stumble 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 stumble

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Beamspark
Member


205
Actief
A heart that’s broken
is a heart that’s been loved

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: stumble   vr 26 mei 2017 - 16:19

you could've prevented this

De roodwitte kater was rustig het territorium aan het verkennen. Toch, nu de onbekende 'Tribe' wat aan hun gewend was, hij voelde zich niet echt thuis. Dit allemaal was zo... Onbetrouwbaar, gevaarlijk. Hij wist geen enkele plek hier. Geen geheime doorgang, of goede bocht om welke bedreiging net iets te slim af te zijn. Totaal gedesoriënteerd, en nu de dood van zijn moeder manen van hem af was. Alleen met zijn zusje was het nogal erger. Hij had nooit zijn vader ontmoet, nog nooit een familielid bij zich gehad. Ze stonden er helemaal alleen voor. In een onbekend gebied, met alle Clans. Ja, ondanks het feit dat zijn zus de oudste was, en veel meer zelfverzekerd op andere katten opkwam was het Beam altijd een onrust geweest in het idee dat er iets met haar zal gebeuren. Hij mocht wel steeds zweren haar veilig te houden. Maar zij was eerder degene die hem steeds veilig bracht, zij was degene die voor hem opkwam. Voor hun opkwam. En dat was dus waarschijnlijk de reden waarom hij steeds meer op haar bleef leunen. Figuurlijk dan. Hij had dan ook geen katten wie hij meer vertrouwde dan Sunpaw.
+tags Sunpaw


thank you


It's just another night and I'm staring at the moon

Saw a shooting star and thought of you
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
stumble
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: The Highlands-
Ga naar: