Forgive me 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Forgive me

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Mistgaze
Editor

Kiki
1485
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
avatar
BerichtOnderwerp: Forgive me   do 1 jun 2017 - 14:10

Het was al een paar dagen geleden sinds alles was gebeurd. Ze had er niet meer over gesproken sinds die tijd. Zelfs niet met Rowan, die haar gevonden had. Het hele evenement in haar leven had ze weggedrukt, alsof het niet gebeurd was. Maar ze had zeker nog wel nachtmerrie's er over. Droomde dat haar doodgeboren kittens boos op haar waren en haar een slechte moeder vonden, dat ze voor niemand zou kunnen zorgen. En dat maakte dat Mistgaze slechter sliep, onzekerder was dan ooit tevoren en ook nog is prikkelbaarder was. Maar haar gezicht lichtte eventjes op toen ze in de verte Firedance zag staan. Haar zus, die had ze al lang niet meer echt gesproken behalve een toevallig 'hoi' in het voorbijgaan. Met een snelle pas liep ze op Firedance af, al merkte ze wel dat de moed haar steeds meer in de schoenen zakte. Maar dat mocht niet! Ze zette haar beste fake glimlach op en keek Firedance aan. "Hey Fire! Hoe is het?" vroeg ze toen ze binnen gehoorbereik was.

& FiredanceBreathe. Don't speak. It's leaving your body now.
Slow heart. Set free. A circuit of consciousness.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Firedance
Warrior Goddess Lightning

WazBeer
11917
Actief
Burning like embers, falling, tender, Longing for the days of no surrender, years ago.

CAT'S PROFILE
Age: 25 Moons Old
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Forgive me   do 15 jun 2017 - 14:46

What do we say to the god of death? Not today.
Het was haast beangstigend hoe alles verder ging en zij zichzelf ook naar voren duwde. Zealspark was nu al een poos verdwenen en het leek er niet op dat hij snel terug zou keren. Hoewel ze de hoop hield en er geen genoegen mee nam dat hij weg was, begon ze haar oude zelf al iets meer terug te vinden. Nog altijd was ze zo opgenomen in haar taken dat ze in de avond gelijk in slaap zonk, zonder veel tijd te hebben om over dingen na te denken. Dit had echter wel invloed op hoeveel ze haar vrienden en familie nog zag en sprak. Vooral Mistgaze, aangezien zij andere taken hadden te vervullen in de Clan. Nu kwam haar zus op haar af gelopen en Firedance kon het gevoel dat er iets niet goed was niet van haar af schudden. Ze negeerde dit gevoel echter en richtte haar blik op de ThunderClan medicine cat. "Hey Mist. Het gaat, met jou?" antwoordde ze, een licht gespin oprijzend uit haar keel.
F I R E D A N C EMoonkit || Skyteller || Firedance || Runeshade || Ghosteyes
Other:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mistgaze
Editor

Kiki
1485
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Forgive me   ma 3 jul 2017 - 11:55

Een zacht gespin kwam van Firedance. "Hey Mist. Het gaat, met jou?" werd er meteen weer terug gevraagd. Dat kon ze verwachten. "Eh, gaat wel. Ben heel moe de laatste tijd." vertelde ze toen maar eerlijk. Het was ook wel een beetje af te lezen, om te zeggen dat alles goed ging was ook weer zo raar. "Heb je Rowan nog gesproken?" misschien dat Firedance hem nog gezien had. Rowan was voor haar gevoel iets teruggetrokkener geworden sinds het hele gebeuren plaats had gevonden tussen hun. Maar Mist wist wel dat ze dit met haar zus wou delen. Ze werd gek. Kon niet meer alles voor zich houden, niet voor Firedance. "Wil je met me mee komen naar buiten? Ik wil eigenlijk met je praten over iets. Ik heb mama gezien.." mompelde ze toen iets stilletjes.Breathe. Don't speak. It's leaving your body now.
Slow heart. Set free. A circuit of consciousness.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Firedance
Warrior Goddess Lightning

WazBeer
11917
Actief
Burning like embers, falling, tender, Longing for the days of no surrender, years ago.

CAT'S PROFILE
Age: 25 Moons Old
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Forgive me   wo 6 sep 2017 - 22:49

What do we say to the god of death? Not today.
Door te zeggen dat ze moe was draaide ze waarschijnlijk half om het echte probleem heen. Moeheid had altijd wel een oorzaak. Toch ging de rode kattin er niet verder op in. Toen Mistgaze over Rowanflight begon stak ze haar oortjes even vooruit. "Niet echt meer sinds we naar Zealspark hebben gezocht," vertelde ze. Zij en de grijze kater waren niet de beste vrienden, maar ze kende elkaar wel goed. Firedance wist nog niet zo goed of dat nu enkel kwam doordat ze beide veel met Zealspark waren omgegaan, of dat er wel echte vriendschap tussen hun twee was die je los kon zien van de voormalige deputy. Echter was Rowan geen slechte kat in haar ogen, gezien hij evenmin snel had opgegeven toen hun vriend verdween. "Brightspots?" merkte ze op toen Mist over hun overleden moeder begon. Ze knikte naar haar zus om aan te geven dat ze haar naar buiten zou volgen. Ze hadden immers wel vaker bepaalde gedachten gedeeld samen. Ergens was het geruststellend dat dat niet zo snel zou veranderen.
F I R E D A N C EMoonkit || Skyteller || Firedance || Runeshade || Ghosteyes
Other:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mistgaze
Editor

Kiki
1485
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Forgive me   do 14 sep 2017 - 21:00

"Niet echt meer sinds we naar Zealspark hebben gezocht," Natuurlijk zou Rowan haar nu ook ontweken hebben als de pest. Hij was nog slechter in zijn emoties in toom houden dan zij was, vooral tegenover Firedance zou hij niks kunnen beginnen. "Brightspots?" Mistgaze knikte waarnaar ze naar buiten liepen om een rustige plek op te zoeken. Het was geen leuk bezoek geweest, zoals ze gehoopt had. Ze wou dat haar moeder kwam vertellen dat ze snel naar huis zouden gaan, dat het bos weer was zoals het ooit geweest was. "Ja, het was heel kort en vluchtig, het voelde niet goed vanaf het begin." begon ze. Haar keel kneep dicht. Ze was verboden om haar dromen te delen met gewone clanmembers, maar deze prophecy die ze gekregen had was al uitgekomen dus ze had besloten dat ze het kon delen met Firedance. Ze moest het delen met haar zus. "Ze kwam me een prophecy brengen, het ging allemaal zo snel ze had amper echt contact met me. Ik voelde haar, maar ook niet. Het is waar dat Starclans krachten hier niet zijn zoals normaal." haar blauwe ogen ontmoette die van Firedance voordat ze deze afwende. De prophecy vertellen stak als duizend nagels die zich in haar boorden. "When mists clear true intentions will shine through." zei ze, zachtjes maar hard genoeg voor Firedance om te horen. "Ik werd daarna wakker. De blik die op mam haar gezicht stond toen ze me moest verlaten zie ik nu nog voor me in mijn dromen, dat zal ik niet meer vergeten." haar ogen ontmoeten die van Firedance weer. "Ze zeggen dat Starclan een mooie plek is, dat ze het beste met ons voor hebben en dat ze doen wat goed voor ons is. Daar ben ik het na die prophecy niet meer mee eens. Starclan is wreed en weet precies hoe ze je terug in je vorm moeten drukken. Ze hebben geen idee van hoeveel pijn ik heb geleden, Firedance. Mijn hoop, dromen, toekomst.. aan diggelen door dode katten." Hoewel ze zo sprak over Starclan wist ze nog steeds dat ze ergens wel gelijk hadden gehad, maar het had anders moeten gaan. Haar stem was meer verwrongen met elk woord wat ze sprak, in haar ogen stonden tranen. "Ze.. ze hebben.. ze hebben Alpinekit en Mountainkit van me afgepakt Firedance. Ik was moeder, heel even. Heel even gezegend met het idee dat ik ook gelukkig kon worden. Dat het kon." Haar ademhaling versnelde. "Sinds Claw mij verwondde heb ik me nooit meer zo gelukkig gevoeld. Voor die enkele seconden dacht ik dat ik echt gelukkig kon worden. Ze hebben alles van me afgepakt.." haar stem stierf weg in een hese piep terwijl ze met haar poot over haar ogen wreef om de tranen weg te halen. Het was een droom geweest, een hele korte. "Ze waren van Rowanflight. Het had niet mogen gebeuren, maar.. de journey.. alle emoties, het was gebeurd." Ze had geen ander excuus. Ze schaamde zich, maar ergens ook niet. Dit had ze altijd gewild, maar het was haar niet gegund geweest. "Ik hoop dat je niet te boos bent.."Breathe. Don't speak. It's leaving your body now.
Slow heart. Set free. A circuit of consciousness.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Firedance
Warrior Goddess Lightning

WazBeer
11917
Actief
Burning like embers, falling, tender, Longing for the days of no surrender, years ago.

CAT'S PROFILE
Age: 25 Moons Old
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Forgive me   zo 1 okt 2017 - 9:38

What do we say to the god of death? Not today.
Ze luisterde aandachtig. Normaal gesproken was het iets positiefs als hun moeder ter spraken viel. Mistgaze had haar immers zelf nog verteld dat ze op de nacht van haar warrior vigil bij hen was geweest. Dat soort dingen waren de feiten die ze wilde horen. Het verhaal nam echter een wending toen haar zus begon over de wreedheden van StarClan. Dat haar dromen aan diggelen lagen, hoeveel pijn ze had geleden. De rode kattin hield onbewust haar adem in bij het horen van die uitspraken, een geschokte uitdrukking op haar gelaat. Eentje die enkel meer schok door liet schemeren naarmate Mistgaze verder ging met praten. Kittens? Moeder? Van Rowanflight? Als medicine cat? Ze hoorde haar zus al niet meer zeggen dat ze hoopte dat ze niet al te boos op haar was. Alles stond voor een moment stil. Haar zus, als medicine cat, had kittens gekregen van Rowanflight, maar deze waren dood, omdat een medicine cat van StarClan geen kittens mag krijgen.. "Hoe durf je te zeggen dat onze moeder wreed is! Jij hebt die eed afgelegd, dat heb je helemaal zelf gedaan. En zie hoe hard de Clan jou op dit moment nodig heeft? Denk je dat je daar kittens bij had kunnen verzorgen? Er is een reden dat medicine cats geen kits mogen hebben en je wist het vanaf het begin. Zeggen dat StarClan wreed is is jouw eigen schuld afschuiven op een ander." Ze was kwaad, want het deed pijn. Haar familie leek er alles aan te doen om zichzelf compleet kapot te maken. Al de foute keuzes en het hield maar niet op. Wanneer kon het nu voor even zo zijn als het vroeger geweest was. Waarom moest er telkens weer iets ergs gebeuren, net als ze dacht dat ze over het ander heen was. Nu liepen er neefjes of nichtjes van haar rond in StarClan en wat zou er überhaupt verder met Mistgaze gebeuren. En Rowanflight, ook hij had beter moeten weten. Was het verlies van Zealspark niet genoeg geweest. Van woedde stond ze aan haar plek genageld.
F I R E D A N C EMoonkit || Skyteller || Firedance || Runeshade || Ghosteyes
Other:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mistgaze
Editor

Kiki
1485
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Forgive me   zo 25 maa 2018 - 19:52

Hetgene waar Mistgaze zo bang voor was gebeurde, Firedance werd boos. De grijze poes kromp iets ineen bij de uitbarsting van haar zus, maar kwam iets omhoog toen ze wat zei over Brightspots. "Ik heb niks over mam gezegd! Ik weet zelf ook wel dat mama hier niks mee te maken heeft." blies ze boos. "Ik weet zelf ook wel dat het mijn schuld is. Maar dit is mijn enige wens die ik heb in dit leven. Het enige dat ik meer zou willen dan medicine cat zijn." ze zuchtte. "Ik weet ook dat ik de eed heb afgelegd, dat ik heb gezworen altijd voor mijn clan te zorgen alsof het mijn familie is. Maar het is toch anders. Ik heb me in lange tijd niet zo gelukkig gevoeld als toen ik mocht zorgen voor die kleine kittens die in mij groeide. Dit is geluk wat ik voor het laatst voelde toen mam en pap en wij allemaal nog samen waren in Thunderclan, toen iedereen nog leefde en alles goed was." haar ogen sloegen neer naar de grond. Ze miste haar moeder, zonder Brightspots zou ze zeker weten een stuk minder roekeloos zijn. Al haar keuzes in de afgelopen jaren waren een schreeuw om aandacht geweest van een kat die er niet meer was. "En al zou ik warrior willen worden, het kan niet eens. Geen clan die een halfblinde warrior traint. Claw heeft mij voor het leven getekend." ze had er wel eens over na gedacht, vroeger. Ze wist dat het kon want Acefray had het de andere kant op gedaan. Maar zorgen voor haar clan was het enige waar ze goed in was, veel meer dan dat kon Mistgaze niet doen.Breathe. Don't speak. It's leaving your body now.
Slow heart. Set free. A circuit of consciousness.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Firedance
Warrior Goddess Lightning

WazBeer
11917
Actief
Burning like embers, falling, tender, Longing for the days of no surrender, years ago.

CAT'S PROFILE
Age: 25 Moons Old
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Forgive me   wo 28 maa 2018 - 23:24

What do we say to the god of death? Not today.
Mistgaze zei kwaad terug dat ze niets over hun moeder had gezegd en dat Brightspots er niks mee te maken had gehad. ”Ze is deel van StarClan, wat StarClan met ons voor heeft komt ook deels van haar. Door je rug naar onze voorouders te keren, keer je die net zo hard naar haar,” merkte de rode kattin op. Soms gebeurde er dingen die zelfs StarClan niet zou kunnen verhinderen, maar op zijn minst konden ze erop rekenen dat ze altijd over hun zouden waken tot ze het juiste pad hadden gevonden in bepaalde situaties. Haar zus ging erover door hoe gelukkig ze zich gevoeld had met haar kittens, dat dat was wat ze wilde, niets anders. ”Dan leg je je rang toch neer en trek je de elders den in, dan kan je zoveel kits krijgen als je wilt,” merkte ze op nadat Mistgaze had uitgelegd dat ze toch geen warrior zou kunnen worden. Firedance snapte niet dat zoiets zo belangrijk kon zijn boven alles waar haar zus voor gewerkt had in haar leven. Misschien was het ook wel iets magisch dat je maar moest meemaken om het te begrijpen, maar op dit moment kon ze er met haar hoofd niet bij. Als de medicine cat echt zo graag kits wilde, dan moest ze haar rang er maar voor opgeven. Al was dat iets wat ze de Clan nu eigenlijk niet aan kon doen, of misschien wel nooit.
F I R E D A N C EMoonkit || Skyteller || Firedance || Runeshade || Ghosteyes
Other:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mistgaze
Editor

Kiki
1485
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Forgive me   ma 16 apr 2018 - 11:18

”Ze is deel van StarClan, wat StarClan met ons voor heeft komt ook deels van haar. Door je rug naar onze voorouders te keren, keer je die net zo hard naar haar,” ze keerde haar rug helemaal niet naar haar voorouders! "Ik doe helemaal niks tegen mijn voorouders! Ik wil helemaal niet dat ze boos op mij zijn." Firedance zou alleen maar bozer worden als ze hier over door ging, maar ze wou het perse uitpraten met haar zus. ”Dan leg je je rang toch neer en trek je de elders den in, dan kan je zoveel kits krijgen als je wilt,” Mistgaze schudde haar kop van 'nee'. "Dat kan niet. De clan heeft mij nu nodig! Daarbij maakt het toch allemaal niks meer uit! Mijn kinderen zijn dood!" ze moest zich inhouden dat laatste niet te schreeuwen, maar als ze dat deed zou iedereen haar kunnen horen. Met die laatste woorden barstte ze in tranen uit. Dit was de eerste keer dat ze echt hardop had gezegd dat Mountainkit en Alpinekit niet meer leefden. De poes keek naar de grond, dezelfde grond waar haar baby's onder lagen. De grond die ze achter moest laten als ze weer terug gingen.Breathe. Don't speak. It's leaving your body now.
Slow heart. Set free. A circuit of consciousness.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Forgive me
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: