Can't edit your soul 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Can't edit your soul

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Shifa
Member

Puddin M
89
Actief
People change after being hurt.

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Shifa
BerichtOnderwerp: Can't edit your soul   do 8 jun 2017 - 20:52

De gestreepte bruine kitten was er stiekem er op uit gegaan toen haar moeder in slaap gedommeld was samen met haar broertje en zusjes. Haar vader, Tank was druk met dingen regelen in de groep en was op dat moment wanneer ze uit de grote nest klom afwezig. Nu dwaalde ze als een stoere kleine meisje door het rogue terratorium opzoek naar iets avontuurlijks. Haar sibs waren echte avonturiers en waren vaak buiten aan het spelen terwijl zij vaak maar binnen zat te mokken omdat haar mama haar te klein vond om met de ruige spelletjes mee te spelen die haar broer en zussen deden. Maar nu was ze wat groter en klaar om het tegenbewijs te laten zien! De kitten klom zo goed als ze kon een oude boomstam op en sloeg haar scherpe nageltjes in de verrote oude stam. Ah! Zie je wel! Ze kon het hartstikke goed. De she-cat stak trots haar borst vooruit en liet haar rode pretoogjes het gebied rond glijden toen ze ineens iets heeeeelll gevaarlijks zag. Een andere kat naderde en omdat ze eerste instantie dacht dat het iemand was van Rogue one was 'klom' ze wat onhandig naar beneden wat als gevolg lijden dat ze naar beneden flikkerde en met haar snuit in de modder belande. De gestreepte kitten krabbelde snel overeind, haar neus besmeerd met modder toen ze zich achter de oude stam 'verstopte' en haar kopje stiekem naar voren bracht om het hoekje te kijken waar de kat naar toe ging, want oei! Deze zag er wel heel eng uit en zijn geur herkende ze ook niet... misschien was ze iets te ver gegaan..


- Shark, rest met toestemming~


Laatst aangepast door Zifa op do 8 jun 2017 - 21:36; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shark
Member

Freedje
2272
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 57 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Shark
BerichtOnderwerp: Re: Can't edit your soul   do 8 jun 2017 - 21:09

Shark keek met een kille blik om zich heen terwijl hij zijn omgeving inspecteerde. Het was een tijd geleden sinds hij nog eens bij de rogue territory was langs geweest, maar hij was eigenlijk maar naar één ding op zoek: Vitani. Als hij die she-cat kon vinden, zou hij haar vermoorden. Hij kon niet geloven dat een dochter van Zira de Elite had verraden door zich aan te sluiten bij rogues en vroeg zich af wat haar motief was. En dus moest hij haar eerst vinden, maar natuurlijk zat ze weer verdomd goed verstopt waardoor hij, na een uur zoeken, nog altijd niks had gevonden. Het was ook niet dat hij zo één twee drie haar geurspoor op kon pikken: buiten het geurspoor in ThunderClan had hij voor de rest geen aanwijzingen. Hij wist ook niet goed waarom hij hier ging zoeken in plaats van op ThunderClan territory, maar zijn buikgevoel zei hem dat hij naar hier moest gaan en dus was dat ook hetgeen wat hij deed. Jackdaw en Ara hoefden vandaag geen training te hebben, dus leek het hem een goed idee om de verraadster onder hun te gaan zoeken. Hij was er vrij zeker van dat Claw het hem in dank af zou nemen als hij de she-cat zou vermoorden en Shark deed niets liever dan in de smaak vallen bij zijn beste vriend. En natuurlijk gaf het moorden hem ook een voldoening. Wie weet kon hij er zelfs een hondentand mee verdienen, want hij wilde die twaalfde hondentand nu echt wel graag hebben. Het was belachelijk dat een member meer hondentanden had dan hemzelf en hij kon niet verkroppen dat dit het geval nu was. En dus was het de bedoeling dat hij zijn twaalfde zo snel mogelijk binnenhaalde, maar dat was natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Een beweging vanuit zijn ooghoeken haalde hem uit zijn gedachten en snel sprong de tom in de richting van waar hij de kat had zien gaan. Hij zag dat de kat een slechte poging deed zichzelf te verstoppen en trok verrast zijnde met zijn oortje toen hij zag dat het om een kitten ging. Hij opende zijn bek en… wel wel. Wat hebben we hier? Ze rook naar Vitani. En naar die tom waar hij eerder mee had gevochten in ThunderClan territory. “Wel wel,” sprak hij kalmpjes. “Dit zie je ook niet elke dag. Waar kom jij vandaan, kleintje?” Hij stapte dichterbij en keek de kitten kil aan. “Je hoeft bang voor me te zijn, hoor. Ik doe je niks. Als je meewerkt tenminste.” Hij liet een akelige kille lach ontsnappen, hoewel zijn ogen niet meelachten. “Ben je soms verdwaald? Waar is je moeder?"


Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shifa
Member

Puddin M
89
Actief
People change after being hurt.

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Shifa
BerichtOnderwerp: Re: Can't edit your soul   do 8 jun 2017 - 21:35

Haar poging om te verstoppen faalde want toen ze stiekem om de stam heenkeek maakte ze al meteen oogcontact met de vreemde kat. Angst stroomde haar lijf in als een waterval toen de enorme tom haar kant op kwam rennen. Zijn gespierde lijf en de rare ding om zijn nek met grote enge punten eraan lieten haar bijna een plasje lopen van angst. Ze probeerde nog wat naar achteren te krabbelen om te verstoppen maar het was overduidelijk dat de kat haar opgemerkt had want al snel stond deze hele enge tom voor haar snuit. De kleine she-cat slikte de brok in haar keel weg maar haar lichaam trilde toen de onbekende kat begon te spreken. Oh god, ze wou echt nu niet al dood gaan! "Wel wel, Dit zie je ook niet elke dag. Waar kom jij vandaan, kleintje?” Vroeg hij kalmpjes maar zijn kille ogen lieten de kleine kitten bibberen. Papa en mama hadden haar heel duidelijk verteld dat ze nooit mocht vertellen van waar ze vandaan kwam maar nu angst haar lijf overnam wist ze niet precies wat ze moest doen. "I-ik.. ik weet het niet precies meneer" Ze keek rond maar nu viel het haar op dat ze eigenlijk verdwaald was.. Je hoeft bang voor me te zijn, hoor. Ik doe je niks. Als je meewerkt tenminste. Ben je soms verdwaald? Waar is je moeder?" De grote tom liet een akelige gelach horen waar ze van schrok en op gaar kontje liet vallen. "I-k ben.. inderdaad.. v-verdwaald. I-ik weet niet wawr mammie.. is" Meer kon ze niet storend uitbrengen want anders zou ze echt in haar broek poepen hoor!


Note: Zifa heet hier nog niet Zifa, misschien een ideetje dat Shark deze haar geeft? c;
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shark
Member

Freedje
2272
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 57 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Shark
BerichtOnderwerp: Re: Can't edit your soul   do 8 jun 2017 - 21:57

Shark onderdrukte een zachte zucht. En wéér kwam het over alsof hij de engste kat was die rondliep in de Elite. Hij deed het precies echt nooit goed bij kittens en young ones: ze waren allemaal bang voor hem. En dan had deze kitten Claw nog niet eens voor haar gehad. Hij nam aan dat als dat het geval zou zijn, ze zou smeken om haar leven. En hoewel hij haar het liefste wilde vermoorden om zijn woede op Vitani op haar bot te vieren, kwam er ook een klein ideetje in zijn hoofd. Een ideetje waardoor hij zowel Vitani als die achterlijke rogue die hun territory dachten over te nemen naar de Elite kon lokken zodat ze allebei een uiterst pijnlijke dood konden sterven. Of Vitani zou slim zijn en uit de buurt van hun blijven en zij konden het kleintje ondertussen opvoeden tot een gevaarlijke member. En als ze haar genoeg leugens zouden vertellen, zou ze misschien in staat zijn haar eigen moeder te vermoorden. Zijn poten tintelden bij het idee, maar natuurlijk moest hij haar dan wel eerst mee krijgen en dat zag hij op deze manier nog niet gebeuren. Hij onderdrukte een geërgerde zucht toen duidelijk bleek dat deze kitten hem niet kon vertellen waar Vitani was. Maar goed, met zijn huidige plan maakte dat toch niets meer uit. En zodra hij zijn plan aan Claw zou vertellen, was hij er vrij zeker van dat deze al even enthousiast zou zijn als hem. “Dat is jammer,” sprak hij met een toon alsof hij echt medelijden met haar had. Hij keek om zich heen, zogenaamd alsof hij aan het zoeken was naar haar moeder. Hij opende zijn bek, maar rook alleen de geur van de kitten voor hem en een hoop rogue geuren die hij onmogelijk kon onderscheiden. Vitani vinden zou onbegonnen werk zijn. Dus het kwam erop neer dat deze kitten de enige hoop was die hij had. Hij richtte zijn strakke blik op de kitten. “Wie weet heeft je moeder je wel achtergelaten,” sprak hij nonchalant. “Rogues zijn op dat gebied echt gemene katten. Ik heb vaker gehoord dat kittens zomaar achtergelaten werden omdat ze oftewel door de ouders zelf gedumpt werden oftewel op onderzoek uit waren gegaan.” Hij keek de kitten met een schuin oog aan. “Ik herken de geur van je moeder trouwens.” Hij schudde meewarig het hoofd. “Ik heb al vaker meegemaakt dat zij haar kittens in de steek liet of uiteindelijk zelfs verwondde of vermoordde als ze niet leken op het beeld dat zij van hun in haar hoofd had.” Hij keek haar rustig aan. “Jouw mama is echt niet zo lief als je denkt, hoor. Ik kan het weten.” Hij zuchtte zacht, schuddend met zijn hoofd. “Je zou natuurlijk met mij mee kunnen gaan zodat ik je zou kunnen beschermen, maar…” Hm. Nu afwachten of ze zou toehappen.


OOC: Lijkt me leuk! + Je post is schattig en hilarisch tegelijkertijd omfg


Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shifa
Member

Puddin M
89
Actief
People change after being hurt.

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Shifa
BerichtOnderwerp: Re: Can't edit your soul   do 8 jun 2017 - 22:26

Het was even stil, alsof de grote tom ergens over nadacht nadat ze zei dat ze niet wist waar haar mama was. Zijn kille blik keek haar aan en de kitten keek terug. Haar snuitje nog steeds bedekt met modder terwijl ze haar rode oogjes over de ding dat om zijn nek hing heen liet glijden. Het zag er griezelig maar ook indrukwekkend uit. Het leek een beetje op de van haar moeder maar die had ze ergens opgeborgen waar de kitten hem nooit zou kunnen vinden en als ze er naar vroeg zweeg haar ouders er altijd over. Deze tom had echter wel wat meer van die scherpe dingetjes eraan. “Dat is jammer,” Mauwde hij terwijl hij omzich heen keek. Automatische nam ze zijn beweging over en keek net als de tom om er heen maar geen teken van haar moeder. Ze probeerde de lucht op te snuiven maar ze was nog veel te jong om al deze geuren te herkennen. Ze kende enkel die van haar ouders en een paar geurtjes van de andere rogues maar dat was het dan ook wel. Echter nam deze tom een geur mee die ze nooit zal vergeten. Het had een bittere lucht vermengd met iets.. bloederig? Zou hij.. zou..? Ze slikte, oh nee, straks plaste ze nog echt van angst als ze zo door bleef denken. De tom had waarschijnlijk helemaal geen slechte bedoelingen met haar.. hopelijk.. Wie weet heeft je moeder je wel achtergelaten, rogues zijn op dat gebied echt gemene katten. Ik heb vaker gehoord dat kittens zomaar achtergelaten werden omdat ze oftewel door de ouders zelf gedumpt werden oftewel op onderzoek uit waren gegaan. Ik herken de geur van je moeder trouwens. Ik heb al vaker meegemaakt dat zij haar kittens in de steek liet of uiteindelijk zelfs verwondde of vermoordde als ze niet leken op het beeld dat zij van hun in haar hoofd had.” De kleine kitten slikte. Dacht haar mama echt zo over haar? En de andere katten? Zijn ze daarom niet achter haar aangekomen toen ze stiekem op avontuur ging..? De tabby kitten keek nog is om der heen maar geen teken niks dat er op duide dat iemand opzoek naar haar was. “Jouw mama  is echt niet zo lief als je denkt, hoor. Ik kan het weten" vertelde de grote tom. Ongelofelijk en vol pijn keek ze naar de kat, haar rode oogjes begon te wateren. "E-echt.. waar..?" Haar angst was omgezet naar verdriet. Dacht haar mama echt zo over haar? Ze wist dat ze niet zo groot was als haar siblings maar dat betekende toch niet dat haar ouders haar dumpte? De kitten keek weg van de tom en verschool haar kopje in haar eigen pluizige borstvacht om de traantjes niet te laten zien aan de onbekende kat. Ze wou niet huilen, ze wou sterk zijn! Net als haar broertje en zusjes.. Je zou natuurlijk met mij mee kunnen gaan zodat ik je zou kunnen beschermen, maar…” De she-cat keek voorzichtig op, twijfelend en tegenhoudend opende ze haar mond, geen haar op haar pels die er aan dacht om met een wildvreemde mee te gaan maar als dit verhaal klopte wat hij vertelde.. De kitten zuchtte, kneep haar oogjes dicht en probeerde haar verdriet te overwinnen tot het uiteindelijk met veel moeite eruit kwam, vroeg ze: "Maar..?"


Note: Bedankt <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shark
Member

Freedje
2272
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 57 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Shark
BerichtOnderwerp: Re: Can't edit your soul   wo 14 jun 2017 - 20:28

Hm. Nu hij iets dichter bij haar was gaan staan, merkte hij dat de geur van Tank niet volledig te ruiken was. Dat kon misschien betekenen dat ze wel bij haar moeder en Tank was, maar dat Tank niet de vader was. Het maakte voor de rest ook niet veel uit wie de vader was. Hij wilde Vitani te pakken krijgen, niet Tank. Als Tank zich uit hun zaken hield, zou hij ongeschonden blijven en hij was er vrij zeker van dat de tom zich daar ook bewust van was. Als hij zou merken dat de tom hun in de weg liep, zou hij zelf tot actie overgaan en hij was er vrij zeker van dat Claw hem er dan in zou bijstaan. Maar dit… dit was wat anders. Dit was een kitten die hij naar de Elite kon brengen, die ze groot konden brengen en die ze hun ideeën en idealen op konden leggen. En als hij het een beetje goed speelde met zijn leugens, zou ze een bepaalde haat naar Vitani ontwikkelen zodat ze de she-cat hopelijk zou aanvallen als deze haar nog eens zou tegenkomen. Maar misschien was de kat tegen dan wel vermoord door één van de members, hijzelf of Claw. Hij hoopte het. Dat mormel verdiende het niet om rond te blijven wandelen en aandacht te zoeken bij een kat die helemaal niets met de Elite te maken had. Alsof hun Elite cats niet genoeg waren. Hij dacht dat ze best wel een goede member was voor de Elite, maar blijkbaar had hij zich vergist. En die vergissing zou haar duur komen te staan, want Shark was een kat die dit soort dingen bestrafte. Zwaar bestrafte. Hij zou haar raken op plaatsen waar ze niet geraakt wilde worden en haar kitten van haar afnemen zou alvast een goed begin zijn. En dus keek hij de kitten met een iets van meelevende blik aan toen ze duidelijk moeite deed om haar tranen te verbergen. Hij deed kalmpjes een stap naar voren en gaf een lik over haar kopje. “Nou nou, het heeft geen zin om nu te gaan halen,” mauwde hij. “Je moeder gaat echt niet meer van je houden als je dat doet, hoor. En bovendien toon je ook nog eens zwakte. Is dat wat je wilt? Zwakte tonen? Je moet juist sterk zijn. Zeker als je in de Elite zou zitten.” Hij glimlachte naar haar. Toen ze haar vraag stelde, haalde ze haar schouders op. “Wat wil jij?” vroeg hij aan haar. “Terug naar je liegende, bedriegende moeder of met mij meekomen? Ik beloof dat als je een lid wordt van de Elite dat er goed voor je gezorgd zal worden en dat je moeder uiteindelijk haar straf wel zal krijgen. Er zal geen poot naar je uitgestoken worden en als het moet, neem ik je training wel op me en zorg ik dat je groot word.” Hij boog zich naar haar oor en fluisterde: “Ik zie zo veel potentie in je. Het zou toch jammer zijn als die potentie niet gebruikt wordt, als je teruggaat naar je moeder en je daar uiteindelijk slecht behandeld of misschien wel vermoord wordt?”


Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shifa
Member

Puddin M
89
Actief
People change after being hurt.

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Shifa
BerichtOnderwerp: Re: Can't edit your soul   vr 16 jun 2017 - 15:11

Een kleine traan was vanuit haar ooghoek gekomen en drupte nu langzaam vanaf haar kleine snuitje die besmeerd was met modder. Haar moeder had haar in de steek gelaten en ze wist niet goed waarom. Was ze te klein? Te zwak? Niet zo goed als haar broer en zussen? De kleine kitten knipperde haar tranen weg toen de grote ton zei dat ze zwakte toonde en dat wou ze absoluut niet. Ze wou het tegenbewijs. "Nee" Ze schudde haar kopje en versterkte haar houding. "Wat wil jij? Terug naar je liegende, bedriegende moeder of met mij meekomen? Ik beloof dat als je een lid wordt van de Elite dat er goed voor je gezorgd zal worden en dat je moeder uiteindelijk haar straf wel zal krijgen. Er zal geen poot naar je uitgestoken worden en als het moet, neem ik je training wel op me en zorg ik dat je groot word. Ik zie zo veel potentie in je. Het zou toch jammer zijn als die potentie niet gebruikt wordt, als je teruggaat naar je moeder en je daar uiteindelijk slecht behandeld of misschien wel vermoord wordt?” Vertelde de tom, de jonge she-cat knikte zachtjes, een oudere kat met normaal verstand had heus wel doorgehad dat hij lulkoek praatte maar ze was nog zo naïef en klein.. alles kon haar wijsgemaakt worden daarom dat ze dan ook haar bekje opende en instemde. "I-ik wil mee na-wr de Elite!" Piepte ze zelfverzekerd.


 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shark
Member

Freedje
2272
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 57 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Shark
BerichtOnderwerp: Re: Can't edit your soul   zo 25 jun 2017 - 13:35

Het leuke aan kittens was dat ze zo makkelijk beïnvloedbaar waren. Je kon allerlei dingen zeggen die niet klopten en dan nog tuinden ze er met grote ogen in. Het was misschien een beetje zielig wat hij deed voor de kitten, maar uiteindelijk hadden ze er wel een belangrijke schakel bij in de Elite én pakte hij Vitani ook nog eens heel hard terug. Hij smaalde al bij het idee wat er zou gebeuren als Vitani deze kitten zou tegenkomen op latere leeftijd. Dan zou ze een young one of een member zijn en zou Vitani helemaal versteld staan omdat haar dochter zich bij de Elite had gevoegd en haar ook nog eens haatte. Hij zou Claw hier later van op de hoogte brengen. Hij dacht wel dat de zwarte tom het ermee eens zou zijn. Vitani zou haar straf op de één of andere manier verdienen en Shark dacht dat er op dit moment niets pijnlijker zou zijn dan haar eigen kitten die zich uit eigen wil bij de Elite had gevoegd. Want je kon zeggen wat je wilde, maar deze kitten had er zelf voor gekozen om Shark te volgen naar de Elite, om de leugens te geloven die Shark vertelde. Het zou Shark’s woord zijn tegen die van Vitani en als Claw mee zou werken, kon het nog wel eens heel leuk worden. “Mooi zo,” sprak hij met een glimlachje. “Je maakt de juiste keuze. Ik beloof je bij deze dat er geen poot naar je uitgestoken wordt en dat ik je met mijn leven zal beschermen.” Hij grijnsde naar haar. “Zie me maar als een soort van… pleegvader.” Als deze kitten veelbelovend zou zijn voor de Elite nam hij de rol pleegvader maar al te graag op zich. Het was allemaal voor de Elite, bedacht hij zich. “Kom mee,” sprak hij en hij wenkte haar met zijn staart. “Dan breng ik je naar het camp.” Hij draaide zijn kopje kort naar haar en keek haar strak aan. “Wat is trouwens je naam, kleintje?”


OOC: Shifa is bij deze geaccepteerd in de Elite (:


Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shifa
Member

Puddin M
89
Actief
People change after being hurt.

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Shifa
BerichtOnderwerp: Re: Can't edit your soul   ma 26 jun 2017 - 14:05

“Je maakt de juiste keuze. Ik beloof je bij deze dat er geen poot naar je uitgestoken wordt en dat ik je met mijn leven zal beschermen. Zie me maar als een soort van… pleegvader.” Mauwde de grote tom met een grijns op zijn lippen gekruld. De kleine kitten greens en sprong enthousiast overeind. Haar koppie er helemaal niet bij, naja ze was een kitten. Wat verwachtte je nou van haar? Deze aanbood op een nieuw leven klonk als muziek in me oortjes wanneer je net had gehoord dat blijkbaar je moeder je voor het sterven achter gelaten had. Natuurlijk was dat alles behalve waar maar hoe wist zij nou beter? Ze was te tenslotte maar een kleine doodnormale naïeve kitten die zelfs met een das mee zou lopen omdat die er grappig uitzag. Ze zag geen enkel gevaar in zulke dingen. De grote tom draaide zich om en wenkte haar met zijn staart om te volgen en dat was wat de kitten deed terwijl hij vertelde dat hij haar naar de zogenaamde 'camp' zou brenen. Wat is trouwens je naam, kleintje?” De tabby hief haar kopje zodat haar bloedrode ogen op de zijne gericht waren voor ze haar bekje opende en miauwde: "Harl-Harley! En u?"


 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shark
Member

Freedje
2272
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 57 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Shark
BerichtOnderwerp: Re: Can't edit your soul   wo 5 jul 2017 - 20:53

Shark keek kort over zijn schouder naar het kleintje. Als hij deze kitten mee zou nemen naar het camp zou het goed kunnen zijn dat anderen dachten dat het effectief zijn dochter was. Er liepen natuurlijk wel meerdere tabby’s rond in de Elite, maar ze had vanwege haar patroon makkelijk zijn dochter kunnen zijn, hoewel zijn pels natuurlijk grijs was en die van haar bruin. Dadelijk dachten ze nog dat hij en Vitani… ugh. Nee, hij liet het idee van de rol van echte vader op zich te nemen maar zitten, alleen al om die vernedering en dat gerucht te voorkomen. Hij zou wel gewoon doen alsof hij haar ergens helemaal zielig en alleen had gevonden – wat overigens ook nog eens waar was als hij het zo bekeek – en dat hij haar beloofd dat er vanaf nu voor haar gezorgd zou worden. Het was immers wel vaker voorgekomen dat kittens opeens naar de Elite werden gebracht voor wat voor een reden dat dan ook was. Claw moest natuurlijk wel op de hoogte worden gebracht, maar dat zou hij doen zodra hij daar de tijd voor had en de zwarte tom tegen zou komen. Hij wist dat Claw het druk had nu hij twee nieuwe kittens had gekregen en druk bezig was met plannen om eventueel wat extra territory over te nemen, al zeker nu hun border patrols vlot verliepen. Het kleintje gaf haar naam en Shark rolde met haar ogen. Kon Vitani echt niet met iets beters komen voor haar kittens? Het klonk echt verschrikkelijk. Bovendien moest hij sowieso de naam veranderen zodat andere katten die haar al eens hadden gezien haar later niet konden vertellen dat hij allemaal leugens had verzonnen. Tegen dat ze ouder werd, zou ze een ander uiterlijk krijgen en dan herinnerden katten niet eens hoe ze er nu uitzag, hopelijk. En met een andere naam zou de verwarring alleen maar groter worden. “Ik weet iets!” Hij keek de kitten met een brede grijns aan. “Wat dacht je van een nieuwe naam? Een stoere kitten moet een stoere naam krijgen als ze de Elite joint.” Hij dacht even na. “Wat vind je van Shifa?” Het was het beste wat hij kon verzinnen op dit punt, maar hij dacht wel dat de kleine het oké zou vinden. Hopelijk. Hij had namelijk geen zin om heel zijn middag te spenderen aan namen te verzinnen voor deze kleine kitten.


Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Can't edit your soul
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: