Isn't she lovely 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Isn't she lovely

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Jacqueline
515
Actief
what is done is done
now that i'm the only one

CAT'S PROFILE
Age: Nineteen moons young ☼
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Isn't she lovely   vr 26 mei 2017 - 6:04

Een bergje bloemen lag voor de witte pootjes van de gestreepte kattin die op de zanderige vloer zat, en wat heel erg begrijpelijk is vraag je je af wat ze nou weer van plan is. Nou, Jingle was van plan om het knutseluurtje met haar zusjelief te gaan spenderen; en het project voor die dag was bloemenkroontjes maken. Het had haar verdomd lang geduurd om al die bloemen te verzamelen, voornamelijk omdat elke keer dat ze terugkwam met een nieuwe lading bloemen ze op miraculeuze wijze verdwenen waren. Haar tweekleurige ogen waren gefixeerd op de sneeuwwitte vacht van haar zusje, en zodra die blauw en vuil-ambere ogen haar aankeken knikte Jingle grijnzend. "Ja bloemetje! Dit is allemaal voor ons tweetjes" Miauwde ze luid, terwijl haar hart lichtjes in elkaar kromp. Het begon met vier, toen werd het drie en nu waren ze twee en een half, als je Thornfeest zou meerekenen.

Bloomkit ♡


pretty things don't last
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Bunny
407
Actief
"Eyes say more than a thousand words"

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Isn't she lovely   zo 28 mei 2017 - 14:59

The quieter you become
Bloomkit keek ietwat fronsend naar haar zusje. Wat was ze nu weer van plan? Meestal zou ze het heel leuk vinden, maar nu had ze geen zin om ook maar iets te doen. Ze wou niet slapen, ze wou niet spelen, ze wou niet rondkijken of anderen lastig gaan vallen. Ze wou gewoon niets doen. Daarom lag ze ook maar in haar nest, gewoon kijkend naar wat haar zusje aan het forceren was. Dat was het dichtste bij niets dat ze kon doen. Bloomkit zuchtte geluidloos toen Jinglekit luid naar haar riep en fronste lichtjes, haar oortjes in haar nek gevouwen. Het was zo luid. Waarom was ze toch zo luid? Op dat opzicht waren ze complete tegengestelden. Haar tweekleurige oogjes ontmoetten de tweekleurige van haar zusje en hoewel het poesje greens, waren ook haar oogjes niet meer zo enthousiast en vrolijk als vroeger.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Isn't she lovely
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: