Ashamed 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Ashamed

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Merida
Member

Amy
43
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Ashamed   ma 5 jun 2017 - 22:26

De smalle, witte poes sloop door het gras heen, haar blauwe oogjes op het kleine muisje gericht. Haar ogen glinsterde vol zelfvertrouwend omdat ze zo zeker was dat ze die muis ging vangen. Tot nu toe was het haar nog niet gelukt om iets te vangen vandaag, wat ook geen verrassing was, ze liep namelijk al een tijdje achter met haar trainingen nu ze geen mentor had maar ze hoopte dat dat bij de volgende ceremonie zou veranderen. Al had ze het wel geaccepteerd dat ze tegen over haar leeftijdsgenoten nogal achterstond, maar ze had absoluut niet stilgezeten en was zelf gaan trainen, met hulp van haar mede clangenoten natuurlijk, en ze had gemerkt dat ze de technieken rap onder de knie had en vechten haar beter af ging dan jagen. Want ze was al de hele ochtend bezig en ze had nog altijd niks gevangen! Ze sloop dichter, wachtte even en sprong, met uitgesttekte klauwen. Toen ze neer kwam keek ze naar haar pootjes maar er was geen muis te bekennen. Ze tilde haar ene pootje op en vervolgens haar andere maar er was absoluut geen muis. Boos gromde ze en zwaaide haar staart heen en weer tot ze geritsel hoorde. Met een sprong draaide ze zich om, in aanvalshouding tot ze de geur van haar Clan rook. “Eh ik heb die muis heus niet laten ontsnappen.” Reageerde ze vluchtig maar ontspande toen ze merkte dat het Jackdaw was en geen member, toch veranderde dat niks aan de schaamte die ze voelde. “Eh...hoeveel heb je gezien?” Vroeg ze langzaam. Als hij daar niet zo lang stond zou ze wel wat kunnen verzinnen, en anders moest ze er maar mee leren leven dat ze toch wel een schande was voor BloodClan. Althans op dit moment.

+ Jackdaw


Stuff:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jackdaw
Member


Kip
297
Actief
»"So, what would you little maniacs like to do first?"«

CAT'S PROFILE
Age: ♠ 20 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Ashamed   vr 9 jun 2017 - 20:55

Hm? Waarom al dat lawaai? De muis waarop hij aan het jagen was hoorde het duidelijk ook en nam meteen de benen. Dang, Jackdaw had eigenlijk wel zin gehad in een maaltje tussendoor. Hij keek dan ook wat nijdig naar de bron van het geluid en schrok even toen hij plots een wit-zwarte poes uit de bosjes zag springen en toen nijdig om haar heen begon te malen, de muis was natuurlijk al een tijdje weg. Jackdaw grinnikte en maakte zich bekend door soepeltjes uit de bosjes te stappen naar de iets jongere Young-One. “Eh ik heb die muis heus niet laten ontsnappen.” Miauwde ze vluchtig. Jackdaw knikte zogenaamd overtuigd. "Ofcourse not, honey," miauwde hij sarcastisch op een plagende manier en gunde haar een knipoog. “Eh...hoeveel heb je gezien?” Hij grijnsde zijn tanden bloot. "Genoeg om te weten dat jij, dame, niet de beste jager bent, hm?" Hij lachte niet onvriendelijk en keek haar geamuseerd aan. "Ah don't worry about it, ik was ook een ramp in jagen vroeger, but look at this talented piece of body now," Miauwde hij grappend en ontmoette haar blauwe ogen. "Wat tips nodig?" bood hij haar vriendschappelijk aan, als twee Young ones - een knappe kater en een mooie poes- onder elkaar."It was a slight on my honor, so he deserved it,"
"But we're talking about the most brilliant mind this world's ever seen!"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Ashamed
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: