Yo Girlfriend~ 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Yo Girlfriend~

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Bunny
299
Actief
"A leopard never loses her spots"

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Yo Girlfriend~   ma 5 jun 2017 - 17:06

If you can't handle me at my worst
Leopardpaw kwam trots als een gieter de grot in met een vers gevangen prooi. Kijk nu eens! Ze had het zelf gevangen! Ze liep naar de hoek met de queens en de kittens en zocht Lightkit tussen de hoop. Volgende maan zou zij waarschijnlijk ook apprentice worden, en Leopardpaw was eigenlijk oprecht blij voor haar. Dat had ze niet zo vaak, dat ze blij kon zijn voor iemand anders - maar voor Lightkit wel. Ze zag haar als een vriendin, de enige vriendin die ze eigenlijk had, en ze vond het eigenlijk geweldig leuk. Leopardpaw zag de kitten uiteindelijk zitten en met een vriendelijk glimlach op haar snuitje liet ze de muis vallen. "Kijk eens wat ik gevangen heb!", mauwde ze vrolijk.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
.Lightpaw
Member

Freedje
197
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Yo Girlfriend~   ma 5 jun 2017 - 19:23

Lightkit lag op haar rug en was zichzelf behoorlijk aan het vervelen. Jeetje. Hoe vaak ze vandaag wel niet had gehoord dat ze in de grot moest blijven. En dat omdat ze één keer eens uit nieuwsgierigheid was gaan kijken hoe wat licht de grot binnen was gekomen. Mocht ze dan niet heel even blij zijn dat ze wat zonlicht zag na al die regen? Ze merkte dat haar lichaam ook gewoon rusteloos werd. Ze zou blij zijn als Everstar haar als apprentice zou benoemen. Dan kon ze tenminste buiten deze grot gaan en dan kon ze met Leopardpaw gaan jagen. Een glimlach verspreidde zich om haar lippen bij die gedachte. Ja, vooral de gedachte om samen met haar vriendin te gaan jagen, maakte haar blij. Maar dan moest ze natuurlijk wel eerst apprentice worden. Ze was benieuwd wie haar mentor zou worden. Eigenlijk maakte haar dat niet zo heel veel uit. Ze wilde gewoon uit de grot kunnen, wie haar dan zou trainen zou haar een zorg zijn. Lightkit draaide lui haar kopje opzij toen ze een stem hoorde, maar grinnikte toen ze zag dat het Leopardpaw was die schijnbaar een prooi had gevangen. “Wat goed!” mauwde ze enthousiast zijnde, maar ook met een kleine – heel klein hoor – steek van jaloezie omdat zij ook zo graag het territory wilde verkennen. Alleen lieten ze haar met geen mogelijkheid gaan; de queens wilden zelfs niet gaan als zij mee zouden gaan, zeiden dat het territory te gevaarlijk was of zo. “Ik hoop dat ik binnenkort met je mee mag gaan jagen,” zuchtte ze. “Hier binnen zitten is nog tien keer erger dan in de nursery, hoewel het wel interessant is met al die kittens van de andere Clans.” Nieuwsgierig zijnde liet ze haar blik glijden naar een groepje van vijf spelende ShadowClanners, maar er was geen haar op haar pels die er aan dacht om ze te gaan joinen. De rare blikken die ze dan op zich geworpen zou krijgen… brr! “Is Quietstep een goede mentor?” vroeg ze belangstellend. Ze wist dat haar vriendin liever haar vader had gehad als mentor. Dat had ze duidelijk genoeg laten blijken tijdens de ceremony…
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Bunny
299
Actief
"A leopard never loses her spots"

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Yo Girlfriend~   di 6 jun 2017 - 19:39

If you can't handle me at my worst
De poes knikte vrolijk. Ja, ze hoopte ook dat LIghtkit binnenkort Lightpaw zou mogen worden! Ze kon zich niet inbeelden hoe saai hier binnenzitten wel niet moest zijn. En hoe stinkend, met al die vieze stinkende clans hier. Blegh. Ze bleef ver weg van Riverclan hoor, want dat was nog de ergste clan van allemaal. Bij de volgende vraag van haar vriendin dacht Leopardpaw eventjes na. Ze likte zichzelf over haar tamelijk brede borstkas - een feit dat ze zelf nog niet echt inzag. Leopardpaw zag zichzelf nog als de slanke maar pluizige kitten die ze geweest was, niet wetend van het feit dat haar lichaam nu ook in de breedte begon uit te zetten, en dat ze breder gebouwd was dan de anderen. Dat viel vooral nu op, omdat haar poten nog niet meegroeiden. Later zouden ook haar poten langer worden, en dan zou ze vooral groot worden - bijna uit de massa uitsteken. Dan zou haar bredere borstkas wel naar proportie zijn, maar nog altijd wat ongewoon voor een Windclanner. "Quiet valt wel mee, I guess..", antwoordde ze uiteindelijk, wat schoorvoetend. "Maar papa was een veel betere mentor geweest!", vervolgde ze wel, om duidelijk te maken dat ze zich nog niet had neergelegd bij de vreselijke beslissing van Everstar. Nee, Leopardpaw was koppig, en ze zou niet snel toegeven.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
.Lightpaw
Member

Freedje
197
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Yo Girlfriend~   vr 16 jun 2017 - 16:40

Als er één ding opviel aan Leopardpaw – naast haar koppige houding en het feit dat ze meer aanwezig was dan de meeste katten waarschijnlijk wilden – dan was het wel het feit dat ze breder gebouwd was dan de gemiddelde WindClanner. Lightkit had daar nooit echt bij stilgestaan en vond het vooral fascinerend hoe breed haar vriendin wel niet was tegenover de andere WindClanners. Ze hoopte dat zij op een dag ook zo’n brede borstkas zou krijgen en boven de anderen zou uitsteken. In ieder geval leek Leopardpaw op dit ogenblik wel op een apprentice die niet zes moons oud was, maar zeker tien moons of zo. Of misschien kwam dat omdat zij nog maar een kitten was en zich zo klein voelde. Ze was ook kleiner dan de gemiddelde WindClanner en dat maakte haar niet bepaald intimiderend. Haar zachte karakter kwam daar dan ook nog eens bij en haar redelijk naïeve houding en dan was de onschuldige houding van Lightkit compleet. Het was echter niet iets waar Lightkit zelf over struikelde; ze verwachtte binnen een paar moons ook wel dezelfde capaciteiten te hebben als die van elke stoere WindClan warrior. “Je kunt het ook van de positieve kant bekijken,” sprak Lightkit met een giechel in haar stem. “Quietstep is helemaal zo lelijk nog niet, dus je hebt elke dag iets om naar te kijken.” Hoewel de jonge kitten nog niet bezig was met liefde of ook maar iets in die trant, was het over het algemeen bekend dat ze graag naar knappe toms keek en over het algemeen redelijk snel een warme pels van hun kreeg. Verliefdheid was een emotie die ze niet kende, maar ze vond het altijd geweldig als ze een knappe tom zag passeren en wees Leopardpaw dan ook maar wat graag op de voordelen van het hebben van Quietstep als mentor. “En bovendien zou het niet slecht voor je zijn als je meer katten dan je vader alleen kent in de WindClan,” ging ze op een neutrale toon verder. “Ik bedoel… je hebt mij ook beter leren kennen en kijk waar dat naar geleid heeft.” Ze keek haar vriendin warm zijnde aan, haar mondhoeken omhoogkomend.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Bunny
299
Actief
"A leopard never loses her spots"

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Yo Girlfriend~   wo 21 jun 2017 - 17:41


Leopardpaw stak walgend haar tong uit naar Lightkit maar moest ergens misschien wel toegeven dat er een kern van waarheid zat in haar woorden. Niet dat Quietstep knap was, natuurlijk, ieuw, hij kon bijna haar vader zijn geweest (in haar hoofd toch) - maar haar vader was veel leuker en beter en cooler natuurlijk - maar dat ze misschien meer vrienden moest hebben. "Ik heb jou toch?", mauwde de zwart-witte kattin echter, in plaats van misschien toe te geven dat ze gelijk kon hebben. Een klein glimlachje plooide zich om haar wit snuitje als ze naar de kleinere kattin keek. Het was waar dat Leopardpaw zwaarder gebouwd was, maar ze wou dat niet echt toegeven - ze was niet dik, oké? De eerst die er iets van zei zou dan ook een flinke draai rond zijn oren krijgen; als het niet van haar was wel van haar vader. Daar was ze zeker van.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
.Lightpaw
Member

Freedje
197
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Yo Girlfriend~   vr 30 jun 2017 - 14:12

Lightkit giechelde toen ze het gezicht van Leopardpaw zag nadat ze haar opmerking had gemaakt over Quietstep. Ze kon merken dat Leopardpaw haar mening niet deelde. Of misschien probeerde ze het gewoon zo goed mogelijk te verbergen. Ze kenden elkaar natuurlijk nu al iets beter dan eerst, maar om eerlijk te zijn wist Lightkit totaal niet waar Leopardpaw’s interesse lag als het ging om toms. Viel ze meer op de stoerdere types of de zachtere types? En welke vachtkleur vond ze mooi? En welke oogkleur? Lightkit had eerlijk gezegd echt een zwak voor katten met twee verschillende oogkleuren. Dat vond ze echt gewoon prachtig om te zien, hoewel katten met bijvoorbeeld een felblauwe of een felgroene oogkleur er ook mooi uitzagen. Zij had maar een saaie kleur van ogen: lichtbruin. Ze had liever blauwe ogen gehad zoals Leopardpaw of groene zoals Tomtitgaze. Dat deed haar trouwens herinneren aan het feit dat ze de tom niet meer had gezien sinds de nursery. Zou hij groter en knapper zijn geworden? Ietwat dromerig keek Lightkit naar Leopardpaw toen zij haar opmerking maakte, in eerste instantie verbaasd zijnde dat haar vriendin er nog was. Oh ja. Ze hadden een gesprek. Ze lachte toen ze zich herinnerde waar het gesprek ook alweer over ging. “Maar ik ga er niet altijd zijn om met je te praten, weet je,” sprak ze glimlachend. “Het is ook eens goed om meer katten dan je vader en ik alleen te hebben als vrienden. We spenderen onze tijd supergraag met je, maar ik denk dat je ook open moet staan voor contact met anderen.” Ze kantelde haar kopje lichtjes. “Is er verder niemand hier die je aandacht echt trekt? Ik denk dat Silverpaw het bijvoorbeeld wel leuk zou vinden als je wat meer tegen haar deed dan snauwen alleen.” Ze grijnsde plagerig naar haar vriendin. Dat Leopardpaw een opvliegerig karakter had, was natuurlijk geen geheim meer.


Laatst aangepast door .Lightpaw op ma 10 jul 2017 - 15:15; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Bunny
299
Actief
"A leopard never loses her spots"

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Yo Girlfriend~   vr 30 jun 2017 - 23:05

If you can't handle me at my worst
Leopardpaw pruilde wat als antwoord.  "Maar Silverpaw is dik en pluizig!", antwoordde ze wat beteuterd. Moest ze met die kitten vrienden maken? Wat moest ze daar nu weer mee? Dat ze zelf ook niet bepaald de slanke windclanbouw had telde natuurlijk niet zo hard mee, want dat merkte ze zelf niet op. En van katers? Pfff, veel interessants had ze nog niet gezien hoor, niet in haar clan en niet in de andere vier. Het dichtste in de buurt was misschien Thistlepaw, maar die vond ze vreemd en die stonk naar vis. Blegh, die Riverclanners ook, zelfs na de manen die ze nu al samen waren verloren ze hun vissige stank echt nooit. Jakkes, Leopardpaw ging al bijna over haar nek puur van eraan te denken. "Er zijn geen goeie kandidaten om vrienden mee te zijn!", mauwde ze klagend tegen Lightpaw. Zelfs Lightpaw zelf kon nog veel verbeteren, maar dat zei ze niet luidop omdat ze haar vriendin nu ook weer niet wou beledigen.. De zwart-witte poes had dan misschien een scherpe tong, soms wist ze ook wel dat het beter was om haar woorden in te slikken.

volgens mij is light ergens middenin het topic van rang veranderd hmm


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
.Lightpaw
Member

Freedje
197
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Yo Girlfriend~   ma 10 jul 2017 - 15:13

Lightkit trok kort met haar oortje toen Leopardpaw een onaardige opmerking over Silverkit. Hm. Ze had daarnet Silverpaw gezegd, maar Silver was nog steeds een kitten. Die zou waarschijnlijk samen met haar apprentice worden, maar Lightkit was even verward geweest en dacht dat Silver samen met Leopardpaw apprentice was geworden. In elk geval maakte dat niet zo heel erg veel uit, want Leopardpaw leek toch niet van plan te zijn om vrienden te worden met de kitten. En dat liet ze op een manier doorschijnen die alleen maar aan haar kon toebehoren. “Leopardpaw, dat is niet aardig,” zei ze streng tegen haar. “Silverkit is niet dik, maar heeft gewoon een dik lijkend uiterlijk omdat ze zo pluizig is. Daar kan ze zelfs niks aandoen.” Vervolgens bekeek ze Leopardpaw op een manier waardoor het duidelijk was dat ze echt aan het staren was en ook een opmerking over de zwart-witte she-cat ging maken. “Bovendien is het ook weer niet zo dat jij er echt perfect uitziet. En ikzelf ook niet trouwens. Als je echt vrienden met iemand wilt worden, maakt dat je ook helemaal niet uit. Dan accepteer je de minder perfecte kantjes van elkaar en geef je je juist meer om elkaar vanwege het feit dat je beiden niet perfect bent.” Ze zuchtte. “Je kunt niet van andere katten verwachten dat ze perfect worden enkel en alleen omdat jij een ander beeld van hun in je hoofd hebt. Ik durf te wedden dat jouw vader ook wel een paar dingen anders had mogen doen naar jouw goesting, maar toch accepteer je hem. En waarom? Omdat je om hem geeft om wie hij is en niet om wie hij moet zijn volgens andere katten.” Ze glimlachte naar haar vriendin. “Geef het een kans, Leopardpaw. Ik durf te wedden dat als je openstaat voor verandering en een neutrale houding hebt tegenover andere katten – en ze dus niet al gaat afkeuren van te voren op uiterlijk, bepaalde karaktertrekjes of de geur van hun Clan - dat je aan het einde van de rit best veel vrienden over zal houden.” Wauw. Ze was nog maar vijf moons oud, maar ze had het gevoel alsof dat de wijste worden waren die ze tot nu toe had uitgesproken tegen haar vriendin. En eigenlijk ook gewoon in heel haar leven.


OOC: Oh ja ze is kitten in dit topic oeps you saw nothing
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Bunny
299
Actief
"A leopard never loses her spots"

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Yo Girlfriend~   za 15 jul 2017 - 15:50

If you can't handle me at my worst
you don't deserve me at my best
143 words
Lightkit
Leopardpaw stak haar tong uit naar de lichtgekleurde poes, een gebaar dat echt zei: nou, ik ben in ieder geval perfecter dan haar. Niet helemaal perféct, misschien, maar toch. Ze rolde met haar ijsblauwe oogjes bij de hele spraakwaterval die ze over zich heen kreeg. "Wauw, bedankt voor de goede raad hoor, tante Kaat.", antwoordde ze, licht spottend al was het niet echt gemeen bedoeld. Lightkit kende haar al langer dan vandaag, die wist dat vast ook wel. "Je lijkt mijn vader wel met die hele preek." Ze gaf de poes een duwtje met haar voorpoot. Verder ging ze niet echt in op de hele speech. Ze had geen zin om vrienden te worden met een dikzak, dus dan zou ze dat ook niet worden. Punt, andere lijn. Ze had genoeg vrienden, ze had die anderen niet nodig. Het waren toch maar lastpakken.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
.Lightpaw
Member

Freedje
197
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Yo Girlfriend~   vr 21 jul 2017 - 14:22

Lightkit had eerlijk gezegd zo’n gevoel dat haar vriendin toch niet ging luisteren naar wat ze zei. En toen Leopardpaw haar woorden sprak, wist ze dat ze gelijk had. Dit had tijd nodig. Heel veel tijd. Maar ze dacht wel dat als Leopardpaw’s vader en zij een beetje druk zetten, dat het uiteindelijk wel goed zou komen met haar vriendin. Leopardpaw was nu eenmaal iemand die verschrikkelijk koppig was en die niet snel hulp accepteerde. Bovendien hield haar vriendin zich ook vast aan haar eigen ideeën waardoor ze het lastig vond raad van anderen in zich op te nemen en ook daadwerkelijk toe te passen. Als Leopardpaw geen vrienden wilde zijn met Silverkit was daar weinig aan te veranderen, maar de crèmekleurige kitten weigerde om haar vriendin zomaar uit te laten maken voor dingen waar ze niet eens wat aan kon doen, alleen maar omdat Leopardpaw dat niet kon hebben. Het was niet omdat de zwart-witte she-cat iets niet kon uitstaan dat het daarom ook maar gelijk veranderd moest worden en dat was iets wat Leopardpaw na verloop van tijd toch ging moeten begrijpen. “Het lijkt mij eerder dat als je deze zogenaamde preek al meerdere keren van meerdere katten hebt gehoord dat er wel iets van een kern van waarheid in moet zitten, niet dan?” Ze trok kort met haar oortje en rolde toen met haar ogen. Ze besloot om er verder niet over door te gaan, want ten eerste had ze daar weinig behoefte aan en ten tweede ging het nu toch niet helpen. Het had tijd nodig en nu was het overduidelijk nog niet de juiste tijd. “Is er naast het feit dat je geen goede kandidaten vindt om mee bevriend te zijn nog iets wat je dwarszit in je leven?” vroeg ze plagend aan haar vriendin. “Ikzelf vind het bijvoorbeeld een goed voorbeeld dat ik nog steeds geen apprentice ben. Het zou leuk zijn als we eindelijk eens samen de grot uit konden gaan om te gaan jagen.” Ze keek haar vriendin half verlangend aan, half en half verwachtend dat Leopardpaw de hint zou begrijpen en haar stiekem mee zou nemen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Bunny
299
Actief
"A leopard never loses her spots"

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Yo Girlfriend~   di 25 jul 2017 - 14:55

If you can't handle me at my worst
you don't deserve me at my best
167 words
Lightkit
Leopardpaw rolde enkel nog even met haar ogen toen de kitten er nog even over door moest gaan. Toen begon ze echter gelukkig over iets anders, en de zwart-witte kattin zond haar een ondeugende grijns. "Je hoeft niet altijd het goedzakje te spelen, hoor.", mauwde ze licht spottend, Lightpaw eventjes een duwtje gevend tegen haar schouder. Ze zakte ietsjes door haar poten, zodat ze als de grote kattin die ze was op ooghoogte kwam met haar vriendin. Haar ijsblauwe ogen glansden samenzweerderig. "De warriorcode zegt dat kittens het camp niet uit mogen.. We zijn niet echt in het camp nu." Ze knipoogde lichtjes, keek even om zich heen en liep toen richting de uitgang. "Kom je nog, Lightpaw?", mauwde ze grijnzend naar de kitten. Doen alsof ze perfect in hun recht waren om buiten te gaan, en niemand zou twee keer nadenken. Alleen windclanners die toevallig wisten dat Lightkit nog steeds -kit heette zouden het misschien merken, maar het zou nooit opvallen als ze zich onopvallend gedroegen..


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
.Lightpaw
Member

Freedje
197
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Yo Girlfriend~   ma 31 jul 2017 - 15:24

“Shut up,” zei ze glimlachend tegen haar vriendin, maar moest haar poten stevig op de grond zetten om te voorkomen dat ze viel toen Leopardpaw haar een klein duwtje gaf. Het viel haar nu steeds meer en meer op dat haar vriendin echt groter was dan de gemiddelde apprentice van die leeftijd en dat ze ook een grotere bouw had. Was dat haar vriendin zelf al eens opgevallen? Ze hoopte dat zij ook zo groot zou worden, want zo’n kleine WindClanner zijn als de andere katten, daar had ze weinig zin in. Dan kon ze er waarschijnlijk ook beter tegen als ze een duwtje zou krijgen zodat ze niet direct om zou vallen, hoewel ze zichzelf nu redelijk goed overeind had kunnen houden. Ze keek haar vriendin met samengeknepen ogen aan toen zij over de warrior code begon en grijnsde toen Leopardpaw door leek te hebben waar ze naartoe had willen gaan. Ze had dan ook wel half en half verwacht dat haar zwart-witte vriendin zich niks zou aantrekken van regeltjes en haar gewoon mee zou nemen. En daar leek ze ook gelijk in te hebben, want niet veel later vroeg Leopardpaw aan haar of ze meekwam, met een naam die ze nog niet eens had. Lightpaw. Haar hart klopte iets sneller in haar keel bij het idee dat ze die naam binnenkort effectief zou krijgen. Nu was ze nog Lightkit, maar ze betwijfelde of velen dat al wisten omdat ze bijna zes moons oud was, praktisch gezien klaar was voor de ceremony en ze ook veel ouder leek dan een kitten. Eigenlijk leek ze al gewoon op een apprentice, maar moest ze haar naam nog krijgen. “Natuurlijk,” sprak ze terug tegen Leopardpaw op een manier alsof ze al vaker naar buiten waren gegaan. Ze kon haar giechels nauwelijks inhouden terwijl ze haar vriendin naar buiten volgde. “Hé, jullie daar!” Ze verstijfde even en durfde niet achterom te kijken, dus trok ze met haar oortje naar achteren. “Breng wat mee voor de elders, goed?” Ze durfde niet te checken wie het was, maar ze vermoedde dat het een senior warrior was en ze gaf een knikje waarna ze proestend achter haar vriendin aanrende. “Ik dacht echt dat we gedoemd waren!” barstte ze los toen ze uiteindelijk buiten kwamen. “Ik weet niet welke straf ze ons hadden kunnen geven, maar… wauw!” Ze keek met grote ogen naar the Redwood die zich voor haar uitspreidde en hun leek te omhullen in een bebost gebied. “Dit is zo mooi!” Ze keek opgewekt naar Leopardpaw. “Waarom hebben we dit niet eerder gedaan? Ik ben echt zo jaloers op je dat je hier al vaker door hebt mogen wandelen!”
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Bunny
299
Actief
"A leopard never loses her spots"

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Yo Girlfriend~   di 1 aug 2017 - 17:50

If you can't handle me at my worst
you don't deserve me at my best
146 words
Lightpaw
Leopardpaw greens naar de kitten. Ze versteef lichtjes toen iemand hen nariep maar versoepelde al snel, kijkend naar de warrior alsof ze helemaal niks misdeed. Ze knikte dan ook eens naar hem toen die vroeg of ze wat meenamen naar de elders. "Ja hoor!", mauwde ze vrolijk terug, waarna ze de grot uitliep. De zwart-witte kattin keek naar haar vriendin toen die in lachen uitbarstte en zei dat ze dacht dat ze gedoemd waren. Leopardpaw greens eens naar haar. "Dat is toch nergens voor nodig, Lightpaw? We doen immers niets mis.", mauwde ze, knipogend, waarna ze haar ijsblauwe ogen even over het bos liet glijden en daarna geamuseerd terug naar de lichtgekleurde poes keek. Ze haalde even haar schouders op toen de ander vroeg waarom ze dit nooit eerder hadden gedaan en in plaats van antwoord te geven rende ze vrolijk weg, zigzaggend tussen de bomen.  


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
.Lightpaw
Member

Freedje
197
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Yo Girlfriend~   wo 6 sep 2017 - 14:57

Lighkit moest eerlijk toegeven dat van hun twee Leopardpaw het minst opvallende was als het ging om betrapt worden. Leopardpaw had namelijk gedaan alsof er niks aan de hand was terwijl zij helemaal verstijfd was. Ze probeerde maar uit haar gedachten te houden wat er zou gebeuren als ze effectief betrapt zouden worden en Oceanbreeze dat te weten zou komen. Dan zou ze waarschijnlijk later apprentice mogen worden en werd ze vierentwintig op vierentwintig door alle queens in de gaten gehouden. Maar goed. Een tripje buiten de grot met dit uitzicht was dat wel waard, toch? Bovendien had ze haar beste vriendin aan haar zijde en was ze echt gelukkig. Ze was veel minder vermoeid en ook minder bang dan toen ze langs de nesten van de Twolegs waren gegaan met gevaarlijke honden in hun tuinen; hier leek het een stuk rustiger te zijn. Er waaide constant een wind die de bladeren aan de bomen liet bewegen en haar nog meer aan thuis deed denken, ook al bevonden ze zich praktisch gezien in het ThunderClan territory. Of daar leek het toch op als ze de elders van ThunderClan mocht geloven. Bij verschillende Clans zitten en een schattig gezicht opzetten, had het gevolg dat ze naar alle verhaaltjes mocht luisteren die de elders van de vier verschillende Clans te bieden hadden en die mogelijkheid nam ze dan ook met beide poten aan. “Ik kan niet wachten tot ik apprentice word,” zei ze zuchtend terwijl ze dromerig om zich heen keek en haar best deed om Leopardpaw te volgen met haar korte pootjes. Het feit dat Leopardpaw een grotere bouw had dan de gemiddelde WindClanner hielp ook al niet echt. “Leopardpaw, je bent veel te snel!” zeurde ze. “Ik ben veel kleiner dan jou! Dat is niet eerlijk!” Maar toch moest ze lachen en hield ze al snel op met zeuren terwijl ze haar best deed om de snelle, zigzaggende pas van haar vriendin bij te houden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Bunny
299
Actief
"A leopard never loses her spots"

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Yo Girlfriend~   za 23 sep 2017 - 12:59

Leopardpaw vertraagde ietsje toen Lightkit zeurde dat ze te snel was, al zorgde ze er ook wel voor dat ze voor haar bleef lopen. Als ze apprentice zou worden en wat trainingen achter de rug had, zou de ander vast veel sneller zijn dan haar. De zwart-witte kattin had immers haar grote en brede bouw tegen haar, terwijl Lightkit de typische windclan bouw had waar hun snelheid vandaan kwam. Misschien zou ze wel sterker zijn dan de ander, dus een gevecht zou wel eens 50-50 kunnen worden.. De zwart-witte poes stopte op een open plek en bleef hijgend staan, wachtend tot de ander naast haar stopte. "En hoe voelt het om buiten te zijn, Lightpaw?", mauwde ze grijnzend, met een knipoogje haar richting op. Iemand die hen toevallig zou horen mocht absoluut niet weten dat Lightkit nog een kitten was, want dan zouden ze allebei serieus in de problemen komen en ze kon de preek van haar vader al horen.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
.Lightpaw
Member

Freedje
197
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Yo Girlfriend~   di 26 sep 2017 - 9:40

Lightkit haalde opgelucht adem toen Leopardpaw vertraagde en zij haar vriendin makkelijker bij kon houden. Dit gaf haar meer de gelegenheid om ook van het uitzicht te genieten en ze draaide haar kopje even naar rechts om de bomen, struiken en bladeren voorbij te zien schieten. Nog net op tijd draaide ze haar kopje naar voren, want anders was ze tegen een boom geknald. Deze ontweek ze echter behendig en haar poten zorgden er met de juiste draai voor dat ze weer in de goede richting ging. Ze merkte nu al dat haar lichaam gebouwd was om later grote afstanden in grote snelheden af te leggen en even genoot ze van het idee om snel te zijn, om een voorsprong te hebben op de andere Clan cats. En met Leopardpaw aan haar zijde kon dat alleen maar leuker worden. Ze grinnikte toen Leopardpaw haar aansprak met de naam die ze nog niet eens had gekregen, maar zei er niets op omdat ze wist dat ze nog altijd betrapt konden worden als ze er iets over zou zeggen. “Heerlijk,” sprak ze dan ook waarbij ze lette op de toon van haar stem. Het zou een stuk minder overtuigend overkomen als ze hier als een kitten stond te piepen dan als een volwassen apprentice. Haar leeftijd was echter bijna die van een apprentice, haar kittenvet begon weg te gaan en ze wist zeker dat ze met training haar spieren zichtbaar kon maken onder haar pels. Ze glimlachte dromerig toen ze zich voorstelde hoe dat moest zijn. “Maar met jou is het natuurlijk heel anders dan met mijn mentor.” Ze knipoogde heimelijk terug naar Leopardpaw. “Ik moet zeggen dat dit een ervaring is om nooit te vergeten.” Nu drukte ze wel gemeend haar flank tegen die van haar vriendin terwijl ze zich besefte dat ze zich nog nooit zo gelukkig had gevoeld als nu het geval was.


De drang om Crowfur in dit topic binnen te laten vallen, hmm... Razz
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Yo Girlfriend~
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: