Responsible 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 20°C - 35°C
Na een lange, koude Leafbare en een armzalige Newleaf. Trekt Greenleaf met een zucht van verlichting het woud in. De extreme hitte is heerlijk maar bengt ook gevaren met zich mee. Vele Twolegs die hun honden uitlaten en prooi dat de hitte niet aankan. Ook dit seizoen zal niet makkelijk worden voor de clans..
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Responsible

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Responsible OWCmOfd
Bo~
530
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Heathercloud
BerichtOnderwerp: Responsible   Responsible Icon_minitimewo 7 jun 2017 - 22:25

Heathercloud
Ze keek naar het nieuwe gebied, het was allemaal zo interessant... Ze hield er echt van. Dit was allemaal nieuw en leuk en whieeh! Ze genoot echt van alles wat er gebeurde. De reis was lang en moeizaam geweest, met veel verliezen, maar zelfs daar zag ze altijd wel weer het positieve van in. Ze vond al die nieuwe dingen dan ook echt super interessant. En het feit dat ze gewoon met andere clans mocht praten was geweldig! Ook wilde ze echt een kat ontmoeten van de nieuwe groep die ze waren tegen gekomen. Dat leek haar ook echt nice om daarmee te praten! Maar dan weer, dat vond ze van alles. Ze glimlachte even rustig en likte haar poot even, waarna ze weer rond keek. Jup... Dit vond ze geweldig. Ze wilde hier wel langer blijven, dus eigenlijk hoopte ze dat ze niet verder hoefden te trekken. Want serieus... dit was geweldig. Samen leven met alle clans, een prachtig nieuw gebied... het was amazing. Jup, je hoorde haar echt niet klagen! Maar dan weer... Wanneer klaagde ze wel? Het was een wonder als ze zou klagen. Het enige wat ze wel ietwat jammer vond was dat haar familie steeds meer leek te verdwijnen... Ze praatte niet meer met haar sibs... Ze wist niet waar haar vader, Darkclaw, was en haar moeder was ook nog altijd spoorloos. En nu kwam er nog iemand bij. Haar oom, Nevermind, was nergens meer te vinden. Het was toch wel een groot deel van haar kittenjeugd waar hij in had gespeeld, maar nu was dat dus ook echt voorbij... heh... Dat was nog een raar iets om te beseffen. Maar ze wist dat ze door moest gaan, ze kon er immers zelf niks aan veranderen. Misschien was hij wel gestorven ondertussen, wist zij veel.
Ɓσ


-Eerste post Nevermind!


Responsible Kin5Nfi
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Responsible
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory-
Ga naar: