Fishy, fishy, fishy! [TAAK] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 07° - 14° C
Samen met de terugkeer van de clans keert ook de warmte terug. Newleaf is de periode van opbouw en nieuw leven. Het is als een teken van Starclan, een zegen van warmte.
WHAT'S HAPPENING
Storyline
In-Game Storyline
A Path unwalked
"She stood in the storm, and when the wind did not blow her way, she adjusted her sails."
Meer informatie klik hier
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Fishy, fishy, fishy! [TAAK]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Shark
Clanleader

Freedje
1986
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 55 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Fishy, fishy, fishy! [TAAK]   ma 29 mei 2017 - 14:45

Shark onderdrukte een zucht. Hoewel de regen nog steeds aanhield, was het nu ook weer niet zo dat het echt koud was of zo. Het was zelfs warm te noemen. Te warm naar zijn zin. Of misschien was hij gewoon niks meer gewend, dat kon ook natuurlijk. In elk geval begon het weer er op vooruit te gaan, hoewel het hem niets zou verbazen als het binnenkort weer zou stortregenen. In elk geval had hij vandaag zelfs al wat mogelijkheid tot zon gezien. Dacht hij. Of misschien hoopte hij dat gewoon omdat hij echt klaar was met die regen. Het kon allemaal natuurlijk. De tom onderdrukte een zachte zucht terwijl hij zijn pels begon te wassen en nadacht over wat hij kon doen. De meeste territories waren nu al wel gecheckt en het zou vast niet meer lang duren totdat Claw zijn beslissing zou maken over waar ze zouden intrekken. Hij was echter zelf nog niet in RiverClan geweest en hij wilde er wel graag een kijkje nemen. Hij had zelfs een idee van wat hij zou kunnen doen. Hij liet zijn blik door het nagemaakte camp dwalen en liet zijn blik rustig hangen op twee zwarte toms die hij bij de vier grote eiken zag zitten. Claw’s zonen. Ideaal. Het was lang geleden dat hij nog eens met Jackdaw iets was gaan doen. Hij grinnikte zachtjes als hij terugdacht aan het moment dat ze met die kippen bezig waren geweest. Het werd tijd dat ze nog eens wat met hun drieën gingen doen, want dan hadden ze nog nooit eerder gedaan en Shark had geen zin om alleen naar de RiverClan te gaan als hij deze twee toch mee kon nemen. “Lekker aan het genieten van de rust, dames?” Hij keek de toms grijnzend aan. “Ik heb misschien een leuk idee van wat we kunnen gaan doen.” Hij draaide zijn kop even in de richting van waar RiverClan moest zijn. “Hebben jullie ooit al eens geprobeerd te vissen?” Hij grijnsde en draaide zich om. “Follow me,” zei hij over zijn schouder waarna hij in de richting van RiverClan territory begon te wandelen.


+ Chawl & Jackdaw eerste post!
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chawl
Catministrator

Julia
881
Actief
Pain is temporary. It may last a minute, or an hour, or a day, or a year, but eventually it will subside and something else will take its place. If I quit, however, it lasts forever...

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Fishy, fishy, fishy! [TAAK]   wo 31 mei 2017 - 8:32

Hij had net een training van Jinx achter de rug en was even in het kamp gaan zitten. Bedenkend wat hij vervolgens eens moest gaan doen. Echter had hij niet lang de tijd om daar iets op te verzinnen. De blik in zijn tweegekleurde ogen viel op Shark die wat zoekend om hem heen leek te kijken. Waarschijnlijk was het de bedoeling dat iemand hem ging helpen. Dus ontstond er een grijns om zijn snoet terwijl zijn oren afwachtend naar voren sprongen. Shark kwam er al aan en begon over vissen. Wait, vissen? Hij had nog nooit een vis gevangen. Hij had ook wel eens gehoord dat je daar heel veel geduld voor moest hebben en dat geduld had hij alles behalve. Hij keek wat verrast naar Jackdaw, die de commander ook mee wilde hebben. Hij vroeg zich af wat zijn broer hiervan dacht, maar ach het was beter dan niks doen. Ze moesten het toch eens een keer proberen. “Ja, wat een goed plan.” Miauwde hij droogjes. Terwijl hij Shark wat plagerig aankeek. Toen stond hij op en volgde de commander naar de rivier.Mijn oude rottenTerug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jackdaw
Member


Kip
223
Actief
☣️ "So, what would you little maniacs like to do first?"☣️

CAT'S PROFILE
Age: ♠ 12 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Fishy, fishy, fishy! [TAAK]   vr 9 jun 2017 - 21:12

Ah, zijn broer was terug! Jackdaw stond op uit zijn nest in de schaduwen en trippelde met een grijns op zijn gelaat naar Chawl toe. Voor, you know, gewoon wat casual bro-time. Dat bleek niet erg lang te kunnen duren want voordat hij ook nog maar een woord gesproken had kwam er het derde wiel aangelopen; Shark. “Lekker aan het genieten van de rust, dames?” Jackdaw grinnikte en knikte volmaakt. Hey, op z'n minst zou hij wel een erg charmante dame zijn.“Ik heb misschien een leuk idee van wat we kunnen gaan doen.” De commander, met wie hij eerder eens kippen de stuipen op het lijf had gejaagd, keek richting de rivier. Oh boy, wat had hij in gedachten voor hen? Met Shark op stap gaan was altijd een feestje. “Hebben jullie ooit al eens geprobeerd te vissen?” Vissen; ofterwijl een beetje nutteloos in het koude water spartelen terwijl die rottige slijmbeesten hen uit zouden lachen. Right. “Follow me,” Oké, dus, dat was waaraan hij nu dus zijn dag zou besteden, kennelijk? Jackdaw haalde zijn schouder op. Ah well, beats doing nothing. Hoewel hij heerlijk lui was van nature werd het eindeloos chillen in het kamp ook wel wat saai. Nu kon hij wel gaan jagen zoals enkele members hem kwaad opdroegen, maar dat was ook zo saai. “Ja, wat een goed plan.” Stemde zijn broertje droogjes in en keek de commander plagerig aan. Jackdaw keek met een frons van de een naar de ander. Oh ja, die twee waren vrij close. Misschien was hij wel het derde wiel hier, damn. "Yeah, wedden dat ik er meer dan jullie twee samen kan vangen? Maak je borst maar nat, hehe," haha, woordgrapjes."It was a slight on my honor, so he deserved it,"

"But we're talking about the most brilliant mind this world's ever seen!"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shark
Clanleader

Freedje
1986
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 55 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Fishy, fishy, fishy! [TAAK]   wo 14 jun 2017 - 20:44

“Nou nou,” zei Shark op een droge toon terug. “Vooral niet te enthousiast.” En hij maar denken dat hij de broers wel enthousiast kon krijgen met een vispartijtje. Hij voelde bijna gekwetst. Hij had echter geen hart, dus dat gekwetst zijn viel wel mee. Hij rolde met zijn ogen toen Jackdaw zijn woordgrapje maakte, maar kon het niet laten om even te grinniken. “Really?” Hij keek over zijn schouder naar de zwarte tom en hield zijn tempo wat in zodat beide toms de kans hadden om aan zijn zijde te wandelen. Het was immers niet de bedoeling dat de één meer aandacht dan de ander ging krijgen. Hij was misschien wel emotieloos en had niet echt een goed hart voor katten, maar het was ook weer niet zo dat hij anderen buitensloot. En dan al zeker niet als ze samen een taak gingen doen. Het was immers de bedoeling dat beide katten er iets van zouden leren en dat zou niet goedkomen als de één dacht het vijfde wiel aan de wagen te zijn. “Jullie gaan beiden proberen om er twee te vangen. Het is de eerste keer dat ik young ones op een vis laat jagen en ik weet natuurlijk niet hoe ze erop gaan reageren in het camp.” Hij rolde met zijn ogen. “Je weet hoe de queens zijn… Het ene moment lusten ze alles en het andere moment is die ene lekkere prooi weer te veel.” Een van de redenen waarom hij blij was dat hij de tom was en niet de queen. Hij zou geen idee hebben hoe hij met al die emoties om moest gaan, als hij al emoties zou hebben als queen zijnde. Hoe zou zijn leven er uit hebben gezien als een queen tho? Hm. Niet iets waar hij te lang aan wilde denken. Hij draaide met zijn oortje toen hij het geluid van de stromende rivier al hoorde. Het was door zijn kortdurende relatie met een RiverClanner dat hij toevallig wist hoe hij moest jagen. Niet dat hij dit ook maar ging vertellen aan de broers of aan Claw, hoewel hij niet dacht dat die laatste dat een probleem zou vinden omdat deze relatie ten eerste had plaatsgevonden voor hij een deputy was geworden en ten tweede had plaatsgevonden omdat hij maar wat aan het spelen was met haar gevoelens. “Neem beiden op een klein afstandje van elkaar plaats,” instrueerde hij. “Chawl, jij zit hier en Jackdaw, jij zit hier.” Hij wees eerst Chawl zijn plaats aan daarna een eindje verderop die van Jackdaw. Hij ging zelf ook aan de rivierkant zitten en stak zijn poot uit. “Tijdens het vissen is het de bedoeling dat zowel je reflectie als je schaduw niet op het water vallen. Als dit wel gebeurt, blijven de vissen weg.” Hij keek ze één voor één aan om te zien of ze hem begrepen hadden. “Vervolgens steek je je poot uit op de manier zoals ik doe en wacht je tot een vis naar je toe zwemt. Wanneer hij dicht genoeg bij je zwemt, haal je je poot in een snelle manier…” Hij stak zijn poot razendsnel in het water alsof een vis voorbij zwom. “… door het water. Vervolgens bijt je de vis dood door in zijn nek te bijten en houd je hem van de waterkant weg omdat je hem anders kwijt kan raken.” Hij zette zijn poot weer neer. “Deze tactiek vereist geduld en oefent bovendien ook nog eens het behouden van jullie evenwicht. En denk eraan: géén gevloek, géén gepraat en géén monologen met jezelf. De eerstvolgende die zijn klep opendoet om iets onnozels te zeggen, mag hier tot de nacht valt blijven zitten. Begrepen, dames? Dan mogen jullie nu beginnen.”


Samenvatting: Jaagtechniek vissen[/spoiler:
 
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chawl
Catministrator

Julia
881
Actief
Pain is temporary. It may last a minute, or an hour, or a day, or a year, but eventually it will subside and something else will take its place. If I quit, however, it lasts forever...

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Fishy, fishy, fishy! [TAAK]   di 27 jun 2017 - 11:56

Hij had zin om boven op Jackdaw te duiken terwijl ze richting de rivier liepen, maar besloot dit toch maar niet te doen. Shark wilde dat ze gingen vissen en waarschijnlijk zou hij het niet kunnen waarderen als Chawl dan eerst Jackdaw als boksbal ging gebruiken. Dus hield hij zich in en bleef naast zijn broeder lopen, zonder hem aan te raken. Shark begon inmiddels een heel verhaal over queens. Hij had het ook meer dan eens mogen merken hoe het karakter van een moederkat opeens om kon slaan, dan werden ze opeens levensgevaarlijk. Chagrijnige queens kon je beter uit de weg gaan. Al zocht hij graag de grenzen op. “Uhm ja, maar eerst zo’n glibberig ding nog maar eens te pakken zien te krijgen.” Hij had zich altijd afgevraagd hoe je die prooi dood moest maken, die vissen waren super glad. Hij ging zitten op de plek die Shark hem aangewezen had. De instructies waren duidelijk, maar of de uitvoering dat ook ging zijn. Hij was nu al zijn geduld kwijt. Zijn blik ging weer naar Jackdaw die hij breed grijnzend aankeek. Toen keek hij fronsend naar het water. Het was nat, hoe koud zou het eigenlijk zijn? Een flits in het water deed hem opschrikken. Hij plonsde zijn poot in het water. Wat er alleen maar voor zorgde dat hij zichzelf doorweekte en hij het voor elkaar kreeg dat er zelfs wat waterdruppels zijn broer bereikten. Fijn… Gefrustreerd vloekte hij binnensmonds. De vis was allang weer weg, hij was veel te laat geweest.Mijn oude rottenTerug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jackdaw
Member


Kip
223
Actief
☣️ "So, what would you little maniacs like to do first?"☣️

CAT'S PROFILE
Age: ♠ 12 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Fishy, fishy, fishy! [TAAK]   vr 1 sep 2017 - 19:12

Really? Yes, really. Hij was als een vis in het water wanneer het op woordgrapjes aankwam. Niemand kon hem stoppen, daar was hij veel te glibberig voor. Oh man, dit ging nog eens heel erg leuk worden. Shark babbelde ondertussen door over wat het plan was vandaag; ieder moest twee vissen vangen. Vervolgens klaagde hij over de queens en hoe zij soms zo konden zeuren om eten. Hij grinnikte en wilde net een opmerking maken dat Shark gewoon alles vrat en daarom dik was, maar besloot dat grapje toch maar even in te slikken. You know, hij was nog altijd zijn mentor én de deputy. Uiteindelijk kwam het drietal aan bij de rivier. Jackdaw zag er nu niet bepaald naar uit om zijn poten nat te krijgen, maar anderzijds zou het hem waarschijnlijk wel de kans geven om zijn broer eens lekker nat te spetteren, dus dat was een plus. “Uhm ja, maar eerst zo’n glibberig ding nog maar eens te pakken zien te krijgen.” sprak zijn broertje niet bepaald overtuigd van zijn kunnen. Jackdaw stootte hem aan, zoals hij wel vaker deed. "Ah komop, je bent toch niet bang voor een kleine uitdaging?"knipoogde hij hem toe. “Neem beiden op een klein afstandje van elkaar plaats,” werd hen verteld. “Chawl, jij zit hier en Jackdaw, jij zit hier.” Braafjes ging hij zitten op de plaats die hem was aangewezen.“Tijdens het vissen is het de bedoeling dat zowel je reflectie als je schaduw niet op het water vallen. Als dit wel gebeurt, blijven de vissen weg.” Jackdaw knikte. Yeah, okay, dat klonk nog logisch. “Vervolgens steek je je poot uit op de manier zoals ik doe en wacht je tot een vis naar je toe zwemt. Wanneer hij dicht genoeg bij je zwemt, haal je je poot in een snelle manier…” en ploep daar ging zijn poot het water in. “… door het water. Vervolgens bijt je de vis dood door in zijn nek te bijten en houd je hem van de waterkant weg omdat je hem anders kwijt kan raken.” en splash daar kwam zijn poot weer het water uit, helemaal nat nu. Gedver. “Deze tactiek vereist geduld en oefent bovendien ook nog eens het behouden van jullie evenwicht. En denk eraan: géén gevloek, géén gepraat en géén monologen met jezelf. De eerstvolgende die zijn klep opendoet om iets onnozels te zeggen, mag hier tot de nacht valt blijven zitten. Begrepen, dames? Dan mogen jullie nu beginnen.” Oké, dat verpestte echt al het plezier in één keer. Jackdaw keek gehumeurd naar zijn mentor. "Ja maar, hoe moet ik ooit met de teleurstellingen die ik boven water haal omgaan als ik niet eens verdomme mag vloeken?" hij verwachtte een harde klap, maar man, die was het waard. Zijn grijns vervaagde echter toen hij zich in het water liet glijden zoals hem was opgedragen. Hij had natuurlijk een geweldige grap klaar liggen, maar door de zojuist opgestelde regels van zijn deputy was hij gedwongen die weer in te slikken. Zucht. Stokstijf bleven ze beide staan en Jackdaw keek met grote ogen naar de flitsen die voorbij kwamen. Ze waren zo snel! Zijn broertje besloot een poging te wagen, maar erg succesvol was die niet. Hij maakte alleen zichzelf nat en terwijl Jackdaw lachte bereikte ook wat spetters hem. Dude. "Hey eik-" oh wacht, geen gescheld. "-onwijs lief broertje van me, als je faalt, maak dan alleen jezelf nat," Jackdaw bleef geconcentreerd staan en wachtte. Totdat er opnieuw een vis langskwam. Razendsnel haalde hij uit en tot zijn geluk wist hij een van de vissen het water uit te scheppen. Ha! gelukt! Of nuja, nog niet echt. Hij probeerde het beest te vangen, maar in plaats daarvan sloeg het tegen zijn gezicht en en plonsde toen weer in het water. Rude."It was a slight on my honor, so he deserved it,"

"But we're talking about the most brilliant mind this world's ever seen!"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shark
Clanleader

Freedje
1986
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 55 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Fishy, fishy, fishy! [TAAK]   ma 4 sep 2017 - 17:51

“Kop dicht,” snauwde Shark naar Jackdaw toe en hij onderdrukte de drang om de young one een klap tegen zijn kop te geven. Jackdaw was immers nog altijd de zoon van zijn beste vriend en zijn leader en hij vermoedde dat Claw zijn kittens ook niet sloeg als ze iets irritants zeiden. Shark hoopte in elk geval dat hij dat niet deed. Want ook al verdiende Rascal soms een goed pak slaag, toch wilde hij niet dat Claw zijn kittens op die manier zou benaderen. Maar zijn beste vriend respecteerde hem genoeg om zoiets niet te doen en dus maakte Shark zich daar ook weinig zorgen over. Behalve nu op dit moment dan. Hij draaide zijn lichaam een kwartslag en keek toe hoe Chawl aan de waterkant ging zitten terwijl Jackdaw koos om zich eerder in het water te laten glijden. Hoewel het niet de manier was die hij gedemonstreerd had, keek hij toch lichtelijk geïnteresseerd naar de zwarte tom en gaf vervolgens een knikje. Dat had hij het op een andere manier deed, wilde immers nog niet zeggen dat het niet de juiste was. Misschien werkte het ook wel op die manier, ook al had Shark het zelf nog niet geprobeerd. Chawl leek te falen toen hij zijn poot te snel door het water haalde en Shark wilde al naar hem toe lopen toen Jackdaw tegen zijn broer begon te praten en Shark stil bleef staan, een ijzige blik werpend op Jackdaw. Hij wilde er net iets van zeggen toen Jackdaw plotseling in beweging kwam en uithaalde met zijn poot. Hij klemde zijn kaken op elkaar toen het resulteerde in de vis die tegen zijn gezicht sloeg en er vervolgens vandoor ging. “Als je besluit om dan toch in het water te gaan staan, zou je z’n minst toch denken dat het je ingevallen moest zijn om je bek dicht te houden terwijl je aan het jagen bent?” Hoewel hij het vragend liet klinken, was het meer een retorische vraag en verwachtte Shark niet eens antwoord. “Zoals ik al eerder zei: kop dicht. Dat je niet scheldt wilt nog niet zeggen dat je iets tegen je broertje mag zeggen. Je jaagt verdorie als de vissen weg met je geklungel.” Hij zuchtte. Waar was hij mee begonnen? Hij kreeg nog grijze haren op zijn pels van deze kat. “Maar goed, de manier waarop je die vis uit het water viste,” hij kon het niet laten om zelf even te grijnzen, ook al was dit zo snel mogelijk weer weg, “was wel goed. Je reageerde snel, maar liet de vis je vervolgens verrassen waardoor je de kans niet had om hem te doden. Een tip is om de vis de volgende keer richting de waterkant te slaan zodat je meer seconden tijd hebt om hem te doden.” Hij draaide zijn kop weer naar Chawl. “Je was te traag, Chawl. Probeer jezelf meer tijd te gunnen om te wachten totdat de vis bij je langs zwemt en haal dan zo snel mogelijk uit met je klauw. Ook voor jou geldt de tip dat je hem richting de waterkant moet slaan.”


OOC: Jullie zitten beiden aan jullie laatste taak voor de hondentand, dus het zou aangenaam zijn voor beide partijen als iedereen een beetje op tijd post. Het hoeft niet binnen twee weken allemaal, maar na een maand of anderhalve maand zou ik wel graag een postje gezien hebben. Mocht dit niet lukken, contacteer mij dan eventjes zodat ik er rekening mee kan houden en de ander op de hoogte kan brengen. Indien onderling afgesproken of indien de tijd is verstreken en diegene heeft nog altijd niets laten weten, mag de ander voor zijn beurt posten. Dit is niet persoonlijk bedoeld naar niemand niet, maar gewoon om het gezellig en actief te houden voor iedereen!
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chawl
Catministrator

Julia
881
Actief
Pain is temporary. It may last a minute, or an hour, or a day, or a year, but eventually it will subside and something else will take its place. If I quit, however, it lasts forever...

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Fishy, fishy, fishy! [TAAK]   zo 24 sep 2017 - 15:32

Hij probeerde de opmerking van zijn broer te negeren. Ja ja een uitdaging… Hij vond uitdagingen best leuk op zijn tijd, maar het hing er wel vanaf wat voor uitdaging. Of hij dit als uitdaging moest zien of eerder als een marteling, daar was hij nog niet helemaal over uit. Hij wist dat er minder leuke klusjes waren dan dit, maar stiekem had hij toch een beetje gehoopt dat Shark een andere taak bedacht had. Natuurlijk faalde hij de eerste keer ook nog eens keihard. Chagrijnig keek hij op naar Jackdaw die het niet kon laten om hem af te zeiken. Niet dat hij het hem kwalijk nam. Hij had hetzelfde gedaan. “Ja ik zal er de volgende keer aan denken su-” Ho, snel slikte hij het woord in. “Allergrootste Jackie.” Toen richtte zijn blik zich op het water, waar Jackdaw een vis uitsloeg. Nou dat deed hij in ieder geval al beter dan hij had gedaan. Al proestte hij het uit van het lachen toen de vis recht in het gezicht van zijn broer belande. “Ik wis niet dat jij graag vissen kuste.” Hij probeerde zijn lach verder in te houden, maar hij kon het niet laten ook nog even te grinniken. Totdat Shark weer begon te praten, oeps…  Ja, hij was te laat geweest. Die stomme gladde vissen ook. Hij fronste terwijl hij strak naar het water staarde. Vis! Snel schepte hij zijn poot door het water heen en wierp die op de kant, maar net op het randje. Waardoor de vis weer in het water spartelde. Droogjes keek hij ernaar. Nou, dat ging echt perfect zeg.Mijn oude rottenTerug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Fishy, fishy, fishy! [TAAK]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: River-
Ga naar: