What do you need to learn? [TRAINING 1/JACKDAW] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15° - 28° C
Greenleaf brengt hitte met zich mee en hierdoor is de koele bergwind een fijne afwisseling. Prooi is in overvloed en het leven, hoewel ver weg van thuis, lijkt op te klaren voor vele.
WHAT'S HAPPENING
Storyline
In-Game Storyline
A Path unwalked
"She stood in the storm, and when the wind did not blow her way, she adjusted her sails."
Meer informatie klik hier
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Mod
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 What do you need to learn? [TRAINING 1/JACKDAW]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
Shark
Deputy

Freedje
1523
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
avatar
BerichtOnderwerp: What do you need to learn? [TRAINING 1/JACKDAW]   do 8 jun 2017 - 21:01

Met snelle halen ging Shark met zijn tong over zijn borst. Hij maakte zijn poot nat met zijn tong en haalde deze over zijn oor. Hij ging net zo lang door totdat hij het idee had dat hij schoon was en stond overeind. Zijn elf hondentanden rinkelden aan zijn halsband terwijl hij met een strakke blik in de richting van het hoopje young ones keek. Hij nam aan dat Jackdaw al wel wakker was of anders zo wakker zou worden en liep in de richting van het gras. Hij ontspande zich volledig en wachtte af totdat hij een prooi hoorde. Toen hij het gras hoorde ritselen, draaide hij zijn kopje naar rechts en opende zijn bek zodat hij de prooigeuren in kon drinken. Dankzij de verminderde kracht van de neerslag was het zo dat het steeds beter ging om prooi te vangen en daar was hij wel blij mee, want met harde neerslag kon hij zijn young ones onmogelijk trainen. Het gras was dan te glad om vechttechnieken op te oefenen en het was onmogelijk om in de regen de verschillende prooigeuren te onderscheiden. Maar hoewel het langzaam ging, ging de regen geleidelijk aan weg of werd toch steeds minder. Maar dat kon natuurlijk binnen een paar dagen ook weer veranderen; het weer leek constant te wisselen tussen harde en zachte neerslag. In elk geval was het nu goed en daar was hij tevreden mee. Shark maakte een snelle sprong en landde met zijn grote lichaam op een muisje. Hij doodde het door het snel te bijten in zijn nek, pakte het op en liep terug in de richting van de vier grote eiken. Hij liet de prooi op de grond vallen, zakte door zijn poten en begon de prooi vervolgens snel op te eten. Daarna ging hij in de richting waar hij met Jackdaw had afgesproken en richtte zijn groengele blik kalm naar voren. Toen hij pootstappen achter zich hoorde, twijfelde hij geen moment en stond op. Hij wenkte de kat achter hem met zijn staart en liep in de richting van WindClan territory. “Wat heb je allemaal al geleerd en wat moet je nog leren?” vroeg hij zonder zijn blik af te wenden van het uitzicht voor hem.


+ Alleen voor Jackdaw


Spoiler:
 
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Jackdaw
Member


Kip
187
Actief
☣ "So, what would you little maniacs like to do first?"☣

CAT'S PROFILE
Age: ☣ 11 Moons ☣
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: What do you need to learn? [TRAINING 1/JACKDAW]   vr 9 jun 2017 - 21:26

Hé, die rot zon toch ook altijd. Normaal had Jackdaw zich omgedraaid en weer verder gedut, maar vandaag knaagde er iets aan hem. In zijn slaperige onderbewustzijn deed hij niet veel moeite om te achterhalen wat datgene nu precies was, totdat het plots als een bliksem slag insloeg; hij had z'n eerste training vandaag. Met een schok kwam hij overeind en trapte zo iemand perrongelijk in zijn gelaat. Oepsie. Haastig zette hij zijn vacht netjes neer en stormde naar de plaats waar ze afgesproken hadden. Normaal had hij nooit haast, haast was voor losers. Toch, dit was Shark en Shark was niet alleen commander, ook de side chick van zijn vader. Dus deed Jackdaw zijn uiterste, nonchalante, best om een goede indruk op hem te maken. Dat ging niet helemaal goed als hij te laat was op zijn eerste dag, damn. De kater snelde dan ook naar de bruin-grijze kater toe en gunde hem een schaapachtige grijns. "Excusez-moi Shark! Ik moest nog even wennen aan het feit dat ik weer een mentor heb, hehe." Verontschuldigde hij zich en focuste zich toen op wat zijn kersverse mentor te zeggen had voor hem.“Wat heb je allemaal al geleerd en wat moet je nog leren?” Hij keek even bedenkelijk en stapte op een stevig tempo achter zijn mentor aan. "Vitani heeft me het een en ander verteld over de clans en alles, al is dat nu niet meer zo relevant..." Hij keek uit over het verlaten gebied en schudde toen even zijn kop om weer te focussen. "Eh, voor de rest heeft ze wat aan mijn jaag skils geschroefd. Maar echt veel hadden we nog niet gedaan, totdat ze de clan verraadde, " salt salt salt. Wat een vrouwelijke hond. "Dus de basis zit er wel in, en ik heb zelf ook wel het een en ander gedaan. 'T zijn meer de fijne trucjes en tips enzo, denk ik.Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Shark
Deputy

Freedje
1523
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
avatar
BerichtOnderwerp: Re: What do you need to learn? [TRAINING 1/JACKDAW]   wo 14 jun 2017 - 20:18

Shark zwiepte enkel kort met zijn staart toen Jackdaw zijn verontschuldigen aanbood. Er waren katten bij wie hij de regels iets minder nauw nam en bij Jackdaw en Chawl was dit het geval. Dit kwam omdat hij ze allebei aangename katten in omgang vond en omdat hij wist dat ze voor de rest wel goed hun best deden. Het was immers niet Jackdaw’s schuld als hij later member werd door nalatigheid van zijn mentor, hoewel Shark er nu wel alles aan moest doen om Jackdaw alsnog zo vroeg mogelijk member te laten worden. Maar hij dacht dat dat de tom een goede young one was. Hij verwachtte dan ook niet al te veel problemen en verwachtte om in no time de belangrijkste dingen aangeleerd te hebben. Toch zuchtte hij even gefrustreerd toen hij hoorde dat Jackdaw niet veel van Vitani geleerd had. Hij was benieuwd wat voor uitleg ze had gegeven over de Elite en hoe belangrijk hun machtrol wel niet was, aangezien ze een verraadster tot en met was. Shark zou haar persoonlijk doden als hij haar zou vinden. Hell, misschien zou hij Jackdaw voor zijn final assesment Vitani wel laten opsporen en uitmoorden. Hm. Dat was eigenlijk nog wel een aangenaam idee. Als dat mormel nog een halsband aan haar nek had hangen – wat Shark trouwens ten zeerste betwijfelde – kon Jackdaw deze hebben. “Je hebt tijdens een taak al wel bewezen dat je prooi voor jezelf kunt vangen, dus daar gaan we niet te veel tijd aan besteden. Misschien dat ik je voor je final assesment nog een lesje ga laten doen waarbij je een paar prooien vangt.” Hij keek Jackdaw kort aan. “Hoewel ik wel verwacht dat je aan het einde van de dag een konijn hebt gevangen. Hoewel kracht een belangrijk element is om te bezitten in de Elite, is het net zo belangrijk dat je ook snel bent. Er wordt naar mijn idee te weinig op snelheid getraind en daarom is een konijn een ideaal prooidier om op te oefenen.” En hij had ergens gehoord dat die krengen meer geneigd waren om tegen de avond uit hun hol te komen dan overdag, dus leek het hem beter om helemaal tot op het einde van de dag te wachten om konijnen op te gaan jagen. Dus dat wilde zeggen dat hij Jackdaw niet te moe mocht maken met zijn technieken. Hij grijnsde. “Voor de rest zijn er enkele vechttechnieken waarvan ik graag heb dat je ze beheerst. Omdat je al zo laat in je training bent, zullen we eerst starten met diegene die het belangrijkste zijn op je final assesment. Nadien kunnen we nog op de basistechnieken oefenen, hoewel ik tijdens het sparren ook wel zag dat je je mannetje wel kon staan. Dus dat moet geen probleem zijn.” Hij keek Jackdaw kalmpjes aan. “Voor de rest nog vragen?”


Samenvatting: Overzicht trainingstopic 1:
 


Spoiler:
 
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
 
What do you need to learn? [TRAINING 1/JACKDAW]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: