Stories From a Foreign World 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Stories From a Foreign World

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Daan
882
Actief
"The problem is not the problem. The problem is your attitude about the problem. Understand?"

CAT'S PROFILE
Age: 44 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Elder
avatar
BerichtOnderwerp: Stories From a Foreign World   wo 7 jun 2017 - 14:25

En daar lag hij weer. Terug bij de andere zieke en gewonde katten. Dit keer echter niet in zijn eigen vertrouwde den, maar in het stuk van de cave wat aangewezen was voor de medicine cats. In elk geval voelde hij zich hier meer thuis dan tussen de elders, want hij haatte het daar. Hem bij de kittens stoppen werkte ook niet helemaal, ondanks dat Oceanbreeze dat van hem had gevraagd. Het werkte gewoon niet. Sparrowfeather was zijn hele leven maar voor één ding getraind, en dat was om een medicine cat te zijn. En nu hij dat niet meer was had hij geen doel meer. Hij moest een nieuw doel vinden, een nieuw iets om naar toe te kunnen werken. Maar hij had het nog niet gevonden. Een dag of wat geleden had hij een ongeluk gehad in de buurt van de Vultures Drop. De wind had hem uit zijn balans gebracht en had hem naar beneden doen vallen. De kater was aardig wat meters naar beneden gerold, het was een wonder dat hij nog leefde. Zijn lichaam voelde wel beurs aan, op zijn schouder en kop had hij nog wonden zitten die nog wel eens open sprongen maar verder maakte hij het goed. Behalve.. behalve zijn poot dan. Volgens de medicine cats was zijn slechte poot, de verlamde poot, opnieuw gebroken. De kater zuchtte een keer en legde zijn kop neer, hij kon niet wachten tot hij weer genoeg energie had om wat te doen.

[ O c e a n b r e e z e ]


Tᕼᕮ ᗯOᖇᒪᗪ’S STIᒪᒪ Tᕼᕮ Sᗩᗰᕮ. Tᕼᕮᖇᕮ’S ᒍᑌST ᒪᕮSS Iᑎ IT.

ᗪᕮᗩᗪ ᗰᕮᑎ Tᕮᒪᒪ ᑎO TᗩᒪᕮS
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
Clanleader

~Butter(fly)~
2964
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~29 moons~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Stories From a Foreign World   di 20 jun 2017 - 17:22

Sparrowfeather de bruin gestreepte kater die ze als een van haar vrienden zag en de vader was van de kittens van Brindleleaf had een zware tijd achter de rug. Hij was al jong een Elder geworden en was nu ook nog eens gewond geraakt door van enkele rotsblokken te vallen. Zijn lichaam was vast beurs en behoorlijk pijnlijk, waardoor Oceanbreeze had besloten hem even gezelschap te houden. Met de kittens op komst, kon ze beter rustig aan doen en daarbij had ze gezelschap nodig dat niet alleen uit kittens en Tigergaze bestond, hoe veel ze ook van hen hield en zou blijven houden. Hoewel ze hem nooit zijn eer terug kon geven, had Oceanbreeze toch een poging gedaan hem een taak te geven waar hij wat aan zou kunnen hebben. Namelijk het helpen verzorgen van de kittens. Ondanks het feit dat hij duidelijk een fout had gemaakt door een partner en kittens te nemen. Als Brindleleaf en Sparrowfeather ooit partners waren geweest, was hij nog steeds een goede kat, waardoor ze hem niet had laten vallen. Voorzichtig stapte ze op de kater af waarna ze naast hem plaats nam. Ergens in dit gedeelte van de cave werd Burnetkit ook verzorgd. De jonge kitten had namelijk een aanval van een vos overleefd. Wanneer ze genezen was zou ze vast en zeker een goede Apprentice en Warrior kunnen worden, mits Oceanbreeze het voor elkaar kreeg om tot haar geadopteerde dochter door te dringen. "Sparrowfeather, mag ik erbij komen zitten?" Vroeg de kattin voorzichtig.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Stories From a Foreign World
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: