Disgusting. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 07° - 14° C
Samen met de terugkeer van de clans keert ook de warmte terug. Newleaf is de periode van opbouw en nieuw leven. Het is als een teken van Starclan, een zegen van warmte.
WHAT'S HAPPENING
Storyline
In-Game Storyline
A Path unwalked
"She stood in the storm, and when the wind did not blow her way, she adjusted her sails."
Meer informatie klik hier
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Disgusting.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Bunny
849
Actief
"Don't let it in with no intention to keep it
Jesus Christ! Don't be kind to it
Honey don't feed it - it will come back"

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Disgusting.   vr 2 jun 2017 - 16:13

If you want to see the sunshine
Bronzemask sliep. Amberpaw lag in haar eigen nest, ver van haar vandaan maar toch dichtbij genoeg dat ze de kleine mormels aan haar buik kon zien. Haar groene blik keek priemend naar de twee beesten, en als blikken konden doden waren de kittens er al lang aan geweest. Hoe durfde haar tante eentje te noemen naar het misbaksel dat haar moeder moest voorstellen? Hoe durfde ze dat een kitten aan te doen, zelfs al was het zelf zo'n misbaksel? Misschien zag de tabby niet helemaal helder meer, haar zicht was vertroebeld door woede, door haat, door onzekerheid, door verdriet. Nu dook haar moeder hier ineens op. De teef. En nu probeerde ze het weer goed te maken, alsof er niets gebeurd was. Alsof Amberpaw haar ooit kon vergeven. Alleen al van haar naam ging ze over haar nek, alleen al van haar geur voelde ze zich niet goed. Nee. Amberpaw was koppig. Ze zou nooit kunnen vergeven wat haar moeder hen aangedaan had, en de herinnering die die ene kitten met haar naam bracht zou het alleen maar erger maken voor die kitten. Arm beestje. Walgelijk ding.
+Brindlekit eerst ^^


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Rivkikker
15
Actief
Als ik ik ben, omdat ik ik ben, en jij jij bent, omdat jij jij bent, ben ik en ben jij jij. Maar als ik ik ben, omdat jij jij bent, en jij jij bent, omdat ik ik ben, ben ik niet ik en jij niet jij.

CAT'S PROFILE
Age: 1 moon
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Disgusting.   wo 7 jun 2017 - 21:07

Brindle lag lekker bij mama. Ze snorde zachtjes. Mama's vacht was de warmste op de hele wereld, dat kon niet anders. Helaas was ze niet moe. Ze wilde juist spelen, maar als iedereen sliep was dat een beetje moeilijk. Zou ze mama wakker maken? Nee, dat kon ze beter niet doen. Bronzemask vond dat vast niet leuk. Ze draaide zich om en ging op haar andere zij liggen. Ze sloot haar kleine oogjes, maar de slaap kwam niet. Zucht. Ze opende ogen weer en bestudeerde de donkere grot. Ze wist nu dat het een grot was, en dat het koude ding onder haar pootjes rots was. Rots met steen. Ze glimlachte en draaide haar hoofd, toen ze in de ogen van een lichtbruine tabby keek. Vaag kon de kitten nog herinneren dat die poes familie was. Er was nog iemand wakker! Haar glimlach werd nog breder, misschien wilde die kattin wel met haar spelen!Theme song - Message Man
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Bunny
849
Actief
"Don't let it in with no intention to keep it
Jesus Christ! Don't be kind to it
Honey don't feed it - it will come back"

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Disgusting.   wo 21 jun 2017 - 16:49

If you want to see the sunshine
Haar frons werd nog dieper toen de rood met witte kattin recht in haar ogen keek en begon te glimlachen. Ugh, kreng. Ze zou niet omgaan met die misbaksels van haar tante en als die ooit zou vragen aan haar om op te passen, dan weigerde ze - tenzij Bronzemask liever terugkwam en zag dat ze nu een kitten minder had. Oeps. Amberpaw klemde haar kaken op elkaar en richtte haar blik weg van de jonge kitten met een scherpe beweging van haar hoofd. Haar lichtbruine vacht was dik opgezet. Hmpf, ze wou dat ze terugwaren in hun oude camp, daar was ze ten minste veilig van die kittens in de apprentice den - daar mochten kittens immers niet komen. Op een bepaalde manier vond ze die kittens altijd maar zien erger dan de andere clans altijd maar zien, want dat was ze ondertussen al wat gewend.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Disgusting.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: