Ashes of Eden 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 07° - 14° C
Samen met de terugkeer van de clans keert ook de warmte terug. Newleaf is de periode van opbouw en nieuw leven. Het is als een teken van Starclan, een zegen van warmte.
WHAT'S HAPPENING
Storyline
In-Game Storyline
A Path unwalked
"She stood in the storm, and when the wind did not blow her way, she adjusted her sails."
Meer informatie klik hier
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Ashes of Eden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Tigergaze
Member

Daan
1106
Actief
A man unwilling to fight for what he wants deserves what he gets

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Ashes of Eden   ma 5 jun 2017 - 12:12

Oceanbreeze was zwanger van hem. Het besef was er nog maar net ingeslagen bij hem, het besef dat hij zo snel weer vader zou worden. Er zou amper een maan of twee tussen de kittens zitten. Dat lag er nog aan wanneer ze geboren zouden worden. De kittens waren nu bijna een maan oud. De oogjes waren open, ze kregen steeds meer besef van de wereld om hen heen. Tigergaze zorgde dat hij vaak in de nursery te vinden was, door zijn straf kon hij immers toch niet veel anders. Hij haatte zijn straf, hij haatte het opgesloten zitten."Goedemorgen.." mauwde hij terwijl hij zijn kop tegen Oceanbreeze aandrukte. Hij keek naar de drie kittens die in het nest lagen die van zijn bloed waren. Twee poesjes die precies op hem leken en een katertje wat een soort albino versie van hem was. Zijn eerste zoontje was overleden, dus ergens vreesde hij dat deze hetzelfde lot stond te wachten. "Ik heb ontbijt meegebracht.." mauwde hij terwijl hij het konijn neerlegde.

[Oceanbreeze, Wishkit/Spottedkit/Palekit, eventueel andere kits die bij Ocean liggen ofc]


ᗯᕮ'ᐯᕮ ᗩᒪᒪ GOT ᗷOTᕼ ᒪIGᕼT ᗩᑎᗪ ᗪᗩᖇK IᑎSIᗪᕮ ᑌS

ᗯᕼᗩT ᗰᗩTTᕮᖇS IS Tᕼᕮ ᑭᗩᖇT ᗯᕮ ᑕᕼOOSᕮ TO ᗩᑕT Oᑎ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanbreeze
Clanleader

~Butter(fly)~
2533
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~28 moons~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Ashes of Eden   ma 5 jun 2017 - 21:15

De kater die ze gestraft had, had gelukkig geen hekel aan haar gekregen. Ergens was ze er bang voor geweest, dat de clan woest zou zijn om het feit dat ze de kater best stevig had aangepakt. Hoewel ze er al snel achter was gekomen dat Tigergaze onschuldig was, iets dat haar behoorlijk gunstig stemde, was er niets dat ze kon doen zolang het niet bekend werd welke kat het wel had gedaan. Daarbij wist Oceanbreeze niet waardoor de Apprentice's hem de schuld hadden gegeven. Wat was er gebeurd dat hen die kater aan had doen wijzen. Stond hen nog meer drama te wachtten dan dat ze al gewend was. Oceanbreeze hoopte van niet, gelukkig had ze minder zorgen zolang ze op kittens neer kon kijken. De kleintjes van Tigergaze en Tigerspots waren nu al groot genoeg om af en toe rond te huppelen en hadden hun oogjes allemaal al geopend. Ze leken kerngezond en dat betekende dat Oceanbreeze vooral van hun aanwezigheid kon genieten. Tigergaze drukte zijn zware kop vriendelijk tegen haar aan terwijl hij hen begroette. "Goedemorgen.." Had hij gemauwd waarop Oceanbreeze hem met een zachte glimlach aan keek. "Morgen, Tigergaze." Mauwde de Queen rustig. De kater wierp een blik op zijn drie kittens. Alle drie waren bengaaltjes. Ze zouden vast en zeker op hun vader gaan lijken, al wist ze niet of ze de bouw van de grote kater hadden. Hoe dan ook kon ze de gelijkenis zien tussen de kittens en hun ouders. Tigerspots had ze minder goed gekend dan Lizardpath maar beide waren nichtjes van haar geweest. Ergens waren deze kittens dus ook familie van haar, en natuurlijk van de kittens die ze zelf droeg.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
 
Ashes of Eden
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: