Clan Area 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Clan Area

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Mojave
Member

80

CAT'S PROFILE
Age: 2.4 Jaar
Gender:
Rank:
Mojave
BerichtOnderwerp: Clan Area   za 10 sep 2011 - 18:06

[Heb toestemming]

Mojave was wel in voor een wandelingetje, nu hij gesettled was, kon hij de gebieden wat beter leren kennen. Met een zuchtje liet Mo zich verder wandelen langs het kleine stroompje van een van de Clans. Dit was nual een hele fijne plek, het was enkel jammer dat hij niet in het bezit was van dit gebied. De laatste tijd voelde hij zich nogal raar, iemand had laten glippen dat rond zijn leeftijd, een partner meestal wel te pas kwam. En ze hadden gelijk, normaalgesproken had je je gezellin al gevonden als je. Mojave kon er niet aan denken, en dat was omdat hij vaak genoeg al had nagedacht over wat er misschien aan de hand kon zijn. Ruw haalde hij de gedachte uit zijn hoofd, alleen al het idee.. Hij zou voor altijd buitengesloten worden, er niet meer bij horen.
Hij likte met zijn roze tong over zijn neus, hij moest hier een plan voor bedenken. Wat was nog de vraag, hij ging liggen. Zijn poten lagen in het kleine stroompje, Mojave was nogal verbaasd dat er geen Clankatten waren om hem te 'verslinden.' Erg goed beveiligd was het niet, hij kon zo de grens overlopen. Zijn ambere ogen gleden over het landschap, je zag niet veel door al de lage bomen die verspreid stonden rond het kleine stroompje dat vanaf de rivier kwam. Maar toch had het iets magisch, en moois. Hier zal hij wel willen wonen, alleen leek het hem niet zo'n slim idee. Al was hij niet van plan om hier nu weg te gaan, de eerst volgende bedreiging die hij zou tegen komen zal vast een goed doorgevoedde kitten zijn. Hij grinnikte schamper bij de nogal flauwe gedachte.
Een ritselend geluidje deed hem opkijken, zijn ogen speurde de bomen gecontroleerd af. Waar hij twee paar, grote, ronde ogen naar hem zag kijken.

- No fighting, mag natuurlijk vijandig gaan, maar ik heb geen zin om Mo gewond te laten zijn -
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

121

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender:
Rank:
Morningpaw
BerichtOnderwerp: Re: Clan Area   do 8 dec 2011 - 15:51

morningpaw zat in de struiken een beetje op een muis die ontsnapt was te schelden die was ontsnapt, toen ze opeens een geluid hoorde. later zag ze een kat verschijnen. he? die zit niet in riverclan! de kat had lange haren, veel te lange haren naar morningpaw's smaak. eigenlijk vond morningpaw de kat een beetje op een poes lijken. hmmm.. ze dacht na. ze dacht na hoe ze de kat kon beledigen. aha! dit was een goede manier! ze bleef naar de kat kijken tot de blik van de kat op haar ogen viel. toen sprong ze naar de kat toe, en zei: "zozo, moet jij niet eens naar de kapper, poesje? haha, noemen je vrienden je misschien ook poesje? of heb je geen vrienden? nee, natuurlijk niet, daar ben je veel te poezerig voor! haha!!" ze lachte zo lang door tot het wel genoeg was geweest, toen zei ze: "wat is je naam eigenlijk? pluisje?! haha!" toen wachtte ze op antwoord, klaar om de kat weer met woorden af te ranselen.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crookedstar
StarClan

460

CAT'S PROFILE
Age: 4 jaar
Gender:
Rank:
Crookedstar
BerichtOnderwerp: Re: Clan Area   do 8 dec 2011 - 15:58

Morningpaw, jij hebt zo ver ik weet geen toestemming gevraagd om op Riverclan gebied te komen dus eigenlijk mag je hier niet reageren. Mojave had toestemming gevraagd, jij niet.


Mvg
Crookedstar


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
beatmiss
Member

Smurf
87

CAT'S PROFILE
Age: 16 manen
Gender:
Rank:
beatmiss
BerichtOnderwerp: Re: Clan Area   do 8 dec 2011 - 21:36

oja, ik zit niet bij de riverclan, maar bij de thunder! (ik had hem geadopteerd en ik keek bij dreamheart en die was blauw dus toen was ik heel vaag bezig en ik haal hem wel weg.)

"With music in my ears. I'm unstopable"Ik join de Henk Army!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crookedstar
StarClan

460

CAT'S PROFILE
Age: 4 jaar
Gender:
Rank:
Crookedstar
BerichtOnderwerp: Re: Clan Area   do 8 dec 2011 - 21:49

Dit soort dingen kunnen alsnog beter via pb, hier geef ik echter nog geen waarschuwing voor aangezien ik het was vergeten te melden. Verdere discussie via pb


Mvg,

Crooked


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Clan Area
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Stream-
Ga naar: