Disgusting. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Disgusting.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Bunny
973
Actief
In one hand, I hold a picture of you; in the other, the pieces of my heart.

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: Disgusting.   vr 2 jun 2017 - 16:13

If you want to see the sunshine
Bronzemask sliep. Amberpaw lag in haar eigen nest, ver van haar vandaan maar toch dichtbij genoeg dat ze de kleine mormels aan haar buik kon zien. Haar groene blik keek priemend naar de twee beesten, en als blikken konden doden waren de kittens er al lang aan geweest. Hoe durfde haar tante eentje te noemen naar het misbaksel dat haar moeder moest voorstellen? Hoe durfde ze dat een kitten aan te doen, zelfs al was het zelf zo'n misbaksel? Misschien zag de tabby niet helemaal helder meer, haar zicht was vertroebeld door woede, door haat, door onzekerheid, door verdriet. Nu dook haar moeder hier ineens op. De teef. En nu probeerde ze het weer goed te maken, alsof er niets gebeurd was. Alsof Amberpaw haar ooit kon vergeven. Alleen al van haar naam ging ze over haar nek, alleen al van haar geur voelde ze zich niet goed. Nee. Amberpaw was koppig. Ze zou nooit kunnen vergeven wat haar moeder hen aangedaan had, en de herinnering die die ene kitten met haar naam bracht zou het alleen maar erger maken voor die kitten. Arm beestje. Walgelijk ding.
+Brindlekit eerst ^^


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Rivkikker
15
Actief
Als ik ik ben, omdat ik ik ben, en jij jij bent, omdat jij jij bent, ben ik en ben jij jij. Maar als ik ik ben, omdat jij jij bent, en jij jij bent, omdat ik ik ben, ben ik niet ik en jij niet jij.

CAT'S PROFILE
Age: 1 moon
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Disgusting.   wo 7 jun 2017 - 21:07

Brindle lag lekker bij mama. Ze snorde zachtjes. Mama's vacht was de warmste op de hele wereld, dat kon niet anders. Helaas was ze niet moe. Ze wilde juist spelen, maar als iedereen sliep was dat een beetje moeilijk. Zou ze mama wakker maken? Nee, dat kon ze beter niet doen. Bronzemask vond dat vast niet leuk. Ze draaide zich om en ging op haar andere zij liggen. Ze sloot haar kleine oogjes, maar de slaap kwam niet. Zucht. Ze opende ogen weer en bestudeerde de donkere grot. Ze wist nu dat het een grot was, en dat het koude ding onder haar pootjes rots was. Rots met steen. Ze glimlachte en draaide haar hoofd, toen ze in de ogen van een lichtbruine tabby keek. Vaag kon de kitten nog herinneren dat die poes familie was. Er was nog iemand wakker! Haar glimlach werd nog breder, misschien wilde die kattin wel met haar spelen!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Bunny
973
Actief
In one hand, I hold a picture of you; in the other, the pieces of my heart.

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Disgusting.   wo 21 jun 2017 - 16:49

If you want to see the sunshine
Haar frons werd nog dieper toen de rood met witte kattin recht in haar ogen keek en begon te glimlachen. Ugh, kreng. Ze zou niet omgaan met die misbaksels van haar tante en als die ooit zou vragen aan haar om op te passen, dan weigerde ze - tenzij Bronzemask liever terugkwam en zag dat ze nu een kitten minder had. Oeps. Amberpaw klemde haar kaken op elkaar en richtte haar blik weg van de jonge kitten met een scherpe beweging van haar hoofd. Haar lichtbruine vacht was dik opgezet. Hmpf, ze wou dat ze terugwaren in hun oude camp, daar was ze ten minste veilig van die kittens in de apprentice den - daar mochten kittens immers niet komen. Op een bepaalde manier vond ze die kittens altijd maar zien erger dan de andere clans altijd maar zien, want dat was ze ondertussen al wat gewend.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Disgusting.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: