As free as the birds catching the wind 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 As free as the birds catching the wind

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Russetpaw
Member

Daan
111
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: As free as the birds catching the wind   za 10 jun 2017 - 13:43

De zon stond hoog aan de lucht, en die zon liet haar vacht nog wat roder lijken. De laatste paar manen was ze enorm gegroeid, en nu droeg ze dan ook haar warrior naam. Er was zoveel gebeurd tijdens deze hele journey. Ze had er nog drie halfsiblings bijgekregen en ze had gehoord dat haar vader nu weer een nest zou krijgen met Oceanbreeze, hun deputy en de kattin die haar pleegmoeder was geweest na de dood van haar eigen moeder. Ergens vroeg ze zich af hoe het zat met de twee, maar het was niet aan haar om daar iets over te zeggen. Haar trainingen waren druk, en wanneer ze niet trainde was ze in de cave te vinden. Barksound wilde niet dat ze er alleen op uittrok, omdat het te gevaarlijk zou zijn. Nu was ze er zeker van dat ze vandaag of morgen die regel wel zou breken, gewoon omdat haar nieuwsgierige kant het dan zou winnen. Maar voor nu genoot ze van het middagzonnetje, net buiten de cave.

[ O c e a n b r e e z e ]


I ᖇᕮᗰᕮᗰᗷᕮᖇ ᗯᕼᕮᑎ YOᑌᖇ ᕼᕮᗩᗪ ᑕᗩᑌGᕼT ᖴᒪᗩᗰᕮ

IT KISSᕮᗪ YOᑌᖇ Sᑕᗩᒪᑭ ᗩᑎᗪ ᑕᗩᖇᕮSSᕮᗪ YOᑌᖇ ᗷᖇᗩIᑎ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
Clanleader

~Butter(fly)~
2964
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~29 moons~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: As free as the birds catching the wind   di 20 jun 2017 - 17:15

Enkele van haar pleegkittens waren nu al weer Apprentice geworden. Het waren ook de halfzussen van haar aankomende nestje. Tigergaze was de vader van Russetpaw, een kattin die ze nu in de buurt van de cave zag zitten. Haar helderrode vacht was duidelijk zichtbaar en de blauwe ogen deden haar af en toe aan Mousewish denken, die had net zulke blauwe ogen gehad. Mouse was de dochter van haar mentor geweest, wat Brindleleaf de oma van Russetpaw maakte. Net zoals Oceanbreeze van het zachte weer genoot, leek de Apprentice het ook wel te waarderen en dus stapte de grijsbruine kattin er zelfverzekerd op af. Haar blauwe ogen ontmoette die van de rode kattin waarna ze voorzichtig naast de ander plaats nam. "Russetpaw, gefeliciteerd!" Mauwde ze met haar heldere warme stem waarna ze haar kop even voorzichtig tegen de schouder van de jongere kattin drukte. Ze wist zeker dat Mousewish trots zou zijn op haar dochters, als ze er nog was geweest had ze het hen vast verteld en hoewel ze er nu niet fysiek bij kon zijn hoopte Oceanbreeze toch zeer zeker dat ze dit had mee gekregen. Met de afstand die ze hadden afgelegd wist ze niet hoe moeilijk of makkelijk het was om de katten te bereiken. Ze snorde zachtjes terwijl ze haar blik naar de warme rode bol in de lucht wierp, de zon deed haar zilverbruine vacht iets glinsteren waarna ze haar blauwe ogen tot spleetjes kneep en haar staart om haar wat gezwollen buik heen sloeg.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
As free as the birds catching the wind
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: