Game of Survival 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Game of Survival

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

• Daanz
526
Actief
"There's always gonna be some canyon in the way. There's always gonna be a river I cannot cross. Somewhere along this path that's chosen me. I know I'm gonna fall down, feel lost, feel weak."

CAT'S PROFILE
Age: • 21 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: Game of Survival   di 6 jun 2017 - 17:24

De jonge queen lag bij haar jonge kroost terwijl ze hen één voor één schoon likte. Op dit moment was ze bezig met Snowykit, de sneeuwwitte kitten die opviel in haar zandkleurige vacht. Het was precies haar overleden zusje, en daarnaar was het poesje dan ook vernoemd. De roddels dat haar kittens niet gezond waren was al snel verspreid. De eerste dag eigenlijk al, toen met erachter was gekomen dat één van haar zoontjes zonder ogen geboren was. En 's nachts, toen een queen haar had gevraagd of dat aparte geluidje van één van haar kittens kwam en het de ademhaling van Boarkit was geweest. Whirlkit en Snowykit waren ook beide niet zo bewegelijk, dus Sandflower vreesde het ergste. Het was haar eigen schuld, het was de karma van StarClan die ze had gekregen. Maar het ergste vond ze nog wel dat deze onschuldige wezentjes ervoor gestraft werden, terwijl zijzelf de straf had moeten ondergaan. Zij was degene die alles had moeten dragen. Sandflower keek op toen ze voelde hoe er een schaduw over haar heen viel, daar op de plaats waar het zwakke zonnetje wat de cave binnen scheen eerder haar vacht nog een beetje had verwarmd.

[Jayflame]Hє ℓινєѕ ιη уσυ, нє ℓινєѕ ιη мє
Hє ωαтcнєѕ σνєя єνєяутнιηg ωє ѕєє
Iηтσ тнє ωαтєяѕ, ιηтσ тнє тяυтн
Iη уσυя яєƒℓєcтιση, нє ℓινєѕ ιη уσυ
Mother of Dragons:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jayflame
Member

Freedje
313
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Game of Survival   zo 18 jun 2017 - 19:43

Een snelle beet en het prooidier was dood. Tevreden zijnde keek Jayflame naar zijn vangst. Hij begon het gebied steeds beter en beter te kennen. Hopelijk ontdekte hij nog meer van het gebied zodat hij binnenkort ervoor kon zorgen dat hij al zijn kennis over kon brengen op zijn apprentice. Hij had een apprentice toegewezen gekregen, maar deze was niet zo geïnteresseerd in de trainingen als hij in eerste instantie had gehoopt. Jayflame had diverse pogingen ondernomen om hem te trainen, maar moest toegeven dat het gewoon simpelweg niet klikte en had de training overgelaten aan iemand anders. Misschien kwam het ook gewoon omdat ze aan het reizen waren en hij te veel met zijn gedachten bij Routpaw had gezeten waardoor de trainingen niet bepaald soepel verlopen waren. Het was in elk geval beter als de apprentice een nieuwe mentor zou krijgen en hij misschien in de toekomst een nieuwe apprentice zou krijgen, want dit ging gewoon niet vooruit. Hij was ook nog vrij jong en bovendien had hij zijn tijd nu hard nodig om het gebied te verkennen zodat hij, als hij een nieuwe apprentice zou krijgen, deze keer de training wél fatsoenlijk op zich kon nemen. Hij zou wel zien wat de toekomst hem zou brengen, maar voor nu zou hij zich concentreren op het voeden van de Clan. Hij had gehoord dat er weer een nieuwe queen bij was gekomen in zijn Clan en ook weer nieuwe kittens. De moeder moest voorzien worden van genoeg prooi zodat ze haar kittens genoeg melk kon geven. En hij zag het als zijn ideale taak om dat te doen. En dan vooral omdat hij geruchten had gehoord over de moeder en de kittens die hij grootschalige onzin had gevonden. De tom liep met zijn prooi in de richting van Clan cavern en glimlachte toen hij Sandflower al zich zitten. Een schaduw wierp zich dankzij hem op haar en Jayflame wilde net zijn prooi aan haar geven toen hij een paar ShadowClanners niet al te beleefd naar haar en haar kittens zag staren. “Wat staan jullie daar nu? Oprotten!” Jayflame liet de prooi vallen zodat hij kon spreken en zette zijn rug hoog op terwijl hij zijn tanden kwaad ontblootte. De ShadowClanners rolden met hun ogen, maar gingen in elk geval wel weg. “Niet op letten,” zei hij tegen Sandflower, nog altijd een beetje geïrriteerd zijnde over het gedrag van de ShadowClanners. “Je kittens zijn prachtig.” Hij schoof de prooi naar haar toe. “Deze heb ik voor je gevangen,” mauwde hij lichtelijk trots zijnde. “Ter compensatie van al die domme katten hier.” Hij zuchtte. “Ik weet hoe het is om beoordeeld te worden voor iets. Je mag altijd naar me toekomen als ze weer eens vervelend doen.”
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Game of Survival
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: