Give me a sign 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Give me a sign

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Palekit.
Member

Daan
38
Actief
You were always faster than me. I'll never catch up with you, with you. Oh I can feel them coming for me

CAT'S PROFILE
Age: young
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Give me a sign   ma 5 jun 2017 - 12:32

"Wish!" grauwde hij speels terwijl hij half op zijn zusje sprong. Het katertje stond nog wankel op zijn pootjes, zijn vocabulaire was nog niet bepaald groot, maar hij wist wel wat de naam van zijn zusje. Palekit was het typische voorbeeld van een onbeschadigd katertje. Het zilveren wezentje deed een stapje terug, grijnsde een beetje onhandig en klauterde toen het nest uit. "Kwijk!" Hij gaf een flinke pets tegen een mosbal die hij had gevonden. Of eerder - stiekem had gejat van wat oudere kittens die even door hun moeder waren teruggeroepen.

[Wishkit first]there are no demons in hell they are all here
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wishpaw
Member

Wortelzzz
45
Actief
n. ;; a feeling that one would like to have or do something or to see something happen; a desire, longing, or strong inclination for a specific thing.

CAT'S PROFILE
Age: ✧ 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Give me a sign   ma 5 jun 2017 - 12:59

Een gilletje van schrik ontsnapte uit Wishkit's bek toen er een zwaargewicht op haar achterste sprong. Met grote, bange ogen keek ze Palekit aan en jammerde zachtjes. Was dit nou nodig? Om zo wakker te worden? Ze trilde nog na van de schrik, maar wankelde wel mee met haar grote broer. Toen deze haar een mosbal liet zien waar hij een harde tik aan gaf, glimlachte ze zwakjes. "L-leuwk!" miauwde ze beverig.

- fluuuutImma back!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Palekit.
Member

Daan
38
Actief
You were always faster than me. I'll never catch up with you, with you. Oh I can feel them coming for me

CAT'S PROFILE
Age: young
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Give me a sign   ma 5 jun 2017 - 21:29

Enthousiast keek hij naar zijn zusje, die wakker was geschrokken toen hij half bovenop haar was gaan staan. Palekit was een flinke kitten, dat had hij overduidelijk van zijn vader. Daarbij was er van zijn moeders kant ook wel wat kracht meegekomen, zijn opa daarvan was namelijk ook een flinke kater geweest. Het zilveren katertje viel wel op naast zijn twee zusjes, hij was een soort pigmentloze versie van hen. Zijn helderblauwe oogjes waren echter wel goed zichtbaar, opvallend ook. "Kwom!" mauwde hij naar zijn zusje terwijl hij achter het balletje aanrende, om vervolgens over zijn pootje te struikelen en met zijn kop op de grond te slaan. Auch. Gehaast krabbelde hij overeind. Niets aan de hand!there are no demons in hell they are all here
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Give me a sign
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: