ik ben helemaal niet ok. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 ik ben helemaal niet ok.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Deerleg
Member

Bo2, Sean
300
Actief
» Still awesome

CAT'S PROFILE
Age: » twelve moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
avatar
BerichtOnderwerp: ik ben helemaal niet ok.   di 6 jun 2017 - 20:38deerleg


Met gespleten oogjes tuurde Deerkit naar de uitgang. Ze was inmiddels bijna vijf moons, maar eigenlijk was haar toekomst niet meer zo erg opwindend. Twee moons geleden zou ze zich enorm verheugt hebben op het moment daar, maar die zou er voor haar niet meer zijn. Nooit meer? Nooit meer. Ze zou Elder worden -iets wat ze liever niet zou willen hé- en dan wegrotten bij al die andere saaie Elders met hun stomme praat. Ze zuchtte, en keek naar haar poten. Het poesje zat ineengedoken midden in de cave. Het boeide haar niet dat ze in de weg zat. Het boeide haar niet dat er zoveel katten in hààr weg zaten. Ze wilde gewoon warrior worden. Ze wilde nuttig zijn voor haar Clan. Punt.

- mijn beginposts zijn nog erger Beer zeur niet xD
- eerst Chivypaw <3

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chivysniff
Med. cat apprentice

Beertje
1416
Actief
She's my queen
from this day until
my last day
.

CAT'S PROFILE
Age: ▼ 18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
avatar
BerichtOnderwerp: Re: ik ben helemaal niet ok.   do 8 jun 2017 - 20:19
Ze was net even tien minuutjes gaan joggen. Werken aan haar conditie was in dit onbekende bergachtige land veel plezanter. Veel tijd had ze niet meer met haar nieuwe patient. Ze wilde niet wijken van de kater die ze had gevonden samen met Routpaw. Een glimlachje kroop op haar gezicht toen ze dacht aan die poes. Ze had er warme gevoelens voor, gevoelens die ze nog nooit eerder had gevoeld. Vriendschap. Met die zeldzame glimlach kwam ze binnen. Chivypaw begroette een paar katten voordat ze een stukje prooi ging halen. Ze pakte het kleinste muisje van de stapel. Geïnteresseerd keek ze ernaar. Het was een ander soort muis dan ze normaal gezien vingen, maar het smaakte hetzelfde. De Riverclanner miste de stukken vette vis die ze na haar werk altijd naar binnen werkte. Haar vacht was al doffer geworden door het gebrek aan die vis. Ze wilde snel terug verder, maar met de jonge kittens kon dat nog niet. Over kittens gesproken. Haar blik viel op een kleintje. Haar koppige gedrag deed haar ergens denken aan toen zij klein was en ruzie had met Ravenkit en Peer. De gedachte aan haar broeder deed haar pijn. Chivy slikte het verdriet weg en stapte op het meisje af. "Hallo daar Fawnkit, hoe gaat het met je poot?" Het poesje stond onder de verzorging van Acefray en zijn apprentice die ze een beetje mocht en ze wist dus helemaal de naam niet. Leven met zo een grote groep was haar nog nieuw.

chivypaw
chivy
Snowflake I'm trying to keep you safe. You gave me your trust and I want you in my safe place. Keep you to winter when you won't be needing me.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
ik ben helemaal niet ok.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: