei 2017 - 14:08

”Vertel eens jongen, heb jij die steen hier neer gezet hmm?” De zwart witte kater grinnikte even om de opmerking van zijn vader, zo typisch van hem. Zachtjes schudde hij een keer met zijn kop voor zijn vader de volgende vraag stelde. ”Schuif eens wat op wil je”, vroeg hij. Snel ging Eyes of the Snake wat verzitten voor zijn vader met een soepele Hunters sprong naast hem belandde. De overdreven inhalering van de lucht was te verwachten en de zwart witte kater keek er dan ook totaal niet meer door op. ”Hopelijk waaien we er niet af”, grapte de grijze kater hem vervolgens. "Ik denk dat je best bij de wolken zou matchen," sprak de kater met een knikje naar de regenwolk die een eind verderop voorbij dreef. ”So, hoe gaat ie?” vroeg zijn vader hem terwijl hij bestudeerd werd. "Zoals gewoonlijk. En hoe gaat het met jou, op de bult na?"


"I will never go down any other way"
42 IC
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Wölf
113
Actief
Damn, this is exciting!

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Chief
avatar
BerichtOnderwerp: Re: To each their own   di 30 mei 2017 - 17:27


I totally forgot why I'm here

Het was dat Snake sowieso al gewend was aan zijn eindeloze stroom aan flauwe opmerkingen. Maar dat was nu eenmaal zijn stijl. Hij kon best serieus zijn als het nodig was. Hij had ook zijn taken uit te voeren, en die deed hij met volle overtuiging. Maar vandaag had hij een dagje vrij, en bij zijn offspring hanteerde hij sowieso geen al te formele omgangsvorm. Waarom zou hij ook? Hij wist dat ze het allemaal soms wel eens moeilijk hadden, dan dat zijn grapjes daar een remedie tegen waren. "Ik denk dat je best bij de wolken zou matchen," Merkte Snake op na zijn woorden, waardoor hij in de lach schoot. ”Zeker wel, mijn pels is top camouflage”, Greens hij opgewekt.

Vervolgens ging het gesprek op een meer serieuze toon door. Hij wilde weten hoe het met Snakey ging, al verwachtte hij al een eerder negatief antwoord. "Zoals gewoonlijk. En hoe gaat het met jou, op de bult na?" Kaatste de jongere tom terug. ”Op de bult na, prima”, Zei hij met een glimlachje. ”Ik ben eens gaan loeren bij die Clankat gevalletjes, van op een afstandje hoor, Hound was er ook”, Vertelde hij enthousiast over zijn laatste avontuur.Drizzle falling Softly
YEP. I'M AMAZING。
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Eyes •
Member

A
82
Actief
Ultimately, we are judged by what we cannot change

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Cave Guard
avatar
BerichtOnderwerp: Re: To each their own   do 1 jun 2017 - 11:27

Drizzle schoot in de lach, de kater kon eigenlijk bijna overal wel om lachen. ”Zeker wel, mijn pels is top camouflage”, sprak hij met een grijns op zijn kop. Eyes of the Snake kon het al bijna voor zich zien. Zijn vader die doodleuk tussen de wolken rond rende en de tijd van zijn leven had terwijl alle katten onder hem doorweekt raakte door zijn regen. ”Op de bult na, prima”, beantwoordde de grijze kater zijn vraag met een glimlachje. ”Ik ben eens gaan loeren bij die Clankat gevalletjes, van op een afstandje hoor, Hound was er ook”, vertelde zijn vader. De kater kon vertellen met het enthousiasme van een To-Be die zijn eerste taak succesvol had uitgevoerd. “Hoe zijn ze? Ik zal het van jou moeten horen. Het is waarschijnlijk niet aan mij om ze te benaderen.“ Zijn vader zou prima moeten weten waarom. Hij werd nogal eens... verkeerd begrepen. Zijn ogen zouden straks nog een oorlog starten tussen de Tribe en de Clans. Daar wilde hij niet schuldig aan zijn.


"I will never go down any other way"
42 IC
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Wölf
113
Actief
Damn, this is exciting!

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Chief
avatar
BerichtOnderwerp: Re: To each their own   ma 12 jun 2017 - 0:03


I totally forgot why I'm here

Imagine, Drizzle die tussen de wolkjes zweefde en er zelf uit zag als een wolk met vier poten en een staart. Probably met die ene bekende grijns op zijn wolken-gezicht. Ja, hij zag het echt voor zich en hij kon niet anders dan lachen. Hij was blij dat zijn zoon toch wel iets van zijn humor had geërfd. Dat waren de topkwaliteiten die hij wilde doorgeven aan zijn offspring. Hoewel Snakey het zelf misschien niet zou geloven, hij was echt trots op hem. Misschien moest hij dat maar eens vaker laten merken, al deed hij zijn best om dat regelmatig te doen. Als Chief had hij niet veel vrije tijd, maar voor zijn kittens wilde hij die tijd wel vrijmaken. Om met hen rond te hangen en te kijken of alles goed met hen ging.

En het maakte hem blij dat hij even geïnteresseerd was in het welzijn van zijn ouwe man. “Hoe zijn ze? Ik zal het van jou moeten horen. Het is waarschijnlijk niet aan mij om ze te benaderen.“ Vroeg hij toen hij over de Clankatten had verteld. Troostend en steunend sloeg hij zijn staart om de tom heen. ”Het is dat ik gewoon liever niet heb dat je te dicht in de buurt gaat, anders was ik met je mee gegaan”, Glimlachte hij. ”Ik weet niet wat ik van ze moet denken, ik ben ook niet te dichtbij gegaan. Gewoon van op een afstandje, er was ook geen Guard bij dus het was niet helemaal veilig”, Antwoordde hij op de vraag. ”Voor nu lijken ze wel aardig, maar ik weet niet of ze wel te vertrouwen zijn”, Concludeerde hij vervolgens schouderophalend. Nah, hij zou het wel bij jagen houden. Liefst ver uit de buurt van de Clans.Drizzle falling Softly
YEP. I'M AMAZING。
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Eyes •
Member

A
82
Actief
Ultimately, we are judged by what we cannot change

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Cave Guard
avatar
BerichtOnderwerp: Re: To each their own   wo 14 jun 2017 - 10:05

De zachte staart van zijn vader werd om hem heen geslagen. Het had altijd al bij hem een extreem rustgevend effect gehad. Het voelde veilig en vertrouwd, alsof niets en niemand hem meer iets zou kunnen maken. ”Het is dat ik gewoon liever niet heb dat je te dicht in de buurt gaat, anders was ik met je mee gegaan”, sprak de kater waarop Eyes of the Snake bevestigend knikte. Hij wist dat zijn vader zijn woorden oprecht meende. ”Ik weet niet wat ik van ze moet denken, ik ben ook niet te dichtbij gegaan. Gewoon van op een afstandje, er was ook geen Guard bij dus het was niet helemaal veilig”, beantwoorde de kater zijn vraag. Het verbaasde hem nog wel een beetje dat zijn vader zijn verstand boven zijn nieuwsgierigheid had geplaatst. Maar goed ook, anders had hij zijn vader weer een preek moeten gaan geven. ”Voor nu lijken ze wel aardig, maar ik weet niet of ze wel te vertrouwen zijn”, vertelde Drizzle falling Softly vervolgens schouderophalend. "Dan zal ik er ook maar uit de buurt blijven inderdaad. Maar wees wel voorzichtig als je er in de buurt moet zijn voor je taak, okay?" vroeg de zwart witte kater. Hij gaf zachtjes een kopje tegen de wang van zijn vader.


"I will never go down any other way"
42 IC
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Wölf
113
Actief
Damn, this is exciting!

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Chief
avatar
BerichtOnderwerp: Re: To each their own   vr 16 jun 2017 - 13:47


I totally forgot why I'm here

Het was niet moeilijk voor hem om te gokken waar Snakey het precies over had. Soms voelde hij zich zo enorm schuldig dat zijn zoon een ‘afwijking’ had die zo opvallend was. Eigenlijk was hij gewoon veel te jong geweest om al kittens te krijgen, maar hij had het toch gedaan. Spijt had hij zeker niet. Hij hield evenveel van hem als van River en Stag. Maar hij had het ook een stuk moeilijker dan zijn andere kittens, en soms voelde het alsof hij tekort schoot als vader. Hij wist dat de guard nooit voor zichzelf op kwam, en hoewel hij dat altijd voor hem had gedaan toen hij een stuk jonger was, hij kon niet altijd en overal zijn waar Snake was. Hoe graag hij het ook zou willen, hoe graag hij er ook altijd voor hem wilde zijn als hij hem nodig had.

Dus kon hij alleen maar troost bieden, hem accepteren voor wie hij was en dat zou hij tot het einde van zijn dagen blijven doen. Drizzle vertelde hem ook dat hij het sowieso niet zo fijn zou vinden als Snake te dichtbij die Clankatten ging. "Dan zal ik er ook maar uit de buurt blijven inderdaad. Maar wees wel voorzichtig als je er in de buurt moet zijn voor je taak, okay?" Stemde hij gelukkig in, waarna hij hem een zacht kopje gaf. De pluizige tom lachte zachtjes. ”Ik zal voorzichtig zijn, beloofd”, Snorde hij, waarna hij opnieuw actiever om zich heen begon te kijken. ”Zeg, heb je dat nestje kleine eendjes al gezien? Echt enorm schattig”, Greens hij, om de sfeer weer wat luchtiger te maken. En dan konden ze samen nog iets gaan doen ook, moest Snake daar zin in hebben.Drizzle falling Softly
YEP. I'M AMAZING。
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Eyes •
Member

A
82
Actief
Ultimately, we are judged by what we cannot change

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Cave Guard
avatar
BerichtOnderwerp: Re: To each their own   di 4 jul 2017 - 19:01

Er kwam een zacht lachje van de pluizige kater naast hem. Achja, het was ook niet helemaal normaal dat een zoon zich zorgen maakte over zijn vader in plaats van andersom. ”Ik zal voorzichtig zijn, beloofd”, sprak Drizzle falling Softly. Die vijf woorden stelde de zwart witte kater gerust. Het gaf hem een iets veiliger gevoel. ”Zeg, heb je dat nestje kleine eendjes al gezien? Echt enorm schattig”, sprak de kater compleet onverwacht. Eyes of the Snake hield zijn kop wat schuin terwijl hij zijn vader aankeek. Waar kwam dat nou weer vandaan? Zijn vader was even willekeurig als dat hij altijd al was geweest. "Waar dan? Leid de weg maar," grinnikte de kater. Hij hoefde slechts zijn vader te volgen om iets leuks mee te maken. Zo simpel zat dat nou eenmaal in elkaar.


"I will never go down any other way"
42 IC
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Wölf
113
Actief
Damn, this is exciting!

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Chief
avatar
BerichtOnderwerp: Re: To each their own   do 6 jul 2017 - 23:14


I totally forgot why I'm here

Als hij Snakey blij kon maken door te beloven dat hij voorzichtig zou doen, dan deed hij dat met plezier. Hij was immers ook niet van plan om heel gekke dingen te doen. Hoewel hij wel geïnteresseerd was in die Clankatten, voelde hij er niet veel voor om zijn leven te riskeren om maar een beetje dichterbij te kunnen komen. Skyteller had hen wel welkom geheten in hun territorium, en voor nu lieten de twee groepen elkaar ook met rust. Maar wie weet hoe lang deze vrede nog zou duren. Als het aan hem lag, vertrokken de Clans snel terug naar waar ze vandaan kwamen, of gingen ze naar een ander gebied. Zolang het maar niet hier was, in de bergen.

Voor nu zouden ze echter iets leuks gaan doen. Een random voorstel, maar hé, hij zou niet Drizzle falling Softly zijn als hij niet af en toe van dit soort voorstellen deed. "Waar dan? Leid de weg maar," Stemde Snakey in met zijn idee. Met een opgetogen blik keek hij hem aan en sprong vervolgens van de rots. Zwaaiend met zijn staart liep hij door het hoge gras, nu wel uit kijkend dat hij niet weer head-first tegen een rots aan liep. Wie weet tho, stond er nog één van zijn kittens er boven op. Konden ze er een familie uitje van maken.Drizzle falling Softly
YEP. I'M AMAZING。
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Eyes •
Member

A
82
Actief
Ultimately, we are judged by what we cannot change

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Cave Guard
avatar
BerichtOnderwerp: Re: To each their own   wo 12 jul 2017 - 14:28

Drizzle leek er meteen een stuk vrolijker van te worden en sprong al snel van de rots af. Rustig volgde de zwart witte kater zijn vader die met een hooggehouden staart door het gras wandelde. Misschien meer onbewust dan bewust lette Eyes of the Snake er op dat er geen rotsen op hun pad zouden komen. Nog een paar keer vaker zijn kop stoten en de Chief kon een bezoekje gaan brengen aan de Healer. "Waar is het ergens?" vroeg de kater nadat ze een eindje hadden lopen. Hun gebied was behoorlijk groot en alhoewel de kater verwachtte dat het in de buurt van water was, kon hij het nooit helemaal zeker weten. De beste manier om er achter te komen hoe ver ze zouden moeten lopen was door het simpelweg te vragen.


"I will never go down any other way"
42 IC
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Wölf
113
Actief
Damn, this is exciting!

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Chief
avatar
BerichtOnderwerp: Re: To each their own   vr 14 jul 2017 - 1:17


I totally forgot why I'm here

Misschien moest hij eens een patrouille sterke guards sturen naar dit veld om alle gevaarlijke rotsen uit de weg te ruimen. Al zou Pebble daar waarschijnlijk niet zo blij mee zijn. Het was best een nutteloze taak, en alleen maar zodat hij er niet meer tegenaan zou botsen? Nah, dat zou de Chief of Guards sowieso niet toestaan. Trouwens, de tom was zelf vernoemd naar stenen, misschien had hij er wel een speciale band mee. Alhoewel het best een goeie krachttraining zou zijn tho. Hoe zwaar zouden die dingen immers niet wegen?

Drizzle werd uit gedachten gehaald door zijn zoon. ”Waar is het ergens?" Vroeg die. ”Oh, niet zo heel ver meer, de rivier die verderop wat breder is”, Antwoordde hij. De jeugd van tegenwoordig had toch geen geduld meer. Na amper vijf minuten waren ze er al aangekomen. Hij gebaarde naar Snakey dat hij zo stil mogelijk moest zijn nu. Hij baande zichzelf een weg door het iets kortere gras en richtte zijn blik op een verzameling rietplanten, waar de eenden hun nest in hadden gemaakt.Drizzle falling Softly
YEP. I'M AMAZING。
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Eyes •
Member

A
82
Actief
Ultimately, we are judged by what we cannot change

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Cave Guard
avatar
BerichtOnderwerp: Re: To each their own   za 15 jul 2017 - 16:35

”Oh, niet zo heel ver meer, de rivier die verderop wat breder is”, beantwoordde zijn vader zijn vraag. Dat was niet zo heel ver meer. Eyes of the Snake was niet van plan om op zijn vrije dag het hele gebied te gaan doorkruisen. Gelukkig was dat vandaag ook niet nodig geweest aangezien de twee katten al snel bij het water aankwamen. De grijze kater gebaarde hem dat hij zo stil mogelijk moest zijn. Voorzichtig sloop de zwart witte kater achter zijn vader aan door het gras. Zijn sluip technieken waren alles behalve zo goed als zijn vader. Heck, hij kwam daar niet eens in de buurt. Was ook niet heel gek omdat hij een Cave Guard was. De enige manier van sluipen die hij echt kende was er voor zorgen dat je geen geluid maakte als je op stenen liep. Vlak bij het water kwam hij naast zijn vader staan. Geduldig tuurde hij in het riet verder. Al sijpelde dat geduld langzaam weg toen er na een hele tijd nog niets was gebeurd. "Weet je zeker dat het hier is pap?"


"I will never go down any other way"
42 IC
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Wölf
113
Actief
Damn, this is exciting!

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Chief
avatar
BerichtOnderwerp: Re: To each their own   za 29 jul 2017 - 0:48


I totally forgot why I'm here

In vergelijking tot de Chief of Hunters, klonk zijn zoon als een donderstorm na een warme dag. Het leek wel alsof hij expres lawaai maakte. Dat kon toch bijna niet anders! Een kitten kwam ergens nog stiller langs. Al lag dat ook wel aan het feit dat ze zo klein en licht waren. Net als Drizzle zelf, eigenlijk. Niet dat hij de postuur van een kitten had, maar hij was wel klein en licht. Heel anders dan Snakey dus. Anyways, ze kwamen uiteindelijk beiden goed en wel aan bij de rand van het water.

Nu konden ze alleen maar wachten. Iets waar de andere tom het ook moeilijk mee had, blijkbaar. "Weet je zeker dat het hier is pap?" Vroeg Snake, en hij keek hem een beetje gekwetst aan. ”Natuurlijk weet ik het zeker”, Zei hij vastberaden. Als hunter was hij het nu eenmaal gewoon om lang te wachten op een prooi die verscheen. Al hoopte hij stiekem ook wel dat die eendjes niet lang meer op zich zouden laten wachten.Drizzle falling Softly
YEP. I'M AMAZING。
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Eyes •
Member

A
82
Actief
Ultimately, we are judged by what we cannot change

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Cave Guard
avatar
BerichtOnderwerp: Re: To each their own   zo 30 jul 2017 - 14:11

Naar riet staren was nou niet bepaald zijn favoriete bezigheid te noemen. Hij vond het eerder oer en oer saai. Misschien was het ook maar goed dat hij geen Hunter was zoals zijn vader, hij had er het geduld simpelweg niet voor. ”Natuurlijk weet ik het zeker”, reageerde zijn vader op een zelfverzekerde toon. Met zijn heup gaf Eyes of the Snake een zacht duwtje tegen het achterste van zijn vader. Het was uiteindelijk wel de zelfde kat die head first tegen een rots aan wandelde. Een rots die groter was dan de kat zelf daarbij. Drizzle falling Softly was uiteindelijk wel de Chief of Hunters dus wel goed in wat hij deed. Daar moest de zwart witte kater maar op vertrouwen en hopen dat hij met die skills wel de goede plek zou hebben onthouden. Al werd het wachten wel met de seconde saaier natuurlijk.


"I will never go down any other way"
42 IC
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Wölf
113
Actief
Damn, this is exciting!

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Chief
avatar
BerichtOnderwerp: Re: To each their own   wo 13 sep 2017 - 15:30


I totally forgot why I'm here

Geduld aanleren zat duidelijk niet in de training van een Guard to-be. Hij had Snakey nog nooit zo onrustig gezien als nu. Het enige wat hij moest doen, was op zijn kont zitten en zijn mond houden. Zo moeilijk was dat toch niet? Hij gaf zijn zoon een tik met zijn staart toen hij uiteindelijk het riet zag bewegen. De standaard glimlach om zijn lippen vormde zich tot een brede grijns. Moeder eend kwam met haar younglings uit de planten gezwommen. Met hun staartjes fier in de lucht, dobberden ze om elkaar heen. Ze waren vast al een beetje ouder, gezien ze nu wel echt goed konden zwemmen. Maar hun donsveertjes waren toch nog steeds anders dan die van een volwassen eend. ”Ik zei het toch”, Kon hij niet laten van zeggen toen het groepje iets verder van hen verwijderd was.Drizzle falling Softly
YEP. I'M AMAZING。
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Eyes •
Member

A
82
Actief
Ultimately, we are judged by what we cannot change

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Cave Guard
avatar
BerichtOnderwerp: Re: To each their own   za 16 sep 2017 - 17:31

Het duurde en duurde maar. Het leek niet te eindigen, het eindeloze wachten. Eyes of the Snake had inmiddels zijn spieren ontspant en zijn ogen gesloten. Zo lag hij half te slapen op de steen. Dat zou het wachten misschien wat draaglijker maken, gewoon heel veel rust er bij pakken. Langzaam opende de zwart witte kater zijn ogen bij het voelen van zijn vader's staart. Een eend kwam net het riet uit gezwommen. Er achter kwamen enkele kleine eentjes uit het zelfde riet gedoken en die dobberde vrolijk achter hun moeder aan. Een schattig geheel. Als je niet keek naar het feit dat het eigenlijk allemaal prooi was. Al werden baby eendjes niet vaak gedood. Het was beter om te wachten tot ze volwassen waren, dan zat er meer vlees aan. ”Ik zei het toch”, sprak Drizzle falling Softly zodra het gevogelte zich verder op het water bevond. "Je, je had gelijk pap. Al zijn ze al wel best groot. Wanneer zag je ze voor het eerst dan?"


"I will never go down any other way"
42 IC
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
To each their own
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: The Highlands-
Ga naar: