Mercy 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 20°C - 35°C
Na een lange, koude Leafbare en een armzalige Newleaf. Trekt Greenleaf met een zucht van verlichting het woud in. De extreme hitte is heerlijk maar bengt ook gevaren met zich mee. Vele Twolegs die hun honden uitlaten en prooi dat de hitte niet aankan. Ook dit seizoen zal niet makkelijk worden voor de clans..
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Mercy

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Runningtime
StarClan
Mercy GTmtn3W
Hah, no
281
Actief
Maybe you were my blue moon,
maybe I let go too soon.
Running from what could be,
so terrified of happy,

CAT'S PROFILE
Age: ϟ forever
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Runningtime
BerichtOnderwerp: Mercy   Mercy Icon_minitimema 29 mei 2017 - 16:32

please have
mercy on me


Het leek alsof het plotseling gebeurde.

Op het ene moment stond hij op droge grond, droog gras. De wind zachtjes door zijn vacht heen ruisend. Hij kon alles voelen, de wildernis, de gebeurtenissen dat plaatsvonden. De reis. Het leek allemaal op één punt te komen. Ondanks alles, ondanks zijn bittere, vals gedrag, ondanks zijn respectloze, emotieloze situatie dat tussen al deze manen plaatsvonden, hij kon eindelijk wat voelen. En dat was ambitie. Hij kon trots voelen. Hij was ondanks alles trouw aan zijn Clan gebleven.

En nu was hij hier, het wilde water hem meesleurend. Zijn poten leken wel vast te zitten. Zijn blauwe ogen waren wijd van paniek. En angst kon hij zeker weer voelen. Bang om alles achter zich te laten. Zijn afstammeling, zijn familie... Alles dat hem eigenlijk niet leek te boeien. En nu kwam alles boven water... Nou... Hij niet.
Het bleef hem meesleurend. Zijn poten nogsteeds wild trappelend terwijl zijn longen vochten voor lucht. En steeds zakte hij verder. Steeds meer zakte hij dieper en dieper. Het enige geluid dat hij kreeg te horen was het geruis van water, luchtbubbels dat wanhopig zijn neus verlieten en een onhoorbare kreet ontsnapte hem. Dit was niet wat hij wou. Dit was niet zijn moment om dood te gaan. Hij moest nog veel doen. Zo veel doen.

Voor even hield hij op, het diepe water steeds maar zwaarder wordend. Hij kon net het licht onderscheiden. En even bracht hij al zijn sterkte naar buiten. Zijn poten krachtig bewegend terwijl hij langzaamaan naar boven kwam. Hij kon dit wel, nog heel even...
Even overwoog hij het om weer op te geven. Zijn spieren deden pijn en zijn longen leken te verkrampen van het gebrek aan zuurstof. Maar dat maakte hem steeds meer zelfverzekerd, steeds meer hebberig. Uiteindelijk stak hij zijn doornatte kop boven water. Zwaar naar adem happend bewoog hij naar de oever. Zijn trillende, verzwakte poten erop rustend in de hoop niet weer meegebracht te worden. Hij kon dit niet alleen. Hij kon zijn gewicht niet weer optillen. Hij moest het loslaten.

+ tagSweetheart first
+notesx


[size=10]but i got you this rose
and i need to know
Mercy VwwvvDK
will you let it die
or let it grow?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lethal
Member

Mercy Mini10

Dark lord of Middle-Earth
1379
Afwezig
And all the kids cried out,
"Please stop, you're scaring me."
I can't help this awful energy
Goddamn right, you should be scared of me

CAT'S PROFILE
Age: 69 (;
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Lethal
BerichtOnderwerp: Re: Mercy   Mercy Icon_minitimewo 31 mei 2017 - 19:02
Sweetheart hield haar ogen voor een korte tijd gesloten voor ze haar ijskoude kijkers weer opende om vervolgens in het water te kijken. Haar kop en massieve lijf weerkaatste in de stilliggende plas voor haar en voor het eerst in tijden kon ze zich zelf zien. Haar eerst nette vacht miste verschillende plukken bruine vacht en op haar borst waren twee grote sneeën te zien die zich precies door elkaar heen kruiste. Daarnaast liep er nog een dwarse snee over haar snuit en her en der nog wat kleine littekens van oudere gevechten. Er was dus veel schade te vinden maar ook schade die was aangericht op haar leven, haar karakter. Een koude glinstering was al een lange tijd te vinden in haar ogen maar elke dag leek deze killheid zich meer uit te breiden. Terwijl de massieve she-cat haar kop omdraaide en haar kille ogen over het gebied rond liet glijden stapte ze weg richting het geluid van razend water.

Een harde wind trok aan haar dikke vacht toen ze eenmaal was aangekomen met de rote stroom. Het liet haar denken aan de gorge in hun oude gebied. De plek waar ze vele levens had afgenomen andere ook die van haar bloedeigen broer. Die haar door dik en dun had gesteund had. Haar vader, Wolfeye had haar compleet in zijn macht waardoor de massieve she-cat eigenlijk onbewust was dat ze haar familie had uitgemoord en vele onschuldige levens had afgenomen voor macht. En nu stond ze hier, nog steeds zo laag als waar ze begonnen was maar dar zou binnenkort verandering inkomen. Everstar was ziek en Oceanbreeze zwak, weer zwanger van een stel kittens waar ze een al een hand aan vol had. Het zou dus niet meer lang duren voor dat beide te zwak waren waardoor zij hun met gemak kon omstoten. Sweetheart likte haar lippen waar nog wen spoor lag van oud bloed, haar klauwen waren net zo goed bekladderd met het rode spul. Ze had was gespeeld met haar lunch en een harde training gehad met haar nieuwe apprentice. Het ging er hard aan toe, Amberpaw werd sterker met de dag en Sweetheart kon niet trotser zijn. Ooit zou Amberpaw net als haar worden. De windclan warrior wou zich net omdraaien toen ze een harde plons hoorde gevolgd met een kreet. Meteen schoot de grote she-cat naar voren en rende naar de rand van de snel razende water. Een kat ging kopje onder en liet de water achter met enkel wat luchtbelletjes. Ze zou niet Sweetheart zijn geweest als ze deze kag zou redden dus bleef de groot gebouwde she-cat ook staan. Haar lichaam zachtjes in beweging om de stroom te volgen. Het was komisch om te zien als een kat om zijn leven vocht en wat nog leuker was was dat ze deze kat nog eens goed kende ook. Runningtime. Ze had meteen zijn lelijke zwarte rattenkopje herkend en de verse Windclan die hier hing. Het kon geen toeval zijn. De tom werd eindelijk voor zijn daden gestraft. Sweetheart zag de zwarte tom weer in boven komen en de Windclan warrior zwom zou goed als hij kon naar de rand. Enkel was hij te zwak om zich zelf veilig op de oever te heisen en het zou een kwestie van tijd zijn tot hij weer mee gesleurd werd door het water maar dit keer zou hij niet meer boven komen. Sweetheart stapte dichterbij, haar verschillend gekleurde koud gericht op zijn doorweekte zwarte vacht. Ze kon hem niet vermoorden, geen kat die zou het merken dat z'n mislukkeling als hij zou verdwijnen op de bodem maar ze deed het niet. Nee, ze had een ander plan. De massieve she-cat greep zijn vel, drukte haar tanden diep in zijn nek tot ze bijna bloedproefde en trok de tom het water uit. Swretheart kneep haar ogen tot spleetjes en drukte haar oren in haar nek voor ze Runningtime veder op de kant droeg tot hij veilig waren voor ze hem los liet en hem strak aankeek. Geen enkele emotie te zien in haar.


Mercy 10pvxmw
Mercy Sww10
:::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Runningtime
StarClan
Mercy GTmtn3W
Hah, no
281
Actief
Maybe you were my blue moon,
maybe I let go too soon.
Running from what could be,
so terrified of happy,

CAT'S PROFILE
Age: ϟ forever
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Runningtime
BerichtOnderwerp: Re: Mercy   Mercy Icon_minitimedo 1 jun 2017 - 16:58

you watch me bleed
until I cant breathe
Het was wazig, voor een lange tijd, vond de kater. Hij deed zijn best weer tot adem happen. Zijn spieren begonnen weer te zeuren. Hij was veel te zwaar voor zichzelf, het water was veel te zwaar. Net toen de zwarte kater het weer los wou laten pakte een onbekende kat zijn nekvel nogal ruw. Maar dat kon hem niet veel schelen. Hij kon ademen, hij kon rusten. Zijn blauwe ogen sloten weer, alsof hij nogal serieuze moeite had met zijn longen weer tot werking brengen. Zijn brein nogsteeds verdoofd van de schrik.

Nadat hij gekalmeerd was ontdekte hij al snel de al-te-bekende vacht van de kattin. Even versmalde hij zijn ogen tot spleetjes. Hij zou liever verdrinken dan gered worden door... Iemand zoals haar. Zonder wat te zeggen dwong hij zijn poten om hem zelf op te tillen. Hij kon de tijd nemen om het te waarderen. Haar tenminste bedanken zijn leven te redden. Maar nee, zo was Running niet. En speciaal niet tegenover haar. Na zoveel geschiedenis. Hij wou niet terugvallen. Hij wou niet terug naar zijn zielige personaliteit. Waar hij voor elk blaadje zijn excuses aanbood. Hij was een asshole, dat moest hij toegeven. Maar daar was hij trots op. Het was zijn enige weg op alles. Op defensie, vijanden, dat soort dingen.

+ tagSweetheart
+notesx


[size=10]but i got you this rose
and i need to know
Mercy VwwvvDK
will you let it die
or let it grow?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lethal
Member

Mercy Mini10

Dark lord of Middle-Earth
1379
Afwezig
And all the kids cried out,
"Please stop, you're scaring me."
I can't help this awful energy
Goddamn right, you should be scared of me

CAT'S PROFILE
Age: 69 (;
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Lethal
BerichtOnderwerp: Re: Mercy   Mercy Icon_minitimema 3 jul 2017 - 21:23
Een fox-heart was wat ze was. Haar leven draaide enkel om wraak en katten onder haar poten krijgen, bloed aan haar poten van haar vijanden. Het was een soort benzine geworden voor de massieve she-cat om te leven. Zonder dat had ze geen doel en kon ze niks. De tijd dat ze loyaal was en deed wat haar werd opgedragen was voorbij. Sweetheart was gek geworden, haar vader Wolfeye had haar brein overgenomen en leek haar te besturen vanuit de zogenaamde Dark forest. Als het echt haar vader was wist niemand, het kon ook een verbeelding zijn enkel wat zeker was was dat ze compleet van de wereld was. Vroeger was ze gelukkig geweest, was ze de loyaalste en liefste kat uit haar clan. Katten dachten altijd dat samen met Runningtime een happily ever after zou krijgen met een groot gezin maar alles was in de soep gelopen. Nu stond ze hier, tegenover de kat waar ze zoveel geschiedenis had, waar ze zoveel haat naar had gekregen de afgelopen moons. Hij was op zijn zwakst, iets wat Sweetheart het liefst gebruik van nam maar ze kon het niet. Hoe groot haar haat ook was er was altijd iets binnen geweest waardoor ze hem niet kom afmaken. Waarom kon ze niet starclan verdomme zijn keel doorbijten? Ze had het zo vaak gedaan, god moorden was iets normaals voor haar geworden maar het lukte gewoon niet bij deze rot zwarte tom.  
Mercy 10pvxmw
Mercy Sww10
:::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Mercy
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory-
Ga naar: